2011 Ekim Anneleri

hoşbulduk canım . taşınma telaşı neyse sonunda bitti sayılır e tabi ufak tefek eksikler var . ahh yavrummmm ; çıkar çocuğu bi hava alsın bari.

nereye taşınıyorsun ? kış günü taşınmakta zor olsa gerek

Beylikdüzü Megakent'e taşındım . en zoru da kızımdan 3 gün ayrı kaldım ; çok kötü birşeymiş. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın . Kayınvalidem baktı 3 gün boyunca cep telefonunu eline alıp annnee deyip duruyormuş.Evi yerleştirip temizledikten sonra almaya gittik ben bunu görünce bir ağla bir ağla . Kayınvalidem de başladı ağlamaya. neyse bu bi kenara Bade gangnam style a bayılıyor . dans ediyoruz evde birlikte . klip bitince gangan gangan diyor. çizgi film değil de klip seyretmeye bayılıyor bu çocuk .
su çiçeği aşımızı da olduk bacaktan. Beylikdüzü Medicana ya götürdük yeni doktorumuzu da çok beğendik . bu tarafta oturan var mı aranızda ?

taşınman hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,
huzurla, mutlulukla, sağlıkla yaşayasın,
cemre'de müziği daha çok seviyor

günaydınlarr hatunlarrrrrnasılsınızz dünn hava ne kadar da güzeldi kombiyi kapatınca sanki kaara geçmiş gibi bir huzur kaplamıştıki içimi kaynanamlar geldiii halamlar annemgillerrr çok hizmetli bi gelin modeli çizdim dün :) ama çokda uykum var faranjitim yine coştu sol bademciiğğim öyle batıyorki efede gece uyumadıo zaten eve kalabalık misafir gelince o gece uyumuyoo durduk yere uykusunda ağlıyooo

Gunaydın kızlarr, havadan mı dır nedir hiç işe gelesim yokdu bugunn.Dun bnm de ansızın misafirim geldi,, kek,milföy börek,ve pudınglı pasta yaptım..Ammmmaaa ınanır msnz hiç bişey yemedim,tuttum kendimi ben baya değiştim yaaa..Sankim artık yeme konusunda daha iradeliyimm

arcemeğimmm,, işe başlamışsın heralde bugun hayırlı olsun cnm,zor bi gün olacakdır senin için,ilk ayrılığın.Rabbim kolaylık versin.Cemre de iileşmiştir inşş..

sende hizmet etmektennn yemeğe fırsatın olmamıştıerr
hamaratt hatunnnn malallah sanaaa bende güya bugün niyetlencektim ama gece uyumayınca jkalkıp sahur etmeye üşendimmmm bende tuticiyymm galiba kendimi söz vermiyorum amaa

arcemeğimmm,, işe başlamışsın heralde bugun hayırlı olsun cnm,zor bi gün olacakdır senin için,ilk ayrılığın.Rabbim kolaylık versin.Cemre de iileşmiştir inşş..

arcemekkkkkkk sesss ver tatlımmmm başladınmı işeeeeee
birgün bir çılgınlık yapıp arcemeğin yanına gidicem yürüyerek yürüyebilirsem

güle güle , sağlıkla ve mutlulukla oturun ailecek yeni evinizde canım. Allah hiç bir çocuğu anasız babasız bırakmasın inşallah. Ana kuzusuları onlar . Allah hepsine uzun ,sağlıklı ömürler versin inşallah.

maraaallllllll inanmıyorumm bunu yeni okuyorummmm yalancı profiteroln üzerine aşuree üzerinede elmalı turtaa birde tramisu yaptıysannn pes artık kilo aldınmı bacım diyee sorrcamammmmm nerdesinnnnn çabıkkk gellllll

hizmetden değil yewrımm,kendimi sonıommm eski sevoş olsa gider arada o pudingi parmaklar dururdu, şimdi cnm gercekden istemıo,yada yemesemde olur dıyeiliom..Bu sefer niyeti bozdum 5 er 5 er vercem kıloları ınşş
ya bnm de oruc tutmam gerek ama ilkgun migrenim tutuo korkuomo yüzden,cesaret edemıom.Yavas yavas gunlerde uzuoo.napcamm. bılmom..

