Selamlar kızlar
bende bayıldım kurabiyelere K.k.nın üyelerine indirim olmaz mı acaba
blogda hayırlı olsun
ilk yorumu ben yapıyordum un kurabiyesne ama malesef izin vermedi.
şimdi tekrar deneyeyim
yorumlarda saatler yanlış çıkıyor,bukonuyada bir el at lütfen
ayyyy bulamadım saati ayarlanan yeri((((((( bide yorumlar gizli çıkıyo apaçık herkezin yaptığı yorumlar nasıl görüncek bide resim küçük bişi olupta kendimizce tasarladığuımız bişi olsa daha iyi olurrrr resmin altındada linkler olcak eşime yaptıracam daha doğrusu kekler kurabiyeler tuzlular bebek şekerleri butik kurabiyeler diye o zaman daha düzelnli ve kolay ulaşılabilen bi blog olacak o zamana kadar kızlar
yazı yazdımyaa ondada cümele düşüklükleri varr hiç bişimiz doğru değil şuann olsun buda bi başlangıç ha ddeyince olmuyo herşey dimiii
cnm sen buları not al.sakın kafayla evde yaparsınn..iş arasında bu kadar olurrr cnm... ya ben bıleydım ayarlamaları falan vaktim var yardımcı olurdum emmeee.pek anlamıomm bu işlerdenn..
yaparım dersen veririm şifreyiiiiiiiii resim ne bulsakki bu krep ağzımı sulandırıp duruyo çnkü :Ç) hemde bizim değil ben istiyorumki yayınladığımızz her resim bizim olsun
ya porsiyonda bi sey olsa,, kenarları otla motla süslü kibar bi tabak,sanki daha nezihh dururrr.. gerci tatlı uğraslar demişiz amma sonucda yemeklerde olcakk..
hmm olablirrrrrrrr resmetmeye başllamalıymm yemeklerideeeee
paçukdan başla:)
kaldımı diye sorsanaaaaaaaa neyse sıksık yapıyorum zaten efe çok seviyo çnkümmmmmm
hadi yaa.tarif vermedin amaaaa.Azıları cıktı mı Efe ciğin..
kaldımı diye sorsanaaaaaaaa neyse sıksık yapıyorum zaten efe çok seviyo çnkümmmmmm
bu arada ben yorumları okuyabiliyorum zeynep blogda,sen niye görmüyorsun acaba?
bir çin atasözü derki;
sabah yemeğini yalnız ye, öğlen yemeğini dostlarınla ye, akşam yemeğini düşmanına ver
ben çıktımmm ii akş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?