2011 Ekim Anneleri

Bak görüyor musunuz... Yemek konusu olunca nasıl da dilimizin bağı çözüldü... Yok yok biz iflah olmayız

Hiç de bileeeeee, yemek yapıyorum ama az yiyorum, akşam da yemiyorum, eşim ısrar ediyo ye diye ama ııııı diyorum yemem, sendeki irade bende olsa çok kilo verirdim diyo, ama o veremez ki:) Yemeyi çok seviyo, suçlu olarak da beni görüyo, benim yüzümden kilo alıyomuş, güzel yemek yapma diyo, senin yüzünden şiştim diyo, kiminin kocası yemek beğenmiyo, kimimin kocası da yiyo yiyo sonra senin yüzünden diyo. Yaranılmıyo ki bunlara:)

Birkeresınde içli kofte yaptık berraber guya ogretıcektı bırdaha azımı acıpta sunu yapalım demem o derece yanı cnım bız anlasamıyoruz kv öyle lafta gorusuoruz

Bi türlü o moda giremiyorum ben de. Girsem ben de kesseler yemem. Aynen eşim de öyle diyor.. Ben annemin evinden 78 kilo geldim sana diyor. 3 gündür az yiyor bu sabah tam 90 kilo geldi. Yemek yapma, sadece çorba yap diyor. Öylesini de ben yapamıyorum.

eti nasıl pişiriosun fırın peşetinde tam tarıfını yazabılırmsın canımcım

yağmur çeken bi günden gunaydınnnlarrr,, nihayet cuma olduuuu tatilll gelıoo yani 2 gunde olsa olsun,evdeyizz..

Günaydın hepinize! Antalya'da pırıl pırıl güneşli bir hava var... Ve ben çalışıyorum..

merhaba arkadaşlar sabahtan beri çok yoğunum şimdi öğle arasında fırsat bulup girdim daha yemek bile yemedim. herkese hayırlı cumalar olsun

günayydıınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bıızz gibin bi hava varrr boğazlarım doldıu efe bana geçirdi sanırım

bu arada yine dilime dolandıııııııııııı
Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah

giiitttttttttt gittttttttttt vpüffffffffff

gunaydınnn
dondum yaw ne soğuk hava,dahada soğucak dıolarr
ya bnm de boğazlar falan cumadan beri çok fenaa.ya Zeynep ELİF sadece geceleri cok öksürüoo,napsam acaba? (2 gecedir)

günaydın güzel anneler herkese güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum,

hepimizde aynı herhalde burakta bana geçirdi galiba benimde boğazlarım yanıyor ilaç kullanıyorum grip için
sevozy çocuklar geceleri daha fazla hastalık belirtisi gösteriyorlar herhalde bizim burağında gündüzleri pek bir şeyi olmuyor akşamları öksürük,hapşırık ,ateş artıyor malesef.

gunaydınnn
dondum yaw ne soğuk hava,dahada soğucak dıolarr
ya bnm de boğazlar falan cumadan beri çok fenaa.ya zeynep elif sadece geceleri cok öksürüoo,napsam acaba? (2 gecedir)

benimde yaa öle batıyoki boğazım ilaç içmeden ne kadar sürede atlatırım acabaa boyunluk sardım bugün sıcak tutsun diyeeee havalar soğumasınn yaaaaaaa doğalgaz faturasıııı yaktıı bağrımı zati
En sonki
kaç geldi size bu arada üç gün hep kar bekleniyomuş ve baya soğuklar geliyomuşl yaniiiii

sevozyymmmm kelin ilacı olsa başına sürcek dün realden toz zencefil aldım onuda veremedim efeye yemedi balla karıştırdım öksürüyo çok boğulcak gibii hafifledi hastalığı ama bu kuru öksürüğü kaldı napsakkk şu soğanla suyu bal bişi vardıya onumu yapsak sevozyy bi fikirr verinn kızlarr
kartopuu nerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayy ameliyatımada son 17 gün çok tırsıyorummmmmmmm

Bu boğazlarımız içinde ilaç almak şart aslında hasta olanlar ilaçlı bile bi haftada zpor kendilerine geliyolarrrrrr

ya ben hepsini yapıorum
- bal-zencefil-zerdecal-limon ve kestane balı
-sogen ve bal karışımı
-tereyağını az kızdırıp pekmez karstırıon

bunların 3 nu de yapıom.soğanı bıraktımda..gunduz bişey yok .am a2 gecedir oksuruoo.valla elif sevıo.başda nazlanıo ama sonra sevıo yalanıp duruo.ama tozlar rahatsız edıo su ıstıo:)

Ayy ameliyatımada son 17 gün çok tırsıyorummmmmmmm

Bu boğazlarımız içinde ilaç almak şart aslında hasta olanlar ilaçlı bile bi haftada zpor kendilerine geliyolarrrrrr

ne tırsıpon bebem ya okka gibi bi burnun olcak tabi efe şişirmezzse

ya bide öksürüğe su siyah turp ve bal bide aktarlarda günlük die bişy satılıomuş o ii gelıo dıyılerrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…