2011 Ekim Anneleri

ayy tüü tüüü sanaaa.. kız ben o kdr değilimm.eve gdnce kurt gibi oluomm.. artık pusuya yatmış gibi sabahı beklıommm.. su elmalı suyada başlayamadım bi türlü evdede var ballı elmalı sirkem aldıydım bı kere..
valla ilk verdiklerimiz su.tuz şişkinlik falan..dediğin gibi bi hjaftayı dolduralım da bı bakalımm.ay inşş verırızzz ya bole giderse basarıcaz gibbiii.. Bide trambolınleee tavan yaptımıydımm bende narini yokk

civilimm bu videoyu face de paylaşmış.izleyinn çok guzeell.acaba bzm bebişler hangi tepkiyi verirdii....

bi tanesi 'sorun değil anne, sen mutlu ol yeter dıo, diğeri Sasırdım, ama bidahakine beraer yiyebiliriz dıo,diğerleride zırlıo,şişe fırlatııo felann..

eeeeeee video nerede?

Ya Rabbim, bütün Mü'minleri Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine affet, bizi kabir azabı ve cehennem ateşinden muhafaza eyle, bizi peygamberimizle CENNETTE beraber eyle amin.

wawwwwwwwwwwwwwww ingilizcede biliyoruz

of course my darling ! Türkçesi : ayıpsıın bebek

yaw kartopum ben ingilizce-iktisat okudum..Ne guzel aktif sayılır bı ingilizcem vardı,ama şuan ki görevimde kullanmadığımdan köreldi gitti..Cok üzücü ama dil nankör oluo,kullnmadığın sürece körelıoo..

günaydın kızlar ingilizce konuşalım o zamanda aşınalığımız olsun bende kurdsa gitmek çok istiyorum yurt dışına çıkmayan bilemez herkes ingilizce konuşurken öyle eziklemiştimki bir daha aslaa gitmem dedim ingl. bilmedennnn

günaydın kızlar,
güzel bir istanbul sabahından
aydınlıkla dolu bir gün diliyorum,
şimdi kahvemi yudumlayıp sohbetlerinizi okuyorum.
dün kızıma yer elması yemeği yaptım,
yemez diye düşünürken 3-4 tane yedi (artık patates mi
zannetti bilemiyorum)
geçen gün kalan kırmızı lahanamdan da meze yaptım
resim atmaya çalışacağım

nere gittiydin kızz?? şimdide sen bizi ezikledin 'yurt dışına çıkmayan bilemez ' diye kız artık insan sirket içind ebile ezıklenıo.İngilizce artık dunyadili,sıradan,Bilmeyen y.içinde bile ezik,, malum işyerinde direk terfide en büyük etken..Ama y.dışında enaz6 ay kalmadan pratık yapılamayacağına inanıorum.Ben gttm kurslara, grammer ok. ama pratik hep zayıf olduğundan 'anlayıpda,konuşamayan' gruptayımm. Kursa verilen parayla y.dışına cıkmak daha mantıklı kaç ay olursa olsun..

gecen bzm şrikette Kereviz begendi' yapmışlardır.Herkes cok begendii.
kerevizi haşlamışlar
Unu ve yağı kavurup,içine süt ve yumurtayı cırpıp eklemişler..Enson kerevize püre haline ekleyip kıvamı oluncayada kdr pişirmişler,Üzerine de sotelı ettt..miiisss cok guzel ve sağlıklı..Belki KEREVİZ kısmı bebelere yedirilebilir

Günaydın arkadaşlar! Nasılsınız?
Bir kaç gündür İspanyol patronlarımız burdaydı, giremedim. Neler yaptınız ben yokken bakıyim
Ben bi geçmişi okuyup geleyim.. Özlemişim burayı!

Günaydın arkadaşlar! Nasılsınız?
Bir kaç gündür İspanyol patronlarımız burdaydı, giremedim. Neler yaptınız ben yokken bakıyim
Ben bi geçmişi okuyup geleyim.. Özlemişim burayı!

kızzz nerdesinn sen,kaç zamandır valla hkk 'wanted'' diye ilan verdiyyydikkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…