ee karaciğer enzmimi yüksek olması önemli değil mi,nie bişey demedi ki acep...bnm lokosit için de kültür testi yap dedi.kesn bana da antibiyotık verilcek.
Haklısın ben biraz etsiz olduğu için takmadım.Sterilizasyon hiç gelmedi aklıma o an bütün gece uyuyamadım yaaa.Görümcem hamileydi yeni doğurdu o da dedi bak bende yedim hiçbi şey olmadı etsiz bunlar.Millet ye ye yemezsen kötü zaten diyip dürümü tutuşturdular elime.Bi dürümü mideye indirdikten sonra çok geç pişman olmakkk
Canım benim göğüslerimdeki hassasiyet azaldı geçen haftalara göre, kokular rahatsız ediyor hala, uyku halsizlik fln bayaa azaldı. ben de belirtiler azaldığı için acaba bir terslik var mıdır diye tedirgin oluyorum. Kasıklarıma ağrı da çok nadiren giriyor artık.
benim bulantım devam ediyor hala iştahım yok zorla yemek yiyorum.Saat sekizde yatıyorum akşam sabaha karşı uyanıp uyumaya çalışıyorum sonrada.12. haftama az kaldı inşallh biter bakalım.
ya benim sınırın 2 üstünde diye önemsemedi sende fark çokmuuu ben bana verdiği ilacı başka doktora sorayımda sonra içicem zatenn buı antibiyotiksiz geçmiyomuş idrar yollarındaki bakteri
arkadaşta dediki sabahları aç karnına maydonoz suyunu kaynat iç saplarıylan birlikte hiç bişiyi kalmıyomuş ama benim çok midem bulanıyo diye uygulayamıyorum tatlımmmmmmm
dün akşam ilk hamile cicilerimi aldım
[/IMG]
ben badem yağı içerikli bi bebek yağı kullanıyorum şimdiden başladım
valla bulantı,halsizlik,uyku ne ararsan variştahsızlık,kaç gündür sabahları mısır gevreği,öğlen yoğurt,akşamda kuru ekmekle besleniyorum
bakalım daha ne kadar devam edecek
ayy sen baya baya hamilesinntam göbişşşş yaa
tebrikler canım gözün aydın:)pıtpıtları duyduk hamd olsuneklersen sevinirim canım
şimdiden bu kadar büyüdü sonumu düşünemiyorum
bu kadar 10uncu haftadamı büyüdü ne kadar çıkmış karnın öyle..
aynıyız senle bacım halsizlik bitkinlik çubuk kraker süt ve ekşi elmayla besleniyorum sadecehiç bişi yemesem bende senin gibi acıkmam midemde kazınma yanma çok var ama netten okudum 11. haftadan sonra bu ekşime yanma geçermiş bağırsaklar yerleşiyormuş şimdi rahiim büyüdükçe mideyede baskı yaptığından olurmışş anlayacağın o yüzden sabırla bekliyoruumm zaten başkaa çaremizde çok bebişler sağlıklı ossunda bacımmmmm
dikkatli ol canım şu üç aylık dönemini atlatırsan bazen banada oluyor sancı bende 9+1 im aramızda iki gün var midemdeki yanma sürüyor ama 11. haftada geçecek umuduylaa sabrediyoruum
kıss bende çok yiyorum ama doktor yasak didi bir iki tane en fazla dedi baharat yüzündenmişşş
offf offffffff buda gelir buda geçer inşallahbenim daha karnım hiç çıkmadığı için bişi kullanmıoorum canım ama o pahalı kremlerden de almayı düşünmüyoruummmm ben üni den gıda çıkışlıyım kimya derslerinde bayan hocamızz hep badem yağı kullanın kızlar derdi ordan aklıma yer ettiiiii et etkilisi vücudu esnekleştiren badem yağıymış hemde doğal diyee yavruuuuu
bende senin gibi halsizimm ama hava güzel gidiyoo buda bana enerji veriyooooorrrrrr hep alışverizz edip gezesimm varrrrrrrrrişyerinde duramıyoruummmmmm
Ya ben de sormuştum etsizse yiyebilirsin demişti.Baharatın ne zararı varmış canım.Yani bebeğe bi zararı varmıymış baharatın :44:
benim halimi görseniz krem falan takmazsınız şükredersiniz,eminim hepiniz göğüslerinizde çatlaklarda olsa çok güzelsinizdir.benim clexsandan heryerim çürük içinde çok acı çekiyorum ve dua ediyorum bebeğim yaşasın herşeye razıyım diye inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
dün akşam ilk hamile cicilerimi aldım
[/IMG]
kısss sakın doğru maydonoz suyu en iisi ama gebelikte düşük etkiisi var maydonuzun araştır iice
bnm bir enzimde sınır 40 bnm 77korktum bendee
benim halimi görseniz krem falan takmazsınız şükredersiniz,eminim hepiniz göğüslerinizde çatlaklarda olsa çok güzelsinizdir.benim clexsandan heryerim çürük içinde çok acı çekiyorum ve dua ediyorum bebeğim yaşasın herşeye razıyım diye inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
maşallahhh
bayıldım göbeğine benim de şiş ama tüp bebek tedavisi sırasındaki iğnelerden :)
Kızlar ya biraz önce etsiz çiğ köfte yedim bi beş on tane bi şey olmaz dimi?Etsizin zararı yoktur herhalde?
Bir de zaten artık etli çiğköfte satılmıyor yasak dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?