kız yakın akraba mı uzak mıı ??mirak ittimmm..
Bak görüyor musunuz... Yemek konusu olunca nasıl da dilimizin bağı çözüldü... Yok yok biz iflah olmayız
Bi de kayınvalidene sormaktan neden çekiniyosun ki, ben herşeyi soruyorum, ondan çok şey öğreniyorum. Bilmemen çok normal, sorarak beraber yaparak öğrenebilirsin, ben perde pilav, dolma, sarmısaklı köfte vs yapmayı hep kayınvalidemden öğrendim, içli köfteye geldi sıra, içli köftenin hamurunu açamıyorum daha
Hiç de bileeeeee, yemek yapıyorum ama az yiyorum, akşam da yemiyorum, eşim ısrar ediyo ye diye ama ııııı diyorum yemem, sendeki irade bende olsa çok kilo verirdim diyo, ama o veremez ki:) Yemeyi çok seviyo, suçlu olarak da beni görüyo, benim yüzümden kilo alıyomuş, güzel yemek yapma diyo, senin yüzünden şiştim diyo, kiminin kocası yemek beğenmiyo, kimimin kocası da yiyo yiyo sonra senin yüzünden diyo. Yaranılmıyo ki bunlara:)
Kızzzzz fırın poşeti denenilmez mi bu zamana kadar:) aaaa fırın poşetinde pişen etin lezzeti mükemmel oluyo, ben köfte patatesi bile atıyorum fırın poşetiyle.
Tavukları bi kaşık yoğurt, bi kaşık limon suyu, baharatlarla karıştırıp içine de sebzeleri katıp beklet biraz dolapta, bi iki saat sonra at fırına mükemmel bi yemek oluyo, yanına da bi pilav yap tamam işte.
Markette hazır tavuk sosları da var, fırın poşetleri üstünde, ben onları da seviyorum ama hazır gıdaya karşı olduğum için pek de almıyorum, çok nadir olsa da onlardan da yapıyorum, dene istersen.
eti nasıl pişiriosun fırın peşetinde tam tarıfını yazabılırmsın canımcım yani sosu falan anlatırsan cok daha ıyı olur benım ıcın
günayydıınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bıızz gibin bi hava varrr boğazlarım doldıu efe bana geçirdi sanırım
bu arada yine dilime dolandıııııııııııı
Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah
giiitttttttttt gittttttttttt vpüffffffffff
gunaydınnn
dondum yaw ne soğuk hava,dahada soğucak dıolarr
ya bnm de boğazlar falan cumadan beri çok fenaa.ya zeynep elif sadece geceleri cok öksürüoo,napsam acaba? (2 gecedir)
benimde yaa öle batıyoki boğazım ilaç içmeden ne kadar sürede atlatırım acabaa boyunluk sardım bugün sıcak tutsun diyeeee havalar soğumasınn yaaaaaaa doğalgaz faturasıııı yaktıı bağrımı zati
En sonki
kaç geldi size bu arada üç gün hep kar bekleniyomuş ve baya soğuklar geliyomuşl yaniiiii
sevozyymmmm kelin ilacı olsa başına sürcek dün realden toz zencefil aldım onuda veremedim efeye yemedi balla karıştırdım öksürüyo çok boğulcak gibii hafifledi hastalığı ama bu kuru öksürüğü kaldı napsakkk şu soğanla suyu bal bişi vardıya onumu yapsak sevozyy bi fikirr verinn kızlarr
kartopuu nerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayy ameliyatımada son 17 gün çok tırsıyorummmmmmmm
Bu boğazlarımız içinde ilaç almak şart aslında hasta olanlar ilaçlı bile bi haftada zpor kendilerine geliyolarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?