2011 Ekim Anneleri

şşşşşşşttttttt sen diyet yapmıyormusun bakalım. Daha ilkgü nlerden şıımartma kendini

owww sevozy şımarmaya başlayınca elinden unu oklavayı alamayız daha

ahahahaa... Arkadaşın annesi antakya'dan koli gönderdi bugün. Off yaa.. Biberli ekmek ve içli köfte yedim öğlen.. Yahu kırk yılda bir biberli ekmek bulmuşum, yemesemiydim?

ohh miss afiyet olaaaaaaa bende ne diyet ne bişi ben yapamam demekki hiç hayatımda böle bi sıkıya gelmemişim hatta şimdik bi mükelleff almışi kuş yuvası yiyoruzzz işyerincenekkkkkkayıptır sölemesiii

tic tac toe diye bir yüzükmüş o zımbırtı. Bakacağım bende neten:26:

ya aslında ben böle şelere hiç inanmam yaa sandım midesine taktırdı

yaaaa allah allahh ben olsam derdimki hem çalış hem yemöek yap ölemi o zaman yallahh ablanda yeeee

Aslında zihniyetimi değiştirsem şöle oruç tutuyomuş gibi düşünsemmmm altıdan sonra sadece su gibi ne blim hazır hissetmiyorum kendimi ahahhahah

Sevozy ücretsiz derse yazıldınmı yazıldıysan fantasy de yazdır birlik te gidin oda gelmek istiyodu ortamı görsünnnn

evet canım konusmurum suan zaetn hatasının farkında ama boşş.hadı bı trif verin kızlar netten bulunca guzl tutmuo boş oldugunuzda hepınızden beklıycem bakın ona gore

sen zeynepden kesme çorba tarifi al, arcemekden ekşili arap dolma yada perde pilavı, nursenecada yazmış zaten incir tatlısı ve börekkk..bunlarıda begenmezse tepsiyi kafasına gecir artıkınn :))
bide şey vardı çökertme kebabıydı galiba melofer verdiydi sanki tarifi..

sene yok mu bişiler

Aslında zihniyetimi değiştirsem şöle oruç tutuyomuş gibi düşünsemmmm altıdan sonra sadece su gibi ne blim hazır hissetmiyorum kendimi ahahhahah

aslında bnm hamişken ve buseneki oruclarım borc olarakdan duruo.bn onlara niyet etcektm hazır gunler kısaa.bi ara başladım sonra ara verdm şimdi cesaret edemıom.ilk gun migrenım tutuoo ama ardarada tutarsam sonrası kolay oluoo...

sene yok mu bişiler

kızz verdik ya bi ton tarifff :)
ben sana çorba olarak buğdaylı,mısırlı corba tarifimi verebilirimm.. orman kebabımı verebilirim yada fırında karışık kızatma gibi düşün ama üzerine lıymalı bol soğnlı harcc.. bide tiremusu tarifi ...

ayyy bide pazı sarmasıı..
aslında eşin yada ablası ne tür yemek sever, yapar..onu sölesen ona göre tarif ve menu verelim.SEBZE mi , Et yemeği mi??

meşim tatlı yemez ama olsun misafire yaparım ozaman musaıt olunca beklıorum şekerım cok tesekkur ederım.

Benimde düşüncem oydu sevozy. Günler uzayana kadar pazartesi perşembe tutmak istiyordum ama birtürlü başlayamadım malesef

ayyy bide pazı sarmasıı..
aslında eşin yada ablası ne tür yemek sever, yapar..onu sölesen ona göre tarif ve menu verelim.SEBZE mi , Et yemeği mi??

Fırında karışık kızartmanın tarifini ben alabilirim. Bu arada ben narımı yemek içinmutfağa giiyorum. Sen tarifi yaz bu arada ğ

benimde düşüncem oydu sevozy. Günler uzayana kadar pazartesi perşembe tutmak istiyordum ama birtürlü başlayamadım malesef

yaa bende borçlarımı tutmak istiyorum hattaa geçen hafta düşündüm oda ezan beşe doğru okunduğu için dedim akşam daha çok yüklenmemyeyim şindiiii

Fantasy kıs sen nerelsin eşin nereli ona göre bi ta-rif verceymmmmmm
me-s--ela- biz- d-oğulu-yuzya i-zmi-rli- bi- ar-kadaşım var pekde u-yuşm-uyo- damak zevkl-erim-zzzzzz

Suçlular aranıyorrrrr 20:

kızlar takip ediyosanız ses verin nerelersesiniz bakiiiiiimmmmmm MERAK EDİYORUMMMMMM ÇOKKKKKKKKKKK:

Son düzenleme:
Fantasy kıs sen nerelsin eşin nereli ona göre bi ta-rif verceymmmmmm
me-s--ela- biz- d-oğulu-yuzya i-zmi-rli- bi- ar-kadaşım var pekde u-yuşm-uyo- damak zevkl-erim-zzzzzz

aaayyy dogulumusun??benım eşimde dogulu anteplı hemde oranın yemeklerını begenıo ıste ben rızelıyım lahana yaparız sevmez ormanlı sevmez turlu ıstemez kofte sevmez genelde hep dogu mutfagına alısmıs yanı canımcım bana sen yardım edersın cnımcım kv tek bır tarıf almam boyle resmen boburlenıo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…