2011 Ekim Anneleri

Sanirim aldm suan trambolini

hadi zıplarken beni yalnız bırakmayın ben youtubeda ki şu videoyu yapıyorum 2 defa toplamda 15 dak çalışmış oluyorum Power Jump ~ tropa remix ~ it`s hot track - YouTube
zeynep efe hastaymış galiba geçmiş olsun cnm blogunda hayırlı olsun

wuuu harikaaaaaaa daha ben almadım trambolini sevda aldıııııı daha eşime söyleyemedim de :))
saol canım bu akşam doktora götürcez kafamızdan şilaç vermeyle geçicek gibi değilll

saolasın canımmmmm inşallah geliştiricezzzzzz zamanla takip eylee bizi PPPP

wuuu harikaaaaaaa daha ben almadım trambolini sevda aldıııııı daha eşime söyleyemedim de :))
saol canım bu akşam doktora götürcez kafamızdan şilaç vermeyle geçicek gibi değilll

geçmiş olsun zeynepciğim,çok ilerlemeden gidin bencede doktora,medipole migötüreceksin?

ne zamandır görülmüyorsun ,ses ver canım.......

bu arada uzun zamandır maymis de yok merak ediyorum :26: tel.olan arasın lütfen

medipolu aradım mustafa çakan diye doktor nöbetçiymişş bide afiyeti arayayım balkalımm

cancagızım bılıom.Her deneme dersi bi ders..Zararı mı var bi daha deneyinnn :))

medipole götürcem yaaaaa yakınımızda burnumuzun ucunda hisar hastahanesi var arayayım bakayım dedimmmmm tahmin edin ne kadar muayene ücretii dudağm uçkladııııııı

neyse sölemek zorundayımm çıkış saatmiz gelmiş 195tl muayewnesi sadece neysee haydin görüşürüzz minnaım zayıfladı bide sankim

sevozy ben akşam yemeklerini işyerinde yiyorum artık,çünkü eve gitmem 7 yi buluyor. bugün ıspanak ve yoğurt getirdim evden,azmimi görüyorsun değilmi,inşallah işe yarar . bu arada 2 günde 1 kilo gitmiş ama o sudur diye tahmin ediyorum. pazartesi belli olur gerçek kilo kaybı. bu arada akşamları 1 nar sabahlarıda sirkeli elmalı su içiyorum. bu suyu akşam yatmadan da içeceğim bu akşamdan itibaren

neyse sölemek zorundayımm çıkış saatmiz gelmiş 195tl muayewnesi sadece neysee haydin görüşürüzz minnaım zayıfladı bide sankim

ben hamişken 7 ay orda idim..özel sağlık sigortası limitleri 7 aylıkken dolduydu hemen hemen :) doğuma fazlasıyla aşacakdı, kaçtım bende :)) çok pahalı A sınıfyız acıbadem hast. statüsündeyiz die hava atıolardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…