şimdi hazır ezan beş gibi okunuyokeneee tutmak lazım borçlarımız var hamileykende hiç tutamadım bennnnn ünideykenki borçlarımızda tutmadımmmm hep içerdeyim yaniiii salkı çarşamba perşembe cuma zatene evdeym tutmam üç gün aradan çıkar tut sende istersen benim tek korkum akşam yemeğe yüklenmekkk

sen su ıkedaı kzkn ailesine, niye alicekk kızdınız anlat bakemmm,merak ettım yaa

yaa kızın anasıı kızıı önündeki mulanın boncunu kaldırsa akıllı yavrum zeki yavrum bilmemne yavrummmmm bilmemneee zatenn gıcığı kaptın sesli söylüyo yanındaki kocasımı nee bizimkini gösteriyo diyoki bak boncuğu sürükleyemedi bizimki götürüyo sonuna kadar sonra biraz geçtii benim akıllı yavrum yaptııı sizinki yine yapadı deyince bendeee çünkü gerizekalıyızz bizz bilmiyoruzz dedim kadında bpozulduu gittiii eşimde patlama esnasından 2/3 sanıye önce çekmiş iyide yakalamışşşşşşşşş gıcık oldmm ya

ne anlatıyorsun zeynep ben hiçbirşey anlamadım,kim kime kızdı , ne oldu?

delisin sen kızzzım yaa.aferin ii cvp vermişn..bazen bende zor tutuom kendimi böle duurmlarda,asllında tutmamak lazımm .Ama ne kdr düşüncesizler yani laf mı bu.Ben artık dısarda gördüğüm her cocugu Elifimden bi parça tasıomuş gibi sevıorum.İnsan bi çocugu böle rencide eder mi kim olursa olsun

yaaaa sen ne diyosun etraf böle densiz dengesizlerle doluuuu biz meselaa efe küçüktüü kucasğımızda alışveriş merkezine götürdüğümüzde kadın gelmiştiii ahhh yavrum bu üşürr bunun üstüne bişi giydirinnn diyip giden kadınlarrr yazın parka çıkarıyodummm kızım bu çocuğu çok giydirmişin isilik dökcek diyenlerr şimdide bunlar çıktı demekki hayatımızın her evresindee şaşıracağzzz bölee :))))))
hayatımda hiç bi bebeğe yaklaşıpta anasınaa aaaaa bunu çok giydiemişsin yada az giymiş üşütürr demedim dememde nemelazım canım töbee töbeeeee

amannn neyseeeeee
bide gözüme ne takıldıı
çadır 45tl
bu boru gibi olup içinden geçiyoya çocuklar adını ounuttum oda 35 tl ye düşmüşlşş sanırım oğluma alıcammmm odasına çadır la onu çok güzeller resmini bulursam koyayım şimdiii

bu arada bi tane çocuğa annesi babası yatak alıcaklar ama 3 yaş için çok uzundu sanırım 4 yaşında neyse diyoki anneeeee yatak alırsanızz ben hep yatağımda yatarım artık ama bi tane daha almamız lazımm annemsiz uyuyamam diyo DD bizimkinin şu gece uyanmaları kesilmiyoki ayıralım yaa ama yazın kesin bu işi halletmeliyim yoksa hiç ayrılamayacağız bu çocuk gibi

Granül Kahveli Kurabiye
Malzemeler
125 gr tereyağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1/2 pk. kabartma tozu
1 yemek kaşığı granül kahve
1 paket vanilya

3 çay bardağından 2 parmak az un ve ceviz içi

Hazırlanışı

Tereyağını pudra şekeri ile krema kıvamına gelene kadar mikser ile çırpalım. Kahve, vanilya ve kabartma tozunu ilave edip, azar azar unu ekleyerek yoğuralım. Hamurdan parçalar koparıp avucumuzun içinde yuvarlayıp, yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim. Her bir kurabiyenin üzerine ceviz içi yerleştirdikten sonra, önceden 180 derecede ısıttığımız fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirelim. Soğuduktan sonra servis yapabiliriz.

Eklentiler

• $Granül-Kahveli-Kurabiyeler2.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 34

valla zeyno bende o dengesiz kadınlar gibi bişey dicem ama kızmaa,, siz efe yi çokdan ayırmalıydınız yavrum .yada onun odasına bi çekyat atıp,yada sizin odaya bi beşık koyup enazından aynı odada ayrı yataklarda.çocuk ggtkçe büyüo ve seni daha fazla özlemeye başlıcak,nasıl alıştırıcann.Zor olur gibi gelıo.şimdiden alıştırma yapsan.Elif de cok kalkıo ama alıştım bn artık kalkıp gidiom 2 de bir napam
Sonra zorlanma canımçç kızma da sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…