2011 Ekim Anneleri

Bugun ne yazasım ne konusasım var zeynocan..Dun umraniye carrefoura gtmştk ordakine bktm buyuk kocaman.kızla konustum 4-10 yas arası dıo.senın bebeyi burda bözük gibi ezerler dedi.çok kalabalık oluo dedi.ama bzn boş oldugunda sansınız varsa duruma göre ayarlayabiliriz dedi.Ama uygun değil dedi yane..
İnş öğlen gider bakarım size bilgi neyin veririm.

hayrola neyin var,umarım önemli birşey değildir

noldukii anlamıştımm zatenn bugün enerjinin düşklüğündennnnnn hemen yazz whatsup a geç
bu arada ama ben ordaki adamı aradım dediki 15 aylık alıyoruz anne ve babalarda giriyo ama şluanda çok kalabalık bebelere bişi olurrr 15 tatilden sonra getüüü dedüüüüüü anne babada mı giremiyo yoksaa arayıp adamaa kızıciymmm
tamm canım haber bekliyormm seyndenn buyaka içünnnn

arcemekkk napoptıınnnnn bugünnnnnnn cemree nasıllllllll sabah nasıl ayrıldınız uyuyomu olu birde orda çalışan birsürü arkadaşım var işin bi otrusunda sorucam sana tanıyomusun diyeeeeeee

Anne baba oluolr vardi.ama ora cok.kalabalik bilion .muhtmln cok nadr bos oluo.
Ya bi yorgunlk var oysaku annm bzde gece elife o bkdi.deliksz uyku yaramadi,gozlerim yanio.suanda bizt bizt sut sagiommm.

Anne baba oluolr vardi.ama ora cok.kalabalik bilion .muhtmln cok nadr bos oluo.
Ya bi yorgunlk var oysaku annm bzde gece elife o bkdi.deliksz uyku yaramadi,gozlerim yanio.suanda bizt bizt sut sagiommm.

hee ama ordaki görevli dediki 15 tatil olduğu için öle didi ne bilim yaniii bakarız11 şubatta 15 tatil bitiyoo o zaman bende 12 si gibi bi giderim bakalımmmmm boş olursa derim sizede haydi atlayıp geln diyeeee

bünye alışmışş uyklusuzluğaa yarammış gerçektnde D bu arada neyle sağıyosun sen sütü manuelmii

lansinoh pompacan sağolsun Elifden cok o emıo beni :)) bizde emzirme odası var gunde 2 kere sağıodum ama bu aralar sıkıldım sabah 10-11 gibi sapıom o kdr, bznd havamda olursam 4 gibi..

arcemekkk napoptıınnnnn bugünnnnnnn cemree nasıllllllll sabah nasıl ayrıldınız uyuyomu olu birde orda çalışan birsürü arkadaşım var işin bi otrusunda sorucam sana tanıyomusun diyeeeeeee

sabak arcemekle konustum.iiyidi sesi..kızın butun sulalesi orda calıomuş.öle kocası ile akrabası ile beklıomuş ne olcak dıe:)) ne guzel yaa..

hayrola neyin var,umarım önemli birşey değildir

yok cnm ya..ne zmn ıı uyusam böle yorgun oluom ne iş anlamadım..haavalarda bı tuhaff.odamdakı arkadasda hasta ondan mı hastalık mı kapcam ne?? bi tuhafımm..
bu simgede hoşuma gitti ne guzel sulu sulu ağlıo kullanam dedim..

sabak arcemekle konustum.iiyidi sesi..kızın butun sulalesi orda calıomuş.öle kocası ile akrabası ile beklıomuş ne olcak dıe:)) ne guzel yaa..

:))))) ne güzel yaaa bakalım otursun bi işide hayırlısıylaa

lansinoh pompacan sağolsun Elifden cok o emıo beni :)) bizde emzirme odası var gunde 2 kere sağıodum ama bu aralar sıkıldım sabah 10-11 gibi sapıom o kdr, bznd havamda olursam 4 gibi..

ne güzel ben akp meclis toplantı salonlarını kapatıyodum arada encümenler kapıyı vurup vurup gidiyoduu bi kez biri kapıyı yumtuklamıştı meclis üyesiymiş ben açtım dedim süt sağıyorum aaaaaaa adam utandı gitti DDDD her işyerinde olsa süt sağma odası yada bebek bakım odası gibii ne bilim güzel bişi yeni yere taşınınca talep edicemm bende böyle bişi bu arad aişyerimiz taşınıyorrr kartopuu ayrılıyoruzz seyndennnn

Nere tasınıonuzz,
ya olmalı tabii süt odası,kreş,dinleme alanı,revir,dr-hemşire vs..
guya yasa cıkacakdı 150 işçisi olan yere kreş oalcakdı..(kadın erkek ayrımı olmadan eskiden 150 kadın işçi diıodu onu revize ettiilerdi) ee iş verenler hoşnut değil, bu yeni doğum yasasından da 2+4 ay cıkacak ya d.sonrası, ondan da hoşnut değiller.. heralde kadın istihdamı giitkçe azalıcakk..

y

arcemek e çok yakın bi yere taşınıyoruz ama haziranda daha yapım aşamasında haziranda teslimmiş
yaa özel sektörde doğum yapıp geri dönmek artık imkansızlaşıyor ancak kurumsal yapıya sahip olan işyerlerşi bünyesinde barındırıyoır öbür türlü omuzlarındaki bi yük gibi görüyolar çocuklu kadnları hamilelerii

aaaaaaaaa valla çok üzüldüm gidişine ,hayırlısı olsun canım. bu arada bizdede süt sağma odası var iki bölüm halinde odada buzdolabı bile var sütleri koymak için,ama ben bir kere bile kullanamadım o başka

ben ikiciye seneye yaparsam git evinde otur daha da gelme derler

kreş olayı bir gerçekleşe sevozy çok iyi olacak,bebişleri getirirdik yanımızda 3 yaşına gelince ,çünkü ben daha önce kreşe yollamayı düşünmüyorum

ben ikiciye seneye yaparsam git evinde otur daha da gelme derler

seneye çalışmalara başlasanız öbür sene doğar 2015 de o yüzden sen daha çalışırsın yaaaa bişi olmasss sekiz aylık yapar dönersin artıkkkk

beynn ne yapcamm bakalım insanı gaza getiriyosunuzz yaaaaaa

kreş olayı bir gerçekleşe sevozy çok iyi olacak,bebişleri getirirdik yanımızda 3 yaşına gelince ,çünkü ben daha önce kreşe yollamayı düşünmüyorum

bizim burdaki arkadaşta diyo 3 yaşından önce vermee kendisi vermiş hatta haftanın tüm günleri ağır geliyo bi gününü babannesine veriyomuş

kız bn 6 aya tamamladım da bzm genel mr yardımcısı ki beni çok sever '' işi unutursun 6 ayda dedi'' bende ,insan yaptıgı işi unutr mu dıe surat yapmışdım da, gülmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…