2011 Ekim Anneleri

bizde bu akşam patatesli,havuçlu,terbiyeli sulu köfte var. yanınada yoğurt oldu bitti.

bizde genelde tek çeşit yiyoruz artık en fazla önden çorba oluyor. zati ben akşam yemeklerini kaldırdığım için hafta içi akşam yemeği yemiyorum. işyerinde müsli yiyip çıkıyorum tamam.

tam benim ağzıma göre, ben kurabiye severim, bir ara fındıklı kurabiye çok yapardım.

tiramusiyi yapamadım ama diğerlerini götürdüm, canım ben pek kilo alamıyorum 50 kiloyum, biraz ırsi, birazda fazla yemiyorum o yüzden

çok geçmiş olsun canım, bakıcı ile gelemeyeceği zaman öncesinden haber vermesi hakkında konuşabilmelisin bence, bu arada sen de hastaydın galiba çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşmanız ümidiyle...

bende 12 gibi mehmet efendinin sokağındaydım, bu hafta eminönündeyim

Başladım Sevozy'mmm, Çağlayandan bildiriyorum şu anda:) Kızım da daha iyi, bıraktım anneannesine geldim işe, 17'de çıkacaz inşallah.

hayırlı uğurlu olsun canım, cemre'nin iyi olmasına sevindim

kızlar yeni koydum yatağa cemre'yi
geçen cuma agumentin vermişti dr, ben pazar akşamına kadar zar zor ilacı verdim, ateşide normal olunca ve pazartesi anneme ilacı almasını söylemeyi unutunca vermemiştim,
ancak bugün pazarı yaparken bir arkadaşı gördüm cemre'yi sorduğunda hasta olduğunu söyledim, bu arada dünden beri iyice öksürüyor, bana antibiyotiği 5 gün ver dedi 5 güne tamamlamazsan böbreklerine zarar verirsin dedi, arkadaşın ablası hemşire ve bu konuda ona çok telkinde bulunmuş, bende bu akşam vermeye çalıştım ama çok az meyve suyuna katıp içirmeye çalıştım, allahtan ateşi yok ancak dün viksi denedim ama kızıma fayda etmedi, bugün peditus verdiler bende akşam kağıda bal sürüp içine koydum bakalım nasıl olacak, dün gece 1, 2, 2.30 ila 3.44 arası(yanında yattım), 4.20 ila 5.26 arası yanında yattım sonra yatağıma geçtim 7.30 da kalkmış ve ağlayıp durmuş 2 gündür deişik davranıyor, artık ağlamaya başladı. inşallah gece rahat uyur ve öksürüğü geçer derken içeriden öksürük sesi geldi su verdim ve dilerim yatabilir, dişleride iyice şişti ama daha patlamadı, yavrum benim

bu arada sevozy anlık kararsızlığında olsa seni tebrik ederim,
ikinciyi 2014 te yapmak güzel bir fikir, aynı fikirde olduğum için hoşuma giiti,
melofer ve fantasy almak istediğiniz evlerde aile saadetinizle birlikte, sağlıkla, huzurla,
mutlulukla, ağız tadıyla ve kolay ödeyebilme gücüyle oturmanız dileğiyle şimdiden
hayırlı olsun diyorum,

çok geçmiş olsun efede antibiyotiği beş güne tamamladı ama bu öyle bi salgınki 10 günde anca kendine geldi böyle halsizz kusuyoo birde agumentin ishal yaptı yan etki etmiş dedi doktor ishal için agumentini kesmedi muz yedir zten beş gün kullanıcakssın dedi ilerlemesin çocuğun hastalığı diye ama her dakika uyanıyodu efede halsizz iştyahsız umarım hemen atlatır yavrucukkkk başka bişiye çok üzülüyorum bebeler hasta olunca

MARALIM, anlık kararsızlıklarım endişe ve kaygılarımdan kaynaklanmaktadır:)) Bugun de 'hayatımı yasamaya'karar verdim alemim ya

Geçmiş olsun Maral'ım... Çabuk atlatırsınız İnşallah. İlacı çay bardağına katıp içirmeyi denedin mi? O şekilde kandırabilirsin belki. Bi de enjektör gibi bişey var onunla sıkıyosun ağzına. Kaşıktan huylanmış olabilir Cemre.
İyi dileklerin için sağol.. İnşallah hayırlısıyla bir ev alabiliriz..

