arcemekkk bebişimmm nasssııın... nasıl giddiıo kızz.diyet başladığından beri bana pas vermıonnkaçamak mı yapıon kız yoksa aradaaa..
canım geçmiş olsun, annenin gitmediği iyi olmuş bi yerde, neden gitmesi gerektiğini bilemiyorum tabi, umarım işleriniz düzelir. Bu arada ben blogu bulamadım, nasıl buluyosunuz ki, tatlı uğraşlar yazınca bi kaç tane blog çıkıyo hangisi senin blog??
ya ben yorum yaptım bana adsız dedi .Ben üye olmak istiyıımmm nasıl olcamm bılmııımm.Zeynep hn yardımcı olur msnz?
kııııııııızzzzzzllllarrrrrrrrrrr kimm yorum yapptıııııııııııııııııııııııııııııııı un kurabişimn altınaaaaaaaaaaaa kim bu ayyy çok merak ettimmmmmmmmmmmmmm
sevozyy senmisin yorum yapannn
canım tariflerini bekliyoruz ona göre şuan çok acemice kaba taslak bişey şuanda geliştiricez vaktimz oldukçaaaaaaaa
İyiyim tatlım sen nasılsın:) İşten güçten fırsat bulamıyorum fazla girmeye. Cemre hareketlendi ya bi dakika oturmuyo, geziyoruz sürekli evin içinde. Diyet de iyi gidiyo işte ne olsun, ama akşamları canım çok atıştırmalık şeyler istiyoPazar günü plates topuyla ebru şallının 21 günde süper bi karın dvd'sini aldım, güya plates yapacam fırsat bulursam:) Dün de sizin trombolini gördüm, dedim ben trombolin alacam benimki baktı baktı, güldü kafayı sıyırdın iyice dedi, geçen gün koşu bandı diye tutturdum, evin bi odasında eliptik bisiklet, mekik aleti, plates topu, şimdi bi de trombolin alırsam tam spor salonu olacak:)
Şu sirkeli su olayını ben de yapıyorum, ballı sirke var evde, marketten almıştım, sabahları ondan içiyorum da, dün de bi doktor içmeyin diyodu tv'de midenizi delersiniz faydası yok diyodu, kk'Da falan da bakıyorum sanki mucize gibi bahsediyo kimileri, kime inanacz bilemedim, içsem mi içmesem mi, benim herif de kızıyo, sevmiyorum zayıf diyo, böyle iyisin diyo, kilo verme diyo, ama ben pek dinlemiyorum, sonunda ya mideyi delecem ya da delirecem zayıflayacam diye:)
ya ben yaptım ama adsız dedi bana yaaa
zeynep bi yerden başlamışsın ne güzel.. bloğuna tarif göndericem kurabiye, pandispanya tarifi ama yapınca tepsideki haliyle çekeyim fotolarını öyle.
efe'nin kalması iyi olmuş çocuk hasta hasta yollarda perişan olurdu ama annen üzülmüştür gidemediğine. napalım kolay değil torun sahibi olmak :))
sirkeli ballı suyu bende evlenmeden önce içiyodum sabahları bi de sabahları plates yapıyodum. çokk zayıflamıştım onun ötesinde tipim düzelmişti göbeğim dümdüzdü falan.. şimdi bende niyetlendim başlayayım yeniden. midem delinmedi çok şükür ama balla birlikte olunca zararı olmuyomuş herhalde.
ya ben alet almam.yapmam çünkü bılıom kendimii.. ama trambolın eğleceli ya.Elif de oynarr.her akşam babasına beni havaya at tut die ısrar edıoo..kafayı tavana carpcak dıe korkuodum bu ii olduu..valla eşinin güzel dilekleri ve ideal kılonu orta bi yerde buluştur..Kal orda arcemekkk.. İkinciyi düşünuon mu?
yaa sanki koşu bandına sıkılmam gibime geliyoo kullanan hatunlardan yorum alabilirmiyimmmmmm yoksa alınıp bi köşede yatıyomuuu
sevozy nerde kız bu blog, aa merak ediyorum bulamıyorum ya
ya ben alet almam.yapmam çünkü bılıom kendimii.. ama trambolın eğleceli ya.Elif de oynarr.her akşam babasına beni havaya at tut die ısrar edıoo..kafayı tavana carpcak dıe korkuodum bu ii olduu..valla eşinin güzel dilekleri ve ideal kılonu orta bi yerde buluştur..Kal orda arcemekkk.. İkinciyi düşünuon mu?
Ben burayı, burda kurduğumuz dostlukları, konuşmalarımızı, her şeyi çok ama çooook özledim.
Sen önceki gruptandın değil mi??
önceki grup hangisi bilmiyorum ama hamileliğimi ilk günden itibaren burada yaşadım. burda geçti 9 ayımız, burda yaptık doğumlarımızı. iyi kötü tüm anlarımızı paylaştık. birtakım tatsızlıklar olunca face ye taşındık grupça. nostalji yapmak geldi içimden. şimdi bebeklerimizi birlikte büyütüyoruz. hamilelik günlerimi çok özledim. eskiye bakmak istedim. aaah ahhh çekiyorum şimdi. çok güzel zamanlardı. gerçi onun üzerine bir doğum daha yaptım ama burada o arkadaşlarımla paylaşmanın tadı apayrıydı. neyseki hala birlikteyiz onlarla. çok fazla yeni arkadaş katılmış. herkesin bebeği hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Ben burayı, burda kurduğumuz dostlukları, konuşmalarımızı, her şeyi çok ama çooook özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?