2011 Ekim Anneleri

bakıcının da ağızı sıkısını bulmak gerek, baksana insanın kirli çamaşırlarını birbir döküolar kızınca

ayy çok komik bişi varr aklıma geldiş şimdii buluştuumuzdaa anlatırımm sizee unutturmayınnnnnn aklıma geldi şimdikkk

valla çok iyiymiş, biz sabahları çıkarken bulaşık makinasını bile boşaltıp çıkıyoruz, akşam eve geldiğimizde makina dolmuş oluyor,bulaşığı bile yıkamıyor bizimki. zaten evi derli toplu bırakıyoruz ortalık düzgün yani,benim eşim o konularda hassastır,15 günde bir temizlik için yardımcıda geliyor. sadece geçen gün telefon açtım burak uyuyormuş oda tv ünitesi tozlanmış gözüme çok tozlu geldi dedi onun tozunu alıyordum diyor bana.bende dedimki ben onu her akşam alıyorum ama halı çok toz kaldırıyor herhalde onun için tozlanıyor ,birde siyah cam çok toz gösteriyor dedim. madem öyle sen gözüne iliştikçe tozunu alırsın artık dedim

ama zaten şimdi burak çok hareketli onunla ilgilensin ,yemeğini düzgün yedirsin yeter,kreşe başlayana kadar böyle idare edeceğiz artık.

ayyy benim pazartesileri çok başım ağrıyoo p.tesi sendromummu var acabaa bu aradaa doğum gününü abarttılı yap şeyler yaptın demişlerdiş bende acabaa falan demiştim ama şimdid demiyoryum yukarı kattan arkadaşım taksimde otelde kutlama yaptı çocuğunaa yarın gidip resimlerine bakıcam bugün geçti artıkkkkkk tüüüü

hmmm kreşle verince boş kalıcak işler değişecek tabiki bende buranın kreşine vercem annem çok özliycek yavrusunu

arcemeğimmm,, işe başlamışsın heralde bugun hayırlı olsun cnm,zor bi gün olacakdır senin için,ilk ayrılığın.Rabbim kolaylık versin.Cemre de iileşmiştir inşş..

Başladım Sevozy'mmm, Çağlayandan bildiriyorum şu anda:) Kızım da daha iyi, bıraktım anneannesine geldim işe, 17'de çıkacaz inşallah.

Başladım Sevozy'mmm, Çağlayandan bildiriyorum şu anda:) Kızım da daha iyi, bıraktım anneannesine geldim işe, 17'de çıkacaz inşallah.

AYY cnm ya hadı hayırlısı .sevindim Cemre nın iileştiğine de..Anneanne mi bakcka hep,yakın mıydı size?kaçırmışımdır o konuları
:) gsm no özelden mesaj atsana

Kızz başladım, keşke gelseydinnnn:) Ama daha görev birimim belli olmadığıdan bilgisayarım falan yoktu, öyle takıldım arkadaşların yanında, açamadım topiği de, şimdi bi bilgisaray buldum da giriverdim ne yapıyosunuz diye. Benim de aklımdaydı Zeynep'e gideyim diye düşündüm de ayrılamadım buradan:)

hadi hayırlısı olsun arcemek,nasıl geçti ilk gün,ne yapmış cemre seni aramışmı, ilk gün zor geçmiştir,allah yardımcın olsun

Ee arcemek bi bucuksene sonra koltugun bos olmaz tabi

Kiz gelseydn ya túh bugunde hic yogun degldk bombostu hemde yuruys yapms olurdu bi gun ben burdam okmeydani sskya yurumustm neyse e e e ozkemismsn isini arkadasjarini calismayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…