valla zeyno bende o dengesiz kadınlar gibi bişey dicem ama kızmaa,, siz efe yi çokdan ayırmalıydınız yavrum .yada onun odasına bi çekyat atıp,yada sizin odaya bi beşık koyup enazından aynı odada ayrı yataklarda.çocuk ggtkçe büyüo ve seni daha fazla özlemeye başlıcak,nasıl alıştırıcann.Zor olur gibi gelıo.şimdiden alıştırma yapsan.Elif de cok kalkıo ama alıştım bn artık kalkıp gidiom 2 de bir napam
Sonra zorlanma canımçç kızma da sakın
kızz ne kızayım ayırmam gerektiğini bende biliyorum ama zırt bırt kalıp uyutmaya çalışmak zoruma gidiyor ama yazın kesin ayırmalıyımmmmm bu işi efenin yatağı nasıl şimdi biliyomusunnnuzz ahşap yatağını arcemek tarif etmişti tek taraf korkuluğunu çıkarıpp ibizim yatağa yasladım öyle uyuyoruzzz
Ee o daha ii.ayri yatak gbi.insallh alisir.ama eluf bile odasnda cekyat var.yaninda biri ytnca daha deliksz yatio..bebeler isde ya..birinin varligi bile guven verio demek
yavru ceylanımm haftasonu uyanınca anasını babasını görünce mutlu oluyooo ortamıza atlıyo yatağı tekmeliyoo çok mutlu oluyo yaaaa birde dün sabahh birisi kafama bişi indir noluyo demeden baktım emzik sokuyo ağzımaaDD suluğu kapamaa vurmuş bi eliyle bi eliylede emziğini ağzıma sıokmayaa çalışıyooooo oyyyyyyy burnumda tüttüüü şimdii annesininn yavruuusuuu ceylaanıııminiğiiiiiiiii çok özledmm oğlumuuuu
Elif de öle.h.sonu bni karsında görünce uyumak istemıo.normalden erken kalkıoo.ayyy diye sevninıo bağırıo..gdp koşa koşa yatakodasına bakıo babamda orda mı dıee..ne kadar zor ya onlar içinn..Akşama kdr anne yok baba yok.neyapalım hersey onlar içinn
oyy yavrumm görüuyomusun sevincinin şununnnnnnnn
herşey onlar içinn valla daha iyi şarrtlarda yetişmeleri içinnn bende ikinciyi yaparsam çalışmam diyordumyaaa efeyle birlikte bi kadında doğum yapmıştı bugün başladı işe baya içerde izni varmış hasılı velkelam 10 yaşında bi kzıı daha var 500 e bakbakıcakmış ilk çocuğunuda o büyütmüşş ne güzel buluyolar yaa bu fiyataaaaa içim rahat geliyorum diyoo hayatta iş bırakılmaz sıonra kafana vurursun diyo ama ne bilimkiii kısmettttt
valla zeyno h.sonu itibariyle ikinci bebe olayına bakış açım değişti..Zaten sende bı kere erkene alma,biraz düşün demiştin.Çalışmazsam psikolojik olarak ben cok yıpranırım..Ama bakıcı falan ben pek düşünmüyorum yani memur olsam 2 yaşa yada 1 yaşa kdr bakma imkanım olsa evet.Ama özel sektör enfazla 6 ay hadi yeni yasa cıktı uzattın 8 ay , ki işverenler bu durumu nasıl karşılar bilinmez.Ben cok zorlandım Elif de,yemedi içmedi uyumadı biberon tutmadı,beni kimse tınlamadı istediğim gibi bi düzenım olmadı... o yuzden yaparsam belki yaş 35 olacak ama 3,4 sene sonra düşünuom.Biraz birikim yaparım, o zmn bırakırım inş.Ama seneye yapmayı artık düşünmuom..Bıraksam da sosyal olarak bişeylere devam etmem gerek,kurs olur falan..
