2011 Ekim Anneleri

eeeelllllliiiiiiiiiifffffffff hoşgeldinn nasılsınnnnnnnnn sudenazzz kızımmm nasıllllllll zıplıyomu yine sende gördüm heves ettim eşime dedim bizeeeede alllll siz ne kadara aldınızz tramboliniiiiii

kızzz bu trambolınlerr acaıp kalori yakıomışş.bende isterim almakkk.kaça ki acaba.piyasada ???

ayrıca bu bi günlük menuu değill canım.bi hafta insan yer bunlarrııı..ne kızımmm bu listeee... toputopu 2 kişisiniz bee..

bende yaptıgınız bu yemeklerı gorunce kendımı kotu hıssettım bıran acıkcası genelde yemek yaparsam çorba olmaz çorba yaparsam yemek.hep bolemisinizdir?özendim vallahi

Trambolin Eğlendirir Zayıflatır
Tüm gün vücudun yükünü çeken bacaklar için yapılan egzersizlerin yanında,trambolinde 10 dakika zıplamak, tüm kas gruplarını çalıştırır, bacak kaslarını açar ve güçlendirir. Trambolin yumuşak zeminde yapıldığı için eklemlere zarar vermez, lenf dolaşımını hızlandırarak vücut işleyişine fayda sağlar, kalori yakarak kilo verdirir ve sizi çok eğlendir.

Trambolinin Faydaları:
Vücudun sağlığının ana belirleyicisi olan dolaşım sistemini iyileştirir.
Tüm kas gruplarını etkiler.
Kıkırdaklar ve kemik dokuları üzerindeki etkisi ile kemik gelişimine imkân sağlar.
Lenf sisteminin etkin çalışmasını sağlar.
Fiziksel olarak, hız, güç, denge ve farkındalığı güçlendirir.
Kişinin kendine güven duygusu, disiplin ve detaylara dikkat edebilme gibi önemli zihinsel yetenekleri geliştirir.
Diğer egzersiz şekillerinin aksine kısa sürede performans ve farkındalığı arttırır.

150 Tl bi sitede...(trambolinler.com-taraftartarmbolin)

bende yaptıgınız bu yemeklerı gorunce kendımı kotu hıssettım bıran acıkcası genelde yemek yaparsam çorba olmaz çorba yaparsam yemek.hep bolemisinizdir?özendim vallahi

öle olduğumuz için diyetteyiz canımm.Hiç özenme emin oll zararıını görürsünnn..Bi ara hamur işerine kek,pasta.böreğe kafayı takmıştık.şİŞtikçe şistik.bak yazamadım bile :) artık bıraktıkk bu işleride..Zeyno bırakamadı daha

canım bızde ırsi olarak zayıfız ekmek makarna falan idare edıyoruz cok da abur cubur yıyorum ama yınede kılo yok dogumdan sonra bırz gobek kaldı sadece.pasta börek Allaım canım cook cektiii

canım bızde ırsi olarak zayıfız ekmek makarna falan idare edıyoruz cok da abur cubur yıyorum ama yınede kılo yok dogumdan sonra bırz gobek kaldı sadece.pasta börek Allaım canım cook cektiii

ya bu ırsı zayıflık ne kadar haksızzzzlıkk ya.yiyonyıyonn kılo almıyonn bu nasıl bi hikmetdir, Allah nasılda sevmiş böle insanlarııı yaaa.Niye bizde ırsi olarak basen yapıoruzzz kii

özenme kıssss hep killo yapıyo dün gece içimi yaprağımı aldım halama gittim sarmaya gözüm kesmedi ben yemeği pazar akşamından yapıyorum o yüzden bugün hayatta diyete giremem

sovozii paçuk bizim yörenin ekmeği gibi bişşi ama yağlu yuvarlak bişi işteeeenasıl anlatsam sütlen yoğuruluyor sonrada cıklanıyo nasıl tarif etsemki cıkta baskı gbi bişi DDDDDDdd

kızzz bu trambolınlerr acaıp kalori yakıomışş.bende isterim almakkk.kaça ki acaba.piyasada ???

ayyy evett çok eğlencceli elifin resmlerine bakmıştım ana kız baya eğlenmişlerrrrr çok zevkli olduğu yüzlerinden belli maşallahhh diyellm bu arada neyse uygun bişi olsa alırukk bizde eveeeee 150 tlden daha uyguna yokmu acep sahibndene bakim biii

kız yörelerimiz yakın ama ben bılemedim paçuk u.. peki bu kdr yemek pzt akşamı bitcek mi?yoksa bikaç gunluk mu yaptıgın ?? kesme çorbasının tarifi yazmadımm sakın blogu bekle deme dalarım şimdi sana,zaten kızgınımm

yok yaaaaaaaaaa bi gğünde olurmuuuuuuuu çarşambaya kadar götürüyo bu yemekler biziiiiiiii keşme çorbasıda çok basıt içinin kesme hamurunu kaynanam köyde yapıp yolluyo bana o hazırrrrrrr

bir su bardağı yeşil mercimeği tyenmcereye koy iki tıkırasın bi fokurasınnn kara suyu çıksın beş dakka sonra suyunu süz onu kenara al sonra tencereye br soğanı doğruyorum incecik yağda kavur içine bir tepeleme kaşık salça koy birazda onla çeviriçine az krmızı biberle nane koy sseviyosan et bulyonda at karıştır kaynar suyu koyyyyy kaynara çıkıncaada içine bi avuç kesme hamurunu at ohhhhhh miiiiiiissssssssssss afiyet olsunnnnnnnn
bu kadan basttttt

paçuk yada gılik deniliyo vaya patatesli peynir koyarsanda kurmut deniliyo işte nasıl duymazsın beaaaaaaaa

nasıl yapılır bu kesme hamur peki benım esım bogazına cok duskun guzel oluosa kı oluo sannırım bende yapmak ısterım ..

kızlar çok tatlısınız,
bu arada zefey hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,
allah tez vakitte efe'ye kavuştursun seni

et bulyon koymayaydınn iidii.ellerine sağlık

değişik bi lezzet veriyo diye seviyoruz biz onun tadını hemde içinde zararlı bişi yooooqqq ıızz ben onun üretimnde çalıştıydımmmmm bi ara

kız nasıl yok içinde ne arasan var e200 f 1500 felann.bı ton katkııı.. efe me yedirme siz yiyin paçukunuzlaaa

kızlar hiç agumentin şurup verdinizmi bebklereeeeeeee biz bu boğazından baktri almışken vermiştik şimdi doktor yine vermiş efeyeeeee ağır gibi sankim yaaaa arcemek verdmi acaba hiçççççç

kızlar hiç agumentin şurup verdinizmi bebklereeeeeeee biz bu boğazından baktri almışken vermiştik şimdi doktor yine vermiş efeyeeeee ağır gibi sankim yaaaa arcemek verdmi acaba hiçççççç

ben kulak iltihabı olduğunda verdimm.mecburennn.kulak iltihabı olmasaydı vermezdim tırsmıştımmm..

kız nasıl yok içinde ne arasan var e200 f 1500 felann.bı ton katkııı.. efe me yedirme siz yiyin paçukunuzlaaa

ahahahhah ona yapınca koymuyorum kızzzzzzz zaten bwen acı yaptığm içinn oğlumun şimdik sebze yemeği var ona sebze yaptıömmm akşamda fasulye yer iştahı az ama reklammla gamgamla bişiler yaapcizz artıokkkkkk yarın akşam yola çıkıcak kuzummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…