2011 Ekim Anneleri

bnm kusmukları esim havada yakalıodu garibimmm aynı sekilde bi hamilelik daha zor yanii.Elifle hele...

Artık bilemiyorum ne kadar naz ettim, naptım Çok şükür benim hamileliğim, lohusalığım hep güzel geçti. Bi kere bile kusmadım. Lohusalıkta da karışanım görüşenim olmadı pek, biraz otoritemi koymuştum herhalde hamileykenden beri alıştırdım herkesi, bana sütün yetmiyor demeyin, bu çocuk aç demeyin, şöyle yap böyle yap demeyin diye diye... Bi ara çocuk çok ağlıyordu, ablam gitmiş babama şikayet etmiş, sütü daha tam olarak gelmiyor ama inat ediyo mama vermiyor diye, babacığım aradı, tatlı dille kızım çok inat etme azıcık mama ver ne olcak ki diyor..

Kız şimdi ikimiz de istiyoruz ama 1 sene daha bekleyelim de 2014'te olsun İnşallah! İlk doğduğu zamanlardaki gibi kolay değilmiş çocuk bakmak. Uyku sorunu var, ilgi istiyor çocuk.. Bi yandan çalışmam gerekiyor, iki çocuğu bakıcıya veya kreşe göndersem çalışmamın ne anlamı kalcak.

aynı benim koca diyuoki yaş geçmeden ikinciyi yapaciyyzzz diyo yaş gidiyo diyoooooo 2014 de galiba yapıciyzz bir minnak daha allah kısmet ederse vallahi annemin bakacağını bilsem yapardım galiba ama ahtım var ücretsiz izin alıp bir yaşına kadar kendim büyüteceğim ben çalışmadanda yapamammmm hayatta bunalırımmmmmmm
bi ara işsiz kalmıştımda kocamın pantolonlarını kesip çanta yapıyodum tsortlerden bandana bi ara kapıyı söktüm alçıpan yapcaktımmda aldığım alçıpanı kesmeyi beceremedim derya baykala takmıştım kafayı sonra işe girdim işte ahahahhaha yani evde duramam sende duramazsın alışmışsın çalışmaya çnküü

bnm kusmukları esim havada yakalıodu garibimmm aynı sekilde bi hamilelik daha zor yanii.Elifle hele...

ayy aynı benm gibisin kızzzzz bünye kabul etmiyoooo kaç kez serviste çıkaracaktımmmm işee zor atıyodum kendimi yeşil yeşill sular fışkırırdııı ağzımdannn

kızz biz senle neden daha önce tanışmeadık ben hiç öle yaptırımlar uygulayamadımmmm açç dediler bu çocuk zayıf dediler doymuyo didilerrrrrr her kafadan bi ses çıkardııdaaaa bunalırdımmmmm

eee,bize dilememişsin

İyi haftalar tatlı Ekim anneleri

iyi haftalar sanadaaa cnmmmmm

çok yoğundurrr kesin bu saate kadar girmeddiine göre topiğeeeeeeee

meloferr

seni haftasonu etli lahana dolması topiğinde yakalamıştımmm bomba arcemekten geldiiii barim bende akşam çekmm resminiiii

kız bi bakıcı iki bebeye kaç para ister bılıon mu,bide aklın kalcak oda cabasııı.. özel sektörde bir yasa kdr hayatta iizn vermıolarrr.. bn 6 aya tamamladımda ,insan unutur 6 ayda işi dedilerdi

meloferr

seni haftasonu etli lahana dolması topiğinde yakalamıştımmm bomba arcemekten geldiiii barim bende akşam çekmm resminiiii

topiğin ada bak :) etli lahana dolması topiği bak bak hm kılo vercez dıyıkk,hamur işi bitti sıra sarmaya,dolmaya geldii yaww.. neyse ekmeksiz yenirse, börek çörekden daha iidir,

kız bi bakıcı iki bebeye kaç para ister bılıon mu,bide aklın kalcak oda cabasııı.. özel sektörde bir yasa kdr hayatta iizn vermıolarrr.. bn 6 aya tamamladımda ,insan unutur 6 ayda işi dedilerdi

yuh yaaaa ne işiymişş buuuki unutulsunnnn saçmalamışlar sadece şu olur ama bak sen bi sene gelme yerini doldururlar bi eleman alırlarr ee sen bi sene sonra döndüğünde nolacak eleman fazlası uğraş dur belki bu açıdan bi sıkıntı olurrrr kaç para ister yaa iki çocuğaa piyasa nedir ne değildir hiç bilmiyorum iş miş istemem çocuğa bak desem ne isterrrrrrrr