Bilmem belki haftaya değişir niyetimm
kursda da zorunlukluk yok ya.sıkar..ama iş öle değil zorakii güzellikaahaha aynı benim gibiii sürekli değişiyorr ben de dün eşimin gazına geldim herkesin içinde dediki zeynep hiç doğum yapmamış efeyide bizim yakamıza takmışlar gibi dediii herkesin içinde bir şımardımkiii sormayınnnnn
sanırım bende seneye yapmıycam işte efe birüç yaşına geldinde bakıciyzzzz duruma göree ama biz böleevde oturamayızz sevozy alışmışız çalışmayaa batar bize evvv kurs olabilir değin gibiii
kursda da zorunlukluk yok ya.sıkar..ama iş öle değil zorakii güzellikbılmem yaa..parasıda ii :) ama bıde cok yas farkı ıı değil dıolar ideali işde seneye falan..ne bılem yaa. eşind eii gaza getırmeyı bılıo valla
delisin sen kızzzım yaa.aferin ii cvp vermişn..bazen bende zor tutuom kendimi böle duurmlarda,asllında tutmamak lazımm .Ama ne kdr düşüncesizler yani laf mı bu.Ben artık dısarda gördüğüm her cocugu Elifimden bi parça tasıomuş gibi sevıorum.İnsan bi çocugu böle rencide eder mi kim olursa olsun
Allah'ım yaa. Ne terbiyesizlik.. Kırk yılda bir AVMde bebek arabasında duracağı tutar benimkinin de, çocuğu huysuzluk yapan bi aile "bak ne uslu duruyor arabasında" diye bizi gösterir. Nasıl uyuz olurum o insanlara.. Çok biliyon sen benimkinin uslu uslu durduğunu. O dakikaya kadar benim sol kolum uyuşmaktan kendinden geçmiş oluyor haberin var mı senin!!! diyesim geliyor böylelerine.
Kızlar Mert'im ishal ve kusma ile uyandı dün uykudan.. Arka arkaya defalarca yaptı, Acile götürdük, serum verdiler. Tahlilleri temiz çıktı ama ishal hala devam ediyor... Bizim akıllı bakıcı bugün yine gelmedi, 12 ayda 20 kere yaptı bunu nerdeyse.. Artık kesin karar verdim değiştiricem.. Bugün herkese haber bıraktım. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Kayınvalidem de ishal ve kusmadan yatıyor evinde. İzin de alamadım. Yavrum yanımda şimdi.
Allah'ım yaa. Ne terbiyesizlik.. Kırk yılda bir AVMde bebek arabasında duracağı tutar benimkinin de, çocuğu huysuzluk yapan bi aile "bak ne uslu duruyor arabasında" diye bizi gösterir. Nasıl uyuz olurum o insanlara.. Çok biliyon sen benimkinin uslu uslu durduğunu. O dakikaya kadar benim sol kolum uyuşmaktan kendinden geçmiş oluyor haberin var mı senin!!! diyesim geliyor böylelerine.
Kızlar Mert'im ishal ve kusma ile uyandı dün uykudan.. Arka arkaya defalarca yaptı, Acile götürdük, serum verdiler. Tahlilleri temiz çıktı ama ishal hala devam ediyor... Bizim akıllı bakıcı bugün yine gelmedi, 12 ayda 20 kere yaptı bunu nerdeyse.. Artık kesin karar verdim değiştiricem.. Bugün herkese haber bıraktım. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Kayınvalidem de ishal ve kusmadan yatıyor evinde. İzin de alamadım. Yavrum yanımda şimdi.
Granül Kahveli Kurabiye
Malzemeler
125 gr tereyağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1/2 pk. kabartma tozu
1 yemek kaşığı granül kahve
1 paket vanilya
3 çay bardağından 2 parmak az un ve ceviz içi
Hazırlanışı
Tereyağını pudra şekeri ile krema kıvamına gelene kadar mikser ile çırpalım. Kahve, vanilya ve kabartma tozunu ilave edip, azar azar unu ekleyerek yoğuralım. Hamurdan parçalar koparıp avucumuzun içinde yuvarlayıp, yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim. Her bir kurabiyenin üzerine ceviz içi yerleştirdikten sonra, önceden 180 derecede ısıttığımız fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirelim. Soğuduktan sonra servis yapabiliriz.
ahh yavrum yaaa efede ishal olmuştıu doktor agumentin yan etk i etmiş demişti ama kusuyoduda demekki ortalığın salgınını almışş ilaç verdimii
ayrıyettendee nasıl gelmez yaa arada sen zor durumda kalıyosundur kime bıraktın bugünnnnn bakıcı işininde bu zorluğu var yaaaaa
ahh yavrum yaaa efede ishal olmuştıu doktor agumentin yan etk i etmiş demişti ama kusuyoduda demekki ortalığın salgınını almışş ilaç verdimii
ayrıyettendee nasıl gelmez yaa arada sen zor durumda kalıyosundur kime bıraktın bugünnnnn bakıcı işininde bu zorluğu var yaaaaa
zor la adamı başyatan çıkarırsın sovozyyyyy
benim anlamadığım un yokmuymuş bu tariftee olmazkiiiiii
İlaç olarak bulantı kesici metpamid ve ishal kesici reflor verdi ama ishalde bi azalma yok. Devam ediyor. Salgın varmış Antalya'da.
Çocuğu kimseye bırakamadım durmuyor ki, izin de isteyemedim, özel sektörde olmuyor sık sık izin. Yanımda getirdim sabah, öğlen babası geldi eve götürdük, akşam üstü de erken çıkıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?