2011 Ekim Anneleri

tabiki ben öncesinde iki tane kuzumu kaybettim,her gece bebeğin öldü diyorlar rüyamda kalp atışı mı durcak aman düşcekmi ikili test yaptırmalımıyım delircem

dün akşam ilk hamile cicilerimi aldım

[/IMG]

Çok tatlı maş. benim göbicikten büyüğüde varmış.

Dün misafirim vardı. Şimdiden böyle olursa göbek sonra ne olur bilmiyorum dedi, çok moralim bozuldu yaa. Göbişim çıkcak die 8 yıldır mücadele veriyorum ben hala sinirim ve üzgünlüğüm geçmedi Eşim Tüp bebek olduğunuda söylemiyor kimseye. Hormon iğneleride göbiş yaptı çünkü

maaşallah ya çok tatlı olmuş me kadarlık bu göbek

tabiki ben öncesinde iki tane kuzumu kaybettim,her gece bebeğin öldü diyorlar rüyamda kalp atışı mı durcak aman düşcekmi ikili test yaptırmalımıyım delircem

kendini strese sokma canım bebeğede zararlı sanada doktor kontrolünde ol hep yeterr benceeeee

merhaba kızlarr inanın 1 kere bile midem bulanmadı :26:

ohh maşallah dee kıss nazar değmesiin biz ölüp ölüp diriliyoruzz öğürrmektennnnnn

kendini strese sokma canım bebeğede zararlı sanada doktor kontrolünde ol hep yeterr benceeeee

ohh maşallah dee kıss nazar değmesiin biz ölüp ölüp diriliyoruzz öğürrmektennnnnn

çok şükür cnm midem çok iyi iştahım çok iyi nası hamileyim anlamadım cumartesi kalp duyumu için gidicez inşallah sağ salim onuda görürüz

çok şükür cnm midem çok iyi iştahım çok iyi nası hamileyim anlamadım cumartesi kalp duyumu için gidicez inşallah sağ salim onuda görürüz

inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsinde hayırlısıyla sağlıklı bebişini kucaana alırsınn cumartesi yazkii okuyalım hemennnnn bende pazartesi gidicemm doktoraaaaa bebişimisi görcezz yinee çok heycannlıııııı kocişim daha heycanlııııııııııı

saol canım inşallah sende öyle geçirirsin aminn canım tamam cumartesi 6 dan sonra haber veririm inş :) pazarteside senden alalım güzel haberi inş benim eşimde aynı günde on kere arıyo nası oldun nassın
benimde bulanmadi.gayet iyi gecirdim riskli donemimi.herkesin bulanacak diye birsey yok.midesi bulanmayanlar sakin korkmasinlar.

haklısın canım sevimek lazım hatta buna şükür teşekkür ederim

benimde bulanmadi.gayet iyi gecirdim riskli donemimi.herkesin bulanacak diye birsey yok.midesi bulanmayanlar sakin korkmasinlar.

bulantı dönemini atlattım sanırım. hem de 1 hafta 10 gün gibi kısa bir sürede olup bitti sonunda :) halsizliğim filan da gitti, süperim :) mutlu anne&mutlu bebek olduk biizz

Canım iğneyi yaptıktan sonra iğneyi yaptığın yere buz koy, morarma olmuyor. Benim de 2 sefer morardı sonra forumda gördüm iğne yapanlar yaptıklara yere buz koyuyorlarmış böyle önlüyorlarmış morarmayı.

merhaba arkadaşlar,
aramıza yeni katılanlar olmuş, hoşgeldiniz diyor, sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum.
*çok güzel şeyler konuşmuşsunuz. özellikle çiğ köfte dediniz ya içim bir tuhaf olduuu. gözümün önünden geçiyor günlerdir içim gidiyor almıyorum. etsiz olduğunu bildiğim bir yer var, haftasonuna kadar dayanamazsam gidip alıcam valla birkaç tane yemeyi düşünüyorum. abartmadan tabi.
*çatlak kremi kullanmaya başlamadım. geçen gün ilaç almak için eczaneye girdim. anne bakım serisi ürün kataloğu tutuşturdular elime. mustela nın vücut bakım kremleri, bölge bölge hepsi için detaylı bir set. doktoruma sorucam bir dahaki gidişime.
*ben de hamiş fotosu koymak istiyorum ama benim göbeğim yokk dahaa önümüzdeki hafta biraz daha belirgin olursa çeker yollarım ben de size.

Zeyneb merhaba,

benimde ara ara lekeler oldu. cleksan kullanıyorum. daha önce benimde 2 düşüğüm oldu. iğnelerde kanı sulandırdığı gibi kanama yapabiliyormuş. 2 hafta kadar sürdü,çok şükür geçti. progestan 200mg.lik sabah akşam fitil. faydasının olduğuna inanıyorum. cleksan iğne devam. Allah'ım inşallah hepimize bu sefer nasip eder. ara ara adet ağrısı gibi ağrı giriyor geçiyor. mide bulantısı, yanma ve inanılmaz bir gaz var. patlamaya hazır bomba gibiyim. progestan gaz yaparmış. bir birimlik gaz varken olduk 3 birimlik gaz.. yanma için Renie duo şurup içiyorum ve ayva yiyorum. sanırım en rahatlatan ayva. ne yapalım buna hamdolsun.

kendine iyi bak.

sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…