2011 Ekim Anneleri

kartopu, zeynep kurabiyelerin tanesini 3,5 tl 'den satıyorum. Ama bu biraz uğraştırıyo 3 tl olanlarda var. Zeynep bu arada Pepe kurabiyelerini kalıpsız yaptım. Daha doğrusu sadece yuvarlak kalıpla yapıyosun.

Ben 2 senedir blog kuruyorum zaten bi türlü nasip olmadı zormuş gibi geliyo araştırmıyorumda. Beraber başlayalım o zaman birlikte gideriz takıldığımız yerde yardımlaşarak.

Teşekkür ederim beğenileriniz için :))) sevozy sana da.. bu arada kocanı iyi kafalamışsın ben direk söylerim hiççç yol yapamam. senden ders almak lazım :))

Biz bir aileyiz'' meselesi de şu: bi arkadasım var 2.bebeğine hamile çift rahimli..cok zor bı hamileleik diğeri gibi..Bu arada cok streslı ve yorgun.O sinirle 4 yasındaki oğulana kızmış, kıçına şaplatmış bi tane..ama kendimi kaybettım artık dıoo bunalıma girmiş kızcagız.eşide ,kızın aileside ordaymış herkes yuklenmış kıza,,iste nıe vurdun,acısını nıe ondan cıkarıosun falan filan.eşide ters bı laf edince kız başlamış diğer odada ağlamaya .Oğlu yanına gitmiş '' annecim ağlama bılıom ben yanlışlıkla oldu diye'' teselliye..o arada bide demez mi' biz bi aileyiz diyee :)) yavrum benim meğer bizim kız, oğluşuna hep öle dermiş biz bir aileyiz ,beraber yemek yiyicez,gezicez felan diyee.Takdik o ufaklıkdan yanii ,işe yarıooo

valla bu ara limitlerimi aştım,eşim haklııı.hiç birikim yapamıorumm.Bu sefer kızardı yani direk söylsem:) kitabına uydurduk diyelim

TATLI UĞRAŞLAR

kızlarr bakın bloga çok acemice şuanda işler çok yoğun uğraşamıyorum ama en kısa sürede tarifleri eklemeye başlıycam sizdende resim ve tarif bekliyorummmmmmm bebek şekeri sepertt butik kurabiye herşey olacak bu blog ekim analarının bloguuuuuuuuu şuan acemice ama kaba taslak bi bakın akşamda vaktim olmadı eşimle efe ateşi vardıı neyse yapıciyyzzz ocak geçsişn bi çok younuzzzzzzzzzz

kız zeyno sağ gösterip sol vurdunn, bu isimi nerden buldun kızzz.bende hamarat zeyno diye aratıp duruom googgle daaa

kız zeyno sağ gösterip sol vurdunn, bu isimi nerden buldun kızzz.bende hamarat zeyno diye aratıp duruom googgle daaa

ne bilim bi anda geldi aklımaaaaaaaaaa ahahahaa uğraştın yani aratmaylann ahahahhhhhhhh işte genel bi blog oluyoo bu daha bi taslak dahada geliştiricezzz kenarlara link koyucammm dahaaaa her hafta güzell ratrifler bekliyorum tamda diyete girmişken kötü oldu bu ahahha :)) arcemekk zebra kekişn tarifini koyalım yollaa banaaaaaa aklıma gelşdi ooo

cnmm isimii begendimm diğerleirnde cok daha farklı olmuşş.. yalnız başlangıc yazısını bence biraz düzenleyelimm. bide sol kenarlar boş kaldı ki zaten link koycam dıonn.. hayırlı ugurlu olsun canım.İnşallah alnının akıyla ve duamızla guzel işler yapıcann.Hepimize hayırlı olsun der keseerimmm kudeleyiii.Ya Allahhh Bismillahhh :13:. (iktidar vari bi açılış oldu emmee )

Annecikler günaydınnnn..Tatlı uğraşlar isim çok güzel bu aksam eve gıdınce un kurabıyesını de denıycem ıns. canıım çekti cok guzel gorunuo.

