2011 Ekim Anneleri

işte 500 e iyi bulmuşşş bide bakan şahıslar evlerinde bakınca daha uyguna bakıyolarrrr bide görümceminki ona demişki çarşıya pazara komşuya güne heryere götür çekinme diömiş :))) biz olsak aman çıkarma ne işi var deriz ahahha rahat kadoınlar hali başlkaaaa

kızlar haftaya yoğun başladım,
geçen haftadan oluşturamadığım bir iş vardı, onu toparlamaya çalışıyorum,
bugün de 2 yarım iş ve 1 yeni iş geldi, yarımlardan birini hallettim ama diğerini
ancak yarın yapabilirim, anlayacağınız biraz yoğunum, öğleden sonra yeni giriş yapabildim,
biraz okudum yazdıklarınızı, benim bir arkadaşım bakıcıya 500 civarı veriyor (bakıcıya kızı bırakıyor)
diğeri 700 veriyor şu an tam gün bakmıyor ve eve geliyor, süt izni bitince artık tam gün bakar

bebeğii halka karıssın istemiş anası,helal valla...

Kızlar Ikea Antilop mama sandalyesi kullanan var mıydı? Sanki vardı diye hatırlıyorum... İş arkadaşım ondan almayı düşünüyor.. Memnun musunuz?

melofer bende kraftın bi de bu ikea'nın sandalyeleri var. kraftı kendi evimde kullanmak için aldım o kadar hantalki balkonda çürümeye bıraktım diyebilirim :) antilop çok kullanışlı hafif rahat annemde onu kullanıyoruz. kesinlikle tavsiye ederim bende keşke 2 tane alsaymışım diyorum.

bende ıkea kullanıom.çok memnunum kolay temizlenıo falan ..Yalnız ayacıkalrıcok geniş yaa, ama en azından Allah nasip ederse işimiz bitince ayakları çıkarıp kolay muhafaza edebiliriz...AMA Elif artık pek oturmak istemıoo..

ya ii değilim zeynoo,yani eşime karşı cok asabiyim ama öbür türlü çok iiyim ayıp ya bu işde var bi terslikk

noldu yavrumm neden asabisinnnnn bende bi işe yetemediğimde asabileşiyorummm nolduu kızzz
ü
bahar havasındaki istanbul'dan herkese günaydınlar,

günaydınnnnnn cnmmmmm

kaynanangille konuştunuz mu?, bu süreçteki yaşananlardan dolayı eşine karşı farklı davranıyor olabilir misin?

noldu yaa ben kaçırmışınn nasıl bilmemm noldukii kaynanangillen ne konuşucaktın facedemi yazıştınızzzzz ben girremedim aaaaaaaaa

bebeğii halka karıssın istemiş anası,helal valla...

halka arzzz :))))))))

yaa belkide doğru söylüyordurrrr sonuçta para istememişşşşşş yanikıyafet

kurs karşıda görünüyor canım teşvikiyeyi göremedim

diğer benzer fırsatlardaydııı geçmiştir herhalde artıkkk saati 7 saat kalmıştı galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…