valla bnm esim, tüm yıpranmalara karsın,bugun yapalım desemm hmn evet derki; her akşam elifi görünce aynı şeyi sölüoo. ama haklı olarak suan kafam kaldırır,herşeyi yaparım ama 35 den sorna zor olur diıo,haklı da..ama ben bılmıomcalışmak ve 2.cocuk sahibi olmak, ama cocugumu kendim büyütmek istıom, 3ü1 arada ama zor olmayacak bişey yanii
bayaağı naz yaptın demekkii cnm ahahhaayrıca dokuz ay taşıyıp çilesini sen çekeceksinnn de kendini hazırmı hissetmiyooo ahahah bizimkide çok yıprandı ama hemen yapalm desem tamm der kesinnn çocuk sevgisi ağır basıyoooodemkkii
hamileliğin nasıl geçmişiti senn
merhaba arkadaşlar , güzel bir hafta diliyorum herkese
valla bnm esim, tüm yıpranmalara karsın,bugun yapalım desemm hmn evet derki; her akşam elifi görünce aynı şeyi sölüoo. ama haklı olarak suan kafam kaldırır,herşeyi yaparım ama 35 den sorna zor olur diıo,haklı da..ama ben bılmıomcalışmak ve 2.cocuk sahibi olmak, ama cocugumu kendim büyütmek istıom, 3ü1 arada ama zor olmayacak bişey yanii
bnm kusmukları esim havada yakalıodu garibimmmaynı sekilde bi hamilelik daha zor yanii.Elifle hele...
Artık bilemiyorum ne kadar naz ettim, naptımÇok şükür benim hamileliğim, lohusalığım hep güzel geçti. Bi kere bile kusmadım. Lohusalıkta da karışanım görüşenim olmadı pek, biraz otoritemi koymuştum herhalde hamileykenden beri alıştırdım herkesi, bana sütün yetmiyor demeyin, bu çocuk aç demeyin, şöyle yap böyle yap demeyin diye diye... Bi ara çocuk çok ağlıyordu, ablam gitmiş babama şikayet etmiş, sütü daha tam olarak gelmiyor ama inat ediyo mama vermiyor diye, babacığım aradı, tatlı dille kızım çok inat etme azıcık mama ver ne olcak ki diyor..
Kız şimdi ikimiz de istiyoruz ama 1 sene daha bekleyelim de 2014'te olsun İnşallah! İlk doğduğu zamanlardaki gibi kolay değilmiş çocuk bakmak. Uyku sorunu var, ilgi istiyor çocuk.. Bi yandan çalışmam gerekiyor, iki çocuğu bakıcıya veya kreşe göndersem çalışmamın ne anlamı kalcak.
eee,bize dilememişsin
İyi haftalar tatlı Ekim anneleri
meloferr
seni haftasonu etli lahana dolması topiğinde yakalamıştımmm bomba arcemekten geldiiii barim bende akşam çekmm resminiiii
kız bi bakıcı iki bebeye kaç para ister bılıon mu,bide aklın kalcak oda cabasııı.. özel sektörde bir yasa kdr hayatta iizn vermıolarrr.. bn 6 aya tamamladımda ,insan unutur 6 ayda işi dedilerdi
topiğin ada bak :) etli lahana dolması topiğibak bak hm kılo vercez dıyıkk,hamur işi bitti sıra sarmaya,dolmaya geldii yaww.. neyse ekmeksiz yenirse, börek çörekden daha iidir,
yuh yaaaa ne işiymişş buuuki unutulsunnnn saçmalamışlar sadece şu olur ama bak sen bi sene gelme yerini doldururlar bi eleman alırlarr ee sen bi sene sonra döndüğünde nolacak eleman fazlası uğraş dur belki bu açıdan bi sıkıntı olurrrr kaç para ister yaa iki çocuğaa piyasa nedir ne değildir hiç bilmiyorum iş miş istemem çocuğa bak desem ne isterrrrrrrr
yaa ben yasak ettmm evde kocişte daha istemiyo yapma çok yiyoruz dayanamıyoruz diyoooo haklıda yani haraketsisiz çok çünküüüü
bilmiıom ama iki çocuk kolay değil.ay 1000 desm cok muYada 800-900
ya bn hala baskul almadım zeyno.senin verdgn marka kalmamış daha medıa markette sordum.çok gtmediği için üretılmıo dioo.e diğerleride 100küsür, çok geldi .versem mi acaba?
meloferr
seni haftasonu etli lahana dolması topiğinde yakalamıştımmm bomba arcemekten geldiiii barim bende akşam çekmm resminiiii
Kız ben Evkurdan aldım 25 veya 30 tl idi. Daha 2 ay oldu alalı. Arzum marka, elektronik. Üzerinde Buz devri kahramanları var..ya bn hala baskul almadım zeyno.senin verdgn marka kalmamış daha medıa markette sordum.çok gtmediği için üretılmıo dioo.E diğerleride 100küsür, çok geldi .versem mi acaba?
Görümcem bi tane çocuğa bakıyop 3 çocuklu bi kadın yeni doğum yaptı 3 aylıkken görümceme bıraktı 400 e bakıyo kendi evinde üstelikte saatleride çok uzun sabah yedide bırakıyo akşam yedi buçuk gibi alıyo bazen cumartesileri bile kadın muhasebeciymiş şuan bebek 6 aylık olduuu
hahahahah güldürdün beni.. Ayy haftasonu taktım sarma yapıcam diye ama değişik bişey olsun istedim, arcemek'in tarifi aklıma geldi bir iki ay önce vermişti burda. Ama evde ne lahana vardı ne de sumak.. Hiç bişey yapamadım. Az önce pazara girrim aldım bütün malzemeleri. Akşam kayınvalidem de var, beraber sarar dolaba kaldırırız.
Hamurişini bırakmam lazım benim de.. Off gitmiyor bu kilolar
Kız ben evkurdan aldım 25 veya 30 tl idi. Daha 2 ay oldu alalı. Arzum marka, elektronik. üzerinde buz devri kahramanları var..
senin görümcen çok ucuza bakıyormuş zeynep.. Ben 550 ile başladım, şimdi 660 veriyorum. Kartopu da 1000 tl veriyordu. 400'e yarım gün bile bakmaz kimse.. Bi de muhasebeciler cumartesi de çalışır.
aaa çok uygunmuş ondan yokmuşyduuu kızz medıa marketteee
aa sevozy o zaman sen o camiinin sırasında evkur tarzı yerler varya yiğit avm falan var oralara vbak bulamazsan ben sana alırım sinbo
muhitine göre değişiyo belkide o kaynarcada bakıyo o fiyataaa 1000 çok yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?