2011 Ekim Anneleri

nasılsınız arkadaşlar,uzun zamndır yazamadımbakıp çıktım.
misafirlerim geldi ikramları çektim bu sefer,resimleri koyuyorum bakalım..
ama çeşit az çünkü hem kolaylık olsun hem israf olmasın diye 1 tatlı-1 tuzlu-1 salata sınırı koyduk.
zeynep hayırlı olsın blogun ama yorum yaptım çıkmadı nedense??
yoğun geçıyo günler,oğlanlar formunda bu ara.
hepinize hayırlı akşamlar....
incirli tatlı milföylü börek tavuklu şehriye salatası

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün cemre'ye suçiçeği aşısı yaptırdık,
allahtan ne olduğunu anlamadan vuruldu ve kolunu kapattık,
kızım şaşakaldı, hemşiremizin hızınz bakakaldığı için ağlayamadı bile,
ne olduğunu anlayamadı
dün sol alt azı dişi patlamış, bu arada azı dişleride sanki kabarmış gibi
kızım birkaç gündür dilini çıkartmaya çalışıyordu, meğerse azı dişi çıkmaya çalışıyormuş
demekki dil yabancıladığı için öyle yapıyormuş

zefey efe için çok geçmiş olsun, burada kalmasına sevindim, her işte hayır vardır
bloğun adı hoşuma gitti, daha bakamadım bakınca yorumlarımı yazarım

sadece resim çekmekle olmaz canım ,tariflerinide yazacaksın ben böreğin ve tatlını tarifini istiyorum

Gunaydın, hayırlı kandillerr herkese..

sevozy oruçla ilgili kandil mesajın sabah geldi,bende yarın kandil zannettim oruş tutayım bari yarın diye düşünüyordum . meğerse bugünmüş kandil. tutamadık yani oruç. Yüce Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin bugün inşallah.

ya ben o mesajı akşam attım ama mesajlar iletilemedi diye sabah geldi mesaj geldii, ilahi adalet işte:)

yağmurlu ve hafif rüzgarlı bir İstanbul sabahından herkese günaydınlar.

güzel bir gün geçirmeyi diliyorum,

sabah 5.40 ila 6.40 cemre sürekli göğsümde, zor yatırdım ve işe geldim,
hem dişleri, hem aşı galiba, ama atlatacak, yapacak bir şey yok, canım yavrum benim.

bu arada kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar, dualarımızda makbul olsun

Günaydın kızlarr, kandiliniz mübarek olsun.
Maral kızının dişlerinin çıkmasına sevindim canım, daha rahat yemek yer. Benim kızın iki tane altta 4 tane de üstte var, başka patlamadı, patlayacak gibi de durmuyo, birazcık daha dişi olsa daha rahat yiyecek yavrum, ne versem ön dişleriyle ezmeye çalışıyo:)
Sevozy, elifim yine mi hasta oluyo Allah korusun. İnşallah hafif nezle gibi bişeydir. Bu kışı Cemre'yle Elif hasta geçirdi. Korkumdan çıkaramıyorum dışarıya kızı. Bu haftasonu Bakırköy Carousel'de Pepee etkinliği varmış. Benim kız tam pepee delisi, oraya götürcez babasıyla, inşallah hava da güzel olur.
Zeynep Efe nasıl oldu, daha iyi mi?? Ateşi falan var diyodun.

ya arcemek artık gercekten bunaldım.dışarı cıksada hasta,evde olsada cmt annemlere götüdüm bılmem kı orda mı bişey oldu.. Burnu az tıkalı gibiydi yine,nezle sanırsam gözler kıpkırmızı,akşam az akıodu burnuu.. napsam bılemıorum.aksam yıne elim ayagıma dolandı.

kıss efe iyi olsaydıı bende getirirdimm peppeyi seviyoo ((((((cemreylede oynardııııı
efe icene hastalklandı balgamını çıkaramıyor kusunca rahatlıyooo ateşide çıkıyo hepp birdesesiede kısıkkk ilk defa bukadar hasta oldu hiç olmamış tı ( inşallah toparlar kuzummmmmmm gece hiç uyumadıııı

ya ben o mesajı akşam attım ama mesajlar iletilemedi diye sabah geldi mesaj geldii, ilahi adalet işte:)

mesajın yeni geldiiiiii sevdaaa çok saol tşkler ediyorumm oruç tutaydık eydiii amaaaaa

haydı geçmiş olsun maralll onuda atlattınız soıra bizde efe iyileşsinde bi bende vurdutruyiim aşı hala dolapta duruyoo
blogda daha kaba taslak üzerine düşmem lazımmm şimdilik açılışı yaptık saoll cnnnmmmmmmmm

saol cnmm o blog hepimizinnn bu arada böreğinin duruşuna bayıldımm iştahım kabardıı yaewww ama aburcuburu kestmm kızlarrrrrrrr masama bişi koyup atıştırmıyorum sadece kuru siyah üzümlen kayısı varrrrrrrrrr

ayy bu havada epilasyon hiç çekilmeyecek yaa yemek yiyimde çıkayım haydin görşürüüüüüzzzzz.......

*merhaba,ücretsiz deneme dersleriniz olmayacak mı acaba?

*KindyROO Türkiye Merhaba Sevda Hanım, ücretsiz deneme derslerimiz devam etmektedir. Ücretsiz Deneme | KindyRoo Türkiye adresimizde bulunan ücretsiz deneme formunu doldurarak dilediğiniz şubemizde ücretsiz deneme derslerimizden yararlanabilirsiniz. İlginize teşekkürler.

napsak ki

zefey bloğun hayırlı olsun. şimdiden çok eğlenceli olmuş. Bu arada herkesin kandili mübarek olsun

biz zefeyle 15 gün önce gittik ya kızım sen gelmedin. bu haftada sen götür ataşehir şubesine. zaten 5 hafta sonra sende istersen ben pazarlık yapıp yazdıracağız bebeleri konuştuk ya daha önce. sen bu cumartesi götür deneme dersine hem yeride görmüş olursun.

zeynep pepe şenlikleri 1-2 şubatta novada ataşehirdede olacakmış,oraya götürürsün Efe yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…