2011 Ekim Anneleri

ay ben gidiym hava çok güzekl yürüyş olsun hemde bi bakınıp gelmmmmm haydin sevozy can sende düş yollaraaaaaaaaaa

Aynen öyle, kadın işçi almıycak artık işverenler verim olmuyor diye. İşveren olarak düşünürsen onlar da haklı. Mesela ben burda tekim, yerimi ikame edecek birisi yok.. Ben doğum iznindeyken birini alsa nasıl güvenip herşeyi anlatacaz yeni kişiye, anlatmasak iş nasıl yürüycek. Bu yüzden ben doğum yaptım ertesi günü evde açtım bilgisayarı evden takip ettim. Allah'tan sezon sonuydu da çok bişey olmadı.

ben ikiciye seneye yaparsam git evinde otur daha da gelme derler

Haha bizim patron dedi ki, bi daha doğum yaparsanız ikinize tek maaş vercem İki bayanız da burda, ben doğurdum arkamdan o doğurdu. Şimdi sıra bende.

Acıktım yaa, ne yesek ki...

Evet canım benim fıstık da çok düşkün babasına:) Oğlum olursa o da bana düşkün olacak:)

arcemekkk napoptıınnnnn bugünnnnnnn cemree nasıllllllll sabah nasıl ayrıldınız uyuyomu olu birde orda çalışan birsürü arkadaşım var işin bi otrusunda sorucam sana tanıyomusun diyeeeeeee

Cemrem iyi canım, ben çıkarken uyuyodu, az önce aradım çorbasını içmiş uyuyacakmış. Dün arkamdan ağladı ama bugün göremeden çıktım evden. Daha bürom belli olmadı, bürom belli olsun seni de asumanı da beklerim ziyarete, zaten ben de kalkıp size gelecem:) Burası bi büyüüük bi büyüüük, bakalım tanıyo muyum arkadaşlarını, hiçç belli olmaz canım, tanıyo olabilirim de.

sabak arcemekle konustum.iiyidi sesi..kızın butun sulalesi orda calıomuş.öle kocası ile akrabası ile beklıomuş ne olcak dıe:)) ne guzel yaa..

Hee kız şimdi de bacımın bürosunda onun bilgisayarında takılıyorum. Hiç sıkılmıyorum gerçekten:) Takılıyoruz kardeş kardeş.

Aaa nere taşınıyonuz kızz, yakın yakın çalışırız:) Doğum yaptım işime döndüm, ne işim kalmış, ne masam kalmış. Ölee bekliyorum bakalım, bizde böyleyse özel sektörü düşünmiyorum bile. KAdın elemanları iyice işlerden uzaklaştırmak istiyorlar galiba.

canlar, buyakadakı vızclub mıydı neydi gttm baktımm..
yani temiz ,büyük guzel bi yer..Anneler hmn yanı başında oyun parkının içinde beklıolar falan..yalnız sanki bizim çocuklar için biraz fazla mı acaba? Yada söle diyim Elif i oraya koysam zevk almaz etrafı öle seyreder gibi me geldi,bilmem yanlış mı düşünüom.Daha kucuk diye düşündümm..Bi tane Elif gibi vardı, tophavuzunun basında elind ebi top veririp çeviriodu yewrımm

huhhhh geldimmmm hava çok gğüzell yaa yaz gibii kıpır kıpırrr oluyo insanın şiçiii köşeyi dönerkennde kartopunu gördüm galibaaa da emin olamadığım içinn dönemedim geçte kalmışım zaten cevahirde bir kalabalık bir kalabalıktı yine arap kaynıyoduu
baktınmı sevozy bacımmmm naıl bi yerr carrefourmu güzel buyakanınkimii

carrefour daha buyuk ama buyakadaki daha nezih duruo..carrefourun böle basık bi havası var ya bide mini lunapark gibi bişey var ya orda ,çok ses yapıoyoo
ama buyakadaki daha temiz,guzel,carrefoura göre azkucuk,daha butık bi yer.
şöle diyim buyakada anneler masa da falan oturup beklıolar,, carrfourda yerde, minderde, artık ne bulurlarsa :))

inşallah cnm özelden mesaj yazıcam sana arkilerimii yaa mesela bizde burda izin alıyoruzz mazeretimiz oluyoo çok çalışanı olduğu için arada kaynadığı oluyo ama özel sektörde çok göze batarrr ama işte diğer yandanda çocuk bu hasta oluyoı sirekli anasın başında durmak istiyosunn iştee nebilim

Aşk olsun. ben de gelmek isterim ziyaretine bizi çağırmıyorsun ama ?

birşey değil canım . her zaman bu konuda yardımcı olmak isterim sana .

yine kaçırdım beynnnnnn ne yaptınızzz naalldııı :)))))))

Aşk olsun. ben de gelmek isterim ziyaretine bizi çağırmıyorsun ama ?

kıss sen uzaksınn ha deyince gezemezsin heryereeee :)))))))evlenmeden önce olaydı iki adımlık yerdeydin görşşrrddiükk ne cizelllll

zeynoooooooooo sana laf attık dimi,bi yorum yaz kızım yaa

zeynoooooooooo sana laf attık dimi,bi yorum yaz kızım yaa

yawww bizimki kindyroodada mini top havuzu vardı orda oynadıı ilk başta çekimserdi ama sonrala doğru tüm aletleree merdivenee halkalaraaa hepsi dikkatini çektii yani ben eğleneceğini düşünüyorummmm ama belki snenkide akranlarını görürse coşarr çünkü efe kendi akranı bi çocuğu görünce daha farklı haraketler yapıyorrrrrrr cıınaammmmm ne dğiyosnnnnnnn

Uzağım tamam da hayatım hep burda geçmiyor yani . şu anda fındıkzadedeyim . cuma günleri nişantaşı şişli de oluyorum baskın yaparım valla

denemeden bılınmez tabii.ya bnle ıkız annesi bi arkadasım vardı,onunkıler tabı 10 yasında büyümüş.onun fikirlerinide dınledim bıde o ufaktefek bebeyi görünce ? aklıma takıldıı..deniciizzz tabiii

ya bzm yakaya tasınan yok mu ,kaynaşaydık öğlen aralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…