hosgeldin aydeba... tasınma telası heralde artık görüşemiyurzz
umarın h.sonu hava güzell olurr da Elif im bi hava alır,cocugu sankı oksijen cadırında yasatıoz ya dıasrı yüzü görmüo.Böle oldugunda ilk dısarı cıktıgında guneşe bakamıo garibim gözleri kamaşıo:)
nereye taşınıyorsun ? kış günü taşınmakta zor olsa gerek
naz merhaba çok güzel olmuş figürlerin keşke daha önce görseydim çünkü her baret renginin bir anlamı vardır mühendis bareti beyaz olur sarı baret işçileri temsil eder)
beğendin demek :)) baret renklerini bende farkındayım müşteri bu şekilde talep etti. nedense daha önceki müh. pastaları internette arama yapıldığında Sarı renk yapılmış.
işçi mühendis diyelim:)
Beylikdüzü Megakent'e taşındım . en zoru da kızımdan 3 gün ayrı kaldım ; çok kötü birşeymiş. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın . Kayınvalidem baktı 3 gün boyunca cep telefonunu eline alıp annnee deyip duruyormuş.Evi yerleştirip temizledikten sonra almaya gittik ben bunu görünce bir ağla bir ağla . Kayınvalidem de başladı ağlamaya. neyse bu bi kenara Bade gangnam style a bayılıyor . dans ediyoruz evde birlikte . klip bitince gangan gangan diyor. çizgi film değil de klip seyretmeye bayılıyor bu çocuk .
su çiçeği aşımızı da olduk bacaktan. Beylikdüzü Medicana ya götürdük yeni doktorumuzu da çok beğendik . bu tarafta oturan var mı aranızda ?
günaydınlarr hatunlarrrrrnasılsınızz dünn hava ne kadar da güzeldi kombiyi kapatınca sanki kaara geçmiş gibi bir huzur kaplamıştıki içimi kaynanamlar geldiii halamlar annemgillerrr çok hizmetli bi gelin modeli çizdim dün :) ama çokda uykum var faranjitim yine coştu sol bademciiğğim öyle batıyorki efede gece uyumadıo zaten eve kalabalık misafir gelince o gece uyumuyoo durduk yere uykusunda ağlıyooo
Gunaydın kızlarr, havadan mı dır nedir hiç işe gelesim yokdu bugunn.Dun bnm de ansızın misafirim geldi,, kek,milföy börek,ve pudınglı pasta yaptım..Ammmmaaa ınanır msnz hiç bişey yemedim,tuttum kendimi ben baya değiştim yaaa..Sankim artık yeme konusunda daha iradeliyimm
arcemeğimmm,, işe başlamışsın heralde bugun hayırlı olsun cnm,zor bi gün olacakdır senin için,ilk ayrılığın.Rabbim kolaylık versin.Cemre de iileşmiştir inşş..
Beylikdüzü Megakent'e taşındım . en zoru da kızımdan 3 gün ayrı kaldım ; çok kötü birşeymiş. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın . Kayınvalidem baktı 3 gün boyunca cep telefonunu eline alıp annnee deyip duruyormuş.Evi yerleştirip temizledikten sonra almaya gittik ben bunu görünce bir ağla bir ağla . Kayınvalidem de başladı ağlamaya. neyse bu bi kenara Bade gangnam style a bayılıyor . dans ediyoruz evde birlikte . klip bitince gangan gangan diyor. çizgi film değil de klip seyretmeye bayılıyor bu çocuk .
su çiçeği aşımızı da olduk bacaktan. Beylikdüzü Medicana ya götürdük yeni doktorumuzu da çok beğendik . bu tarafta oturan var mı aranızda ?
zeynep nerelerdesin????
çarşamba akşamı senin yalancı profiterolü yaptım,
dün de sosladık, çok güzel oldu, ellerimize sağlık,
bu arada c.tesi ablamları yemeğe alacağım, kesin mezelerden yapacağım
ama yemek konusunda kararsızım, bana fikir verirseniz sevinirim,
denemediğim bir şey yapayım diyorum, melofer miydi, patatesleri rendeleyerek
yemek yapıyordu,(belki onu yaparım diyorum ama)
geçen fırında kaşarlı mantar yaptım çok beğendiler,
bana fikir verirseniz sevinirim
sende hizmet etmektennn yemeğe fırsatın olmamıştıerr
hamaratt hatunnnn malallah sanaaa bende güya bugün niyetlencektim ama gece uyumayınca jkalkıp sahur etmeye üşendimmmm bende tuticiyymm galiba kendimi söz vermiyorum amaa
arcemekkkkkkk sesss ver tatlımmmm başladınmı işeeeeee
birgün bir çılgınlık yapıp arcemeğin yanına gidicem yürüyerek yürüyebilirsem
hizmetden değil yewrımm,kendimi sonıommm eski sevoş olsa gider arada o pudingi parmaklar dururdu, şimdi cnm gercekden istemıo,yada yemesemde olur dıyeiliom..Bu sefer niyeti bozdum 5 er 5 er vercem kıloları ınşş
ya bnm de oruc tutmam gerek ama ilkgun migrenim tutuo korkuomo yüzden,cesaret edemıom.Yavas yavas gunlerde uzuoo.napcamm. bılmom..
