Kırkıydı gazıydıııı yaşıydı derkenn ne günlere geldikk dişe geldi sırayla atlatıyoruz allahn izniyle kızlar geçecekk bunlardaaaaa
ikinci çocuğu yapmak isteyenn kimdii çabuk bana isim verin onunla özel konuşucam ahahhahahah
Elifinde sanırım azıları şişmiş, agzını actırıp baktırmıo ama eli sürekli ağzında,ıslak ıslakkk...En zoru da bu sanırım ha.ama ishal olur derlerdi, Elifde o yokk..
Kırkıydı gazıydıııı yaşıydı derkenn ne günlere geldikk dişe geldi sırayla atlatıyoruz allahn izniyle kızlar geçecekk bunlardaaaaa
ikinci çocuğu yapmak isteyenn kimdii çabuk bana isim verin onunla özel konuşucam ahahhahahah
yy inşallahh almam bugünn taa trump towers a kadar yürüyecem şişkinlik diz boyuuuu
püffff bunlarda geçecek inşallahda olan hepp analara oluyoooo
bazen de kakayı fazla yaparlarmış
benim isteyen
Zeynep, senin de mi göbeğin şişiyoo?? Ben sabah kalkıyorum göbek yok, akşama kocaman bi göbek var, hiç bişey yemeden duracam, kızı emziriyorum, içim rahat etmiyo, ne yapacamı şaşırdım yaa, kaslar mı gevşedi ondan mı böyle oluyo anlamıyorum ki
neden kız?
ben istemem deyip, yan cebime koy diyenlerdenim :)))
koyy koyy sen cebinee zombi olacazz hepimizzzzz
sevozyi kızzz balon evi varya buyakada efeye iki tane uçan balon şişirtirdik 2,5 tl ye şişriyolarrr efe bayıldı bayıldı bide balonun üzerine götürdüğünüz herhangi bi resimi basıyolarr haberinzz olaa belkim lazsım olarrrrr
kızz bide neden soruyooo bakkk
ya bu aradaa ayağım biraz üşüdü diye şimdi sezeryan yerim sızlıyooo hiçte sızlamazdııııı ne alakada sızlıyo anlamadımki yaaaaa
Kızlar Ikea Antilop mama sandalyesi kullanan var mıydı? Sanki vardı diye hatırlıyorum... İş arkadaşım ondan almayı düşünüyor.. Memnun musunuz?
RESİM,BALON,ŞİŞİRME hepsi 2.5 Tl mi ??
aman canım ben de bir şey söyleyeceksin sandım,
çocuğum için her şeye varım, büyümeleri için gereken süreci yaşamak gerekiyor,
ben bunun için hiç sızlanmıyorum, anne olmayı biz istedik, tabii ki her şeyi onlar için yapacağız
nebilim işle birlikte çok zor oluyoooohem iş hem ev hemde bebek
kız ben zor anların adamıyım, gerçi artık başkaları için yaşamak istemiyorum ama kendim için her zaman zor olanı başarmayı severim, aynı anda bir kaç şeyi yapmayı severim
bende severim zor olanı ama olan benimkocaya oluyo bazen tek başıma yetemediğimde hep adama sarıyorum sonrada üzülüyorummm:44::44::44:
Mert doğduktan hemen sonra, çok da zor değilmiş çocuk doğurup bakmak, ikinciyi de fazla ara vermeden yapalım demiştim, eşim "ben kendimi hazır hissetmiyorum" dedi. Ne kadar bunalttıysam artık adamı
bayaağı naz yaptın demekkii cnm ahahhaayrıca dokuz ay taşıyıp çilesini sen çekeceksinnn de kendini hazırmı hissetmiyooo ahahah bizimkide çok yıprandı ama hemen yapalm desem tamm der kesinnn çocuk sevgisi ağır basıyoooodemkkii
hamileliğin nasıl geçmişiti senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?