2011 Ekim Anneleri

ne zamandır görülmüyorsun ,ses ver canım.......

bu arada uzun zamandır maymis de yok merak ediyorum :26: tel.olan arasın lütfen

kızzz nerdesinn sen,kaç zamandır valla hkk 'wanted'' diye ilan verdiyyydikkk...

melofer
en azından neden giremediğini öğrendik,
ister istemez panikledik,

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar.. Geçerli sebebim vardı, affedildim mi?

Rejimler devam ediyor bakıyorum da, ben de devam ediyorum, ama bende pek bi değişiklik olmadı, anca yarım kilo. Ekmeği tamamen kestim (dün yediğim 2 adet kandil simidi hariç), akşam 8'den sonra hiç bişey yemiyorum. Dün yumurtalı ıspanak yedim akşam yemeğinde, sabaha kadar midem kazındı açlıktan.

Zeynepcim geçmiş olsun, umarım atlatmışsınızdır hastalığı. Annenin de gitmemesi senin için iyi olmuş, kışta kıyamette.

Sevozycan trambolin geldi mi? Videoları izledim, çok güzele benziyor. Yapan var mı hiç çevrenizde? Biz kullanmazsak bile çocuklara oyuncak olur evde.

ooohhh 8 mi, kız ben 6 dan sonra mutfak kapısına bakmamaya calısıom yani eve gider gitmezzz ... ya ben arada bi mens de oldum,ondna mı ne baya düştüm ama ..
trambolin dun geldi.kız kocamannn bi paket acamadım.eşimd egec geldi..ancak bu akşam.ama paket devasa içindekide o kdarsa nere koycam bılemedimm.Yorumları okuduydum bebelere biraz sert olabilir diye..ama eminim gelen her misafir dalacak ona:) valla videoyu gördün mü 3 tane gıcırgıcır delikanlı koymuşlar,artist artist dans edıolar,,kızlar adamlara seyretmekden hareketlere konsantre olamıo ki:) neyse yapcam netden arastırdım gunde 15 dkk. basen,bel,bacak içi hareketleri falan hep ayrı ayrı..Gul Kaynak ın sitesinde de var eski TRT1 gULBEN nin programında bi hoca canlı yapmışş..

Ayyy çıktım gezdim geldim kocama göre bişi bulamadım sadece polodan ceket baktım onu beğendim pazartesiye kadar5 bişi bulamazsammm onu alıcam 255 tl ama oda ps3 istiyorum diyip duruyodu acaba ceketi alacama onumu alsam ama siyah ceketinide çamaşır makinası parçaladı :)))))))

bu arada şimdi fal baktırıciyymm kız nedese çıkıyomuşşşşşşşşş anlatırım sizeeeeeee deeeee

ben o fallardan cok tırsıyorum cnım cok gunah ınanmak ama gercekten de bılıyorlar oyuzden hıc bulaşmıyorum.pc 3 esımde ıstıoda nekdr fıyat bılgın varmı

Fantasyyyyyyy 10 dk da bir mesaj ayyılıyoyoya atamadım anlatsanaa çok merak ettimmmmm

ben o fallardan cok tırsıyorum cnım cok gunah ınanmak ama gercekten de bılıyorlar oyuzden hıc bulaşmıyorum.pc 3 esımde ıstıoda nekdr fıyat bılgın varmı

bende çok tırsıyorummm da işte merak ne diycek diye sıksık baktırmmm zaten toplasan hayatım boyunca bu 4. Olacak herkesede baktırmam öle bu kızı met ettilerrr ay hala baktıramadım kzıımn işi bitsindeee

eşim deli ediyo benı cok ılgıısız ne opuyo ne kokluyo ne sarılıo nekonusuo hep tv tv tv offf sızın esler nasıl ?ben mı abartıorum acaba

vallahi bu koınuda bende çok kızgınım ama dah ayeni yteni olmaya başladı son iki haftadırrrrr da hepten boşları çocuğa bak mutfağı toparlıycam diyorum tv ye ağzını9 açıp izliyo ço çocukta sıkılıyo tabi ağlayarak paçama yağpışıyoo mutfağımı temizlim yemek mi yapim etrafımı tıopliim yarın ne giycemimi ayarlim çocuğun karnı derken şalterlerr attı en sonn da noldu biliyomusunuz durun anlatcamm

noldu noldu cok merak ettımmmm.

