var ya, 3 çay bardağından 2 parmak az un dıoo
ayy yavrum ya.cok gecmış olsun.ne zor iş yaa .İnş gecer hemen..
bu hemen hemen benm tarife benziyo ama margarin yerine tereyağ demiş ayrıyettende yarı malzeme gibi düşün azcık çıkar bundan pratik bişiii isterseniz deneyelim ben şu avdeki kek bitsin denerimm ama bu granül kahve kıtır kıtır ağza gelirse benm koca huylanablilirr sevozy önce sen deneee duygularını bizimle paylaşş ahaha
zeyno öğlen arasında fikrimi değiştiridler anacım,yapıorum seneye 2.ciyi
sen hiç, bu cocugu 3 sene sonra yapsaydım dıyenı gördunmu dediler, sen dahıl herkes 'aklım olsaydı daha önceden yapardım dıo ' dediler..mantıklı yaniii..3-5 sene sonra daha da yapasın gelmez, bugunlerı yasamak zor gelır dediler.. dediler de dediler...
İlaç olarak bulantı kesici metpamid ve ishal kesici reflor verdi ama ishalde bi azalma yok. Devam ediyor. Salgın varmış Antalya'da.
Çocuğu kimseye bırakamadım durmuyor ki, izin de isteyemedim, özel sektörde olmuyor sık sık izin. Yanımda getirdim sabah, öğlen babası geldi eve götürdük, akşam üstü de erken çıkıcam..
ayyy haftaya bile kalmadı senn şu fikrinn ama olan hep analara oluyoo da sen bilrsinnnn senin bu gençliğinde ele geçmezzz şimdi kesin 2014 de hamilelikmiiiiii abooooooowwwwwwwwwwwww flaşinngggggggg !!!!!!!!!!!! maralla bir olur sinki ozman bizde şu krediuyi erken kapatalım dedik oda faizler yükseldi ne bilim yaaaaaa arabayı satıp kapasak daha şimdi uygun fiyata dizel otomatik bulamayızz düşünceden kafayı yiyycemmmm arabasızda olmazzzzzzzzz
bizimkinede reflor verdi hatta ssk karşılamıyo o ilacı metpamid verin dedim bende doktora bulantısı için dediki bunu durduk yere kusuyorsa verebilirim otoruduğu yerde kusuyosa ama yemek yeyip peşinden kusuyosa bu reflekstir metpamit bi işe yaramaz dedi
anlıyorum kadını çağırıp bi güzel azarlaa bence yeter da de senn yüzünden arada kalıyorum de bi dah ayaparsa değiştirirsin şimdi mert de alışmıştırrr ona değiştirmekte kolay değilki bende kafaya taktım üzüldüm şimdi allah yardımcınız olsun
kaç sene kredi ödeyeceksin daha? ne kdr aylık ödemen.borc varsa zor tabıı ..
3yıl 5 ay kaldı bu şubatıda ödeynce aylık ödemedee çokk çok
yani biz kendimizi çeviriyoruz ama ikinci çocuğun masrafını kaldırmaz hastane masraff bezi masraffff neblimm ben kendim başlı başına masrafım zaten ne bilim ama senn gibi haftaya fikrim değişebilir :)
3yıl 5 ay kaldı bu şubatıda ödeynce aylık ödemedee çokk çok
yani biz kendimizi çeviriyoruz ama ikinci çocuğun masrafını kaldırmaz hastane masraff bezi masraffff neblimm ben kendim başlı başına masrafım zaten ne bilim ama senn gibi haftaya fikrim değişebilir :)
Biz de ev bakıyoruz bu ara.. Bi tane tam istediğim gibi buldum ama cesaret edemiyoruz. 8 yıllık kredi çekicez.. 8 yıl ne demek insanın ömründe. Ben 8 aylık taksit ödeyince bile bitmedimi daha bu diyorum.. Bi karar veremedik. Zeynep siz kaç yıldır ödüyosunuz.. Girelim mi bu işe, ödenir mi?
