2011 Ekim Anneleri

kızlar gittiğimiz oyun grubundan çıkıyoruz,burak hiç memnun değildi orada oturup aktivide yapmak istemiyor,devamlı hareket etmek istiyor.dolayısı ile bırakıyoruz orayı. kindyroo ya yazılabiliriz artık. kaç kişi gelecek ona göre pazarlık yapayım. birde aylığı ne kadar olursa gelirsiniz bana söyleyin ona göre pazarlık yapacağım. sevozy deneme dersine gittinizmi cumartesi ,beğendinmi?

kızlar ben 1 kilo vermişim,sadece akşam erken yiyerek vede sabahları bal+elmasirkesi+su içerek istediğim herşeyi yedim gün içinde tatlı dahil. şimdi bunu görünce biraz da yemeklerde hafif şeyler yiyeyim diye düşündüm. en azından tatlıyı çıkartayım bu haftaki menümden. öğlenleri tatlı yiyordum bu hafta onuda yemeyeceğim. böylece her hafta bir şey eksilteyim,yavaş yavaş sağlıklı beslenme moduna geçeyim.böylece kendimi diyette hissetmeyeceğimden daha rahat olacağım

Günaydınnn!
Hepimiz aynıyız herhalde.. Benim de dünden beri bademcikler şişti, yutkunamıyorum.. Emziriyorum diye ilaç almadım, ballı sıcak süt ve adaçayı içip duruyorum.. Bugün biraz daha az acıyor düne göre.

ne tırsıpon bebem ya okka gibi bi burnun olcak tabi efe şişirmezzse

ya bide öksürüğe su siyah turp ve bal bide aktarlarda günlük die bişy satılıomuş o ii gelıo dıyılerrr..

zefey,soğanla balı yap. o çok iyi geliyor öksürüğe.

ayrıca toz zencefil+bal+limonsuyu bunuda dene canım

SOĞANI Bİ DAHA TARİF EDEBİLİRMİSİN YAAAAA ASLINDA İYİLEŞTİ GİBİ DÜN GÜLÜCÜKLER SAÇIYODU YAVRUM AMA KURU KURU ÖKSÜRÜYOO ŞİŞTE AKŞAM TEKRAR YEDİRMEYİŞ DENEYEYİM KUSASI GELİYO ZENCEFİLLE BALDAN BİDE LİMÖON SULU DENEYEYİM BİDE KAYNANAM KÖYDEN KUŞBURNU TOPLAMIŞ KURUTMUŞ ELMA TOPLAMIŞ KURUTMUŞ BUNLARI KARUIŞTIRIP OĞLUMLA İÇEYİM BARİ YA SİZDE SICAK ŞEYLER İÇİN HATUNLARRR BİZ İYİ OLACAĞIZKİ ONLARA BAKABİLELİMMMMMM

KİNDRYROOYU SEVMİŞTİ HALİNDEN BELLİYDİ BİRDE AKTİVİTE DOLUU ONLARIN PEŞİNDE KOŞMAKTAN DOĞRU DÜRÜST BİRBİRİMİZİ GÖREMEDİK KONUŞAMADIKKKK BEN ÇOK BEĞENDİM AÇIKÇASI ORAYIIIIII YANİ BANA OLABİLECEK EN DÜŞÜK FİYAT İYİ GELİR GRUPANDAKİ GİBİ 100 DE YAPMAZLAR TABİİ AMA İŞTE ORTASII OLABİLİRSE BEN YAZILIRIMMMM KARTOPUUUUUU BEN GELCEKMİŞİM GİBİ YAP PAZARLIĞII YAVRULARIMIZ KOPMASINNNNN

MŞALLAH MAŞALLAHHHHHH HATUNN AZMETTİN İNŞALLAHH KARŞILIĞINI GÖRCEKSNN
BENDE HİÇ BİŞİ YAPMIYORUM AMA NE ALMIŞIM NE VERMİŞİMM TATLI HAMURUİŞİ TAMGAZ DEVAMMMMMM DÜN LAHANA DOLMASI SARDM PROFİTEROL YAPTIM BİZDE ONUN HASTASIYIOIZZ :ddd

