kızlar hiç agumentin şurup verdinizmi bebklereeeeeeee biz bu boğazından baktri almışken vermiştik şimdi doktor yine vermiş efeyeeeee ağır gibi sankim yaaaa arcemek verdmi acaba hiçççççç
hakllısında cnm işte derine inerse diye çok korkuyorum her aman o zaman daha zor bi sürece girmiş oluyooooo
iyi akşamlarr ben çıkarrrrrrrrrr
eeeelllllliiiiiiiiiifffffffff hoşgeldinn nasılsınnnnnnnnnsudenazzz kızımmm nasıllllllll zıplıyomu yine sende gördüm heves ettim eşime dedim bizeeeede alllll siz ne kadara aldınızz tramboliniiiiii
Cnm Elif,DOĞUM GUNUakşamı parkyatakdan asagı kafaüstü düşmüştü,o ikinci düşüsüydü.çok üzülmüştümm... Sonra yatagı aşağı indirdim.şuan böle bi tehlike yokkk.Ve rahatım.bence sende öle yapp..
Yatak aşağıdayken düştü canım. oğlumun boyu biraz uzun sanırım. biraz da sarkınca olan oldu. neyse Allah bir daha göstermesin ömrümden ömür gitti. İkea nın beşiğini araştırıcam bakalım.
Yatak aşağıdayken düştü canım. oğlumun boyu biraz uzun sanırım. biraz da sarkınca olan oldu. neyse Allah bir daha göstermesin ömrümden ömür gitti. İkea nın beşiğini araştırıcam bakalım.
slm cnm biraz bakayım dedim ama sudiş cadısı bırakmadı :))
sudenaz daha iyi öksürük ve burun akıntısı hala devam ediyor ama keyfi yerinde trampolinde onun oyuncağı oldu zaten o uyanıkken zıplayamıyorum bile hemen koşa koşa geliyor gerçi o hasta diye benimde keyfim yoktu yapmadım 10 gündür ama düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ediyorum 15 dk. çalış kan ter içinde bırakıyor ben hepsiburadadan aldım cnm indirimdeymiş şuan
Delta 40 İnç Renkli Trampolin Ds 40 (102 Cm) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Sanirim aldm suan trambolini
slm cnm biraz bakayım dedim ama sudiş cadısı bırakmadı :))
sudenaz daha iyi öksürük ve burun akıntısı hala devam ediyor ama keyfi yerinde trampolinde onun oyuncağı oldu zaten o uyanıkken zıplayamıyorum bile hemen koşa koşa geliyor gerçi o hasta diye benimde keyfim yoktu yapmadım 10 gündür ama düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ediyorum 15 dk. çalış kan ter içinde bırakıyor ben hepsiburadadan aldım cnm indirimdeymiş şuan
Delta 40 İnç Renkli Trampolin Ds 40 (102 Cm) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Zeynep'cm çok geçmiş olsun Efe'ye acil şifalar en kısa zamanda geçer inş. Ben antibiyotik kullandım 2 kez maalesefaugmentin dahil. ve daha önce bahsetmiştim eski özel doktoru vermişti kızıma. boşuna vermişti bizimki saolsun. bazı hastalıklar antibiyotik olmadan geçmiyor ama götürebilirsen başka dr götür bence.
haftasonu için yaptığım kurabiyeleri ekliyorum ilk defa pepe kurabiye yaptım fena olmadı.
Eki Görüntüle 612306 Eki Görüntüle 612307
Zeynep'cm çok geçmiş olsun Efe'ye acil şifalar en kısa zamanda geçer inş. Ben antibiyotik kullandım 2 kez maalesefaugmentin dahil. ve daha önce bahsetmiştim eski özel doktoru vermişti kızıma. boşuna vermişti bizimki saolsun. bazı hastalıklar antibiyotik olmadan geçmiyor ama götürebilirsen başka dr götür bence.
haftasonu için yaptığım kurabiyeleri ekliyorum ilk defa pepe kurabiye yaptım fena olmadı.
Eki Görüntüle 612306 Eki Görüntüle 612307
bence çok güzel olmuş ellerine sağlık,bu arada kurabiyelerin tanesini kaça yapıyorsun ?
günaydın arkadaşlar ,güzel bir gün diliyorum herkese
bu arada kızlar ben akşam 6 dan sonra yememe diyetine dün başladım. dün öğlen burada yemek yedikten sonra ,akşam 19:30 da bir nar ve 23:00 gibi 1 su bardağı süt içtim. sabah kalktığımda kendimi çok rahat hissediyordum.
birde sabahlari artık ballı sirkeli su içeceğim eskiden olduğu gibi tarifini vereyim sizede. ben çok faydasını gördüm bunun.
1/2 çay bardağı su + 2 tatlı kaşığı elma sirkesi + 1 çay kaşığı bal karıştır sabah aç karnına iç. sirke fazla gelirse 1 tatlı kaşığı koyabilirsiniz. ben elma sirkesini sevdiğimden içmesi bana zor gelmiyor,zaten balla karışınca limonata gibi oluyor
bu arada gazetede okudum kışın fazla hareket edemeyen kişiler günde muhahakkak 1 tane nar yesin diyordu,narın yağ yakıcı özelliği varmış. zaten akşam yerken tek tek ayıklayıp yediğim için hem oyalanmış oldum hemde açlığımı giderdi.
Gunaydın bebiş anneleriii, ben dün trambolın sipariş ettim..Çok ii kalori yaktıgını duyup,izlemiştim hem eglenceli de..Uygundu fiatıı,,ama eşime sölemeden aldım akşam o gelince cok guzel bi dille ifade ettimbiz bi aileyiz dimi, ne olursa olsun ,ne alırsam alayım dimi dedim.. oda tabi dedi..Bu arada ben,elif ve babası sarıloz birbirimizeee.. bende dedim ki trambolinnnn aldımmm..ailecek kullanırız dedim..adam suratıma baktıı ,güldüü ; Allah akıl fikir versin dedi..
bu arada ben ballı elma sirkesi almıştım markette bu sekilde satılıo..bende gece yatarken 1 brd sıcak suya 1 yk koyun diye bıloıommm.sıcak su yağ parcalıo yaa.gece bu orann daha fazlaymış felan filann..ama başlamadım.Bari bıu geceeden itibaren bende yapaaammm..
zeyno hn, bitmedi mi siteniz..siz bize adını verene kadar, enson biz ziyaret edecez heraldee..
Naz cım bence sen bu işi daha ciddiye al ve yoğunlaş..Zeyno nun dediği gibi hmn bi blog kurrr..cok guzel seylerr yapıon.
ne zamandır bu akşam yememe olayına başlamak istiyordum ama bir türlü karar verip başlayamamıştım. ben bu taktikle ve sirkeli ballı su ile hep 60-61 kilolardaydım evlenmeden önce. sevozy sana özellikle teşekkür ederim bu konuyu ortaya atıp bu diyeti başlattığın ve banada önayak olduğun için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?