nereye gidiyorsun erkenden
Kizlar.ya elifin agzi burnu az akio,arda kapsirio.elim dolandi yinne.hasta mi olcak.napsam ya
nasılsınız arkadaşlar,uzun zamndır yazamadımbakıp çıktım.
misafirlerim geldi ikramları çektim bu sefer,resimleri koyuyorum bakalım..
ama çeşit az çünkü hem kolaylık olsun hem israf olmasın diye 1 tatlı-1 tuzlu-1 salata sınırı koyduk.
zeynep hayırlı olsın blogun ama yorum yaptım çıkmadı nedense??
yoğun geçıyo günler,oğlanlar formunda bu ara.
hepinize hayırlı akşamlar....
Eki Görüntüle 613512 incirli tatlıEki Görüntüle 613511 milföylü börekEki Görüntüle 613510 tavuklu şehriye salatası
Gunaydın, hayırlı kandillerr herkese..
sevozy oruçla ilgili kandil mesajın sabah geldi,bende yarın kandil zannettim oruş tutayım bari yarın diye düşünüyordum . meğerse bugünmüş kandil. tutamadık yani oruç. Yüce Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin bugün inşallah.
Günaydın kızlarr, kandiliniz mübarek olsun.
Maral kızının dişlerinin çıkmasına sevindim canım, daha rahat yemek yer. Benim kızın iki tane altta 4 tane de üstte var, başka patlamadı, patlayacak gibi de durmuyo, birazcık daha dişi olsa daha rahat yiyecek yavrum, ne versem ön dişleriyle ezmeye çalışıyo:)
Sevozy, elifim yine mi hasta oluyo Allah korusun. İnşallah hafif nezle gibi bişeydir. Bu kışı Cemre'yle Elif hasta geçirdi. Korkumdan çıkaramıyorum dışarıya kızı. Bu haftasonu Bakırköy Carousel'de Pepee etkinliği varmış. Benim kız tam pepee delisi, oraya götürcez babasıyla, inşallah hava da güzel olur.
Zeynep Efe nasıl oldu, daha iyi mi?? Ateşi falan var diyodun.
Günaydın kızlarr, kandiliniz mübarek olsun.
Maral kızının dişlerinin çıkmasına sevindim canım, daha rahat yemek yer. Benim kızın iki tane altta 4 tane de üstte var, başka patlamadı, patlayacak gibi de durmuyo, birazcık daha dişi olsa daha rahat yiyecek yavrum, ne versem ön dişleriyle ezmeye çalışıyo:)
Sevozy, elifim yine mi hasta oluyo Allah korusun. İnşallah hafif nezle gibi bişeydir. Bu kışı Cemre'yle Elif hasta geçirdi. Korkumdan çıkaramıyorum dışarıya kızı. Bu haftasonu Bakırköy Carousel'de Pepee etkinliği varmış. Benim kız tam pepee delisi, oraya götürcez babasıyla, inşallah hava da güzel olur.
Zeynep Efe nasıl oldu, daha iyi mi?? Ateşi falan var diyodun.
ya ben o mesajı akşam attım ama mesajlar iletilemedi diye sabah geldi mesaj geldii, ilahi adalet işte:)
merhaba kızlar bugün cemre'ye suçiçeği aşısı yaptırdık,
allahtan ne olduğunu anlamadan vuruldu ve kolunu kapattık,
kızım şaşakaldı, hemşiremizin hızınz bakakaldığı için ağlayamadı bile,
ne olduğunu anlayamadı
dün sol alt azı dişi patlamış, bu arada azı dişleride sanki kabarmış gibi
kızım birkaç gündür dilini çıkartmaya çalışıyordu, meğerse azı dişi çıkmaya çalışıyormuş
demekki dil yabancıladığı için öyle yapıyormuş
zefey efe için çok geçmiş olsun, burada kalmasına sevindim, her işte hayır vardır
bloğun adı hoşuma gitti, daha bakamadım bakınca yorumlarımı yazarım
nasılsınız arkadaşlar,uzun zamndır yazamadımbakıp çıktım.
misafirlerim geldi ikramları çektim bu sefer,resimleri koyuyorum bakalım..
ama çeşit az çünkü hem kolaylık olsun hem israf olmasın diye 1 tatlı-1 tuzlu-1 salata sınırı koyduk.
zeynep hayırlı olsın blogun ama yorum yaptım çıkmadı nedense??
yoğun geçıyo günler,oğlanlar formunda bu ara.
hepinize hayırlı akşamlar....
Eki Görüntüle 613512 incirli tatlıEki Görüntüle 613511 milföylü börekEki Görüntüle 613510 tavuklu şehriye salatası
*merhaba,ücretsiz deneme dersleriniz olmayacak mı acaba?
*KindyROO Türkiye Merhaba Sevda Hanım, ücretsiz deneme derslerimiz devam etmektedir. Ücretsiz Deneme | KindyRoo Türkiye adresimizde bulunan ücretsiz deneme formunu doldurarak dilediğiniz şubemizde ücretsiz deneme derslerimizden yararlanabilirsiniz. İlginize teşekkürler.
napsak ki
kıss efe iyi olsaydıı bende getirirdimm peppeyi seviyoo((((((cemreylede oynardııııı
efe icene hastalklandı balgamını çıkaramıyor kusunca rahatlıyooo ateşide çıkıyo hepp birdesesiede kısıkkk ilk defa bukadar hasta oldu hiç olmamış tı( inşallah toparlar kuzummmmmmm gece hiç uyumadıııı
mesajın yeni geldiiiiii sevdaaa çok saol tşkler ediyorumm oruç tutaydık eydiii amaaaaa
haydı geçmiş olsun maralll onuda atlattınız soıra bizde efe iyileşsinde bi bende vurdutruyiim aşı hala dolapta duruyoo
blogda daha kaba taslak üzerine düşmem lazımmm şimdilik açılışı yaptık saoll cnnnmmmmmmmm
saol cnmm o blog hepimizinnn bu arada böreğinin duruşuna bayıldımm iştahım kabardıı yaewww ama aburcuburu kestmm kızlarrrrrrrr masama bişi koyup atıştırmıyorum sadece kuru siyah üzümlen kayısı varrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?