kaynanangille konuştunuz mu?, bu süreçteki yaşananlardan dolayı eşine karşı farklı davranıyor olabilir misin?
halka arzzz :))))))))
yaa belkide doğru söylüyordurrrr sonuçta para istememişşşşşş yanikıyafet
diğer benzer fırsatlardaydııı geçmiştir herhalde artıkkk saati 7 saat kalmıştı galibaaa
İŞTE BUUUUU. sebebi biliyorum da, ohh olsun ona diye ,ona da pay biçip, acısını ondan cıkarıyorumm. Hakediıo mu bilmem
ne konuşcam ya, dünyadaki en sessiz kaynana bile bana ters yaptı laa ezik miyim benşaka da bi daha konuşmadım yaa, bikaç gün deneyip sonra rahat edemıom yukarda diyeydi ,iyiydi,hak verir ,anlayışla karşılardımm. Ama böle baştan kesti attı,kızdım.Bende hafta sonu onlara kahvaltıyı,yemeği falan kestimm. Anlamışlardır belki bilmem..Artık tavız yokk, eşimde bilio tavrımı..Aman valla bi süre böle tavır koycam ama buda eşimle beni yıpratıo ama neyse,yacam yaneee.. (hiç tavır koymayı beceremem,hmn yımışarım oda ayrı,))
kızlar babam için yaptığım pasta,
bugün doğum günü,
ben de genelde eşimden çıkarırım da, o yüzden olabilir mi diye düşünmüştüm.
ama fazla sürmez o da ayrı
bugün doğum günü,
ya pazar günüde benzer bişey oldu.kabul edıyom ben abarttım biraz tepkiyi ,yine ters yaptım.baktım akşama adam yatak,döşek yatıoo,kendimi ii hissetmıom diye..Bende kalktım zevcelik vazife mi yaptım,yedirdim,içirdim,giydirdim,ilacini verdim, üstüne örttüm kanepede yatırdımmacıdım gızzz haline dedim üzüntüden healde yada yımışayım die blöf yaptı bilmem..Tam yımışıcaktım sonra sol yanımdaki kız yımışamaaa dedi... Ben de seytana uyuyommm..Allah afetsinn..
bugün doğum günü,
ne konuşcam ya, dünyadaki en sessiz kaynana bile bana ters yaptı laa ezik miyim benşaka da bi daha konuşmadım yaa, bikaç gün deneyip sonra rahat edemıom yukarda diyeydi ,iyiydi,hak verir ,anlayışla karşılardımm. Ama böle baştan kesti attı,kızdım.Bende hafta sonu onlara kahvaltıyı,yemeği falan kestimm. Anlamışlardır belki bilmem..Artık tavız yokk, eşimde bilio tavrımı..Aman valla bi süre böle tavır koycam ama buda eşimle beni yıpratıo ama neyse,yacam yaneee.. (hiç tavır koymayı beceremem,hmn yımışarım oda ayrı,))
hee anladım sen yukarda bakamazmısın deedinn kaynanan ne dediii yaw onu anlamadım bennnnnnn ne dedi sen ne dediinnn çatlıyciıığımmmm burdaaaaa
ellerine sağlıkkkkk üzerindeki krem şantmiiiii nedirrrrrrr bi açıkmlama belkliyorum maral hanımmmmm
:44::44::44::44:
hee anladım sen yukarda bakamazmısın deedinn kaynanan ne dediii yaw onu anlamadım bennnnnnn ne dedi sen ne dediinnn çatlıyciıığımmmm burdaaaaa
ellerine sağlıkkkkk üzerindeki krem şantmiiiii nedirrrrrrr bi açıkmlama belkliyorum maral hanımmmmm
:44::44::44::44:
pasta kreması canım, arasına çikolata rendeledim ve muz koydum,
zeynooo k.valide dediydi ya, ben rahat edemiyorum diye.sende demiştin ya anam bile bana öle söylüo diyeee...
hee sandımki ondan sonra gene bişiler olduuuuda böle bi anda pırladınallah seni karetmeyee çok fazla tavr alma annemden biliyorumda yaniii onlarda haklı napcan boşverrryaşlılarrr yerini arıyolarrrr hasta olursa işte o zaman yüzüne vurursunnnn artıkk
Günaydın kızlar! Hava çok güzel! Boynum tutulmuş yine yaa.. amma sık tutuluyor:44:
Zeynep Maymis ile konuştun mu? Geçen gün arıycaktın?
Günaydın kızlar! Hava çok güzel! Boynum tutulmuş yine yaa.. amma sık tutuluyor:44:
Zeynep Maymis ile konuştun mu? Geçen gün arıycaktın?
maral,pasta tabanı ıslattın mı .ben kardeşime yptgımı vişne suyu ile ıslatmıştım.Brz fazla ıslatınca ıslak ıslak oluo sankii.hiç ıslatmazsak olur mu acaba?
evet canım süt ile ıslattım, pasta kremasını çok güzel sürebildim ve şaşırdım, kendi yaptığım pastalarda bu kadar düzgün sürememiştim, artık hazır olduğu için mi, ustalaşmaya mı başladım ondan mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?