rica canım.benim bitane 7 buçuk aylık çok şeker bir kızım var hamd olsun.ikincisi süpriz oldu:)
rica canım.benim bitane 7 buçuk aylık çok şeker bir kızım var hamd olsun.ikincisi süpriz oldu:)
Kızlar alışverişe başladınız mı bilmiyorum ama çok güzel bir bebek-anne alışveriş sitesi gördüm.Oradan birşeyler almayı planlıyorum.Ufak ufak birşeyler alalım artık di mi? :)))
https://www.unnado.com
birde limangokids de çok güzel şeyler oluyor.
Sizin tavsiyeniz var mı ekonomik olarak?
ya cinsiyet belli olmadan ne oluonuzzz acebeeee
grupta üye olan biriyle facebookda arkadaş olman lazım o seni böylece davet ediyor gruba.facedeki grubumuzun adı ne yada kim ekliyor gizliyse?
Beyaz,yeşil,lila,turuncu :))))
Ortadan alırız şimdilik olmaz mı?
Hem sadece kıyafet mi? Biberon,emzik,ana kucağı gibi şeyler alırız belki
ya ben hiç almaıom emzik biberon falannn????
anlamıyorum dicektimmm
kaç haftalık oldu senin canım
Merhaba arkadasslarr
belki hatirlarsiniz 3 gun once lekelenmem var diye sizlerle paylasip fikir sormustum
haftasonu lekelerim azaldi lakin icimdeki kurt durur mu,
bugun sabahtan ilk isim baska doktora gitmek oldu!
İcimde ne bir heves ne bir mutluluk vardi
ultrasonu karnima koyar koymaz doktorun yuzunden anladim bir terslik oldugunu
kesryi goruyorum ama bebek goremuyorum su icsen keske dedi, icemem karnim ac ve bulaniyor dedim. Vajinal bakyim dedi, olur dedim
'eveeeet'demesiyle islerin kotu oldugunu anladim
canli degil bu dedi, hareket yok dedi damar yok dedi, nsl olur dedim hem duydum hem gordum dedim, almak lazim dedi. Ben dokunsan aglicam, yalnizim kimsem yoktu yanimda, radyologa git rapor yazsin dedi, ben tamam dedimde ne gidicem!! Kendi doktoruma gizukmeden yanimda kimse olmadan yapamam!
Ordan kacar gbi ciktim ama icim hickiriyor, gozumden yaslar yagiyor
resmen
buna cok baglamistim kendimi, alisverislerimi bile dusunup, hayatimi rötara almistim aman bisey olmasin diye, 2. Gebeligim, digeride bos
gebelik oldgndan alinmisti
yarin sabhtan gidip kurtaja gircem, dualarinizi eksik etmyin arkadslr, cok zor bir durum cok istiyorduk ama hala vakti degilmis, umarim kolay toparlarim, hayati kendime zehir etmem!!
Ben aranizdan ayriliyorum Rabbim sizlerin bebeklrini korusun
canım ben aldıgım biberonlarda %0 bpa sız olmasına dikkat ediyorum.bide çinde üretilmemiş olmasına.chicconun falan hep çin de üretim... benim tavsiyem aventanlamıyorum dicektimmm
oh maş canım senin 3.ayına az kalmışş10+2 günlük oldu benim meleğim
kendim yasaklattım ben.kazene msj atıp..zaten yasaklardıda benim msjlarım gözünden kaçmış heralde.fenamı oldu yeni bir başlnagıç yaptım :)))niye yasakladılarki seniiiiiii nee ettun bacımmmmm
aminn canımdavetsiz misafir yanıı hayırlısı ınşallah cnm
evet bneim var tavsiyem.wenicede çok güzel indirimler oluyor kızlar.bence mutlaka bakın derim.cinsiyetleri belli olsa ben şimdiden alırdım ...bide mart ayında mothercarede çok iyi indirim oluyormuş...unisex kıyafet alınabilir diye düşünyorumKızlar alışverişe başladınız mı bilmiyorum ama çok güzel bir bebek-anne alışveriş sitesi gördüm.Oradan birşeyler almayı planlıyorum.Ufak ufak birşeyler alalım artık di mi? :)))
facedeki grubumuzun adı ne yada kim ekliyor gizliyse?
Ben akşamları çok halsiz oluyorum, iştah da sıfırlanıyor, midem çok fena oluyor...
Ne yapsam düzelmiyor, bazen çubuk kraker işe yarıyor sadece... Sizler ne alemdesiniz?
benim düşük tehlikem oldu ara ara leke geliyor kan sulandırıcı iğnede yapıyorum hergün 9hafta3günlük bebeğim.ama adet sancısına benzer sıkıntım var 24 saat sürüyor miğdede yanma sizlerdede oluyomu
Kızlar alışverişe başladınız mı bilmiyorum ama çok güzel bir bebek-anne alışveriş sitesi gördüm.Oradan birşeyler almayı planlıyorum.Ufak ufak birşeyler alalım artık di mi? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?