Sanirim aldm suan trambolini
alçakkk beynden öncemi aldınnnnnnnnnnn
wu bayağı uyguna geliyo elifffffff hemen kocişee iletmeliyimmmmmm yoksa sovozilerde takılmak zorunda kalıcaz :))
saol cnmmmm en çokta ateşi yükseldi gece fitil yerine calpol verdim bendeee
bu arada kurabiuyelerin çok güzel olmuşş ben bize blog kurdum bence sende kurmalısın çünkü profesyonel yapıyosun bu şiişi
zeynep pepe şenlikleri 1-2 şubatta novada ataşehirdede olacakmış,oraya götürürsün Efe yi
hadi zıplarken beni yalnız bırakmayınben youtubeda ki şu videoyu yapıyorum 2 defa toplamda 15 dak çalışmış oluyorum Power Jump ~ tropa remix ~ it`s hot track - YouTube
zeynep efe hastaymış galiba geçmiş olsun cnm blogunda hayırlı olsun
wuuu harikaaaaaaa daha ben almadım trambolini sevda aldıııııı daha eşime söyleyemedim de :))
saol canım bu akşam doktora götürcez kafamızdan şilaç vermeyle geçicek gibi değilll
ne zamandır görülmüyorsun ,ses ver canım.......
bu arada uzun zamandır maymis de yok merak ediyorum :26: tel.olan arasın lütfen
biz zefeyle 15 gün önce gittik ya kızım sen gelmedin. bu haftada sen götür ataşehir şubesine. zaten 5 hafta sonra sende istersen ben pazarlık yapıp yazdıracağız bebeleri konuştuk ya daha önce. sen bu cumartesi götür deneme dersine hem yeride görmüş olursun.
cancagızım bılıom.Her deneme dersi bi ders..Zararı mı var bi daha deneyinnn :))
cancagızım bılıom.Her deneme dersi bi ders..Zararı mı var bi daha deneyinnn :))
heeeeeeee bir tek akıllı bizdik, bir daha alırlarmı bizi deneme dersine
İLK dersden bişey anlamadukkk dersizzzz..Kesin kayıt yaptırcazzda bidaha deneyelimm diyinnn :))) yerlerse...
kızz daha alırlarmı orası babamızın çayırı değilküü :)))))))))))
İLK dersden bişey anlamadukkk dersizzzz..Kesin kayıt yaptırcazzda bidaha deneyelimm diyinnn :))) yerlerse...
bravaaaaaaaaa
neyse sölemek zorundayımm çıkış saatmiz gelmiş 195tl muayewnesi sadece neysee haydin görüşürüzz minnaım zayıfladı bide sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?