ahahahah sevozyyy kızzzzz gülmekten yere yattım şimdiiiiiiiiii tamda anını yakalamışsınn varya akıllı hatunsun helal olsun sanaa indirimin son dört günüymüş bende öle bi anını yakalayayımda söleyeymm barim :)))))))))
evett naz biz acemice uyduruk şeler yapıyoruz zevkk için ama sen profesyonelsin kurr gitsinnnnnnnnnn
kartopu, zeynep kurabiyelerin tanesini 3,5 tl 'den satıyorum. Ama bu biraz uğraştırıyo 3 tl olanlarda var. Zeynep bu arada Pepe kurabiyelerini kalıpsız yaptım. Daha doğrusu sadece yuvarlak kalıpla yapıyosun.
Ben 2 senedir blog kuruyorum zaten bi türlü nasip olmadı zormuş gibi geliyo araştırmıyorumda. Beraber başlayalım o zaman birlikte gideriz takıldığımız yerde yardımlaşarak.
Teşekkür ederim beğenileriniz için :))) sevozy sana da.. bu arada kocanı iyi kafalamışsın ben direk söylerim hiççç yol yapamam. senden ders almak lazım :))
TATLI UĞRAŞLAR
kızlarr bakın bloga çok acemice şuanda işler çok yoğun uğraşamıyorum ama en kısa sürede tarifleri eklemeye başlıycam sizdende resim ve tarif bekliyorummmmmmm bebek şekeri sepertt butik kurabiye herşey olacak bu blog ekim analarının bloguuuuuuuuu şuan acemice ama kaba taslak bi bakın akşamda vaktim olmadı eşimle efe ateşi vardıı neyse yapıciyyzzz ocak geçsişn bi çok younuzzzzzzzzzz
kız zeyno sağ gösterip sol vurdunn, bu isimi nerden buldun kızzz.bende hamarat zeyno diye aratıp duruom googgle daaa
ne bilim bi anda geldi aklımaaaaaaaaaa ahahahaa uğraştın yani aratmaylann ahahahhhhhhhh işte genel bi blog oluyoo bu daha bi taslak dahada geliştiricezzz kenarlara link koyucammm dahaaaa her hafta güzell ratrifler bekliyorum tamda diyete girmişken kötü oldu bu ahahha :)) arcemekk zebra kekişn tarifini koyalım yollaa banaaaaaa aklıma gelşdi ooo
zeynep, başlık yazısının rengini değiştirmen lazım,krebin rengiyle aynı olunca ton olarak,okunması zorlaşıyor,rahat okunmuyor.
cnmm isimii begendimm diğerleirnde cok daha farklı olmuşş.. yalnız başlangıc yazısını bence biraz düzenleyelimm. bide sol kenarlar boş kaldı ki zaten link koycam dıonn.. hayırlı ugurlu olsun canım.İnşallah alnının akıyla ve duamızla guzel işler yapıcann.Hepimize hayırlı olsun der keseerimmm kudeleyiii.Ya Allahhh Bismillahhh :13:. (iktidar vari bi açılış oldu emmee )
Annecikler günaydınnnn..Tatlı uğraşlar isim çok güzel bu aksam eve gıdınce un kurabıyesını de denıycem ıns. canıım çekti cok guzel gorunuo.
zeynep ,ellerine sağlık çok güzel olmuş blog,hayırlısı olsun tekrar. yanlız yorum yazamıyorum,illaki bir hesap istiyor.bazı bloglarda hesap kısmında anomim oluyor onu seçince yorum yapabiliryorsun google hesabı falan olmadan. onu bir sor eşine ve onu da ekle bence böylece yorum yapan çok olur
zeynep, başlık yazısının rengini değiştirmen lazım,krebin rengiyle aynı olunca ton olarak,okunması zorlaşıyor,rahat okunmuyor.
bence yöresel yemeklerde koyyalım.
sen, arcemek,herkes kendi yöresini yazsın
bebekler için de ayrı bi alan.bebek kahvaltısı,çorbası,tatlısı vs
zaten diğerleri fix ,kurabiye.börel,çörekk,
hatta gecen oyanın yaptığı mezeler de ii fikir..
bebişler için doğal tedavi yöntemleri olabilir.. ne bilem ekim anneleri dedik yaaa,daha beebek ağırlı diye düşündümm..
efenin yine ateşi çıkmışşş annemde sen git demiş babama ben bu çocuğu bu şeklde yolada çıkaramam yanlızda bırakamam demiş şimdi babamla halamlar gidicek annem kalıcak üzüldemmi sevinsemmi bilemedim vallahiiiii
efenin yine ateşi çıkmışşş annemde sen git demiş babama ben bu çocuğu bu şeklde yolada çıkaramam yanlızda bırakamam demiş şimdi babamla halamlar gidicek annem kalıcak üzüldemmi sevinsemmi bilemedim vallahiiiii
canım geçmiş olsun, annenin gitmediği iyi olmuş bi yerde, neden gitmesi gerektiğini bilemiyorum tabi, umarım işleriniz düzelir. Bu arada ben blogu bulamadım, nasıl buluyosunuz ki, tatlı uğraşlar yazınca bi kaç tane blog çıkıyo hangisi senin blog??
sevozy nerde kız bu blog, aa merak ediyorum bulamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?