2011 Ekim Anneleri

Kızlar ya biraz önce etsiz çiğ köfte yedim bi beş on tane bi şey olmaz dimi?Etsizin zararı yoktur herhalde?
Bir de zaten artık etli çiğköfte satılmıyor yasak dimi?

yemesen keşke yaaa
onların baharatı zarar verir midene bi de ne kadar steril bilinmez ki
nefsini köreltmek için yarım ye de 5-10 çok bence

yemesen keşke yaaa
onların baharatı zarar verir midene bi de ne kadar steril bilinmez ki
nefsini köreltmek için yarım ye de 5-10 çok bence

Haklısın ben biraz etsiz olduğu için takmadım.Sterilizasyon hiç gelmedi aklıma o an bütün gece uyuyamadım yaaa.Görümcem hamileydi yeni doğurdu o da dedi bak bende yedim hiçbi şey olmadı etsiz bunlar.Millet ye ye yemezsen kötü zaten diyip dürümü tutuşturdular elime.Bi dürümü mideye indirdikten sonra çok geç pişman olmakkk

Kızlar ileriki dönemde oluşabilecek çatlaklar için her hangi bir önlem aldınızmı? Hamileliğiniz nasıl gidiyor? Ağrı, sancı, bulantı şikayetleriniz geçtimi? Son durumlarınız neler?

Ben daha iyiyim ama korkularım hala geçmedi tabi, sabahları bazen bulantım oluyor, dün çok kötüydüm bugün yok, dün kasık ağrılarım vardı bugün hiç bir şeyim yok, biraz uyku halim var, iştahım eh işte... ne var, ne yok gibi... keyifsiz hallerim var. Tuvalete çıkma durumum su içmeme bağlı çok içersem çok çıkıyorum. İçmessem az çıkıyorum. İşte böyle sizler nasılsınız.

Canım benim göğüslerimdeki hassasiyet azaldı geçen haftalara göre, kokular rahatsız ediyor hala, uyku halsizlik fln bayaa azaldı. ben de belirtiler azaldığı için acaba bir terslik var mıdır diye tedirgin oluyorum. Kasıklarıma ağrı da çok nadiren giriyor artık.

benim bulantım devam ediyor hala iştahım yok zorla yemek yiyorum.Saat sekizde yatıyorum akşam sabaha karşı uyanıp uyumaya çalışıyorum sonrada.12. haftama az kaldı inşallh biter bakalım.

günaydın herkese
ben de ekim annesi olacağım insallah,beni de listenize eklermisiniz? ben doktora gittim keseyi gördük,cumartesi kalp atışları için gidicez,insallah bir sorun çıkmaz

bilgilerimi yazdım ama eksik olan bişey var mı bilemiyorum...
sat:22 ocak
doğum tarihi:29 ekim
kilo:78

Ben akşamları çok halsiz oluyorum, iştah da sıfırlanıyor, midem çok fena oluyor...
Ne yapsam düzelmiyor, bazen çubuk kraker işe yarıyor sadece... Sizler ne alemdesiniz?

aynıyız senle bacım halsizlik bitkinlik çubuk kraker süt ve ekşi elmayla besleniyorum sadece hiç bişi yemesem bende senin gibi acıkmam midemde kazınma yanma çok var ama netten okudum 11. haftadan sonra bu ekşime yanma geçermiş bağırsaklar yerleşiyormuş şimdi rahiim büyüdükçe mideyede baskı yaptığından olurmışş anlayacağın o yüzden sabırla bekliyoruumm zaten başkaa çaremizde çok bebişler sağlıklı ossunda bacımmmmm

dikkatli ol canım şu üç aylık dönemini atlatırsan bazen banada oluyor sancı bende 9+1 im aramızda iki gün var midemdeki yanma sürüyor ama 11. haftada geçecek umuduylaa sabrediyoruum

Kızlar ya biraz önce etsiz çiğ köfte yedim bi beş on tane bi şey olmaz dimi?Etsizin zararı yoktur herhalde?
Bir de zaten artık etli çiğköfte satılmıyor yasak dimi?

