wuuuu gezsin burakcıkkkkk
yok yaa cuma günü gidemedik eşim maça gitticumartesi ıkeaya gittik pazarda mişsafir gelincee hiç fırsat olmadıııı hala keşfedemedim yani belki sevozyy bugün öğlen bizim içinnnn bakmayaa giderr huuuuuuuuuu sevozyycannn hiç sesin çıkmıyooo cnmmm iyimisinnnnnn
Bugun ne yazasım ne konusasım var zeynocan..Dun umraniye carrefoura gtmştk ordakine bktm buyuk kocaman.kızla konustum 4-10 yas arası dıo.senın bebeyi burda bözük gibi ezerler dedi.çok kalabalık oluo dedi.ama bzn boş oldugunda sansınız varsa duruma göre ayarlayabiliriz dedi.Ama uygun değil dedi yane..
İnş öğlen gider bakarım size bilgi neyin veririm.
Bugun ne yazasım ne konusasım var zeynocan..Dun umraniye carrefoura gtmştk ordakine bktm buyuk kocaman.kızla konustum 4-10 yas arası dıo.senın bebeyi burda bözük gibi ezerler dedi.çok kalabalık oluo dedi.ama bzn boş oldugunda sansınız varsa duruma göre ayarlayabiliriz dedi.Ama uygun değil dedi yane..
İnş öğlen gider bakarım size bilgi neyin veririm.
Anne baba oluolr vardi.ama ora cok.kalabalik bilion .muhtmln cok nadr bos oluo.
Ya bi yorgunlk var oysaku annm bzde gece elife o bkdi.deliksz uyku yaramadi,gozlerim yanio.suanda bizt bizt sut sagiommm.
hee ama ordaki görevli dediki 15 tatil olduğu için öle didi ne bilim yaniii bakarız11 şubatta 15 tatil bitiyoo o zaman bende 12 si gibi bi giderim bakalımmmmm boş olursa derim sizede haydi atlayıp geln diyeeee
bünye alışmışş uyklusuzluğaa yarammış gerçektndeD bu arada neyle sağıyosun sen sütü manuelmii
arcemekkk napoptıınnnnn bugünnnnnnn cemree nasıllllllll sabah nasıl ayrıldınız uyuyomu olu birde orda çalışan birsürü arkadaşım var işin bi otrusunda sorucam sana tanıyomusun diyeeeeeee
hayrola neyin var,umarım önemli birşey değildir
sabak arcemekle konustum.iiyidi sesi..kızın butun sulalesi orda calıomuş.öle kocası ile akrabası ile beklıomuş ne olcak dıe:)) ne guzel yaa..
lansinoh pompacan sağolsunElifden cok o emıo beni :)) bizde emzirme odası var gunde 2 kere sağıodum ama bu aralar sıkıldım sabah 10-11 gibi sapıom o kdr, bznd havamda olursam 4 gibi..
:))))) ne güzel yaaa bakalım otursun bi işide hayırlısıylaa
ne güzel ben akp meclis toplantı salonlarını kapatıyodum arada encümenler kapıyı vurup vurup gidiyoduu bi kez biri kapıyı yumtuklamıştı meclis üyesiymiş ben açtım dedim süt sağıyorum aaaaaaa adam utandı gittiDDDD her işyerinde olsa süt sağma odası yada bebek bakım odası gibii ne bilim güzel bişi yeni yere taşınınca talep edicemm bende böyle bişi bu arad aişyerimiz taşınıyorrr kartopuu ayrılıyoruzz seyndennnn
Nere tasınıonuzz,
ya olmalı tabii süt odası,kreş,dinleme alanı,revir,dr-hemşire vs..
guya yasa cıkacakdı 150 işçisi olan yere kreş oalcakdı..(kadın erkek ayrımı olmadan eskiden 150 kadın işçi diıodu onu revize ettiilerdi) ee iş verenler hoşnut değil, bu yeni doğum yasasından da 2+4 ay cıkacak ya d.sonrası, ondan da hoşnut değiller.. heralde kadın istihdamı giitkçe azalıcakk..
y
:))))) ne güzel yaaa bakalım otursun bi işide hayırlısıylaa
ne güzel ben akp meclis toplantı salonlarını kapatıyodum arada encümenler kapıyı vurup vurup gidiyoduu bi kez biri kapıyı yumtuklamıştı meclis üyesiymiş ben açtım dedim süt sağıyorum aaaaaaa adam utandı gittiDDDD her işyerinde olsa süt sağma odası yada bebek bakım odası gibii ne bilim güzel bişi yeni yere taşınınca talep edicemm bende böyle bişi bu arad aişyerimiz taşınıyorrr kartopuu ayrılıyoruzz seyndennnn
arcemek e çok yakın bi yere taşınıyoruz ama haziranda daha yapım aşamasında haziranda teslimmiş
yaa özel sektörde doğum yapıp geri dönmek artık imkansızlaşıyor ancak kurumsal yapıya sahip olan işyerlerşi bünyesinde barındırıyoır öbür türlü omuzlarındaki bi yük gibi görüyolar çocuklu kadnları hamilelerii
Nere tasınıonuzz,
ya olmalı tabii süt odası,kreş,dinleme alanı,revir,dr-hemşire vs..
guya yasa cıkacakdı 150 işçisi olan yere kreş oalcakdı..(kadın erkek ayrımı olmadan eskiden 150 kadın işçi diıodu onu revize ettiilerdi) ee iş verenler hoşnut değil, bu yeni doğum yasasından da 2+4 ay cıkacak ya d.sonrası, ondan da hoşnut değiller.. heralde kadın istihdamı giitkçe azalıcakk..
y
ben ikiciye seneye yaparsam git evinde otur daha da gelme derler
kreş olayı bir gerçekleşe sevozy çok iyi olacak,bebişleri getirirdik yanımızda 3 yaşına gelince ,çünkü ben daha önce kreşe yollamayı düşünmüyorum
kreş olayı bir gerçekleşe sevozy çok iyi olacak,bebişleri getirirdik yanımızda 3 yaşına gelince ,çünkü ben daha önce kreşe yollamayı düşünmüyorum
seneye çalışmalara başlasanız öbür sene doğar 2015 de o yüzden sen daha çalışırsın yaaaa bişi olmasss sekiz aylık yapar dönersin artıkkkk
beynn ne yapcamm bakalım insanı gaza getiriyosunuzz yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?