2011 Ekim Anneleri

biminmi poasta kreması ben çok beğeniyorum onun tadınııııııhemde fiyatı dr outcarednde uygun yarı tyarıyaaaaaaa

canım ben bim den alışveriş yapmıyorum, neredeyse 10 aydır tiramisu yap aldım ancak kedi dili bulamadığım için yapmadım(bim de varmış ama oradan alış veriş yapmıyorum), dr oetker'in

canım ben bim den alışveriş yapmıyorum, neredeyse 10 aydır tiramisu yap aldım ancak kedi dili bulamadığım için yapmadım(bim de varmış ama oradan alış veriş yapmıyorum), dr oetker'in

nedeyyynn bende merk ettmm

ben takmıyorum artık ne nereninmiş bütçeme neresi uyuyosa neyi beğeniyoramm meselaa şuan alışveriş ettiğimiz bi çok yer yabancıı o daha kötü değilmiii

ben takmıyorum artık ne nereninmiş bütçeme neresi uyuyosa neyi beğeniyoramm meselaa şuan alışveriş ettiğimiz bi çok yer yabancıı o daha kötü değilmiii

katılıyorum ne bileyim çok fazla aldığımız tükettiğimiz markalar var.İsrail mali, mason malı vs.. Belki sn hepsine dikkat ediyorsundur da.. Bi önem sırasına sokacaksak bunlar bende başı çeker..ama keseme,ihtiyacıma bakmak zorundayım bazenn.bazen de kaliteye..Sımsıkı bağlı değilim yani ideolojime :)

aynenn ölee meselaa bimn labnesi olmadan oğlum asla kahvaltı etmiyoo yavrumun prensibi var ahahha

bişey soracağım.şuan tam portakal,mandalina zamanı.ama Elif yemıoo.Portakal suyu ile muhallebi nasıl yapabilirm. Ben pirinç unu şuan, googly mi, ne var ya ondna kullanıom.o su ile yapılıo yaa. yada bu portakalı yada suyunu nasıl verebilirim Elifime.Siiznkiler yiyo mu??

aynenn ölee meselaa bimn labnesi olmadan oğlum asla kahvaltı etmiyoo yavrumun prensibi var ahahha

zeyno ben labne hiç vermedim Elife .sanki bi faydası yok boşmuş gibi gelıoo.Keçi peyniri alıom sıcak suda az bekletip bulamaça katıyorum,bznde kaşar rendeliuomm..Faydali mi yoksa kolay mı tüketilio bu labne??

ben markaya bakmam ama gıda konusunda markaya bakıyorum,
bildik tanıdık marka olmasını tercih ediyorum, labne pınar'ın alıyorum
iş yerinin oradan alırsam yörsan'ı alıyorum
mandalinayı kabuğunu soyup veriyorum ama sabırsız kızım ben soyana
kadar dayanamadığından kabuğuyla ağzına atıp suyunu çekip posasını
dışarıya çıkarıyor geçen görümcem portakal verdiğinde yemişti,
ben dün kivi aldım ve annem bugün ilk defa verecek, bakalım kiviyi sevecek mi?

bende googly kullanıyorum ama sütle yapıyorum hep meyve suyunla denemedm bacımmm

zeyno ben labne hiç vermedim Elife .sanki bi faydası yok boşmuş gibi gelıoo.Keçi peyniri alıom sıcak suda az bekletip bulamaça katıyorum,bznde kaşar rendeliuomm..Faydali mi yoksa kolay mı tüketilio bu labne??

vallahi senn yaptığın daha proteinli keçi peyniri ama bizimkide krema gibiya pütür gelmediği için çok seviyo

su çiçeği yaptıran hatunlar,
hangi marka aşıyı yaptırdınız?

ben bu cuma yaptırcam artık yaaa

hemşire arkadaşım var onu aradım, okavax alabilirsin dedi,
hatta biraz bekle devlet kapsamında olacak ama hangi grupları
alacak bilmiyorum dedi, ben de yazıyı okuduğumu marttan bahsettiğini söyledim
hatta 15 aylıkken yapılmıyor mu dediğimde 6 yaşında bile yapılıyor dedi ancak şimdi
salgın varmış onu da söyledi, ben de kimseden kapmadan yaptırayım dedim, hatta
rotateg aşışına 110 TL(3 kez) verdim, eğer bunu yaptırmasam beklesem ve bu esnada
birisinden kaparsa vicdan yaparım dedim, o yüzden salı günü aşı yaptıracağım

ya hastanede sıa beklersen kaparsaa.ya vıyır vıyır hasteneler cocukdan,hastalıkdan gecil mio??

ya hastanede sıa beklersen kaparsaa.ya vıyır vıyır hasteneler cocukdan,hastalıkdan gecil mio??

o sırada kaparsa yapacak bir şey yok, ben bazen hafta sonu avm'ye gidiyorum ya,
aklıma hep geliyor, elleyenleri görünce ve müdahale edemeyince, acaba elleri temiz miydi,
hastalıkları var mı, su çiçeği yumurtası taşıyorlar mı?( galiba kuluçka dönemleri vardı diye hatırlıyorum)
kısmet artık kimseden kapmadan aşısını yaptırabilirsek iyi olacak

Neyyyyyn asida markada.mi var? Ya bn yptrna kdr mazalh bulasack bi yrden.h.sonu yptrsam mi,ozel hastnlrn elinde var die biliom

cuma yaptırayım yaa bennn bulaşır sovozyy özele gidince muayene parasda alıcakkk bence izin alll bi öğlenden sonraaaaaa

evet ama dediğin gibi kapadabilir daha geciktirmenin manası yok gülşahbekir arkadşımız varya fcedede ekli onunda doktoru yaptırmasın diye ikna etmiş çok şaşırdımmm yurtduıoşıda farklı işteeeeeorda olmuyolarmış su çiçeği

geçmiş olsun canım,gece ev sıcak oluyor terliyormusun acaba? ondan olabilir belki

Sağol canım.. Bilemiyorum kii. Sabah kalkıyorum tutulmuş oluyor! Haftada bir mutlaka tutuluyor... Burda bi bayan var, boyun fıtığı o şekilde başlıyor diyor.. Bi doktora gitmem lazım galiba.

valla bn uzun süredir avm lere gtmıom.kız hep evde..evdeykn hıc hasta olmuoo.dr da götürmyn dediği için bklyrum hava sıcak olsn da,acık havaya cıkarayım dıe.bilmem kötü müü yapıyom?? ama npym dısarı cıkınca hasta oluoo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…