Kızlar ya biraz önce etsiz çiğ köfte yedim bi beş on tane bi şey olmaz dimi?Etsizin zararı yoktur herhalde?
Bir de zaten artık etli çiğköfte satılmıyor yasak dimi?
yemesen keşke yaaa
onların baharatı zarar verir midene bi de ne kadar steril bilinmez ki
nefsini köreltmek için yarım ye de 5-10 çok bence
Kızlar ileriki dönemde oluşabilecek çatlaklar için her hangi bir önlem aldınızmı? Hamileliğiniz nasıl gidiyor? Ağrı, sancı, bulantı şikayetleriniz geçtimi? Son durumlarınız neler?
Ben daha iyiyim ama korkularım hala geçmedi tabi, sabahları bazen bulantım oluyor, dün çok kötüydüm bugün yok, dün kasık ağrılarım vardı bugün hiç bir şeyim yok, biraz uyku halim var, iştahım eh işte... ne var, ne yok gibi... keyifsiz hallerim var. Tuvalete çıkma durumum su içmeme bağlı çok içersem çok çıkıyorum. İçmessem az çıkıyorum. İşte böyle sizler nasılsınız.
Kızlar ileriki dönemde oluşabilecek çatlaklar için her hangi bir önlem aldınızmı? Hamileliğiniz nasıl gidiyor? Ağrı, sancı, bulantı şikayetleriniz geçtimi? Son durumlarınız neler?
Ben daha iyiyim ama korkularım hala geçmedi tabi, sabahları bazen bulantım oluyor, dün çok kötüydüm bugün yok, dün kasık ağrılarım vardı bugün hiç bir şeyim yok, biraz uyku halim var, iştahım eh işte... ne var, ne yok gibi... keyifsiz hallerim var. Tuvalete çıkma durumum su içmeme bağlı çok içersem çok çıkıyorum. İçmessem az çıkıyorum. İşte böyle sizler nasılsınız.
Ben akşamları çok halsiz oluyorum, iştah da sıfırlanıyor, midem çok fena oluyor...
Ne yapsam düzelmiyor, bazen çubuk kraker işe yarıyor sadece... Sizler ne alemdesiniz?
benim düşük tehlikem oldu ara ara leke geliyor kan sulandırıcı iğnede yapıyorum hergün 9hafta3günlük bebeğim.ama adet sancısına benzer sıkıntım var 24 saat sürüyor miğdede yanma sizlerdede oluyomu
Kızlar ya biraz önce etsiz çiğ köfte yedim bi beş on tane bi şey olmaz dimi?Etsizin zararı yoktur herhalde?
Bir de zaten artık etli çiğköfte satılmıyor yasak dimi?
kıss bende çok yiyorum ama doktor yasak didi bir iki tane en fazla dedi baharat yüzündenmişşş
tatlışşkolar günaydın kıssslarrrrr
sizlerle şunu paylaşmak istorum bakar msnz ;
''Karaciğer enzimlerin biri yüksek, 1 ay sonra tekrar kontrol edelim,birde idrarda lokosit var, bunun için idrar kültürü yaptıralım, ''' doktorumun kan ve idrar tahlil sonuçları ??
karaciğer enzimi yüksek dıoo bu nedemek ne yapmam gerek bilen var mı sebebini??
Ya ben de sormuştum etsizse yiyebilirsin demişti.Baharatın ne zararı varmış canım.Yani bebeğe bi zararı varmıymış baharatın :44:
tatlışşkolar günaydın kıssslarrrrr
sizlerle şunu paylaşmak istorum bakar msnz ;
''Karaciğer enzimlerin biri yüksek, 1 ay sonra tekrar kontrol edelim,birde idrarda lokosit var, bunun için idrar kültürü yaptıralım, ''' doktorumun kan ve idrar tahlil sonuçları ??
karaciğer enzimi yüksek dıoo bu nedemek ne yapmam gerek bilen var mı sebebini??
[Q
hangi ünv den mezunsun zeynepcim gıda teknikerimisin?
günaydın kıssslar
bana yardım edebilecek varmı resim eklemek istiyorum linki hazırladım ama forumda nereye yapıştırıcam bilemedim
günaydın herkese
ben de ekim annesi olacağım insallah,beni de listenize eklermisiniz? ben doktora gittim keseyi gördük,cumartesi kalp atışları için gidicez,insallah bir sorun çıkmaz
bilgilerimi yazdım ama eksik olan bişey var mı bilemiyorum...
sat:22 ocak
doğum tarihi:29 ekim
kilo:78
yane doktor aşırıyaa kaçma dediiiii baharatın fazlası zararmış eee onun içide sırf baharat olduğu için mesela baharatlı cipsler de aynı dereceeee
bendede lokosit çoktı her sahada 1-2 diyor benimde karaciğer enzimin yüksek onmun için bişi demedide doktor lökosit için bi antibiyotik verdi bende içmedim korktuum antibiyotik diyee şimdi pazartesi başka özel doktora gidicem ona sorar içerim artıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?