canım neden özle sigorta degil inan ben 2 aydır gidiyorum çok memnunum sen doktoruna düşsen iy bence dogumumuda kürtajımıda orda yaptım çok memnun kaldım özel hastane gibi inan ben 2 evladımada özele gittim memnun kalmadım parayı alana kadar doktorlar canım iyisin vermeyince kötü sigortaya gidiyorum bu kerez bakalım zaman ne göstericek bana rabbim bizlerin yardımcısı olsun canım ya işşallah pıt pıtlarıda duyarız
tatlım bnm özel sağlık sigortam var.varken yararlanayım dıorum devlet çok kalabalık geçen tahliller için gttm bayılcaktım nerdeyse kalabalık doktor suratna bile bakamıo.al böle olunca dedim özel uygun bi yer olsun.ama mesela erdem var 750 sezeryan hisar da 3750...çok fark var negerek var dıorum bzm bi sürü masraf çıkacak zaten ilerde...şifa hast araştırdım orda sgk yokk..
ümraniye tarafındamısın.bende ümraniyeye yakınım ama ben burda istedigim gibi bir doktor bulamadım..hisar çok pahalıymış duydum.ben avrupa yakasında yaptım ilk doğumumu.ikinciyide orda düşüünyorum
az önce araştırdım trükiye hast ayse dumanın üsküdarda da muayenesi varmı.muayene 130 tl.doğum için istediğin hastaneyi seçebilorsun...sanki uygun gibi..bide DOĞAL DOĞUM diye bişeyden bahsedıo.sitesi var çok farklı okumanızı tavsiye ederim
Doğal Doğum Kliniği - Gebelik Takibi, Doğal Doğum, Hipnozla Ağrısız Doğum, Hamile Eğitimi, Cinsel Sağlık, Vajinismus, Tüp Bebek, Endoskopik Cerrahi
sen hangisne gidiodun cnm
SELAM KIZLAR BEN GEÇEN SENENIN EKİM ANNESIYIM..KIZIMI BEGENIRMISINIZZ
En Sevimli Bebek Yarışması'nın Fotoğrafları - YARIŞAN SEVİMLİ KIZ BEBEKLER | Facebook
canım ben sancaktepede oturuyorum.ümraniyeye baglıymış eskiden..fakat ümraniyeye bir bir saat.ben ilk olarak pendikde medet yılmaza gittim.muayenesi 50 tl ama sonuna kadar hak ediyor.o kadar memnun kaldım anlatamam.doğum ücreti olarakda yenidoğan ünitesi olan hastanelerde doğum yaptırıyor.yaptırdı hastane o zaman 350 alıyordu.kendiside 400.. ama daha sonra sarıgazi bölgeye gittim.yakın diye.hç bir şekilde memnun kalmadım.ilgisizler.bide vakumla doğum diyolar bişi dmeiyolar.zaten şikayet ettim doktorlarını...baktım anadolu yakasında bu hastane arayışı zor olcak.medet beye devam etmek isterdim.ama arabamız yok.acil bişi olur gidemem diye korktum.eğer araba ols aona devam ederdim.en sonunda anneme yakın göngörende özel ilgi hastanesi var.çok memnun kaldım ordkai doktordan da.sezeryan oldum ama çok ugraştılar gerçkende normla için.42.haftamdaydım,ve suni sancı almama ragmen 12 saat ,ne açılma ne sancı oldu.bebegimin kalp atışları bozulmasa,tekrar odaya çıkarcaklardı sabah deniceklerdi.ama hem kaka yapmış hem kalp ritmi.sezeryana aldılar.ertesi gn ayaktaydım ve çok güzle ilgilendiler.yine orda yapcam
canım ben sancaktepede oturuyorum.ümraniyeye baglıymış eskiden..fakat ümraniyeye bir bir saat.ben ilk olarak pendikde medet yılmaza gittim.muayenesi 50 tl ama sonuna kadar hak ediyor.o kadar memnun kaldım anlatamam.doğum ücreti olarakda yenidoğan ünitesi olan hastanelerde doğum yaptırıyor.yaptırdı hastane o zaman 350 alıyordu.kendiside 400.. ama daha sonra sarıgazi bölgeye gittim.yakın diye.hç bir şekilde memnun kalmadım.ilgisizler.bide vakumla doğum diyolar bişi dmeiyolar.zaten şikayet ettim doktorlarını...baktım anadolu yakasında bu hastane arayışı zor olcak.medet beye devam etmek isterdim.ama arabamız yok.acil bişi olur gidemem diye korktum.eğer araba ols aona devam ederdim.en sonunda anneme yakın göngörende özel ilgi hastanesi var.çok memnun kaldım ordkai doktordan da.sezeryan oldum ama çok ugraştılar gerçkende normla için.42.haftamdaydım,ve suni sancı almama ragmen 12 saat ,ne açılma ne sancı oldu.bebegimin kalp atışları bozulmasa,tekrar odaya çıkarcaklardı sabah deniceklerdi.ama hem kaka yapmış hem kalp ritmi.sezeryana aldılar.ertesi gn ayaktaydım ve çok güzle ilgilendiler.yine orda yapcam
cnm bnm ailemde samandırada oturo.ama ben beykozda .işyeri ümraniyede.bu araarda olması gerek.bide bu forumda bi arkedeş Medet beyden uzak durun demişti, ama genlde de memnunlar tabi..
biz daha önce sizinle sohbet etmişmiydik naşka bir nickle daha giriyorsunuz sanırım siteye
hastane ve doktorlar süper ama kötü tarafı Sgk geçmıo.tahlilleri bile gittim sigortadan yaptım yoksa sgk anlamalı bi hastaneye yönlendirmişlerdi 350 tl istediler.yazık ki doğum hemen hemen 4 ooo tl
sevozy hisar hastanesi dediğin ümraniyedekimi eğer oysa bende hisar hastanesinin kuruluşu olan sur hastanesine gidiyorum ssk da geçiyor doktoruda fena değil gibi 1 kere gittim bu c.tesi tekrar gidicem bi düşün istersen
diğer nick sürrsiz yasaklı
aynen o cnm.tahlil için dışarda yaptırmak istıorum dedim doktor okey dedi.oda bizi isterseniz Sur hst gidin dedi.anam bşi giitk tahliller 35 tl tuttu yaww.gittim ssk da yaptırdım ya belesss devlet babam karşıladı o kdr vergi verıom hizmet alam dedimmm..
anladım bende merak etmiştim arada takip ediyordum hiç yeni cevap yoktu
anladım bende merak etmiştim arada takip ediyordum hiç yeni cevap yoktu
SELAM KIZLAR BEN GEÇEN SENENIN EKİM ANNESIYIM..KIZIMI BEGENIRMISINIZZ
En Sevimli Bebek Yarışması'nın Fotoğrafları - YARIŞAN SEVİMLİ KIZ BEBEKLER | Facebook
oylanmıcak gibi deilki bebişin.Allah nazardan saklasın maşş..ben oyladım
çok saol cnm...seneye bu zamanlar sızın bebışlerde bu kadar olur allahın ıznınle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?