doğruu dıonn ama şimdi eve yorgun argn gezmeden gelmişinn.eşinn çayıı koymuşş yanına nursenecanın incirli tatlısı yada böreği miiisssss olmazzz mı kartopummmm
şşşşşşşttttttt sen diyet yapmıyormusun bakalım. Daha ilkgü nlerden şıımartma kendini
ahahahaa... Arkadaşın annesi antakya'dan koli gönderdi bugün. Off yaa.. Biberli ekmek ve içli köfte yedim öğlen.. Yahu kırk yılda bir biberli ekmek bulmuşum, yemesemiydim?
tic tac toe diye bir yüzükmüş o zımbırtı. Bakacağım bende neten:26:
şimcik dun eşim ablasından yemeklerınden bahsettı benı kucumsedı resmen sızden cok cok rıca edıcem lutfen bana cok cok cok guzel yaptıgınız bır tarıfınızı butun ayrıntıları ıle verın lutfennnnnnnnn
senin koca bence sopaa istiooo.bu kadar kaşındığını göree
evet canım konusmurum suan zaetn hatasının farkında ama boşş.hadı bı trif verin kızlar netten bulunca guzl tutmuo boş oldugunuzda hepınızden beklıycem bakın ona gore
sen zeynepden kesme çorba tarifi al, arcemekden ekşili arap dolma yada perde pilavı, nursenecada yazmış zaten incir tatlısı ve börekkk..bunlarıda begenmezse tepsiyi kafasına gecir artıkınn :))
bide şey vardı çökertme kebabıydı galiba melofer verdiydi sanki tarifi..
Aslında zihniyetimi değiştirsem şöle oruç tutuyomuş gibi düşünsemmmm altıdan sonra sadece su gibi ne blim hazır hissetmiyorum kendimi ahahhahah
sene yok mu bişiler
kızz verdik ya bi ton tarifff :)
ben sana çorba olarak buğdaylı,mısırlı corba tarifimi verebilirimm.. orman kebabımı verebilirim yada fırında karışık kızatma gibi düşün ama üzerine lıymalı bol soğnlı harcc.. bide tiremusu tarifi ...
kızz verdik ya bi ton tarifff :)
ben sana çorba olarak buğdaylı,mısırlı corba tarifimi verebilirimm.. orman kebabımı verebilirim yada fırında karışık kızatma gibi düşün ama üzerine lıymalı bol soğnlı harcc.. bide tiremusu tarifi ...
aslında bnm hamişken ve buseneki oruclarım borc olarakdan duruo.bn onlara niyet etcektm hazır gunler kısaa.bi ara başladım sonra ara verdm şimdi cesaret edemıom.ilk gun migrenım tutuoo ama ardarada tutarsam sonrası kolay oluoo...
Benimde düşüncem oydu sevozy. Günler uzayana kadar pazartesi perşembe tutmak istiyordum ama birtürlü başlayamadım malesef
ayyy bide pazı sarmasıı..
aslında eşin yada ablası ne tür yemek sever, yapar..onu sölesen ona göre tarif ve menu verelim.SEBZE mi , Et yemeği mi??[/QUOT
kıss ablası zıkkım yesın töbe töb ya.konusmuorum onla ancak gorursem merhaba.neyse ben eim için yapcam et yemeklerını cok sever ama sebzeyı sade sevmez yanı etlı yada sebzelı etlı karısık şekerler bana yardım cı olun hıc guzel yemekler yapamıorum
ayyy bide pazı sarmasıı..
aslında eşin yada ablası ne tür yemek sever, yapar..onu sölesen ona göre tarif ve menu verelim.SEBZE mi , Et yemeği mi??
aslında bnm hamişken ve buseneki oruclarım borc olarakdan duruo.bn onlara niyet etcektm hazır gunler kısaa.bi ara başladım sonra ara verdm şimdi cesaret edemıom.ilk gun migrenım tutuoo ama ardarada tutarsam sonrası kolay oluoo...
benimde düşüncem oydu sevozy. Günler uzayana kadar pazartesi perşembe tutmak istiyordum ama birtürlü başlayamadım malesef
yaa bende borçlarımı tutmak istiyorum hattaa geçen hafta düşündüm oda ezan beşe doğru okunduğu için dedim akşam daha çok yüklenmemyeyim şindiiii
Fantasy kıs sen nerelsin eşin nereli ona göre bi ta-rif verceymmmmmm
me-s--ela- biz- d-oğulu-yuzya i-zmi-rli- bi- ar-kadaşım var pekde u-yuşm-uyo- damak zevkl-erim-zzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?