2011 Ekim Anneleri

ee karaciğer enzmimi yüksek olması önemli değil mi,nie bişey demedi ki acep...bnm lokosit için de kültür testi yap dedi.kesn bana da antibiyotık verilcek.

ya benim sınırın 2 üstünde diye önemsemedi sende fark çokmuuu ben bana verdiği ilacı başka doktora sorayımda sonra içicem zatenn buı antibiyotiksiz geçmiyomuş idrar yollarındaki bakteri
arkadaşta dediki sabahları aç karnına maydonoz suyunu kaynat iç saplarıylan birlikte hiç bişiyi kalmıyomuş ama benim çok midem bulanıyo diye uygulayamıyorum tatlımmmmmmm

Bir şey olmaz kendini üzüp durma, bir daha daha az yersin nefsini tatmin edecek kadar olur biter.

Yok canım telaş yapma artık 12 haftaya gelmişsin belirtilerin yavaş yavaş azalması son derece doğal :)

benim bulantım devam ediyor hala iştahım yok zorla yemek yiyorum.Saat sekizde yatıyorum akşam sabaha karşı uyanıp uyumaya çalışıyorum sonrada.12. haftama az kaldı inşallh biter bakalım.

canım az kalmış dahada azalır umarım artık keyfini çıkarma zamanlarınız yaklaşmış ne güzel :)

kısss sakın doğru maydonoz suyu en iisi ama gebelikte düşük etkiisi var maydonuzun araştır iice
bnm bir enzimde sınır 40 bnm 77 korktum bendee

En kısa sürede geçer umarım cnm :)

benim halimi görseniz krem falan takmazsınız şükredersiniz,eminim hepiniz göğüslerinizde çatlaklarda olsa çok güzelsinizdir.benim clexsandan heryerim çürük içinde çok acı çekiyorum ve dua ediyorum bebeğim yaşasın herşeye razıyım diye inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız

Bende seninle aynı durumdayım ve ne yaşadığını çok iyi anlıyorum cnm. clexanı göbeğinden vurmayı dene bir sağ bir sol, ben çok morartmıyorum ama yinede çok pis acıyor ama napalım yeter ki sağlıklı olsunlar :) sende dikat et kendine allaha emanet ol.

dün akşam ilk hamile cicilerimi aldım

[/IMG]

kıss bu nasıı göbüşşş benim kemiklerim dışarda karnım dümdüzzzzzzzzzz heralde iştahım yok ondann dört kilo vermişimmmm ben normalde çok iştahlıydımmmmmm bu mide bulantım geçsiin heralde seni geçerimmmm :)

kısss sakın doğru maydonoz suyu en iisi ama gebelikte düşük etkiisi var maydonuzun araştır iice
bnm bir enzimde sınır 40 bnm 77 korktum bendee

abaww heç içmeyem ben o zaman :))

olsun canım düzelirr allah şifa versinnn enjektörlü dimi bu ilaç inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşallah

kızlar merabalaarrr...çoookk uzun zamandır girmiyorum..bugün belli bi yerden itibaren okuyarak size yetişmeye çalıştım.. ama ne mümküünn.. maşallah çok güzel paylaşımlar yapmışınız yetişilmio...

endleeslove sen ne güzel hamiş olmuşun öle maşallahgerçi şuan bende normal göbeem salık otursam senin gibiim çünküm normaldede şişkoydum

bide bazılarının karaciğer enzimleri yüksek çıkmış..bu arkadaşlar daha önceden herhangi bi nedenle enzimlerine baktırdıklarında nasıldı?eğer öncedende yüksekse ona göre hamileliği takip ediyolar..çünkü normaldede gebelikte enzimlerin yükselme durumu var...önemli bi konu drlarına danışmadan bişe yapmasınlar..

bu arada kendimdende bahsediim 10+2 olmuş durumdayım..dün dr la görüşmemis vardı maşallah herşey yolunda..kolları bacakları kıpır kıpır yerinde duramıo..allah henüz yaşamayanlara da nasip eder inş. kızlar..çok mutlu oluyorum onu böyle gördükçe..içimi çünkü saçma sapan korkular alıo zaman zaman..çünkü bende ne mide bulantısı ne halsizlik şu ana kadar hamilelik belirtisi denen şeyi hiç yaşamadım..bazen o yüzden içimi korku sarıyo bişe mi oldu die..neyseki ultrason görüntüsü rahatlatıo

Kızlar ya biraz önce etsiz çiğ köfte yedim bi beş on tane bi şey olmaz dimi?Etsizin zararı yoktur herhalde?
Bir de zaten artık etli çiğköfte satılmıyor yasak dimi?

Ben şimdiye kadar 2 kere etsiz çiğ köfte yedim ama komagene ve çokda temiz üretip yapıyorlar. Hiçde bişey olmadı. Hatta çok canım istediği için yarım kiloya yakın yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…