2011 Ekim Anneleri

Kırkıydı gazıydıııı yaşıydı derkenn ne günlere geldikk dişe geldi sırayla atlatıyoruz allahn izniyle kızlar geçecekk bunlardaaaaa
ikinci çocuğu yapmak isteyenn kimdii çabuk bana isim verin onunla özel konuşucam ahahhahahah

ben istemem deyip, yan cebime koy diyenlerdenim :)))

Elifinde sanırım azıları şişmiş, agzını actırıp baktırmıo ama eli sürekli ağzında,ıslak ıslakkk...En zoru da bu sanırım ha.ama ishal olur derlerdi, Elifde o yokk..

bazen de kakayı fazla yaparlarmış

benim isteyen

yy inşallahh almam bugünn taa trump towers a kadar yürüyecem şişkinlik diz boyuuuu

püffff bunlarda geçecek inşallahda olan hepp analara oluyoooo

Zeynep, senin de mi göbeğin şişiyoo?? Ben sabah kalkıyorum göbek yok, akşama kocaman bi göbek var, hiç bişey yemeden duracam, kızı emziriyorum, içim rahat etmiyo, ne yapacamı şaşırdım yaa, kaslar mı gevşedi ondan mı böyle oluyo anlamıyorum ki

göbeğim şişti yürüyünce geçiyor bu aralar çok haraketsşiz kaldım bide birbirimiz çok gaza getirippp tatlı yapıyoruzzz farkettmmmmm hamurişini keseyim bariiii öğlenleride yarım saat yürürsem eski halime dönerim elbetttt

bu arada resimdede gayett fitsin hatun bizden gizli kilomu verdin sennn ıkeadaki halnden zayıfsınn ordaa çabuk haesapp verrrrrr

ben istemem deyip, yan cebime koy diyenlerdenim :)))

koyy koyy sen cebinee zombi olacazz hepimizzzzz

sevozyi kızzz balon evi varya buyakada efeye iki tane uçan balon şişirtirdik 2,5 tl ye şişriyolarrr efe bayıldı bayıldı bide balonun üzerine götürdüğünüz herhangi bi resimi basıyolarr haberinzz olaa belkim lazsım olarrrrr

Kızlar Ikea Antilop mama sandalyesi kullanan var mıydı? Sanki vardı diye hatırlıyorum... İş arkadaşım ondan almayı düşünüyor.. Memnun musunuz?

RESİM,BALON,ŞİŞİRME hepsi 2.5 Tl mi ??

kızz bide neden soruyooo bakkk

ya bu aradaa ayağım biraz üşüdü diye şimdi sezeryan yerim sızlıyooo hiçte sızlamazdııııı ne alakada sızlıyo anlamadımki yaaaaa

aman canım ben de bir şey söyleyeceksin sandım,
çocuğum için her şeye varım, büyümeleri için gereken süreci yaşamak gerekiyor,
ben bunun için hiç sızlanmıyorum, anne olmayı biz istedik, tabii ki her şeyi onlar için yapacağız

Kızlar Ikea Antilop mama sandalyesi kullanan var mıydı? Sanki vardı diye hatırlıyorum... İş arkadaşım ondan almayı düşünüyor.. Memnun musunuz?

ben çok memnunum halada otutturup yediriyorum çok yer kaplamıyo ayaklarıda çıkıyooo kaldıracağım zaman büyük rahatlık olacak ayrıcada kumaşı olmadığpı için ne dökülürse sil temişzle koy kenara

RESİM,BALON,ŞİŞİRME hepsi 2.5 Tl mi ??

bakllonu seçip şirirttirmek 2,5tl resim baskısını sormadım yawww

nebilim işle birlikte çok zor oluyoooohem iş hem ev hemde bebek

kız ben zor anların adamıyım, gerçi artık başkaları için yaşamak istemiyorum ama kendim için her zaman zor olanı başarmayı severim, aynı anda bir kaç şeyi yapmayı severim

bende severim zor olanı ama olan benimkocaya oluyo bazen tek başıma yetemediğimde hep adama sarıyorum sonrada üzülüyorummm:44::44::44:

bende severim zor olanı ama olan benimkocaya oluyo bazen tek başıma yetemediğimde hep adama sarıyorum sonrada üzülüyorummm:44::44::44:

Mert doğduktan hemen sonra, çok da zor değilmiş çocuk doğurup bakmak, ikinciyi de fazla ara vermeden yapalım demiştim, eşim "ben kendimi hazır hissetmiyorum" dedi. Ne kadar bunalttıysam artık adamı

Mert doğduktan hemen sonra, çok da zor değilmiş çocuk doğurup bakmak, ikinciyi de fazla ara vermeden yapalım demiştim, eşim "ben kendimi hazır hissetmiyorum" dedi. Ne kadar bunalttıysam artık adamı

bayaağı naz yaptın demekkii cnm ahahha ayrıca dokuz ay taşıyıp çilesini sen çekeceksinnn de kendini hazırmı hissetmiyoooahahah bizimkide çok yıprandı ama hemen yapalm desem tamm der kesinnn çocuk sevgisi ağır basıyoooodemkkii

hamileliğin nasıl geçmişiti senn

valla bnm esim, tüm yıpranmalara karsın,bugun yapalım desemm hmn evet derki; her akşam elifi görünce aynı şeyi sölüoo. ama haklı olarak suan kafam kaldırır,herşeyi yaparım ama 35 den sorna zor olur diıo,haklı da..ama ben bılmıom calışmak ve 2.cocuk sahibi olmak, ama cocugumu kendim büyütmek istıom, 3ü1 arada ama zor olmayacak bişey yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…