kızlar haftaya yoğun başladım,
geçen haftadan oluşturamadığım bir iş vardı, onu toparlamaya çalışıyorum,
bugün de 2 yarım iş ve 1 yeni iş geldi, yarımlardan birini hallettim ama diğerini
ancak yarın yapabilirim, anlayacağınız biraz yoğunum, öğleden sonra yeni giriş yapabildim,
biraz okudum yazdıklarınızı, benim bir arkadaşım bakıcıya 500 civarı veriyor (bakıcıya kızı bırakıyor)
diğeri 700 veriyor şu an tam gün bakmıyor ve eve geliyor, süt izni bitince artık tam gün bakar
işte 500 e iyi bulmuşşş bide bakan şahıslar evlerinde bakınca daha uyguna bakıyolarrrr bide görümceminki ona demişki çarşıya pazara komşuya güne heryere götür çekinme diömiş :))) biz olsak aman çıkarma ne işi var deriz ahahha rahat kadoınlar hali başlkaaaa
Grupanya! - Ataşehir Cake Plus'ta çikolata, cupcake, kurabiye ve pasta kursları 49 TL'den başlayan fiyatlarla!
aa bakl sana kurs buldum gitmek istiyodnn 49 a düşmüş bide teşvikiyede varmışşşş kıss nrdesinnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/588119-vicdaniniz-icin-bakin.html
şunu okudunuz mu ben de gözlerim dolu dolu okuyodum ne yapabilirim diye konunun snunu okuyunca şoka girdim ve bir kez daha sanal ortama ve sanal insanlara güvenimi kaybettim.. face iyi oldu valla kimin ne olduğunu biliyoruz
Kızlar Ikea Antilop mama sandalyesi kullanan var mıydı? Sanki vardı diye hatırlıyorum... İş arkadaşım ondan almayı düşünüyor.. Memnun musunuz?
melofer bende kraftın bi de bu ikea'nın sandalyeleri var. kraftı kendi evimde kullanmak için aldım o kadar hantalki balkonda çürümeye bıraktım diyebilirim :) antilop çok kullanışlı hafif rahat annemde onu kullanıyoruz. kesinlikle tavsiye ederim bende keşke 2 tane alsaymışım diyorum.
Bu arada daha kimse damlammamış benden gayrııı.. Anlaşılan tum ekim anaları uyuya kalmışşşş
günaydın bacımmmmm nasılsınnnn
bahar havasındaki istanbul'dan herkese günaydınlar,
ya ben bu aralar cok asibiyim eşime karşıı acaba niee kii.. Ay da mars da,jüpiterde bi terslik mi var acaba
ya ii değilim zeynoo,yani eşime karşı cok asabiyim ama öbür türlü çok iiyimayıp ya bu işde var bi terslikk
bahar havasındaki istanbul'dan herkese günaydınlar,
kaynanangille konuştunuz mu?, bu süreçteki yaşananlardan dolayı eşine karşı farklı davranıyor olabilir misin?
kaynanangille konuştunuz mu?, bu süreçteki yaşananlardan dolayı eşine karşı farklı davranıyor olabilir misin?
bebeğii halka karıssın istemiş anası,helal valla...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/588119-vicdaniniz-icin-bakin.html
şunu okudunuz mu ben de gözlerim dolu dolu okuyodum ne yapabilirim diye konunun snunu okuyunca şoka girdim ve bir kez daha sanal ortama ve sanal insanlara güvenimi kaybettim.. face iyi oldu valla kimin ne olduğunu biliyoruz
kurs karşıda görünüyor canım teşvikiyeyi göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?