oyy yavrumm görüuyomusun sevincinin şununnnnnnnn
herşey onlar içinn valla daha iyi şarrtlarda yetişmeleri içinnn bende ikinciyi yaparsam çalışmam diyordumyaaa efeyle birlikte bi kadında doğum yapmıştı bugün başladı işe baya içerde izni varmış hasılı velkelam 10 yaşında bi kzıı daha var 500 e bakbakıcakmış ilk çocuğunuda o büyütmüşş ne güzel buluyolar yaa bu fiyataaaaa içim rahat geliyorum diyoo hayatta iş bırakılmaz sıonra kafana vurursun diyo ama ne bilimkiii kısmettttt
Allah'ım yaa. Ne terbiyesizlik.. Kırk yılda bir AVMde bebek arabasında duracağı tutar benimkinin de, çocuğu huysuzluk yapan bi aile "bak ne uslu duruyor arabasında" diye bizi gösterir. Nasıl uyuz olurum o insanlara.. Çok biliyon sen benimkinin uslu uslu durduğunu. O dakikaya kadar benim sol kolum uyuşmaktan kendinden geçmiş oluyor haberin var mı senin!!! diyesim geliyor böylelerine.
Kızlar Mert'im ishal ve kusma ile uyandı dün uykudan.. Arka arkaya defalarca yaptı, Acile götürdük, serum verdiler. Tahlilleri temiz çıktı ama ishal hala devam ediyor... Bizim akıllı bakıcı bugün yine gelmedi, 12 ayda 20 kere yaptı bunu nerdeyse.. Artık kesin karar verdim değiştiricem.. Bugün herkese haber bıraktım. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Kayınvalidem de ishal ve kusmadan yatıyor evinde. İzin de alamadım. Yavrum yanımda şimdi.
dalga gecme kızzzkızım sakın borc varken, ne bebesi onu da yakmaa
Biz de ev bakıyoruz bu ara.. Bi tane tam istediğim gibi buldum ama cesaret edemiyoruz. 8 yıllık kredi çekicez.. 8 yıl ne demek insanın ömründe. Ben 8 aylık taksit ödeyince bile bitmedimi daha bu diyorum.. Bi karar veremedik. Zeynep siz kaç yıldır ödüyosunuz.. Girelim mi bu işe, ödenir mi?
zeyno siz bu civarda kaça buldunuz ev? kaç m2 ..valla biz 60 bın tl borca girek dedik,yemedi bana.tırsarım borcdan zora gelemem yaa..bide yanı ne olacağımız bellı mı işdn çıksa birimiz ayvayı yeriz yani.
nerede oturuyor bu arkadaşın zefey,500 tl çok iyiymiş kendi evindemi bakıyor çocuğa ?
ama sadece çocuğa bakıyomuş iş yapmıyomuş
eğer ev içine sindiyse bence hiç düşünmeyin,inan Allah evlenenle ev alana gerçekten yardım ediyor. kira ödeyene kadar kredi taksidi ödersin. genelde insanlar 10 yıllık çekiyorlar,zefeyin dediği gibi bir bakmışsın bitmiş. eğer şimdi çektiğinde krediyi ödemekte zorlanmıyorsan geleceği düşünme ödeyebilirmiyim diye. hep olumlu düşün ben bunu çok rahatlıkla öderim herşey yolunda gidecek vs. secret meselesiokudunmu bilmiyorum kitabı,ama ben çok inanıyorum olumlu düşünceye,ve kafama yatan herşeye girerim sonu güzel gelecek diye ve gelir.biraz rahat olmak ve tevekkül etmek gerekiyor canım. haydi hayırlısı,ilk önce ben diyeyim güle güle otur yeni evinde ailenle birlikte ,sağlık ve mutlulukla.
bizimkede sadece burağa bakıyor ve burağın ütüsünü yapıyor,yemeğini bile ben yapıyorum ama 2 katı veryorum maaş olarak. gerçi helalı hoş olsun oğluma güzel bakıyor
11 gibi eminönüne gittim biraz önce geldim,annanemin 40 için başörtü ,tespih falan aldık mevlutte dağıtacağız. hava çok güzel herkes dışarıda kurukahveci mehmet efendinin sokağına girdim yine aynı kalabalık hamileyken az dolaşmamıştım oraları,yeniden bende özendim valla
bende işi bırakıp hemen 2.yi mi yapsam acabagerçi bizim bakıcı sen doğur ben onada bakarım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?