-----------------------------------------------------------bağdat ca-desindeki kindyrooyu aradım ü-ç aylık 9-0-0------ dedi orasıda yüzde beş indirim olur deneme dersinde kayıt olursanız dedi sadece yüzde beş yaparlarsaa şimndi bana ağır gelir nede olsa ameliyat olcamöya birde ücretsiz derslerinee savat etti :) bütün şübelerine gitsem ücretsiz zaten 4 hafta eder ahahah
amma beşleşçiymm
tüm şubelere deneme dersine gitmek aklıma gelmedi değil
ahahahhaha
sevozyyy özel mesaj atcakmışsın kurtum dolmuşşşşşşş şimdikk boşalttım bekliyyrummDD
Meraba kızlar, nasılsınız
ooo kimler gelmiş gelmiş.AskınCemre Hali gelmiş :) cemre nasıl arcemek, ne zmn bşlıon işe kısmetse :)
Kısmetse pazartesi başlıyorum canımm. Ama moralim çok bozuk, dün alışveriş yapayım dedim, son 2 yıldır doğrudüzgün bişey almadım kendime, işe başlayacam ama dolapta giyecek tek parça bişeyim yok desem yeridir, bi sene nerdeyse hamilelikle geçti, 1 seneyi aşkındır da evdeyim. Dün baktım biraz, ne 38'e oluyorum ne 40'a. Tek parça kıyafet alamadan döndüm eve, ne yapacam diye kara kara düşünüyorumBaştan aşağı siyah giyinesim var, kiloyu saklıyomuş ya:)
Kısmetse pazartesi başlıyorum canımm. Ama moralim çok bozuk, dün alışveriş yapayım dedim, son 2 yıldır doğrudüzgün bişey almadım kendime, işe başlayacam ama dolapta giyecek tek parça bişeyim yok desem yeridir, bi sene nerdeyse hamilelikle geçti, 1 seneyi aşkındır da evdeyim. Dün baktım biraz, ne 38'e oluyorum ne 40'a. Tek parça kıyafet alamadan döndüm eve, ne yapacam diye kara kara düşünüyorumBaştan aşağı siyah giyinesim var, kiloyu saklıyomuş ya:)
38 dar 40 büyükmü geliyor anlamadım,eğer öyle ise .38 beden al bence ,zaten diyet yapıyosun. işe başlayınca kesin 38 e düşersin
ooyy cnm benm önce hayırlısı ile başla işine..bılıorum o duyguyu bende hiç bişey almamıştım,alırsam buyuk beden alırım daha zayıflamam die..neyse işe başlamadan bi hafta önce gttm alışverişe hçbşy olmamaıştı üstüme ,koca magazada giyecek bi parça şey yokdu.utanmıştım büyük beden var mı demeyee.. Neyse emin ol işe başlayınca vereceksin sana fazla geleni.moralin düzelecek,sosyalleşecek,hareket edecek ve daha fazla yorulacaksın:) tüm bunlar vucudundaki ödemi atmaya etken :) bozma moralini sadece 1 gömlek 1 penye all.çok fzla sey alma eskı kıyafetlerine zamanla sıgacaksın.zaten senin kılon yok emin ol,işe başlayınca hepsi yoluna girecek..
İnşallah öyle olur canım ya. Dün ağladım moralim bozuldu, kaç mağaza gezdik, hiççç bişey bulamıyorum, ya göbekten olmuyor, ya basenden:) Eşimi de üzdüm, sana koşu bandı alayım dedi dün. Bakalım işe başlayınca düzelirim umarım.
zefeyyy ne aldın kısceçççç?
bi tane deri ceket aldımmmmm bide altına kot aldım ayakkabıda alackktım baktım saat iki olmuş müdür kesecek diye geldimm napamm hı kendimede bol uzun bi ince trşiko aldım taytla giymk içnnnnn colınste herşey yarı fiyatına düşmş bu kış en çok şu krem içinde krem pulları olan trikoları beenmiştim onlarda hep 89/99 arasıydı 39 a adüşmüş colınste gebnniş bi z<zamandada kendime gitmem lazım yine en iyi cevoda indirim ve çeşit mvar yaaaaaaaa
seni gidi taytcı senii.sen buluşmaya geldiğindede taytt giymiştinn. ya bacak ince olunca giyilir tabii.hoşuma gidıoo. ama bn gibi kalın ise bacak giyilmemelii...Ya bende cok begendıydım o kremlilerii...
ölemi yapmıştım :) yaa bende bu kış hastası oldum onlarında 89 lar 99 lar hiç bi bady ye vermedim vermemde şimdi indirime girmişken alak bariiiiii siyahlarıda hoşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?