AYY AYNI BEN HEPİMİZDE AYNI DERT CNM GEÇMİŞ OLSUNNNNNNN

kartopumm, ben daha deneme dersi olayını girmedim elif rahatsızdı ya gitmedimmm.. Ama derse gelmek istıorum.Faıt konusuna gelince zeyneple hem fikirimm.Tek derdim acaba Elif uyum sağlayabilir mi? Yabani ya biraz kendileri

ayrıca tebrikler valla 1 haftada 1 kıloo.maşşallahhh bende regl öncesi tartılmıştım kafam karıstı cmt sabah ac karna tartıldığımda hedeflediğim kıloya hmn hmn gelmişim.Nasıl oldu 1 haftada bılmıom..İşyeri hemşiremiz kadınların regl dönemi hmn hmn 1-1.5 kılo farkettirir vucud ağırlığında dıo..Olsun moralim düzeldi 3-4 kılo birden inmiş gibi oldıu ama şuan annemgıl bizde ve annem 3-4 cesit yemek yapıo akşam yemeyince kızıo.nasıl ypcam bılmıom.böle iiydi ya sabah kalkınca gobek düz oluodu :))

zefey sen götür dolmayı,profıterolü falan hiç utanmadaa.çepukkda yeee..peçuk muydu yoksaa...

gecmiş olsun hepimize valla hepde boğaz enfeksiyonuu..Tarcınlı salepde iidırr

bir orta boy soğanı 4-5 böl,üzerine 1 yemek kaşığı bal dök kabın ağzını kapa bir kaç saat sonra hafif hafif sulanmaya başlıyor 1 tatlı kaşığı suyundan ver efeye. o karışım dursun atma devamlı sulanıyor 2 3 gün kalabilir öyle.günde 3 - 4 tatlı kaşığı verebilirsin

hmmmm artık yapıcam bunu yemessede boğazından aşşağı akıtırım öksürüğü kesilsi
nde yavrumnnnnnn

paçuk kızzzzzz amann ben sıkıya gelemiyorum hiç hayatımda yapmadımm bişi sanırım yapamamda byük konuşmayayımm maşallah sanada bende reglyim baktıim iki kilo eksiğim ama şimdi şimdi aynı kilolara devam şu regl döneminde tatlı krizine giriyorumm beyn yaaaaaa

kızzlar dün akşam efe gece bire kadar oynadı tepindiiiiii yaniş keyfi yerinde bi sırtıma atlıyo bi saçımı çekiyo babasını yoluyoo neyse yaaaaaanii bizm sesimiz çoktu oturma odasıda onların yatak odası yan yana çokmu ses yaptık neyse yandan birşeyle bi vurdular ödümüz koptu üçümüzde noluyo yaa dedik bi kahkaha attık sonr akahkaha attık diye duvara bi daha vurdularr tıpppppp dahada sesimiz çıkkamadıı gittik yattık efede uyuydu yavru aahhaha
şimdi düşünüyorumda ben bu kadını bugün görsemmm ne diyim yanii napalımm evin duvarları ince ses geçiriyorrrr bunda bnm ne kabahatim varr bişi derse böle diycem galibaa sizide tıklatııyolarmı böle ilk defa başıma geldid yaww

sacını basşını yol dermişim ya zeyno ertesi gün iş var ,e gece de saat 1 eee kahkaha atıosunuz bide azcık hakkı.ama duvara vurmakda cok kaba gelıo..ee o saatde kapıyada gelemez.belki hasta falandır.Yani azcok kadını tanırsın gercekden rahatsız olmasa vurur mu,, yada kıldır belki ?? Bişey diyemedim yanii.Bzm aile apartmanı altımızda bi kayınvalide var o elifden rahatsız olmaz.Ama biz eskiden tv acık uyusak 2 saat nasihat cekerlerdi uyyamaadık die, ee torun tatlı

