Granül Kahveli Kurabiye
Malzemeler
125 gr tereyağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1/2 pk. kabartma tozu
1 yemek kaşığı granül kahve
1 paket vanilya
3 çay bardağından 2 parmak az un ve ceviz içi
Hazırlanışı
Tereyağını pudra şekeri ile krema kıvamına gelene kadar mikser ile çırpalım. Kahve, vanilya ve kabartma tozunu ilave edip, azar azar unu ekleyerek yoğuralım. Hamurdan parçalar koparıp avucumuzun içinde yuvarlayıp, yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim. Her bir kurabiyenin üzerine ceviz içi yerleştirdikten sonra, önceden 180 derecede ısıttığımız fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirelim. Soğuduktan sonra servis yapabiliriz.
maraaallllllll inanmıyorumm bunu yeni okuyorummmmyalancı profiteroln üzerine aşuree üzerinede elmalı turtaa birde tramisu yaptıysannn pes artık kilo aldınmı bacım diyee sorrcamammmmm nerdesinnnnn çabıkkk gellllll
Allah'ım yaa. Ne terbiyesizlik.. Kırk yılda bir AVMde bebek arabasında duracağı tutar benimkinin de, çocuğu huysuzluk yapan bi aile "bak ne uslu duruyor arabasında" diye bizi gösterir. Nasıl uyuz olurum o insanlara.. Çok biliyon sen benimkinin uslu uslu durduğunu. O dakikaya kadar benim sol kolum uyuşmaktan kendinden geçmiş oluyor haberin var mı senin!!! diyesim geliyor böylelerine.
Kızlar Mert'im ishal ve kusma ile uyandı dün uykudan.. Arka arkaya defalarca yaptı, Acile götürdük, serum verdiler. Tahlilleri temiz çıktı ama ishal hala devam ediyor... Bizim akıllı bakıcı bugün yine gelmedi, 12 ayda 20 kere yaptı bunu nerdeyse.. Artık kesin karar verdim değiştiricem.. Bugün herkese haber bıraktım. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Kayınvalidem de ishal ve kusmadan yatıyor evinde. İzin de alamadım. Yavrum yanımda şimdi.
11 gibi eminönüne gittim biraz önce geldim,annanemin 40 için başörtü ,tespih falan aldık mevlutte dağıtacağız. hava çok güzel herkes dışarıda kurukahveci mehmet efendinin sokağına girdim yine aynı kalabalık hamileyken az dolaşmamıştım oraları,yeniden bende özendim valla
bende işi bırakıp hemen 2.yi mi yapsam acabagerçi bizim bakıcı sen doğur ben onada bakarım diyor
Başladım Sevozy'mmm, Çağlayandan bildiriyorum şu anda:) Kızım da daha iyi, bıraktım anneannesine geldim işe, 17'de çıkacaz inşallah.
kızlar yeni koydum yatağa cemre'yi
geçen cuma agumentin vermişti dr, ben pazar akşamına kadar zar zor ilacı verdim, ateşide normal olunca ve pazartesi anneme ilacı almasını söylemeyi unutunca vermemiştim,
ancak bugün pazarı yaparken bir arkadaşı gördüm cemre'yi sorduğunda hasta olduğunu söyledim, bu arada dünden beri iyice öksürüyor, bana antibiyotiği 5 gün ver dedi 5 güne tamamlamazsan böbreklerine zarar verirsin dedi, arkadaşın ablası hemşire ve bu konuda ona çok telkinde bulunmuş, bende bu akşam vermeye çalıştım ama çok az meyve suyuna katıp içirmeye çalıştım, allahtan ateşi yok ancak dün viksi denedim ama kızıma fayda etmedi, bugün peditus verdiler bende akşam kağıda bal sürüp içine koydum bakalım nasıl olacak, dün gece 1, 2, 2.30 ila 3.44 arası(yanında yattım), 4.20 ila 5.26 arası yanında yattım sonra yatağıma geçtim 7.30 da kalkmış ve ağlayıp durmuş 2 gündür deişik davranıyor, artık ağlamaya başladı. inşallah gece rahat uyur ve öksürüğü geçer derken içeriden öksürük sesi geldi su verdim ve dilerim yatabilir, dişleride iyice şişti ama daha patlamadı, yavrum benim
bu arada sevozy anlık kararsızlığında olsa seni tebrik ederim,
