2011 Ekim Anneleri

kızlarr benn bu haftadan sonraki hafta başlıycamm yaa çok güzel yemekler yaptım akşam gidip yemezsem ağkamdan ağlaaaaaarrrrrrrrr
haftaya beynde başlıycam baksanıza sovozi kaç kg verdi şimdikytennnnn

bende gündüz yemeklerimi çok abartmadan sadece akşamları yemeyeceğim

canım ben 1 ay onc falan uye oldum çalıştıgım için cok fazla gırıp yorum yazamıorum genelde okuyabılıorum oda arasıra.yok hayır oyun grubun yazdırıcaktım bıraz pahalı geldı.eger bir grubunuz varsa katılmak isterim yoksada kızıma arkadaş arıyorum.tabi katılmak isterseniz önce dısarda gorusuruz tabıkı guvenemezsnz bana sonucta tanımadıgınız bırıyım .ben kızımın yalnızlıgına cok uzuluorum .

ziyaret miii?? biz nie bılmıoz kız ne cabuk açdında ziyaretcın varr..aaa cokk ayıp ya biz girmeden millet mi giriş yaptıı

eeeeeeee bizim niye haberimiz yok blogdan

daha yeni açtom kızlarr bugün sabah düzenleme yapıyorum ama içinde geçen kelimelerden dolayı heralde googlede çıkınca ziyaret ettiler demekki çünkü daha yeni un kurabiyesi tarifi ekledim sadece düzenlemeleri bitsin hemen paylaşıcam zaten ağır ağır ilşerler tatlısını tuzlusunu eklemekk resim çekmekte çok önemliiiiiiii

hımm evet yazmıştın hatırladım zaten çalışıyordunda öyle hatırlıyorum işten arta kalan vakitlerinde yazabilirsinnn benceee biz bi oyun grubuna yazılmayı düşünüyoruz fiyat biraz aşağı çekebilirse kartopuu hatun halledicekk uygun olursa oraya yazılcaz allahın iznişyleolursa sanada haber veririzz kulaaınn burda olsnnn galiba sen kardeşimn yaşındaydın hemende çocuğnmu olmuştu evlenir evlnmezz ben öle hatırladım şlimdiikk

adı ne oldu zeynep hn..söylede bizde aratalımmm..tüüü sanaaa..

zeytinyağlı dolma
kesme yeşil mercimek çorb
taze fasulye
tavıklı pilavvvvvv
paçuk

ben öyle bir konuşma hatırlayamadım ama 21 yaşındayım ama bayağı erken anne oldum evet.peki okul nerde olucak canım.eger yakın olursa gondermeyı cok ısterım .

adı ne oldu zeynep hn..söylede bizde aratalımmm..tüüü sanaaa..

yooooooooqqqq katiyen söleyememmmmm akşam kocamınnan profil resmini düzenliycez anca öleeee yarın sabredinnnnnn:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

ben öyle bir konuşma hatırlayamadım ama 21 yaşındayım ama bayağı erken anne oldum evet.peki okul nerde olucak canım.eger yakın olursa gondermeyı cok ısterım .

evett işte tmm o seynsinnnnnn oyun grubu ataşehirde anne ve babalarda katılıyooo olunca sana haber veririz

eeeelllllliiiiiiiiiifffffffff hoşgeldinn nasılsınnnnnnnnn sudenazzz kızımmm nasıllllllll zıplıyomu yine sende gördüm heves ettim eşime dedim bizeeeede alllll siz ne kadara aldınızz tramboliniiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…