ÇOCUK ATEİŞLERNMİŞ PAZARTESİ HAFİF AMA AĞLIYO PAÇAMA YAPIŞIYOOOO SARILIP OTURMAK İSTİYOOO NEYSE BEN BUNU BİRAZ OYNATTIMMM KİNDRYROODAKİ BALONCUKLARDAN ALMIŞTIM ONLARDAN YAPIYODUM NEYSE YEMEK YEMEYİNCE ANAMLARA ALDIM GÖTÜRDÜM ANNEM YEDİRDİ EFE KUSTUU SONRA BUNUN ATEŞİ 38,5 OLUNCA ANNEMLE DUŞA SOKTUK NEYSE DİJİTALLE DEĞİLDE DİĞER ALINDAN ÖLÇERİ ALMAYA YOLLADIM KARDEŞİMİ EVE EFE ÇOK ATEŞLİ DİYE NEYSE BUNUN UMRUUNA GEÇMEMİŞ NEYSE BEYEDFENDİNİN DİZİSİ BİTİNCE GELDİİAA İYİ İYİ DEDİ :ssssssss OĞLAN İYİ GÖRÜNÜYOOOOONEYSE YA SABIR DEDİM GEÇTİİİ
SALI GÜNÜÜDE BASKETİ OLUYO BUNUN HER SAKLLI NEYSE GİTME DEDİĞİM HALDE GİTTİ VE ÇOCUK NASIL ATEŞLİMİ DİYE ARAMADI SORMADI SAAT DOKUZ BUÇUKTA EVE GELDİ BAKALIM ATEŞİ VARMI DİYO BENDE YENİMİ AKLINA GELDİ ATEŞİNİN ÇIKTIĞI DİDİM KÜSTÜ BANA TÖBEE TÖBEEEENEYSE DÜNDE MEDİPOLE GÖTÜRELİM BUNU DEDİMMM GÖTÜRDÜK İŞTE ÖLE ŞİMDİ BENİM SİNİRİM GEÇİNCE ÇOCUK İYİLEMEYE BAŞLAYINCA KONUŞTUM ODA KONUŞTUUU HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ YAA BU ERKEKLERR TÖBE TÖBEEE BİDE İKNCİ ÇOCUK İSTİYOOOO İKNCİ ÇOCUĞU YAPARSAM HERALDE AYRI DÜNYALARIN İNSANI OLUCİYZZZZ

benım esımde kızına okadar düşkün ki anlatamam sureklı buyuzden kavga ederız bıyerı cızılse abartır yemek yemese abartır sureklı altını ac rahtlasın ustunu degıs dusa sok ayyyy keske senın esın gıbı davransa cnım yaa halıne sukret valla.ben bu konuda cok cok yıprandım kıım dogdugundan berı kımsenın kucagına vermek ıstemezdı bana hep kıardı su soyle yaptı bu boyle yaptı sırf esımın bukdr ılgılı olmasından sebep 2 .cocugu ıstemıorum nerdeyse

zefey,
efe nasıl oldu, hastalığında iyileşme var mı?
Doktor ne dedi?
Eşinin doğum gününü kutladınız mı?

yok canım 29 u eşimn ya benimde 30u süpriz bişiler yapöamak istiyorumda ne yapsamki değişik ilginç fikirler açığım bana fkrr vernnnnn efede doktor iyiye gitmiş iyiki o agumentini vermişdiniz dedi bende kızacak diye korktum bu arada medipolde o deoktoru çok beğendim bizim medical parktaki doktorumuz gibi ilgili sevgisi var yaniii yaklaşımını çocukla ilgilenmesişni herşeyini çok beendim bundan böylee ona götürürüm çocuğu çnkü fatih çok uzak ha deyince götüremiyoruz yine burası yakın ıordan mesela efe durmayınca sırtını dinlettrmeyince topitop verdiler eline oyuncak dönencesi taktılar buda ilk defa sırtını dinlettirdi bi doktora normalde doktoru görünce çığrmaya başlardııııııı

vallahi bende sevndinmm ya hemde efe iyi yani bronşite çevirmemiş dedi doktor iyi bakmış kadıncaazzz seviyorum anamııı

affettik bacım sneii içn rhtt ossunnnnnnnn

ee tabiii büyüktürrrr bizim efenin odası müsait ben oraya koymayı düşnüyorummmmm birde arkadaşlar dediki :))))) sen bu boyla evde zıplayıp tavana yapışabilirsin ahahhaha sende boylusun sevozyy dşkkat ettttt

iibuuuu çok pimpiriklii bişiimişşş kızz buda değişikk bi tipppppp

HANGİ medıpol canm,,Doktorun adı ne?muayene ücreti ne kdr? ihtiyac halinde belki düşünülebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…