sen su ıkedaı kzkn ailesine, niye alicekk kızdınız anlat bakemmm,merak ettım yaa
şimdi hazır ezan beş gibi okunuyokeneee tutmak lazım borçlarımız var hamileykende hiç tutamadım bennnnn ünideykenki borçlarımızda tutmadımmmm hep içerdeyim yaniiii salkı çarşamba perşembe cuma zatene evdeym tutmam üç gün aradan çıkar tut sende istersen benim tek korkum akşam yemeğe yüklenmekkk
yaa kızın anasıı kızıı önündeki mulanın boncunu kaldırsa akıllı yavrum zeki yavrum bilmemne yavrummmmm bilmemneee zatenn gıcığı kaptın sesli söylüyo yanındaki kocasımı nee bizimkini gösteriyo diyoki bak boncuğu sürükleyemedi bizimki götürüyo sonuna kadar sonra biraz geçtii benim akıllı yavrum yaptııı sizinki yine yapadı deyince bendeee çünkü gerizekalıyızz bizz bilmiyoruzz dedim kadında bpozulduu gittiii eşimde patlama esnasından 2/3 sanıye önce çekmiş iyide yakalamışşşşşşşşş gıcık oldmm ya
şimdi hazır ezan beş gibi okunuyokeneee tutmak lazım borçlarımız var hamileykende hiç tutamadım bennnnn ünideykenki borçlarımızda tutmadımmmm hep içerdeyim yaniiii salkı çarşamba perşembe cuma zatene evdeym tutmam üç gün aradan çıkar tut sende istersen benim tek korkum akşam yemeğe yüklenmekkk
yaa kızın anasıı kızıı önündeki mulanın boncunu kaldırsa akıllı yavrum zeki yavrum bilmemne yavrummmmm bilmemneee zatenn gıcığı kaptın sesli söylüyo yanındaki kocasımı nee bizimkini gösteriyo diyoki bak boncuğu sürükleyemedi bizimki götürüyo sonuna kadar sonra biraz geçtii benim akıllı yavrum yaptııı sizinki yine yapadı deyince bendeee çünkü gerizekalıyızz bizz bilmiyoruzz dedim kadında bpozulduu gittiii eşimde patlama esnasından 2/3 sanıye önce çekmiş iyide yakalamışşşşşşşşş gıcık oldmm ya
delisin sen kızzzım yaa.aferin ii cvp vermişn..bazen bende zor tutuom kendimi böle duurmlarda,asllında tutmamak lazımm .Ama ne kdr düşüncesizler yani laf mı bu.Ben artık dısarda gördüğüm her cocugu Elifimden bi parça tasıomuş gibi sevıorum.İnsan bi çocugu böle rencide eder mi kim olursa olsun
delisin sen kızzzım yaa.aferin ii cvp vermişn..bazen bende zor tutuom kendimi böle duurmlarda,asllında tutmamak lazımm .Ama ne kdr düşüncesizler yani laf mı bu.Ben artık dısarda gördüğüm her cocugu Elifimden bi parça tasıomuş gibi sevıorum.İnsan bi çocugu böle rencide eder mi kim olursa olsun
amannn neyseeeeee
bide gözüme ne takıldıı
çadır 45tl
bu boru gibi olup içinden geçiyoya çocuklar adını ounuttum oda 35 tl ye düşmüşlşş sanırım oğluma alıcammmm odasına çadır la onu çok güzeller resmini bulursam koyayım şimdiii
bu arada bi tane çocuğa annesi babası yatak alıcaklar ama 3 yaş için çok uzundu sanırım 4 yaşında neyse diyoki anneeeee yatak alırsanızz ben hep yatağımda yatarım artık ama bi tane daha almamız lazımm annemsiz uyuyamam diyoDD bizimkinin şu gece uyanmaları kesilmiyoki ayıralım yaa ama yazın kesin bu işi halletmeliyim yoksa hiç ayrılamayacağız bu çocuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?