Kızlar ileriki dönemde oluşabilecek çatlaklar için her hangi bir önlem aldınızmı? Hamileliğiniz nasıl gidiyor? Ağrı, sancı, bulantı şikayetleriniz geçtimi? Son durumlarınız neler?
Ben daha iyiyim ama korkularım hala geçmedi tabi, sabahları bazen bulantım oluyor, dün çok kötüydüm bugün yok, dün kasık ağrılarım vardı bugün hiç bir şeyim yok, biraz uyku halim var, iştahım eh işte... ne var, ne yok gibi... keyifsiz hallerim var. Tuvalete çıkma durumum su içmeme bağlı çok içersem çok çıkıyorum. İçmessem az çıkıyorum. İşte böyle sizler nasılsınız.
Canım iğneyi yaptıktan sonra iğneyi yaptığın yere buz koy, morarma olmuyor. Benim de 2 sefer morardı sonra forumda gördüm iğne yapanlar yaptıklara yere buz koyuyorlarmış böyle önlüyorlarmış morarmayı.
Kısslarrr bence kanamanız varsa kimseye bişi sormadann hemen doktora gidin ben bebeği düşen arkadaşımızın geçmişine baktım bebiği düşmeden önce yazmışki
kanamam var kızlar ne yapsam acaba korkuyorum yazmış
ordan biride yazmışki
korkma canım yerleşme kanamasıdır normaldir bu haftalarda
kızceezde diyoki doktorumda yurtdışında bare bi kaç gün sonra gidim
3 gün sonra gidiyoki bebek ölmüş karnında
allah korusun tabee allah bize bağışlasın bebeklerimizi ama o kızı yönlendirmekte hatalı bu şekilde
kanamanız olduğunda hafif lekelenmede bile doktora gidin bence bu işin şakası yok nedeni bi çok şey olabilirrr
benden uyarmasııııı herşeyiniz doktor kontrolünde olsun ben doktorun bana verdiği
bulantı ilacını bile içmedim damla verdi içinde hamile içemez ama iç dediği için yane düşünün
tabiki ben öncesinde iki tane kuzumu kaybettim,her gece bebeğin öldü diyorlar rüyamda kalp atışı mı durcak aman düşcekmi ikili test yaptırmalımıyım delircem
merhaba kızlarr inanın 1 kere bile midem bulanmadı :26:
sakin olsana sen bakim :) bende daha önce 3 tane kaybettim bu dördüncü yani senden daha vahimim korkularını endişelerini paniklerini çoook iyi anlıyorum ama elimizden gelen bişey yok, ne gelirse allahtan inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla gelirler boş yere şimdiden kendi kendini yeme benim gibi yıprandığınla kalırsın. O gelecekse gelecek zaten engel olamassın gideceksede gidecek, mevlam ne derse o olucak :) sakin olmaya çalış yapıcak başk abişimiz yok çünkü.[/QU
elde bişey yok haklısın rabbin sizede sabır versin yanımızda olsun inş.
Zeyneb merhaba,
benimde ara ara lekeler oldu. cleksan kullanıyorum. daha önce benimde 2 düşüğüm oldu. iğnelerde kanı sulandırdığı gibi kanama yapabiliyormuş. 2 hafta kadar sürdü,çok şükür geçti. progestan 200mg.lik sabah akşam fitil. faydasının olduğuna inanıyorum. cleksan iğne devam. Allah'ım inşallah hepimize bu sefer nasip eder. ara ara adet ağrısı gibi ağrı giriyor geçiyor. mide bulantısı, yanma ve inanılmaz bir gaz var. patlamaya hazır bomba gibiyim. progestan gaz yaparmış. bir birimlik gaz varken olduk 3 birimlik gaz.. yanma için Renie duo şurup içiyorum ve ayva yiyorum. sanırım en rahatlatan ayva. ne yapalım buna hamdolsun.
kendine iyi bak.
sevgiler.
bekle bundan sonra başlaması yakındır kim dediyse iki gün sonra sızlana sızlana geldi
kesinlikle aynı fikirdeyim ben iki gün hastanede yattım 9lt serom yedim dikkatli olmak lazım dinlenmek gerekiyor.uygulaması çok zor bende uygulayamıyorum ama yinede söyliyim morel çok önemli ben prof.kontrolündeyim ama herşey nasip tedbir bizden takdir Allahtan benim hala korkudan kalbim sıkışıyor
bekle bundan sonra başlaması yakındır kim dediyse iki gün sonra sızlana sızlana geldi
sakin olsana sen bakim :) bende daha önce 3 tane kaybettim bu dördüncü yani senden daha vahimim korkularını endişelerini paniklerini çoook iyi anlıyorum ama elimizden gelen bişey yok, ne gelirse allahtan inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla gelirler boş yere şimdiden kendi kendini yeme benim gibi yıprandığınla kalırsın. O gelecekse gelecek zaten engel olamassın gideceksede gidecek, mevlam ne derse o olucak :) sakin olmaya çalış yapıcak başk abişimiz yok çünkü.[/QU
elde bişey yok haklısın rabbin sizede sabır versin yanımızda olsun inş.
Amin inşallah hepimizin yanında olsun inşallah.
dün akşam ilk hamile cicilerimi aldım
[/IMG]
aynen öle bende bişiim yok bulanmıyoo dediim dediimmmmmm ama 1 gün sonra iki bile değill hemennn bulandıı halsizleştiimm belli bi vakti vardı demekkii
ayy kendine dikkat ett yaaaa dularım seninle bacım
ben sadecee bilinçsiz ve yanlış yönlendirmeye karşıyımmm o kadarrrr kimse kimseye sebep olmasıınnnnnn
Nerden aldınnnnnn çok güzel bu t-shirttttt :)))
Maşallah maşallah :) göbüşüne bende bı tek bende bu kadar erken çıktı diye düşünüyodum seninki benimkinden daha büyük sanırım :) ay bide yandan cekseydin keske. Bana da kız göbeği gibi geldi hadi hayırlısı
canım merhaba ya varya iki insan ancak bukadar benzer herşey aynı bende bu gaz niye diyordum.Bebeğin nekadarlık oldu
ben de kız göbeğine benzettim :) hayırlısı.
8+5 olduk çok şükür. daha önce bu anları görememiştim.
sen ne kadarlık oldun canım?
Çok tatlı maş. benim göbicikten büyüğüde varmış.
Dün misafirim vardı. Şimdiden böyle olursa göbek sonra ne olur bilmiyorum dedi, çok moralim bozuldu yaa. Göbişim çıkcak die 8 yıldır mücadele veriyorum ben hala sinirim ve üzgünlüğüm geçmediEşim Tüp bebek olduğunuda söylemiyor kimseye. Hormon iğneleride göbiş yaptı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?