cuma yaptırayım yaa bennn bulaşır sovozyy özele gidince muayene parasda alıcakkk bence izin alll bi öğlenden sonraaaaaa
evet ama dediğin gibi kapadabilir daha geciktirmenin manası yok gülşahbekir arkadşımız varya fcedede ekli onunda doktoru yaptırmasın diye ikna etmiş çok şaşırdımmmyurtduıoşıda farklı işteeeeeorda olmuyolarmış su çiçeği
Sağol canım.. Bilemiyorum kii. Sabah kalkıyorum tutulmuş oluyor! Haftada bir mutlaka tutuluyor... Burda bi bayan var, boyun fıtığı o şekilde başlıyor diyor.. Bi doktora gitmem lazım galiba.
valla bn uzun süredir avm lere gtmıom.kız hep evde..evdeykn hıc hasta olmuoo.dr da götürmyn dediği için bklyrum hava sıcak olsn da,acık havaya cıkarayım dıe.bilmem kötü müü yapıyom?? ama npym dısarı cıkınca hasta oluoo??
sen saglık ocagında mı yptrcan ?? ama onun içinde bn konuşmuştum sağlık ocağında, aşıyı sen yazdırıosun bi doktora dedi,aşıyı al, gel, ben vurarım dedi, sağlık ocağındaki doktor yazar mı bilmem??
maralcım pastan çok güzel görünüyor ellerine sağlıkk...
hafta sonu oğlanı doktora götürdüm su çiçeği aşısını yaptırdım ama hiç ismine bakmadım umarım iyidir... doktora bende dedim hocam hiç çıkarmıyoruz dışarı çıkması gerekirmi dedim bazı doktorlar diyor ya kışında çıkarın alışsın bağışıklık kazanır diye sordum onu yok dedi salgın var 2 ay çıkarma sizde sabredin oda sabretsin dedi...oğluşumun boyu 78,5 olmuş 15 aylık kontrolde umarım bizim boyumuzu geçer büyüdüğünde
kızlar size sölemeyi unuttum tarihi burun ameliyatı tarihim 14 şubat sevgililer günü ahahahha
beni unutmayın anacımmm
bişey soracağım.şuan tam portakal,mandalina zamanı.ama Elif yemıoo.Portakal suyu ile muhallebi nasıl yapabilirm. Ben pirinç unu şuan, googly mi, ne var ya ondna kullanıom.o su ile yapılıo yaa. yada bu portakalı yada suyunu nasıl verebilirim Elifime.Siiznkiler yiyo mu??
özellikle ocak ve şubatta çıkarmayın dedi marttada çok rüzgarlı ve lodoslu olmayan havalarda ara ara çıkarabilirsiniz dedi.. 78,5 şuanda 50 persantalinde yani normal diyor doktorumuz internetten bakıyorum şimdilik normal inşallah ilerdede ortalamada diğer çok değil 1,70-1,75 arası olsa süper benim için... su çiçeğinin görülmüş hiçbir yan etkisi yokmuş ateş yapmaz dedi sadece iğne olan yerde kızarıklık yapabilir o kadar dedi doktorumuz... sizin bebişlerin boyları nasıl?ya nisana kdr cıkarmıcaz öle mi, demek ki sadece ev gezmesi yapcazz.. 78,5 normal değil mi, kısa mı uzun mu? cok ağladı mı cnm? gecmiş olsun.Yan etkisi ates falan yapıo mu?
zayaa beğenip beğenip kaçıyosun nerelerdesinnnnnnn
özellikle ocak ve şubatta çıkarmayın dedi marttada çok rüzgarlı ve lodoslu olmayan havalarda ara ara çıkarabilirsiniz dedi.. 78,5 şuanda 50 persantalinde yani normal diyor doktorumuz internetten bakıyorum şimdilik normal inşallah ilerdede ortalamada diğer çok değil 1,70-1,75 arası olsa süper benim için... su çiçeğinin görülmüş hiçbir yan etkisi yokmuş ateş yapmaz dedi sadece iğne olan yerde kızarıklık yapabilir o kadar dedi doktorumuz... sizin bebişlerin boyları nasıl?
