kıss bu nasıı göbüşşş benim kemiklerim dışarda karnım dümdüzzzzzzzzzz heralde iştahım yok ondann dört kilo vermişimmmm ben normalde çok iştahlıydımmmmmm bu mide bulantım geçsiin heralde seni geçerimmmm :)
abaww heç içmeyem ben o zaman :))
olsun canım düzelirr allah şifa versinnn enjektörlü dimi bu ilaç inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşallah[/QU
evet enjektörlü ama inanılmaz acıtı içindeki ilaç
Bende seninle aynı durumdayım ve ne yaşadığını çok iyi anlıyorum cnm. clexanı göbeğinden vurmayı dene bir sağ bir sol, ben çok morartmıyorum ama yinede çok pis acıyor ama napalım yeter ki sağlıklı olsunlar :) sende dikat et kendine allaha emanet ol.
dün akşam ilk hamile cicilerimi aldım
[/IMG]
kıss bu nasıı göbüşşş benim kemiklerim dışarda karnım dümdüzzzzzzzzzz heralde iştahım yok ondann dört kilo vermişimmmm ben normalde çok iştahlıydımmmmmm bu mide bulantım geçsiin heralde seni geçerimmmm :)
abaww heç içmeyem ben o zaman :))
olsun canım düzelirr allah şifa versinnn enjektörlü dimi bu ilaç inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşallah
[/IMG]
[/IMG]
tabiki ben öncesinde iki tane kuzumu kaybettim,her gece bebeğin öldü diyorlar rüyamda kalp atışı mı durcak aman düşcekmi ikili test yaptırmalımıyım delircem
merhaba kızlarr inanın 1 kere bile midem bulanmadı :26:
kendini strese sokma canım bebeğede zararlı sanada doktor kontrolünde ol hep yeterr benceeeee
ohh maşallah dee kıss nazar değmesiinbiz ölüp ölüp diriliyoruzz öğürrmektennnnnn
[/IMG]
çok şükür cnm midem çok iyi iştahım çok iyi nası hamileyim anlamadım cumartesi kalp duyumu için gidicez inşallah sağ salim onuda görürüz
merhaba kızlarr inanın 1 kere bile midem bulanmadı :26:
şimdiden bu kadar büyüdü sonumu düşünemiyorum
saol canım inşallah sende öyle geçirirsin aminn canım tamam cumartesi 6 dan sonra haber veririm inş :) pazarteside senden alalım güzel haberi inş benim eşimde aynı günde on kere arıyo nası oldun nassıninşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsinde hayırlısıyla sağlıklı bebişini kucaana alırsınn cumartesi yazkii okuyalım hemennnnn bende pazartesi gidicemm doktoraaaaa bebişimisi görcezz yinee çok heycannlıııııı kocişim daha heycanlııııııııııı
benimde bulanmadi.gayet iyi gecirdim riskli donemimi.herkesin bulanacak diye birsey yok.midesi bulanmayanlar sakin korkmasinlar.
benimde bulanmadi.gayet iyi gecirdim riskli donemimi.herkesin bulanacak diye birsey yok.midesi bulanmayanlar sakin korkmasinlar.
bulantı dönemini atlattım sanırım. hem de 1 hafta 10 gün gibi kısa bir sürede olup bitti sonunda :) halsizliğim filan da gitti, süperim :) mutlu anne&mutlu bebek olduk biizz
benim halimi görseniz krem falan takmazsınız şükredersiniz,eminim hepiniz göğüslerinizde çatlaklarda olsa çok güzelsinizdir.benim clexsandan heryerim çürük içinde çok acı çekiyorum ve dua ediyorum bebeğim yaşasın herşeye razıyım diye inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
ya arkedeş bişey dikkatmi çekıo neden sence cehalet mutluluktur!! fazlasını bilmemek mi yarıyor insana!!!??
benim düşük tehlikem oldu ara ara leke geliyor kan sulandırıcı iğnede yapıyorum hergün 9hafta3günlük bebeğim.ama adet sancısına benzer sıkıntım var 24 saat sürüyor miğdede yanma sizlerdede oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?