2011 Ekim Anneleri

Kızlar alışverişe başladınız mı bilmiyorum ama çok güzel bir bebek-anne alışveriş sitesi gördüm.Oradan birşeyler almayı planlıyorum.Ufak ufak birşeyler alalım artık di mi? :)))

https://www.unnado.com

birde limangokids de çok güzel şeyler oluyor.

Sizin tavsiyeniz var mı ekonomik olarak?

ya cinsiyet belli olmadan ne oluonuzzz acebeeee

anlamıyorum dicektimmm

bende çok anlamıyorum ama özelliklerine bakıyorum.0+ diyenler ilk doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş.Cam olanlar dezenfekte edebilmek açısından çok iyiymiş(kaynatmak için ve fırçayla içini temizlemek için) onun dışında emzik kısmının deliklerinin uygun olması gerekiyormuş.Eğer delikler büyükse ve bebek rahat içerse sonra anneyi emmeye üşenip memeyi bırakabilirmiş:82:

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım en kısa zamanda sen ve hatice bebeginize kavuşursunuzz

anlamıyorum dicektimmm
canım ben aldıgım biberonlarda %0 bpa sız olmasına dikkat ediyorum.bide çinde üretilmemiş olmasına.chicconun falan hep çin de üretim... benim tavsiyem avent
10+2 günlük oldu benim meleğim
oh maş canım senin 3.ayına az kalmışş
niye yasakladılarki seniiiiiii nee ettun bacımmmmm
kendim yasaklattım ben.kazene msj atıp..zaten yasaklardıda benim msjlarım gözünden kaçmış heralde.fenamı oldu yeni bir başlnagıç yaptım :)))
davetsiz misafir yanıı hayırlısı ınşallah cnm
aminn canım
evet bneim var tavsiyem.wenicede çok güzel indirimler oluyor kızlar.bence mutlaka bakın derim.cinsiyetleri belli olsa ben şimdiden alırdım ...bide mart ayında mothercarede çok iyi indirim oluyormuş...unisex kıyafet alınabilir diye düşünyorum
facedeki grubumuzun adı ne yada kim ekliyor gizliyse?

canım bana ismini atasan özelden eklerim seni gruba...face de profilin gizli deilse tabi.bide profil resmminde ne oldugunu söylersen

Ben akşamları çok halsiz oluyorum, iştah da sıfırlanıyor, midem çok fena oluyor...
Ne yapsam düzelmiyor, bazen çubuk kraker işe yarıyor sadece... Sizler ne alemdesiniz?

Ben akşamları çok halsiz oluyorum, iştah da sıfırlanıyor, midem çok fena oluyor...
Ne yapsam düzelmiyor, bazen çubuk kraker işe yarıyor sadece... Sizler ne alemdesiniz?

benim düşük tehlikem oldu ara ara leke geliyor kan sulandırıcı iğnede yapıyorum hergün 9hafta3günlük bebeğim.ama adet sancısına benzer sıkıntım var 24 saat sürüyor miğdede yanma sizlerdede oluyomu

ay birden gözlerim sulandı topiğinizi görünce bende 2010 ekim annesiyim
zaman çabuk geçiyor diyordu 2009 anneleri şaka gibi geliyordu
bir an öce ekim olsa da bebeğimi kucağıma alsam diyordum
Allaha şükür oda oldu şimdi yaramaz ele avuca sığmayan bi oğlum var

Allahım sizlere de yavrularınızı sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

bu arada benim mide yanmam çok olmadı ama ekşi ii gelirmiş
ve olips naneli şekerler çok işe yaramıştı bende

eğer sorularınız olursa seve seve cevaplarım isteyen özeldende gönderebilir

hepinize sevgiler tadını çıkarın çünkü zaman gerçekten de çabuk geçiyormuş :)

Ben almadım bebek yeleği başladım. Ama onuda korka korka örüyorum. Hayırlısıyla sağ sağlıcakla gelsinlerde hepsi olur inş.

Kızlar ya biraz önce etsiz çiğ köfte yedim bi beş on tane bi şey olmaz dimi?Etsizin zararı yoktur herhalde?
Bir de zaten artık etli çiğköfte satılmıyor yasak dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…