ikinciyi 2014 te yapmak güzel bir fikir, aynı fikirde olduğum için hoşuma giiti,
melofer ve fantasy almak istediğiniz evlerde aile saadetinizle birlikte, sağlıkla, huzurla,
mutlulukla, ağız tadıyla ve kolay ödeyebilme gücüyle oturmanız dileğiyle şimdiden
hayırlı olsun diyorum,
geçen cuma agumentin vermişti dr, ben pazar akşamına kadar zar zor ilacı verdim, ateşide normal olunca ve pazartesi anneme ilacı almasını söylemeyi unutunca vermemiştim,
ancak bugün pazarı yaparken bir arkadaşı gördüm cemre'yi sorduğunda hasta olduğunu söyledim, bu arada dünden beri iyice öksürüyor, bana antibiyotiği 5 gün ver dedi 5 güne tamamlamazsan böbreklerine zarar verirsin dedi, arkadaşın ablası hemşire ve bu konuda ona çok telkinde bulunmuş, bende bu akşam vermeye çalıştım ama çok az meyve suyuna katıp içirmeye çalıştım, allahtan ateşi yok ancak dün viksi denedim ama kızıma fayda etmedi, bugün peditus verdiler bende akşam kağıda bal sürüp içine koydum bakalım nasıl olacak, dün gece 1, 2, 2.30 ila 3.44 arası(yanında yattım), 4.20 ila 5.26 arası yanında yattım sonra yatağıma geçtim 7.30 da kalkmış ve ağlayıp durmuş 2 gündür deişik davranıyor, artık ağlamaya başladı. inşallah gece rahat uyur ve öksürüğü geçer derken içeriden öksürük sesi geldi su verdim ve dilerim yatabilir, dişleride iyice şişti ama daha patlamadı, yavrum benim
bu arada sevozy anlık kararsızlığında olsa seni tebrik ederim,
ikinciyi 2014 te yapmak güzel bir fikir, aynı fikirde olduğum için hoşuma giiti,
melofer ve fantasy almak istediğiniz evlerde aile saadetinizle birlikte, sağlıkla, huzurla,
mutlulukla, ağız tadıyla ve kolay ödeyebilme gücüyle oturmanız dileğiyle şimdiden
hayırlı olsun diyorum,
Alemin kıralısın sen!!!!... No worries my dear, you can overcome 2,3,4 babies!MARALIM, anlık kararsızlıklarım endişe ve kaygılarımdan kaynaklanmaktadır:)) Bugun de 'hayatımı yasamaya'karar verdimalemim ya
Geçmiş olsun Maral'ım... Çabuk atlatırsınız İnşallah. İlacı çay bardağına katıp içirmeyi denedin mi? O şekilde kandırabilirsin belki. Bi de enjektör gibi bişey var onunla sıkıyosun ağzına. Kaşıktan huylanmış olabilir Cemre.
İyi dileklerin için sağol.. İnşallah hayırlısıyla bir ev alabiliriz..
Alemin kıralısın sen!!!!... No worries my dear, you can overcome 2,3,4 babies!
MARALIM, anlık kararsızlıklarım endişe ve kaygılarımdan kaynaklanmaktadır:)) Bugun de 'hayatımı yasamaya'karar verdimalemim ya
puuf kızlarrr bu çay lekesi nasıl çıkarkiiii dün arıel leke çıkartıcısını koydum makinanın gözüne çalıştırdım ama çıkarmamışş acaba leke çıkartıcıylamı bekletseydimmm birazzzz yüksek dereceyedee atamam kazağa bişi olur yeniydşi dahaaaaa başka nasıl çıkarrrrrrr
yaa bakılır edilirdee bu uykusuzluk birdee kendime vakit ayıramamak beni mahvediyor yoksa başka sıkıntı yok yanii
MARALIM, anlık kararsızlıklarım endişe ve kaygılarımdan kaynaklanmaktadır:)) Bugun de 'hayatımı yasamaya'karar verdimalemim ya
ya annem aralıklıda olsa 2 haftadır bizde ya,dun dio kı şimdi hakverdim sana ,sen gercekden yoruluosun diyo.Hiçbişeye vakttin kalmıo dıoo.Nıe bılmem o tespiti bile benı anlayan biri oldugu için mutlu etti..canım anammmm sevıom senıı, kızzzz
çok doğru valla,bazen diyorumki benmi beceremiyorum acaba? önceden manikürsüz,pedikürsüz,fönsüz,makyajsız gezmezdim,şimdi bazen saçımı taramaya vakit bulamıyorum ,ama artık kendime kızmaya başladımbundan sonra kendime vakit ayıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?