bence yöresel yemeklerde koyyalım.
sen, arcemek,herkes kendi yöresini yazsın
bebekler için de ayrı bi alan.bebek kahvaltısı,çorbası,tatlısı vs
zaten diğerleri fix ,kurabiye.börel,çörekk,
hatta gecen oyanın yaptığı mezeler de ii fikir..
bebişler için doğal tedavi yöntemleri olabilir.. ne bilem ekim anneleri dedik yaaa,daha beebek ağırlı diye düşündümm..

zeynep ,ellerine sağlık çok güzel olmuş blog,hayırlısı olsun tekrar. yanlız yorum yazamıyorum,illaki bir hesap istiyor.bazı bloglarda hesap kısmında anomim oluyor onu seçince yorum yapabiliryorsun google hesabı falan olmadan. onu bir sor eşine ve onu da ekle bence böylece yorum yapan çok olur

zeynep, başlık yazısının rengini değiştirmen lazım,krebin rengiyle aynı olunca ton olarak,okunması zorlaşıyor,rahat okunmuyor.

zeynep, başlık yazısının rengini değiştirmen lazım,krebin rengiyle aynı olunca ton olarak,okunması zorlaşıyor,rahat okunmuyor.

Bunda dicejtim ama abartmiyim dedim..bide resimde buyukk.gerci bn laptopda calisiom blki ekran.kucuk bna ole geldii..o tatliyi az kucultelimm boyutunu.bide abone ol dedim olamadm.nue kizz

saolasıınn canımm buu bizimm blogumuzz hepimiziiiiiinnn tek tek isim yazacaktım bende abartmayayım diye ekim anneleri dediiiimmm

Annecikler günaydınnnn..Tatlı uğraşlar isim çok güzel bu aksam eve gıdınce un kurabıyesını de denıycem ıns. canıım çekti cok guzel gorunuo.

saol canımm işte buda bizim uğraşlarımız dene yorumlarını bekliyorum blogumuzaaaaaaa

saol kartopum çevirdimmm anonime herkes yorum yapabilir artıkkkk
bu arada ne çok takiğçimiz varmışşş dün açar açmaz 16 akişi bakmışş bugünde burda yayınlayınca 35 kişiye çıktı anında :)))))

haklısınnnn bunu değiştireyim yazımda bas
it kaldıı zaten işte kaba taslak bişi bu kızlar birlikte geliştiricezz bunuuuuuu

haklısın sevozii zaten sol kenara limnk koyucam mesela bebek şekerleri çorbalar butik kurabiye şeker hamuru yapımı gibii..... vs........... o zaman ice fikrleşiriiizzzzzzzzzzzz

efenin yine ateşi çıkmışşş annemde sen git demiş babama ben bu çocuğu bu şeklde yolada çıkaramam yanlızda bırakamam demiş şimdi babamla halamlar gidicek annem kalıcak üzüldemmi sevinsemmi bilemedim vallahiiiii

bence göbecikk att.kızım hem beben senle, hem hastayken anneciği yanında hem ayrı kalımıcannn.valla işte var herseyde bı hikmett.Efe hasta olmayaydı memleketde hasta olacaktı Allah korusunn..ii olmuşş bencee..

canım geçmiş olsun, annenin gitmediği iyi olmuş bi yerde, neden gitmesi gerektiğini bilemiyorum tabi, umarım işleriniz düzelir. Bu arada ben blogu bulamadım, nasıl buluyosunuz ki, tatlı uğraşlar yazınca bi kaç tane blog çıkıyo hangisi senin blog??

arcemekkk bebişimmm nasssııın... nasıl giddiıo kızz.diyet başladığından beri bana pas vermıonn kaçamak mı yapıon kız yoksa aradaaa..

ya ben yorum yaptım bana adsız dedi .Ben üye olmak istiyıımmm nasıl olcamm bılmııımm.Zeynep hn yardımcı olur msnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…