iice ezdin sen de bizii yaniizaten ben seneye bebeyi yapcam ister alsınlar ister almasınlar
AYY cnm ya hadı hayırlısı .sevindim Cemre nın iileştiğine de..Anneanne mi bakcka hep,yakın mıydı size?kaçırmışımdır o konuları
:) gsm no özelden mesaj atsana
hadi hayırlısı olsun arcemek,nasıl geçti ilk gün,ne yapmış cemre seni aramışmı, ilk gün zor geçmiştir,allah yardımcın olsun
Ee arcemek bi bucuksene sonra koltugun bos olmaz tabi
Kiz gelseydn ya túh bugunde hic yogun degldk bombostu hemde yuruys yapms olurdu bi gun ben burdam okmeydani sskya yurumustm neyse e e e ozkemismsn isini arkadasjarini calismayi
günaydın kızlarrrrrrrrr
kartopuuuu brokoli çorbasını denedinmiii nasıl olduuuu bende yapıciyymmdeee
eğer ev içine sindiyse bence hiç düşünmeyin,inan Allah evlenenle ev alana gerçekten yardım ediyor. kira ödeyene kadar kredi taksidi ödersin. genelde insanlar 10 yıllık çekiyorlar,zefeyin dediği gibi bir bakmışsın bitmiş. eğer şimdi çektiğinde krediyi ödemekte zorlanmıyorsan geleceği düşünme ödeyebilirmiyim diye. hep olumlu düşün ben bunu çok rahatlıkla öderim herşey yolunda gidecek vs. secret meselesiokudunmu bilmiyorum kitabı,ama ben çok inanıyorum olumlu düşünceye,ve kafama yatan herşeye girerim sonu güzel gelecek diye ve gelir.biraz rahat olmak ve tevekkül etmek gerekiyor canım. haydi hayırlısı,ilk önce ben diyeyim güle güle otur yeni evinde ailenle birlikte ,sağlık ve mutlulukla.
bizimkede sadece burağa bakıyor ve burağın ütüsünü yapıyor,yemeğini bile ben yapıyorum ama 2 katı veryorum maaş olarak. gerçi helalı hoş olsun oğluma güzel bakıyor
Günaydın hanımlar.. Çok güzel bir gün bugün. Hava harika, yumuşacık..
Mert'im dün hep ishaldi ama keyfi yerinde çok şükür. Atlatıyoruz anne oğul..
Çok sağol Kartopu'm desteğin için.. Bugün pazarlığa oturcaz ev sahibiyle. Secret'ı okudum, ben de hep o şekilde hareket ederim. Ben evlendiğimizden beri alalım istedim de eşim biriktirip faiz ödemeden alalım istiyordu fakat birikmiyor bi türlü. Hayırlısı olsun İnşallah! İş ciddiye binince heyecanlanmaya başladım.
Sağolsun bizimki de çok seviyor Mert'i ama çocuk bakma konusunda eğitimi falan yok. Yüzünü gördüm yumuşadım yineBir gün önceden haber verse gelemiycem diye bişey düşünürsün, fakat sabah giyiniyorum hazırlanıyorum bi telefon açıyor ben hastayım, veya migrenim tuttu gelemiycem. Zönk diye kalıyoruz.
yaptım canım çok güzel oldu,burakta beğendi ,bizde içtik. zaten çorba olmasa halim harap,benimleyken sadece çorba içiyor ben başka yemek yediremiyorum burağa. yemekleri öğlen bakıcı yediriyor akşamları bende çorbasını içiriyorum zar zor.
ben tarifin içine birde kırmızı büyük biberler varya bir adet de ondan ekledim vitamini bol olsun diye,diğer malzemelerle birlikte onuda haşladım,
tarifini arıycam şimdi ama krema koymamıştın dimi yoğurtla yaptınn yoğurtla yaptıysan kesilme oldumu yada sütmü koyduunnnnn
sen kaba taslak anlatsan ben kafama göre yaparım yani önce brokolileri a haşladın sonraDDDDDD
BROKOLİ ÇORBASI
Yarım kilo brokoli
1 küçük patates
1 küçük havuç
1 diş sarmısak
3,5 su bardağı su
1,5 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağ
100 ml krema
1 minik soğan
Beyaz biber ,tuz
Öncelikle sebzelerimizi yıkayıp küçük küpler halinde doğruyoruz.3,5 su bardak su ilavesi ile yumuşayana kadar haşlıyoruz.Sebzelerimizi bir kevgire alıp suyunu tencerede bırakıyoruz.Ayrı bir tencereye un ve tereyağını alıp kavuruyoruz.2 su bardağı haşlanmış sebze suyu ve sütümüzü ekleyip bir taşım kaynamasını bekliyoruz.
Kaynayan çorbamıza sebzelerimizi ilave edip blender yardımı ile pürüzsüz olana kadar eziyoruz.Bir kaç dakika daha kaynattığımız çorbamıza en son krema ve beyaz biberimizi ekleyip altını kapatıyoruz.Tuzunuda ayarlayıp 10 dakika dinlendirelim ve servise sunalım.
Afiyet Olsun...
Not:Ben kıvamını koyu severim.Size bu kıvam koyu gelirse sebze suyu veya süt yardımı ile biraz açabilirsiniz.
Birde sağolsun canım Tatesal'cim bir ayrıntı hatırlattı bana.Ben çorbayı bu şekilde tüketmeyi severken eşim mercimek çorbasında olduğu gibi içine limon sıkıyor,aklınızda bulunsun...
tarif bu canım arama boşuna.
ben krema kullanmadığım için tereyağını 2 çorba kaşığı ,sütüde 2 bardak koydum. diğerleri aynı.birde beyaz biber ne bilmiyorum onu koymadım.dediğim gibi sebze olarakda birde kırmızı büyük biberlerden ekledim vitamin patlaması olsun diyesormak istediğin başka birşey varsa sor canım
Günaydın hanımlar.. Çok güzel bir gün bugün. Hava harika, yumuşacık..
Mert'im dün hep ishaldi ama keyfi yerinde çok şükür. Atlatıyoruz anne oğul..
Çok sağol Kartopu'm desteğin için.. Bugün pazarlığa oturcaz ev sahibiyle. Secret'ı okudum, ben de hep o şekilde hareket ederim. Ben evlendiğimizden beri alalım istedim de eşim biriktirip faiz ödemeden alalım istiyordu fakat birikmiyor bi türlü. Hayırlısı olsun İnşallah! İş ciddiye binince heyecanlanmaya başladım.
Sağolsun bizimki de çok seviyor Mert'i ama çocuk bakma konusunda eğitimi falan yok. Yüzünü gördüm yumuşadım yineBir gün önceden haber verse gelemiycem diye bişey düşünürsün, fakat sabah giyiniyorum hazırlanıyorum bi telefon açıyor ben hastayım, veya migrenim tuttu gelemiycem. Zönk diye kalıyoruz.
haydi hayırlısı olsun melofer,inşallah herşey rast gider,kolaycana alırsınız evinizi.
novadaya götürmüştü geçenlerde bakıcısı orada çekmişler banada yolladılar. sen buyakaya götürdünmü efeyi beğendinimi vız denilen yeri.güzelse belki akşam bende götürebilirim burağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?