2011 Ekim Anneleri

bilmemm yok kabul etti onu blog uygun dedi yok demekkiiiiiii hangidsi hoşunuza gitti yada siz bişi söleyn bakiiiiiiiimmmmmm şimdi açıoormmmmm

Günaydın güzel anneler. Dün kötü bir gün geçirdim. oğlum park yataktan sarkarak yere düştü. gözümün önünde yetişemedim. çok kötü oldum anlatamam.yerde shaggy halı vardı sanırım o biraz korudu.neyseki kusma vs. olumsuz belirti göstermedi .doktorunu da aradık o da gözlemlememiz gerektiğini söyledi. şu ana kadar olumsuz bir şey olmadı çok şükür. siz nasıl yatakta yatırıyor sunuz? park yatak kısa gelmeye başladı. baza alsam yanlardan düşme olasılığı çok. ne yapacağımı şaşırdım. yatağının etrafını minderlerle kapladım artık. bir de hala süte alıştıramadım.

ayy çok geçmiş olsun yaaaaa shaggy halı korumuşturrrr miniğime bişi olmamış annesi korkma
bu arada bende alıştıranmadım daha içine bal koydum gece uyurken verdim yinede içmedi devam sütüne devammm

ayy çok geçmiş olsun yaaaaa shaggy halı korumuşturrrr miniğime bişi olmamış annesi korkma
bu arada bende alıştıranmadım daha içine bal koydum gece uyurken verdim yinede içmedi devam sütüne devammm

sağol canım.Allah koruyor işte. gözümün önünde çaresiz kalıyor insan. buraya yazdım ki sizler yaşamayın inşallah diye. Allah hepimizin evlatlarını korusun..

Canım geçmiş olsun, allah korusun kuzunu, ben de süte alıştıramadım, ne yaptıysam içiremiyorum. Belki biraz büyüyünce içer. Yatak konusuna gelince ben sırf bu yüzden gidip yeni bi karyola aldım cemreye, ikeadan aldım. iki kademesi var, üst kademesi 6 aylık olana kadar, alt kademesi bayaaa alçak, ayağa kalkınca falan düşmesi imkansız, kendi kendine tırmanıp çıkması mümkün değil. Bi bak istersen sen de modellerine, belki işine yarar bişe bulursun, fiyatları da çok uygun, 200 TL'Ye bile var yani.

çok geçmiş olsun canım, benim kız da beşiğinde ayağa kalkıyor, gece sesini duyduğumda nasıl yataktan koşup yanına gidiyorum anlatamam, dilerim bir daha düşmez, dilerim bizimkiler de düşmez, yatağı var ama onda nasıl yatar bilemiyorum, geçen düşündüm, onda yatırırsam nasıl olur diye, denesem mi bilemiyorum, beşikte etrafı çevrili ve yüksek, yatağın her tarafı açık ve alçak, yani ne yapacağım bilemiyorum, sadece allahım koru diyebiliyorum, benimkine 1+ sütü vermeye çalışıyoruz, bazen içiyor, bazen içmiyor, geçenlerde masanın üstüne bakarken gördü, istedi ve biraz içti, elinin altında olunca belki içer (pipetle vermeye çalıştık, hoşuna gitsin diye ama onlarda akıllı, pipetle oynamayı seviyor, biraz içiyor, gerisini döküyor )

Cnm Elif,DOĞUM GUNUakşamı parkyatakdan asagı kafaüstü düşmüştü,o ikinci düşüsüydü.çok üzülmüştümm... Sonra yatagı aşağı indirdim.şuan böle bi tehlike yokkk.Ve rahatım.bence sende öle yapp..

geçmiş olsun canım,bizim burak normal bebek karyolasında yatıyor,yanları korkuluk olan ,gerçi gündüz bazen park yataktada yatıyor ama biz park yatağın en alt kısmına indirdik dolayısı ile kenarlarını aşamıyor daha. eğer yeni bir bebek yatağı almak istemezsen geçici olarak yer yatağı yapabilirsin bence. en güvenlisi o. mesela biz hafta sonu annemde kaldık,park yatağını götürmedim ,yere sünger yatağı indirdik onun üstünde yattık burakla. en güvenlisi bu bence.

diyete devammı???

gündüzde kıstınmı yediklerini yoksa sadece akşamlarımı yemiyorsun. mesela dünkü menün nasıldı yazabilirmisin. bende bu gün başladım.akşam eve 7 gibi gittiğimden yanımda müsli getirdim 5 gibi bir kase yiyip öyle gideceğim eve. akşam yemeğim müsli olacak. çok acıkırsamda 1 kase yoğurt yerim diye düşünüyorum.

bu diyeti yapan arkadaşlar,örnek menü yazarmısınız,akşam yemeğini tamamen kaldırdınızmı yoksa erkenemi aldınız?

cnm dun aynı diyeti uygulayan biriyle tanıştım.3 ayda 13 kılo vermiş.. akşam sadece yağsız süt ve elma yada başka bi meyve yemiş.gunduzleri daha azz.. ama evde aleti vardır bisiklet gibi hem ayak hem kol çalıştırıo..nişanslısı bunu şişkosun diyince kız hırs yapmış.şimdi tüüy gibiydi.hala3 kılo vercem dıodu arkadaşımın ev arkadası,kız hemşire...

Ben gunduz yediğimden degıl akşam eve gdnce tıkınmamdan alıodum.ondandır bu sabah bile normal kılomda 2 kılo azdımm.ama o şişkinlik yani kılo verdim anlamında değil bence ki dün tanışdığım kızda oyle söyledi.. Kıyafetlerinden anla dedi.. Ben sabah ve öğleden kısmıorum şuan ama akşam 6 dan sonra hiç bişey yemıorum.ama dunki Rolmodel KIZIMIZ yağsız süt yada elma ye dedi..ZAaten enaz1.5 lt su içıorum ben..Yoksa insan çok acıo sabah kalkdığımda kurtgibi açıokıyom

kızlarr blog çok güzel oluyoo sankimmmmmmmmmm yaptıkça güzelleşiyoooooooo şimdiden 16 kişi ziyaret etmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…