-----------------------------------------------------------bağdat ca-desindeki kindyrooyu aradım ü-ç aylık 9-0-0------ dedi orasıda yüzde beş indirim olur deneme dersinde kayıt olursanız dedi sadece yüzde beş yaparlarsaa şimndi bana ağır gelir nede olsa ameliyat olcamöya birde ücretsiz derslerinee savat etti :) bütün şübelerine gitsem ücretsiz zaten 4 hafta eder ahahah
amma beşleşçiymm

kadın sakin kadın işte ama oturma odası onun yatak odasıyla birleşik duvarlarda inceya mesela onlar telefonu şarza takıyo bizim evde fişin girişi ve telefonun bibip yapışı bile geliyo oderece yaniii ben napim ama çlocuk yatmıyoooo duvar inceeeeee kadın hanım kadın neden böle bişi yaptı acaba apdestli namazlı sakinnnnnnn hatta bi kere efe çok ağlıyodu 10 aylıkken falan yatırırken çığırıyodu kadına demiştimki kusura bakmayın zar zor uyutuyorum oda dmiştikii ben de uyumuyorum zaten boşver hep namaz kılıoyomuş sabaaha kadar ondan rahat davranıyodumm şimdi kesin bişi söylicek gördüğündeeee

aslında ben sevmiyorum diye yapmıyorum çocuğada haksuızlık oluyo aslında yapsam yaa tamda balığa limonluu bölee ohmiss bari yapim netten bakayım tarifedeeeeee en azından o yesişinnnnnn

trambolin nası gidiyo kızz iyi tepiniliyomu eşim d alalım dedii mamnunmuusnnnnzzzzz

trambolin nası gidiyo kızz iyi tepiniliyomu eşim d alalım dedii mamnunmuusnnnnzzzzz

daha kurmadım .babamlar bizde ya bnde 2 kardeş var canavar gibi.normal halleriyle evi başımıza indirıolar valla utanıom k.pederderden ama yaramazlar napam.bide trambolını kurarsamm evden atarlar bizi :)) sölemedim kutuda ne var dıee..

senden çok umutluydum zeynep,sen bilirsin diye düşünmüştüm

tV DE İZLEDİM:sebze corbasının içine 5- hamsiyi yıkayıp bi tülbent içinde koyup pişiorosun,sonra pişince tülbenDİ VE balığı atıosun

Birde yapmadım ama asagıdaki tarifi dha önce bulduydum.

BALIKLI BEBEK ÇORBASI TARİFİ

Bu çorbayı bebeğinize 8. aydan itibaren yedirebilirsiniz.

Malzeme Listemiz

1 adet mezgit
1 orta boy soğan
1 orta boy patates
1 orta boy havuç
Yarım limonun suyu
1 kereviz sapı
1 yemek kaşığı un
1 kaşık tereyağı
Karabiber

Yapılışı:

—Pulları kazınmış, içi temizlenmiş ve kılçığı alınmış mezgiti soğuk suyla yıkayın.

—Kabukları soyulmuş, yıkanmış patatesi, soğanı, havucu küp küp doğrayın ve derin bir tencerenin içine koyun.

—Mezgiti sebzelerin üzerlerine yerleştirdikten sonra, 5 su bardağı suyu ekleyerek haşlanmaya bırakın.

—Orta ateşte 40 dakika haşlanması gereken yemeğin, ara sıra üzerinde biriken köpüğünü kaşıkla alın.

—Sürenin sonunda tencereden çıkarttığınız balığı, derisinden ve kılçıklarından ayırarak, küçük küçük parçalayın.

—Tenceredeki malzemeyi karıştırıcı yardımıyla püre haline getirin.

—Boş bir çorba tenceresine yağı ve unu koyun ve pembeleşinceye kadar kavurun.

—Püre haline getirdiğiniz karışımı tencereye boşaltın.

—İçine ince ince doğranmış kerevizi ve karabiberi ekleyin ve 15 dakika kısık ateşte kerevizler yumuşayana kadar pişirin.

—Kerevizler yumuşayınca karışıma temizlenmiş balıkları da ekleyin ve hepsini 5 dakika daha kaynatın.

—Çorba piştikten sonra karıştırıcı yardımıyla püre haline getirin.

—İşte, minik bebeğiniz için tadına doyulmaz tarifimiz hazır… Afiyet Olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…