2011 Ekim Anneleri

Uzağım tamam da hayatım hep burda geçmiyor yani . şu anda fındıkzadedeyim . cuma günleri nişantaşı şişli de oluyorum baskın yaparım valla

hımm hımhımmmm bende cumaları yokum süt izniii süt iznim bitince gel kızz arcemekle kartopuda burdaa bişile riçerizzzz

hımmmmm senle bi cuma kaynaşıciyyzz sevozyyy gurbannn sen merakk etmee :))))))

her zaman da beklerim aydeba kısss çık çık gelllllllll sizin orda oturan arkadaşım aradı bugünnnnn gel diyee didim yaza gelicem havalar ısınıncaa ordandaa bade sultnı efe paşayla tanıştırmaya sizee uğrıyyciymmm aydebaa telefonunu özelden at bana bi sennki yok bendee pazarıda aradan çıkarmış olurumm D

Son düzenleme:
ayyyyy tepemden aşağıı çay döküldüü kızlarrrrrrr ahahahha elim işte gözüm oynaşta olunca sonuç budurr

Mesajım gıtmıo nedendır bılmem burdan yazıyım neyse.biz 2 haftadır haftasonu ordaydık cnım artık kızım patladı sıkıntıdan kalabalık ama yaşları buyuk bıraz oyun arkadası bulamadık hıc bız grup olark toplanırsak bence orda oynayabılıceklerı guzel seyler var

hımmmm zaten 40 dk ka dimi bi saatmiydi ücreti unuttum şimdi
bide bizde geçen hafta sonu götürcektik ama 15 tatilden dolayı aşırı kalabalık dediği için ebekliyoruz bitmesini 15 tatil bitince buyakadakine veya carrefourdakine götürürüz hep birlikte süper olur gidicemiz zaman seni ararım sürekli burda olmuyosunn özelden yaz telefonunu banaaaaa

ücreti yok canım bındıgı seylere para verıosun yada oyun parkına 2 bılet 4 lıra mı ne.tamam telımı yazarım bulustugunuz zaman muakkak haber verın banada ama sen nerde oturuodun.?

ücreti yok canım bındıgı seylere para verıosun yada oyun parkına 2 bılet 4 lıra mı ne.tamam telımı yazarım bulustugunuz zaman muakkak haber verın banada ama sen nerde oturuodun.?

kıs-s- ac-aba -f-arklı -y-er-le-r-d-e-nm-i -b-ah-se-d-iyor-u-z-z benim dediğim içine 10 tl verip sokuyosun 40 dk vakit geçiriyo ne bilim gidince görürüzzzümraniye carrefoura yakınım ben çok ararım seni tmmm cnmmm

Ayy kız yanmadın demi? Dikkat et kendine.. Umarım şekerli değildir çay yapış yapışş ıyyy

kızzz hep bu kızların yüzünden tepemde fal bakıyolardııııı bende hayatta çay içmem yani kahvaltı dahil al al all diye tutturdularrrrrr onlara laf yetiştirirken gögsümden aşağıı ıyyyyy allahtan ılıktııı üstüm başım battııı battııııııı

geçmiş olsun zeynep,aman neyse yanmamışın nazar değmiştir arkadaşım

ben değilmişimdir o zeynep, ben 12de bir girdim kuaföre 14:30 da çıktım boya ,manikür,pedikür derken iki buçuk saat kalmışım kuaförde

ben değilmişimdir o zeynep, ben 12de bir girdim kuaföre 14:30 da çıktım boya ,manikür,pedikür derken iki buçuk saat kalmışım kuaförde

hmm zaten tam emin olamadımmmm arkama döndüm geç kaldık diye kılar .çekiştirdiiii
ne renk yaptın saçlarınnn bende geçen diycektimki sanaaaa saçlarınan arasına balyajın daha daha incesinden yaptırsan ışıltı gibi çok çiğ değilde böle yaptırsan çok yakışırr sen ne yaptınn merakk ettiiiiimmmmmmmmmmmmmm saatler olsun diyelim artıkkkkk

tamam işte oyun alanı 2 jetonla gırılıo 4 lıra dıe bılıorum ama gıdınce goruruz:)

ben aradım adam giriş 10 tl bi saat dedii neysemmm arıycam seni yavruuu gel tmmmı
bu arada yemek işleri nasıl gidiyo ne yemek yapıcaksınnn bugüünn bişzim evde sıfırr yemekkkkkkk akşam gidince biber kabak karışık dolmaa yapıciymm birde çorba yeter heralde olmadı makarnadamı yapsam kii bilemedimmmmmm çorbayıda kartopununkinden yapıcam efede içsinnnn

bu hafta ev almak ıcın annemlere tasındık cnımcım 2 seneye yakın yemek derdım yıne kalmadı:))tamam ararsan aksı bır durum olmadıgı surece muakkak gelıcem

bu hafta ev almak ıcın annemlere tasındık cnımcım 2 seneye yakın yemek derdım yıne kalmadı:))tamam ararsan aksı bır durum olmadıgı surece muakkak gelıcem

wuu o yüzden sen bu aralar uğramıyodunn hiiiiiçççççççç anlaşldııı haydi hayırlısı olsun çok sevindim canmmmm kendi evi başka insanınnnn mesaj gelmedi bu arada halaaaaaa

zeyno anne usulu 3 cesıt yemek yapmayı bırak şekerim.bizdede öleydi, evlenınce baktım olacak gibi değil bıraktım.Kılo aldırıooo..tek çeşit, yada iki çeşit yeterrr..

zeyno anne usulu 3 cesıt yemek yapmayı bırak şekerim.bizdede öleydi, evlenınce baktım olacak gibi değil bıraktım.Kılo aldırıooo..tek çeşit, yada iki çeşit yeterrr..

çorbası katısı sebzesi olmayınca doymuyomuşuz gibi yaaaaaa alışmışızz ya aöyleee dediğin de doğru ne kadar olsaa o kadar yeniyo ama canımmda böle bol domateslii makarnaa çekti 3 tabak olsa yerim o dereceeeeeeeeeee uyyyyyyyy
haydi iyi akşamlarrr kızlarrr ben yevru ceylanımıaaa gidiymm byyyyyy

wuu o yüzden sen bu aralar uğramıyodunn hiiiiiçççççççç anlaşldııı haydi hayırlısı olsun çok sevindim canmmmm kendi evi başka insanınnnn mesaj gelmedi bu arada halaaaaaa

yok işyerınde bıraz yogundumda oyuzden gıremedm .evet boyle bır ıse kalkıstık ıns hayırlısıyla alırım evımı.görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…