2011 Ekim Anneleri

aynı durumdayız, hemde aynııı. dün midem çok kötüydü bugün iyi. canım bişey istemiyor. su içmek bile. dolayısı ile bugün az tuvalete gittim.. keyifsizimm

Kısslarrr bence kanamanız varsa kimseye bişi sormadann hemen doktora gidin ben bebeği düşen arkadaşımızın geçmişine baktım bebiği düşmeden önce yazmışki
kanamam var kızlar ne yapsam acaba korkuyorum yazmış
ordan biride yazmışki
korkma canım yerleşme kanamasıdır normaldir bu haftalarda
kızceezde diyoki doktorumda yurtdışında bare bi kaç gün sonra gidim
3 gün sonra gidiyoki bebek ölmüş karnında
allah korusun tabee allah bize bağışlasın bebeklerimizi ama o kızı yönlendirmekte hatalı bu şekilde
kanamanız olduğunda hafif lekelenmede bile doktora gidin bence bu işin şakası yok nedeni bi çok şey olabilirrr
benden uyarmasııııı herşeyiniz doktor kontrolünde olsun ben doktorun bana verdiği
bulantı ilacını bile içmedim damla verdi içinde hamile içemez ama iç dediği için yane düşünün

deniyim inşallah ama çokta umrumda değil inan bebeği düşünmekten kendimi unutuyorum

kesinlikle aynı fikirdeyim ben iki gün hastanede yattım 9lt serom yedim dikkatli olmak lazım dinlenmek gerekiyor.uygulaması çok zor bende uygulayamıyorum ama yinede söyliyim morel çok önemli ben prof.kontrolündeyim ama herşey nasip tedbir bizden takdir Allahtan benim hala korkudan kalbim sıkışıyor

tabiki ben öncesinde iki tane kuzumu kaybettim,her gece bebeğin öldü diyorlar rüyamda kalp atışı mı durcak aman düşcekmi ikili test yaptırmalımıyım delircem

sakin olsana sen bakim :) bende daha önce 3 tane kaybettim bu dördüncü yani senden daha vahimim korkularını endişelerini paniklerini çoook iyi anlıyorum ama elimizden gelen bişey yok, ne gelirse allahtan inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla gelirler boş yere şimdiden kendi kendini yeme benim gibi yıprandığınla kalırsın. O gelecekse gelecek zaten engel olamassın gideceksede gidecek, mevlam ne derse o olucak :) sakin olmaya çalış yapıcak başk abişimiz yok çünkü.

canım merhaba ya varya iki insan ancak bukadar benzer herşey aynı bende bu gaz niye diyordum.Bebeğin nekadarlık oldu

bekle bundan sonra başlaması yakındır kim dediyse iki gün sonra sızlana sızlana geldi

aynen öle bende bişiim yok bulanmıyoo dediim dediimmmmmm ama 1 gün sonra iki bile değill hemennn bulandıı halsizleştiimm belli bi vakti vardı demekkii

ayy kendine dikkat ett yaaaa dularım seninle bacım

ben sadecee bilinçsiz ve yanlış yönlendirmeye karşıyımmm o kadarrrr kimse kimseye sebep olmasıınnnnnn

tesbih çekiyorum her gün işe gitmemde yassak burdan hepinize okuduklarımı gönderiyorum

Tuğba kaya ve defneee nerelerdesiniz? Sesiniz çıkmıyor son durumlarınız nel merak etttim kızlar. Tuğba ritm bozukluğuna bakılacaktı ne oldu canım durumun ne ?

ayyy müjde de ne olur
ağzından bal damlıyor sanki
hep kız bebek istemişimdir.Eşim adını Miray vermiş kızım olucak benim diyor başkada bir şey demiyor.

bakma sen başkasının lafına bu günlerin tadını çıkaralık kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…