2011 Ekim Anneleri

acaba Meydan da var mı indirime giren, bu ara soğuk ya çıkmadım hiiçç..

bilmemkiiiii colıns varmı orda gördmedm ben sanki orda colıns berska stradıvarıus mango baya indişrime girmiş ama sanki 14 şubattan sonra daha çok indirim olur gibime geliyooooo

bilmemkiiiii colıns varmı orda gördmedm ben sanki orda colıns berska stradıvarıus mango baya indişrime girmiş ama sanki 14 şubattan sonra daha çok indirim olur gibime geliyooooo

colıns yok.mudo,defact0,koton falan varr. aama en son gttğimde , indirimler bindirim olarak devam ediyordu

colıns yok.mudo,defact0,koton falan varr. aama en son gttğimde , indirimler bindirim olarak devam ediyordu

:))))))))))))))))))))))) yaww hayatın kuralıda bu değilmiii kimbilir bu indirimli ürünlerdendee ne kadar karr ediyolarrrrrrrr bu aarada dün çağrı markete gittimde sinbonun üzeri desenlileri 22 tlydi baskül almayaydın alardım sana belkim daha az tartırdı benmkii PPPPPPp

merhaba ekim anneleri...

bir haftadır yoktum bilmiyorum hissedildimi yokluğum abim askerden geldiği için 1 haftadır bursadaydım paso gezdim oğlanı anneme bırakıp... sizin bebişlerde iyidir umarım..
şimdi önümde 35 sayfa var oğluş uyuyo okumaya çalışcam ne kadar çok konuşmuşsunuzzzzz biri özet geçse süper olur amaa.....

zefeycim blog kurduğuna dair yazıları okumaya yeni başladım sayfa 7055 :) devamını merak ediyorum okumaya devam öpüyorum hepinizi

blog daha bitmedi zaya ıyy ne biçim yapmışş deme sakınn D tariflerini ve resimlerini bekliyorum mail att cnmm

blog daha bitmedi zaya ıyy ne biçim yapmışş deme sakınn D tariflerini ve resimlerini bekliyorum mail att cnmm

zefeycim bloguna çok sevindim canım hayırlı olsun... tarifleri eklerim hiç merak etme ama şuan yapamam oğlan hasta olduda huysuz şuan yazmayı yetiştiremem ama ilk fırsatta girip mailine atarım çoook sevindimmmmmmmmm

Yok ya dahada az gostrren bi tarti yogggg

kısslarr gece gündüz öksürüğü olanaa viks varya onu mercimek kadar alıp çocun ayak altlarına masaj yapar gibi yedirilecekkkk öksürük möksürük kalmıyomuş bi gece yatarken bide kalktığında yapın ben bugün alığ yapıcam ama sakın burnuna falan sürmeynn değdirmeyn koku alma duyusu falan etki ediyomuş zararlıymış koklatmak sürmekkk

ilk defa duydum bunu zeynep aklımızda olsun. ben geçen hasta olduğunda gece uyurken rahat nefes alsın diye azıcık sürmüştüm dudaklarının üztüne vicks :26: şimdi senin yazdıklarını okuyunca kötü oldum. birdaha sürmem artık.

gece öksürüğünü kesiyomuş ayak altlarına masaj yapar gibi sürünce denedi kızlar şıp diye kesti o yüzden bende alıcam ama başka bi arkadaş burnuna dokndurmuş açılsın diye kusmuşş gözler
i yaşarmışş çok kötü olmuş çocuk yemek yememiş o günn zatende çok zararlıymış kartopuu yaaaaaa

zeynep mother care de 17,90 tl ye inmişti. bizim orda yeni açılan novada ataşehirdekinde gördüm. bir bak istersen astoria ya varmı

ben şimdi bzm hemşireye sordum.duymuş ama hiç denememiş.acık yarası yoksa cokcokaz sürüp deneyebilirsin dedi..

Eki Görüntüle 619162

zeynep mother care de 17,90 tl ye inmişti. bizim orda yeni açılan novada ataşehirdekinde gördüm. bir bak istersen astoria ya varmı

hmm öğlen gidip bakayımm varmı zaten migrostada işlermm vardı

profilodaki mothercarede yoktu

ben şimdi bzm hemşireye sordum.duymuş ama hiç denememiş.acık yarası yoksa cokcokaz sürüp deneyebilirsin dedi..

kızz netten buldum şimdidee denenmiş olduğu için paylaştımm ama nettede yazıyor bak

Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz; ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabii büyüklerde de) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.Öksürüğe Karşı Ayak Tabanına Vicks

bulamazsan ben sana akşam bizim oradan alırım ,eğer istersen

refleksoloji.org dan ayakaltı haritasına bakıp ahngi organ için masaj yapılacak ise o noktayı tespit edip ,kibarca yapılmalıymışş.hemşirem öle dıyıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…