meloş bu kabaklar kızarınca sünmez mi,yanii ezik gibi olur içini nasıl doldurcaz kırılır kızz
447evet yaaa yemeklerımı eşim hariç herkes begenıo yemek dedıgımde ıspanak pırasa oturtma karnıyarık,kereviz,makarna pilav genelde bunlar:)
Yok canım kırılmıyor. Kabuğunu soymuyorsun. Oyacakla tırtıklıyorsun. Adamların işi yok eziyetli yemekler icat etmişler. Gözünü sevdiğimin Antalyası, pişir taze fasülyeyi, pişir kereviz yemeğini, oldu da bitti
447
Et yemekleri yapsana cnm, doğuda et yemekleri daha çok sevilir, fırın poşetinde tavuk patates yap, poşete soğan, domates biber, sarmısak at, baharatla karıştır yap yani, uydur bişiler. Ben hep kafamdan uydurup uydurup yemek yapıyorum, sonuçta herkesin damak zevki farklı, yemek illa şöyle olur, böyle olur diye bi kural yok ki.
meloş bu kabaklar kızarınca sünmez mi,yanii ezik gibi olur içini nasıl doldurcaz kırılır kızz
netten denedım bırkac kere ama guzel olmadı okdr da yemek kıtabı var ama hepsı yalnız goruntu bana bıraz lezzet lazım cnımcım ama su fırın poşetını denemedım hıc onu denıycem sımdı aklıma geldı ıyı oldu
netten denedım bırkac kere ama guzel olmadı okdr da yemek kıtabı var ama hepsı yalnız goruntu bana bıraz lezzet lazım cnımcım ama su fırın poşetını denemedım hıc onu denıycem sımdı aklıma geldı ıyı oldu
bir kabagı 2 ye boluomusun yoksa basını kesıp 1 tanemı oluo yanı bırda oyma ıslemınde cok ınceltıomusun?
Taze maydanozlar yaprak yaprak ayrılır temizlenir. Sarımsaklar temizlenip biberlerin çekirdekleri çıkartılır. Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir ve içine kıyma konarak iyice karıştırılır. Elde edilen harç pide fırınında fırıncı tarafından yapılır.
BİZ FIRINCIYA SADECE O MALZEMEYIMI VERICEZ YANI KIZLAR ONLAR KENDISI PIDE UZERINE YAYIP KIZARTCAKLARMI
Kızzzzz fırın poşeti denenilmez mi bu zamana kadar:) aaaa fırın poşetinde pişen etin lezzeti mükemmel oluyo, ben köfte patatesi bile atıyorum fırın poşetiyle.
Tavukları bi kaşık yoğurt, bi kaşık limon suyu, baharatlarla karıştırıp içine de sebzeleri katıp beklet biraz dolapta, bi iki saat sonra at fırına mükemmel bi yemek oluyo, yanına da bi pilav yap tamam işte.
Markette hazır tavuk sosları da var, fırın poşetleri üstünde, ben onları da seviyorum ama hazır gıdaya karşı olduğum için pek de almıyorum, çok nadir olsa da onlardan da yapıyorum, dene istersen.
bnde denemedim hiç torbayııı..
yukarda da yazmıştım canım.. Yok ikiye bölmüyorsun. Başını kes dışını tırtıkla ama soyma. Ben etli seviyorum o yüzden biraz kalın bırakıyorum. Sen kendine kıymasız normal dolma içi yap. Eğer beğenirsen, devam edersen ilerde yapmaya kendine göre bi yöntem geliştirirsin.
Kız ben kırk saatte yazabiliyorum, senin yazdığını sonradan gördüm.. Ellerine sağlık.. Hafıza balık falan değil yani...
bnde denemedim hiç torbayııı..
Nedennn, ben çok seviyorum, kendi buharında pişiyo yemek, hem az yağlı oluyo, hem de çok lezzetli oluyo, tavuk patates yaparken hiç yağ falan koymuyosun çok lezzetli oluyo, ya denesene, vazgeçemezsin gerçekten. Köfte patates bile atıyorum ben güzel oluyo
Ben kurbanda mangallık ayırıp da yağmurdan mangal yapamadığım etleri zeytinyağı, soğan, sarımsak ve pul biberle sabahtan marine edip dolaba bıraktım, akşam da fırın poşetinde pişirdim. Pişmez sandığım etler kurabiye gibi pişmişti. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?