MARALIM, anlık kararsızlıklarım endişe ve kaygılarımdan kaynaklanmaktadır:)) Bugun de 'hayatımı yasamaya'karar verdim alemim ya
Alemin kıralısın sen!!!!... No worries my dear, you can overcome 2,3,4 babies!

cancağızım 1 gerivitesdir, 2 patinajdir, 3 ehh, 4-5-6 allahhh alllahhh

yaa bakılır edilirdee bu uykusuzluk birdee kendime vakit ayıramamak beni mahvediyor yoksa başka sıkıntı yok yanii

puuf kızlarrr bu çay lekesi nasıl çıkarkiiii dün arıel leke çıkartıcısını koydum makinanın gözüne çalıştırdım ama çıkarmamışş acaba leke çıkartıcıylamı bekletseydimmm birazzzz yüksek dereceyedee atamam kazağa bişi olur yeniydşi dahaaaaa başka nasıl çıkarrrrrrr

şekerli çaysa biraz zor. istersen leke çıkarıcıyı lekelerin üstüne dök biraz beklet.ozaman etkili olabilir

geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin cemreye

yaa bakılır edilirdee bu uykusuzluk birdee kendime vakit ayıramamak beni mahvediyor yoksa başka sıkıntı yok yanii

ya annem aralıklıda olsa 2 haftadır bizde ya,dun dio kı şimdi hakverdim sana ,sen gercekden yoruluosun diyo.Hiçbişeye vakttin kalmıo dıoo.Nıe bılmem o tespiti bile benı anlayan biri oldugu için mutlu etti..canım anammmm sevıom senıı, kızzzz

canımsın ya, tabi yaşa biraz hayatını elifimin keyfini sür öncelikle.daha yaşın genç kırka kadar yolu var.bak beni örnek al elif 4 yaşına geldiğinde yaparsın ikinci bebeyi.Adem Güneş (Pedegog) ne diyor bebeler arası en güzel yaş farkı 4 müş. ama ben yaparsam o kadar bekleyemem tabi . karar versem ben hemen yapacam

efeninde hala 6 dişi var azı dişimi çıkıcak neyse hala bi çıkamadı gittiii iki gecedir çığlıkla uyanıyo ağlıyo ağzını tutarakk heralde dişten

çok doğru valla,bazen diyorumki benmi beceremiyorum acaba? önceden manikürsüz,pedikürsüz,fönsüz,makyajsız gezmezdim,şimdi bazen saçımı taramaya vakit bulamıyorum ,ama artık kendime kızmaya başladım bundan sonra kendime vakit ayıracağım

ayy oğlum bırnımda tütüyo bugün oğlumu ayrı bi özledim değişik bi özlem var içimde dün bide hafta sonundan beri bişi alışmışş bize oyun yapıyoo ellerini yüzüne kapatıyoo ağlama numarası yapıyo ehee eheeheeheheeeeeeeeeeeeeeee diye gerçek ağlıyomuş gibi arkasından dokunuyoruz noldu oğlum diyee ceee eeeeee yapıyoo yaaaa büyümüşte oyun yapıyo anası onun çüçük dötünüü yeeeeeerrrrrrrrr yavvrummmm aşkiiiimmmmmmmmmmm balımmmmm gülümm dalımmm iştee herşeyim diyim kısaca

bende ne zmndır sacımı kestircem bı gidemedim,ayıpdır demesi ağda dönemlerim gecıkıo, söle gönlunce gezip ev alışverişi yapamıom yaa.koştur koştur eve..biraz rahat olmak gerek anacımm,salcan gitcekk, ne kadar kasarsan kas, sana oluo olan..oysaki bebeler emin ellerde yani sen 2 saat ayırmasında onlar hayatına devam edıooo.. ya bugun var ya bi genişim bi geniişş.noluoo bana anlamadım vidalar gevsedı iice, kayış atcam galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…