cnm dun aynı diyeti uygulayan biriyle tanıştım.3 ayda 13 kılo vermiş.. akşam sadece yağsız süt ve elma yada başka bi meyve yemiş.gunduzleri daha azz.. ama evde aleti vardır bisiklet gibi hem ayak hem kol çalıştırıo..nişanslısı bunu şişkosun diyince kız hırs yapmış.şimdi tüüy gibiydi.hala3 kılo vercem dıoduarkadaşımın ev arkadası,kız hemşire...
Ben gunduz yediğimden degıl akşam eve gdnce tıkınmamdan alıodum.ondandır bu sabah bile normal kılomda 2 kılo azdımm.ama o şişkinlik yani kılo verdim anlamında değil bence ki dün tanışdığım kızda oyle söyledi.. Kıyafetlerinden anla dedi.. Ben sabah ve öğleden kısmıorum şuan ama akşam 6 dan sonra hiç bişey yemıorum.ama dunki Rolmodel KIZIMIZyağsız süt yada elma ye dedi..ZAaten enaz1.5 lt su içıorum ben..Yoksa insan çok acıo sabah kalkdığımda kurtgibi açıokıyom
kızlarr blog çok güzel oluyoo sankimmmmmmmmmm yaptıkça güzelleşiyoooooooo şimdiden 16 kişi ziyaret etmiş :)
kızlarr benn bu haftadan sonraki hafta başlıycamm yaa çok güzel yemekler yaptım akşam gidip yemezsem ağkamdan ağlaaaaaarrrrrrrrr
haftaya beynde başlıycam baksanıza sovozi kaç kg verdi şimdikytennnnn
kızlarr blog çok güzel oluyoo sankimmmmmmmmmm yaptıkça güzelleşiyoooooooo şimdiden 16 kişi ziyaret etmiş :)
cnm dun aynı diyeti uygulayan biriyle tanıştım.3 ayda 13 kılo vermiş.. akşam sadece yağsız süt ve elma yada başka bi meyve yemiş.gunduzleri daha azz.. ama evde aleti vardır bisiklet gibi hem ayak hem kol çalıştırıo..nişanslısı bunu şişkosun diyince kız hırs yapmış.şimdi tüüy gibiydi.hala3 kılo vercem dıoduarkadaşımın ev arkadası,kız hemşire...
Ben gunduz yediğimden degıl akşam eve gdnce tıkınmamdan alıodum.ondandır bu sabah bile normal kılomda 2 kılo azdımm.ama o şişkinlik yani kılo verdim anlamında değil bence ki dün tanışdığım kızda oyle söyledi.. Kıyafetlerinden anla dedi.. Ben sabah ve öğleden kısmıorum şuan ama akşam 6 dan sonra hiç bişey yemıorum.ama dunki Rolmodel KIZIMIZyağsız süt yada elma ye dedi..ZAaten enaz1.5 lt su içıorum ben..Yoksa insan çok acıo sabah kalkdığımda kurtgibi açıokıyom
yaa eczacıya geri götürdüm al bunu didimmmm vurmadılar bozulmasın didim dediki buzdolabının kapağında saklarsan hiç bişi olmaz dedi biz burda öyle muhafaza ediyoruz deyince bende aldım geldim eve aşıyı zaten gecede ateşi çıktı normalde annem diycektimki götür bugün vurdurrrr ama ateşi var 38,5 di sabah fitil verdim geldim zaten vurmazlarrr bide uzun yola gidecekyani herşey üstüste geldiiii
bizde o civare oturuyoruz ammaaaaaa sen nasıl böyle anaokulu tarzı bi yere yazıldında bzizimdemi katılmamızı istiyorsıun diğer türlü seni tanımıyoruz sıksık girdiğinide hatırlamıyorum ne bilim biraz daha aramıza katılırsan güven verirsen olabilir
günaydınnnn canıoo
yorrgunumm dostlarımmm yorgunum yorgnnnnnnnnnnn efe ateşten uyumadı hiç yavrum yaaaaaaa en sonunda fitil verdm bende
çok güneşşli ama nasıl e3siyorrrrr burasııı pehhhhhhhhh
günayydınnnnnnn
ziyaret miii?? biz nie bılmıoz kız ne cabuk açdında ziyaretcın varr..aaa cokk ayıp ya biz girmeden millet mi giriş yaptıı
eeeeeeee bizim niye haberimiz yok blogdan
canım ben 1 ay onc falan uye oldum çalıştıgım için cok fazla gırıp yorum yazamıorum genelde okuyabılıorum oda arasıra.yok hayır oyun grubun yazdırıcaktım bıraz pahalı geldı.eger bir grubunuz varsa katılmak isterim yoksada kızıma arkadaş arıyorum.tabi katılmak isterseniz önce dısarda gorusuruz tabıkı guvenemezsnz bana sonucta tanımadıgınız bırıyım .ben kızımın yalnızlıgına cok uzuluorum .
daha yeni açtom kızlarr bugün sabah düzenleme yapıyorum ama içinde geçen kelimelerden dolayı heralde googlede çıkınca ziyaret ettiler demekki çünkü daha yeni un kurabiyesi tarifi ekledim sadece düzenlemeleri bitsin hemen paylaşıcam zaten ağır ağır ilşerler tatlısını tuzlusunu eklemekk resim çekmekte çok önemliiiiiiii
adı ne oldu zeynep hn..söylede bizde aratalımmm..tüüü sanaaa..
ben öyle bir konuşma hatırlayamadım ama 21 yaşındayım ama bayağı erken anne oldum evet.peki okul nerde olucak canım.eger yakın olursa gondermeyı cok ısterım .
zeytinyağlı dolma
kesme yeşil mercimek çorb
taze fasulye
tavıklı pilavvvvvv
paçuk
evett işte tmm o seynsinnnnnn oyun grubu ataşehirde anne ve babalarda katılıyooo olunca sana haber veririz
adı ne oldu zeynep hn..söylede bizde aratalımmm..tüüü sanaaa..
meraktan akşam olmazz dahaa sovoooziiiiiii sen yaptığn yemeklerin resmmnni çek yiterrr
zeytinyağlı dolma
kesme yeşil mercimek çorb
taze fasulye
tavıklı pilavvvvvv
paçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?