kıss bende çok yiyorum ama doktor yasak didi bir iki tane en fazla dedi baharat yüzündenmişşş

offf offffffff buda gelir buda geçer inşallah benim daha karnım hiç çıkmadığı için bişi kullanmıoorum canım ama o pahalı kremlerden de almayı düşünmüyoruummmm ben üni den gıda çıkışlıyım kimya derslerinde bayan hocamızz hep badem yağı kullanın kızlar derdi ordan aklıma yer ettiiiii et etkilisi vücudu esnekleştiren badem yağıymış hemde doğal diyee yavruuuuu
bende senin gibi halsizimm ama hava güzel gidiyoo buda bana enerji veriyooooorrrrrr hep alışverizz edip gezesimm varrrrrrrrr işyerinde duramıyoruummmmmm

günaydın kıssslar

bana yardım edebilecek varmı resim eklemek istiyorum linki hazırladım ama forumda nereye yapıştırıcam bilemedim

Son düzenleme:
tatlışşkolar günaydın kıssslarrrrr
sizlerle şunu paylaşmak istorum bakar msnz ;

''Karaciğer enzimlerin biri yüksek, 1 ay sonra tekrar kontrol edelim,birde idrarda lokosit var, bunun için idrar kültürü yaptıralım, ''' doktorumun kan ve idrar tahlil sonuçları ??
karaciğer enzimi yüksek dıoo bu nedemek ne yapmam gerek bilen var mı sebebini??

ben badem yağı içerikli bi bebek yağı kullanıyorum şimdiden başladım
valla bulantı,halsizlik,uyku ne ararsan variştahsızlık,kaç gündür sabahları mısır gevreği,öğlen yoğurt,akşamda kuru ekmekle besleniyorum
bakalım daha ne kadar devam edecek

[Q

offf offffffff buda gelir buda geçer inşallah benim daha karnım hiç çıkmadığı için bişi kullanmıoorum canım ama o pahalı kremlerden de almayı düşünmüyoruummmm ben üni den gıda çıkışlıyım kimya derslerinde bayan hocamızz hep badem yağı kullanın kızlar derdi ordan aklıma yer ettiiiii et etkilisi vücudu esnekleştiren badem yağıymış hemde doğal diyee yavruuuuu
bende senin gibi halsizimm ama hava güzel gidiyoo buda bana enerji veriyooooorrrrrr hep alışverizz edip gezesimm varrrrrrrrr işyerinde duramıyoruummmmmm [/QUOTE]

hangi ünv den mezunsun zeynepcim gıda teknikerimisin?

bana kimse cevap yazmıcak mııı

Ya ben de sormuştum etsizse yiyebilirsin demişti.Baharatın ne zararı varmış canım.Yani bebeğe bi zararı varmıymış baharatın :44:

yane doktor aşırıyaa kaçma dediiiii baharatın fazlası zararmış eee onun içide sırf baharat olduğu için mesela baharatlı cipsler de aynı dereceeee

bendede lokosit çoktı her sahada 1-2 diyor benimde karaciğer enzimin yüksek onmun için bişi demedide doktor lökosit için bi antibiyotik verdi bende içmedim korktuum antibiyotik diyee şimdi pazartesi başka özel doktora gidicem ona sorar içerim artıkkkkk

günaydın kıssslar

bana yardım edebilecek varmı resim eklemek istiyorum linki hazırladım ama forumda nereye yapıştırıcam bilemedim

canım hemen zarf var aşağıda onun yanında atablo gibi biişi.üzerine gelince grafik ekleme diyo.ona tıkla.ordaki yazıyı sil.kendi linkini yapıştır

hoşgeldin.Allah kolay doğumlar nasip etsin

ee karaciğer enzmimi yüksek olması önemli değil mi,nie bişey demedi ki acep...bnm lokosit için de kültür testi yap dedi.kesn bana da antibiyotık verilcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…