Uzağım tamam da hayatım hep burda geçmiyor yani . şu anda fındıkzadedeyim . cuma günleri nişantaşı şişli de oluyorum baskın yaparım valla
denemeden bılınmez tabii.ya bnle ıkız annesi bi arkadasım vardı,onunkıler tabı 10 yasında büyümüş.onun fikirlerinide dınledim bıde o ufaktefek bebeyi görünce ? aklıma takıldıı..deniciizzz tabiii
ya bzm yakaya tasınan yok mu ,kaynaşaydık öğlen aralarında
Uzağım tamam da hayatım hep burda geçmiyor yani . şu anda fındıkzadedeyim . cuma günleri nişantaşı şişli de oluyorum baskın yaparım valla
Mesajım gıtmıo nedendır bılmem burdan yazıyım neyse.biz 2 haftadır haftasonu ordaydık cnım artık kızım patladı sıkıntıdan kalabalık ama yaşları buyuk bıraz oyun arkadası bulamadık hıc bız grup olark toplanırsak bence orda oynayabılıceklerı guzel seyler var
ayyyyy tepemden aşağıı çay döküldüü kızlarrrrrrr ahahahha elim işte gözüm oynaşta olunca sonuç budurr
hımmmm zaten 40 dk ka dimi bi saatmiydi ücreti unuttum şimdi
bide bizde geçen hafta sonu götürcektik ama 15 tatilden dolayı aşırı kalabalık dediği için ebekliyoruz bitmesini 15 tatil bitince buyakadakine veya carrefourdakine götürürüz hep birlikte süper olur gidicemiz zaman seni ararım sürekli burda olmuyosunn özelden yaz telefonunu banaaaaa
ücreti yok canım bındıgı seylere para verıosun yada oyun parkına 2 bılet 4 lıra mı ne.tamam telımı yazarım bulustugunuz zaman muakkak haber verın banada ama sen nerde oturuodun.?
Ayy kız yanmadın demi? Dikkat et kendine.. Umarım şekerli değildir çay yapış yapışş ıyyy
kıs-s- ac-aba -f-arklı -y-er-le-r-d-e-nm-i -b-ah-se-d-iyor-u-z-z benim dediğim içine 10 tl verip sokuyosun 40 dk vakit geçiriyo ne bilim gidince görürüzzzümraniye carrefoura yakınım ben çok ararım seni tmmm cnmmm
kızzz hep bu kızların yüzünden tepemde fal bakıyolardııııı bende hayatta çay içmem yani kahvaltı dahil al al all diye tutturdularrrrrr onlara laf yetiştirirken gögsümden aşağıı ıyyyyy allahtan ılıktııı üstüm başım battııı battııııııı
huhhhh geldimmmm hava çok gğüzell yaa yaz gibii kıpır kıpırrr oluyo insanın şiçiii köşeyi dönerkennde kartopunu gördüm galibaaa da emin olamadığım içinn dönemedim geçte kalmışım zaten cevahirde bir kalabalık bir kalabalıktı yine arap kaynıyoduu
baktınmı sevozy bacımmmm naıl bi yerr carrefourmu güzel buyakanınkimii
ben değilmişimdir o zeynep, ben 12de bir girdim kuaföre 14:30 da çıktım boya ,manikür,pedikür derken iki buçuk saat kalmışım kuaförde
ücreti yok canım bındıgı seylere para verıosun yada oyun parkına 2 bılet 4 lıra mı ne.tamam telımı yazarım bulustugunuz zaman muakkak haber verın banada ama sen nerde oturuodun.?
tamam işte oyun alanı 2 jetonla gırılıo 4 lıra dıe bılıorum ama gıdınce goruruz:)
ben aradım adam giriş 10 tl bi saat dedii neysemmm arıycam seni yavruuu gel tmmmı
bu arada yemek işleri nasıl gidiyo ne yemek yapıcaksınnn bugüünn bişzim evde sıfırr yemekkkkkkk akşam gidince biber kabak karışık dolmaa yapıciymm birde çorba yeter heralde olmadı makarnadamı yapsam kii bilemedimmmmmm çorbayıda kartopununkinden yapıcam efede içsinnnn
bu hafta ev almak ıcın annemlere tasındık cnımcım 2 seneye yakın yemek derdım yıne kalmadı:))tamam ararsan aksı bır durum olmadıgı surece muakkak gelıcem
ben aradım adam giriş 10 tl bi saat dedii neysemmm arıycam seni yavruuu gel tmmmı
bu arada yemek işleri nasıl gidiyo ne yemek yapıcaksınnn bugüünn bişzim evde sıfırr yemekkkkkkk akşam gidince biber kabak karışık dolmaa yapıciymm birde çorba yeter heralde olmadı makarnadamı yapsam kii bilemedimmmmmm çorbayıda kartopununkinden yapıcam efede içsinnnn
zeyno anne usulu 3 cesıt yemek yapmayı bırak şekerim.bizdede öleydi, evlenıncebaktım olacak gibi değil bıraktım.Kılo aldırıooo..tek çeşit, yada iki çeşit yeterrr..
wuu o yüzden sen bu aralar uğramıyodunn hiiiiiçççççççç anlaşldııı haydi hayırlısı olsun çok sevindim canmmmm kendi evi başka insanınnnn mesaj gelmedi bu arada halaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?