2011 Ekim Anneleri

tatlım bnm özel sağlık sigortam var.varken yararlanayım dıorum devlet çok kalabalık geçen tahliller için gttm bayılcaktım nerdeyse kalabalık doktor suratna bile bakamıo.al böle olunca dedim özel uygun bi yer olsun.ama mesela erdem var 750 sezeryan hisar da 3750...çok fark var negerek var dıorum bzm bi sürü masraf çıkacak zaten ilerde...şifa hast araştırdım orda sgk yokk..

ümraniye tarafındamısın.bende ümraniyeye yakınım ama ben burda istedigim gibi bir doktor bulamadım..hisar çok pahalıymış duydum.ben avrupa yakasında yaptım ilk doğumumu.ikinciyide orda düşüünyorum

az önce araştırdım trükiye hast ayse dumanın üsküdarda da muayenesi varmı.muayene 130 tl.doğum için istediğin hastaneyi seçebilorsun...sanki uygun gibi..bide DOĞAL DOĞUM diye bişeyden bahsedıo.sitesi var çok farklı okumanızı tavsiye ederim
Doğal Doğum Kliniği - Gebelik Takibi, Doğal Doğum, Hipnozla Ağrısız Doğum, Hamile Eğitimi, Cinsel Sağlık, Vajinismus, Tüp Bebek, Endoskopik Cerrahi

sen hangisne gidiodun cnm

kizlar dun kontrolum vardi.inanilmaz bir bas agrim oldugu icin gidemedim...bugun sabahta uyandigimda inanilmaz agriyodu..bugun bu basagrisi engel olamaz doktora gitmeme dedim ve kalkip gittim :)))) l doktor kendini nasil hissediyorsun dedi..nasil gorunuyorum dedim..kotu dedi..o zaman su bas agrimi kes dedim :))) gel bebegine bakalim gecer dedi. :))) gecti valla...bebisimi gordum...kalp atisini duydum.o elleri ayaklari nasil kipir kipirdi....yuzunu kapatiyodu :))) taklalar atiyodu masallah..normal satim 11+4 ama ultrasona gore 12+1 olmus bebegim..boyuda 5.47 cm.. buyudu benim oglusum teyzeleri...oglum diyorum icime oyle doguyo...gorsel bilgilerim bu kadar.

idrar tahlili yaptilar..idrardaki seker ve protein normalmis...tansiyonum biraz dusuk 9-5 nabiz 70..kan tahlili de yaptilar...onun sonucunu c.tesi gunu alacagim.c.tesi ikili teste de girecegim..insallah onda da birsey cikmaz...

sizler turkiyede ki hastanelerin ne kadar pahali oldugundan bahsetmissiniz..burda bi kan tahlili ve ultrason goruntusune sadece 900 tl ye denk bi para odedik...turkiyenin kiymetini bilin vallahi..ama olsun bebisime hersey feda...

boyle guzel haberler insallah sizlerinde olur kizlar...ben bugun cok mutluyum sizlerinde mutlulugu hep daim olsun..

canım ben sancaktepede oturuyorum.ümraniyeye baglıymış eskiden..fakat ümraniyeye bir bir saat.ben ilk olarak pendikde medet yılmaza gittim.muayenesi 50 tl ama sonuna kadar hak ediyor.o kadar memnun kaldım anlatamam.doğum ücreti olarakda yenidoğan ünitesi olan hastanelerde doğum yaptırıyor.yaptırdı hastane o zaman 350 alıyordu.kendiside 400.. ama daha sonra sarıgazi bölgeye gittim.yakın diye.hç bir şekilde memnun kalmadım.ilgisizler.bide vakumla doğum diyolar bişi dmeiyolar.zaten şikayet ettim doktorlarını...baktım anadolu yakasında bu hastane arayışı zor olcak.medet beye devam etmek isterdim.ama arabamız yok.acil bişi olur gidemem diye korktum.eğer araba ols aona devam ederdim.en sonunda anneme yakın göngörende özel ilgi hastanesi var.çok memnun kaldım ordkai doktordan da.sezeryan oldum ama çok ugraştılar gerçkende normla için.42.haftamdaydım,ve suni sancı almama ragmen 12 saat ,ne açılma ne sancı oldu.bebegimin kalp atışları bozulmasa,tekrar odaya çıkarcaklardı sabah deniceklerdi.ama hem kaka yapmış hem kalp ritmi.sezeryana aldılar.ertesi gn ayaktaydım ve çok güzle ilgilendiler.yine orda yapcam

cnm bnm ailemde samandırada oturo.ama ben beykozda .işyeri ümraniyede.bu araarda olması gerek.bide bu forumda bi arkedeş Medet beyden uzak durun demişti, ama genlde de memnunlar tabi..

biz daha önce sizinle sohbet etmişmiydik naşka bir nickle daha giriyorsunuz sanırım siteye

cnm bnm ailemde samandırada oturo.ama ben beykozda .işyeri ümraniyede.bu araarda olması gerek.bide bu forumda bi arkedeş Medet beyden uzak durun demişti, ama genlde de memnunlar tabi..

kaç tane arkadaşım ve yengem doğumunu onda yaptı.adam dikişsiz kesmeden ve çok indsanı motive ederek doğum yaptıyormuş.hatta yengem çoçugu olmayan birini gönderdi ona.kadın beş ay sonra gebe kaldı.canım ters gelemn bi olayda hemen kötülerler.inş istedigin gibi bi hastane bulursun.ben yine avrupa yakasına gidicem

hastane ve doktorlar süper ama kötü tarafı Sgk geçmıo.tahlilleri bile gittim sigortadan yaptım yoksa sgk anlamalı bi hastaneye yönlendirmişlerdi 350 tl istediler.yazık ki doğum hemen hemen 4 ooo tl

sevozy hisar hastanesi dediğin ümraniyedekimi eğer oysa bende hisar hastanesinin kuruluşu olan sur hastanesine gidiyorum ssk da geçiyor doktoruda fena değil gibi 1 kere gittim bu c.tesi tekrar gidicem bi düşün istersen

sevozy hisar hastanesi dediğin ümraniyedekimi eğer oysa bende hisar hastanesinin kuruluşu olan sur hastanesine gidiyorum ssk da geçiyor doktoruda fena değil gibi 1 kere gittim bu c.tesi tekrar gidicem bi düşün istersen

aynen o cnm.tahlil için dışarda yaptırmak istıorum dedim doktor okey dedi.oda bizi isterseniz Sur hst gidin dedi.anam bşi giitk tahliller 35 tl tuttu yaww.gittim ssk da yaptırdım ya belesss devlet babam karşıladı o kdr vergi verıom hizmet alam dedimmm..

iyi yapmışsın canım hakkındır tabi
ben havva hanıma gittim eşim pek sevdi güvendi ama ben hemen karar veremedim bu c.tesi heralde netleşirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…