topiğin ada bak :) etli lahana dolması topiği bak bak hm kılo vercez dıyıkk,hamur işi bitti sıra sarmaya,dolmaya geldii yaww.. neyse ekmeksiz yenirse, börek çörekden daha iidir,

yaa ben yasak ettmm evde kocişte daha istemiyo yapma çok yiyoruz dayanamıyoruz diyoooo haklıda yani haraketsisiz çok çünküüüü

bilmiıom ama iki çocuk kolay değil.ay 1000 desm cok mu yada 800-900

yaa ben yasak ettmm evde kocişte daha istemiyo yapma çok yiyoruz dayanamıyoruz diyoooo haklıda yani haraketsisiz çok çünküüüü

ya bn hala baskul almadım zeyno.senin verdgn marka kalmamış daha medıa markette sordum.çok gtmediği için üretılmıo dioo.E diğerleride 100küsür, çok geldi .versem mi acaba?

bilmiıom ama iki çocuk kolay değil.ay 1000 desm cok mu Yada 800-900

abooo çalışmanın ne manası kaldıkii çok geldi banaaaaa

ya bn hala baskul almadım zeyno.senin verdgn marka kalmamış daha medıa markette sordum.çok gtmediği için üretılmıo dioo.e diğerleride 100küsür, çok geldi .versem mi acaba?

hadi yaa 100 de çok yaaaaa görmcemlerin ordakikiler markette görmüştüm ben 2 hafta önce nasıl üretilmiyomuşişş yaa alammı sana ondannnnn19 muydu neee efe üstüne çıkıyo depiniyoda hiç bişi olmuyo bide cam yanii

Görümcem bi tane çocuğa bakıyop 3 çocuklu bi kadın yeni doğum yaptı 3 aylıkken görümceme bıraktı 400 e bakıyo kendi evinde üstelikte saatleride çok uzun sabah yedide bırakıyo akşam yedi buçuk gibi alıyo bazen cumartesileri bile kadın muhasebeciymiş şuan bebek 6 aylık olduuu

meloferr

Hahahahah güldürdün beni.. Ayy haftasonu taktım sarma yapıcam diye ama değişik bişey olsun istedim, Arcemek'in tarifi aklıma geldi bir iki ay önce vermişti burda. Ama evde ne lahana vardı ne de sumak.. hiç bişey yapamadım. Az önce pazara girrim aldım bütün malzemeleri. Akşam kayınvalidem de var, beraber sarar dolaba kaldırırız.

Hamurişini bırakmam lazım benim de.. Off gitmiyor bu kilolar

ya bn hala baskul almadım zeyno.senin verdgn marka kalmamış daha medıa markette sordum.çok gtmediği için üretılmıo dioo.E diğerleride 100küsür, çok geldi .versem mi acaba?
Kız ben Evkurdan aldım 25 veya 30 tl idi. Daha 2 ay oldu alalı. Arzum marka, elektronik. Üzerinde Buz devri kahramanları var..

Senin görümcen çok ucuza bakıyormuş Zeynep.. Ben 550 ile başladım, şimdi 660 veriyorum. Kartopu da 1000 TL veriyordu. 400'e yarım gün bile bakmaz kimse.. Bi de muhasebeciler cumartesi de çalışır.

aaa çok uygunmuş ondan yokmuşyduuu kızz medıa marketteee
aa sevozy o zaman sen o camiinin sırasında evkur tarzı yerler varya yiğit avm falan var oralara vbak bulamazsan ben sana alırım sinbo

senin görümcen çok ucuza bakıyormuş zeynep.. Ben 550 ile başladım, şimdi 660 veriyorum. Kartopu da 1000 tl veriyordu. 400'e yarım gün bile bakmaz kimse.. Bi de muhasebeciler cumartesi de çalışır.

muhitine göre değişiyo belkide o kaynarcada bakıyo o fiyataaa 1000 çok yaaaaaa

...........................................................................................................................

Son düzenleme:

yes,muhite göre,ihtiyac sahibine göre değişiıo tabi... ama valla niyeyse insan acıo o paraya dediğin gibi..

kızlar haftaya yoğun başladım,
geçen haftadan oluşturamadığım bir iş vardı, onu toparlamaya çalışıyorum,
bugün de 2 yarım iş ve 1 yeni iş geldi, yarımlardan birini hallettim ama diğerini
ancak yarın yapabilirim, anlayacağınız biraz yoğunum, öğleden sonra yeni giriş yapabildim,
biraz okudum yazdıklarınızı, benim bir arkadaşım bakıcıya 500 civarı veriyor (bakıcıya kızı bırakıyor)
diğeri 700 veriyor şu an tam gün bakmıyor ve eve geliyor, süt izni bitince artık tam gün bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…