evet zefeycim beğenip beğenip kaçıorum malum evde olunca oğlanla ilgileniyorum oynatıyorum evin işleri bitmiyor... girip okuyup çıkıorum... ama artık bunaldım gibi işe girmeyi düşünüyorum bankalara falan başvurcam bakalım
kızzzzzzzzllllllllaaaaarrrrrrrrr aciiiiiilllllllllllll
mother careden geliyorum hiç bu kadar inmemiştiiiiiiiiiiiiiii 81 tl ye neler aldım nelerrrrrrrrrrrr herşey yüzde elli olmıuşşşşş kaçırrmayınn deriiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
bebek yağı ve losyonunuda aldım çok güzel kokuyolarrrrrrrrrrrrrrrr
özellikle ocak ve şubatta çıkarmayın dedi marttada çok rüzgarlı ve lodoslu olmayan havalarda ara ara çıkarabilirsiniz dedi.. 78,5 şuanda 50 persantalinde yani normal diyor doktorumuz internetten bakıyorum şimdilik normal inşallah ilerdede ortalamada diğer çok değil 1,70-1,75 arası olsa süper benim için... su çiçeğinin görülmüş hiçbir yan etkisi yokmuş ateş yapmaz dedi sadece iğne olan yerde kızarıklık yapabilir o kadar dedi doktorumuz... sizin bebişlerin boyları nasıl?
evet zefeycim beğenip beğenip kaçıorum malum evde olunca oğlanla ilgileniyorum oynatıyorum evin işleri bitmiyor... girip okuyup çıkıorum... ama artık bunaldım gibi işe girmeyi düşünüyorum bankalara falan başvurcam bakalım
bize de alaydın ya kızz.Elife böle dısarda giyeceği kalın esofman takımı yada hani böle içi pufutuk dışı parasut kumaş gibi alt pantolanlar oluo .öle bişey lazım.var mı kaç kuruşş.. ya bn bikere gttydim bu m.c. e bana fıatlar cok pahalı gelmişti..keşke buyaka avm de de olsa
haklısın bende evde olduğumda giremiyorum ev işi daha ağır :))))))) çalışırsan oğluşaa kim bakıcak bakkacak biri varsa hiç durma çalış derim şimdiden başvurular yappp elersin aralarından kafana yattığuı bişeyi
aynen işte olsam bende hep girerdim evde oğluşum var onunla ilgileniyorum... aslında kayınvalidem var ama hiç konuşmadık bakarmısın iş çıkarsa teklif etmeyi düşünüyoruz bakarsa bakar bakmazsada karşı komşumuz var yıllarca bebek baktı şimdi emekli oldu evde iyi bi kadın yada ona teklif ederiz diye düşünüyoruz bakalım hele bi çıksa da... senin dediğin gibi eleme gibi bi durum söz konusu değil oturduğum şehri biliosun herhangi bi banka çıksın anında başlarım işeee
aaaa var onlardannnn erkekler için olanı 28 tlydi de kızlarınkinin fiyatlarına bakmadımmmmm yarın senn içinde bakarım yarın sonnn koskoca losyonu 6,90 a aldım düşnnnnn
olmadı fiyat uygunsa ararım seni ok verirsen alırım olmadı 3g yaparızzzzz
zeyno kızın IP sinden bulmuşlar, başka yerlerde bu ürünleri satışa çıkardığı tespit edilmiş..herkesin günahı boynunaaa.Arcemek sen işine bunu anlatma haa,bidaha buluşmalara gelmez bu forumdakilerden hersey beklenir falan die :)) organ mafyası felannn :))
Ben bi kere bi rüya gördüm, zeynep, sevda, sevdanın ve zeynebin eşi falan biyerdeydik, sonra bizi karakoldan çağırıyolardı, bi olaya karışmışız da falan falan, karmakarışık bi rüya, sonra eşime anlattım, bi göreydinizzz, girme bidaha kk'Ya, yazmaa, delirdi delirdi:) paranoyak kocacım benimm:)
oyyyttt.kızlar sehirfırsatı.com de cena bileti 9.9tl (h.içi gecerli ama)
Ben bi kere bi rüya gördüm, zeynep, sevda, sevdanın ve zeynebin eşi falan biyerdeydik, sonra bizi karakoldan çağırıyolardı, bi olaya karışmışız da falan falan, karmakarışık bi rüya, sonra eşime anlattım, bi göreydinizzz, girme bidaha kk'Ya, yazmaa, delirdi delirdi:) paranoyak kocacım benimm:)
Cake Plus ile Çikolata ya da Kurabiye Yapma Kursu 100 TL Yerine 49 TL! Cake Pops, Şeker Hamurundan Pasta ya da Çiçek Yapım Kursu Seçenekleriyle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?