ayy oğlum bırnımda tütüyo bugün oğlumu ayrı bi özledim değişik bi özlem var içimde dün bide hafta sonundan beri bişi alışmışş bize oyun yapıyoo ellerini yüzüne kapatıyoo ağlama numarası yapıyo ehee eheeheeheheeeeeeeeeeeeeeee diye gerçek ağlıyomuş gibi arkasından dokunuyoruz noldu oğlum diyee ceee eeeeee yapıyoo yaaaa büyümüşte oyun yapıyo anası onun çüçük dötünüü yeeeeeerrrrrrrrr yavvrummmm aşkiiiimmmmmmmmmmm balımmmmm gülümm dalımmm iştee herşeyim diyim kısaca
efeninde hala 6 dişi var azı dişimi çıkıcak neyse hala bi çıkamadı gittiii iki gecedir çığlıkla uyanıyo ağlıyo ağzını tutarakk heralde dişten
bende ne zmndır sacımı kestircem bı gidemedim,ayıpdır demesi ağda dönemlerim gecıkıo, söle gönlunce gezip ev alışverişi yapamıom yaa.koştur koştur eve..biraz rahat olmak gerek anacımm,salcan gitcekk, ne kadar kasarsan kas, sana oluo olan..oysaki bebeler emin ellerde yani sen 2 saat ayırmasında onlar hayatına devam edıooo.. ya bugun var ya bi genişim bi geniişş.noluoo bana anlamadım vidalar gevsedı iice, kayış atcam galibaa
evet canım muhtamelen diştendir,burağın üsten 2 tane azısı patladı hatta birazda uzadı,çıkarken çok ahmet çekti yavrum ama ben geceleri yatmadan 2 kaşık calpoll verdim o dönem rahat uyudu yavrum., şidi de altakiler kabarmış yine eli ,hatta yumrukları hep ağzında
ay bi çıksata kurtulsalar kuzucuklar yaa o dentinox jelde doktor vermiştii hiç bi işe yaramadı diye sürmedim bi kez kendimdede denedim nanili şeker var sanki ağzında öyle bi his bırakıyor
birde yazmayı unuttum su çiçeği aşısı jhiç ysan etki etmedi bize
ayyyy nasıl rahat olacankiş onu bende çok düşü
nüyorum ama olmuyoo bizimki bakamıyo hemen tv açıyoki izledinde rahat rahat otursun diye oynatamıyo pek fazla bende tv izleyince nevrim dönüyo oyun oynasın başka şeylerle oyalansın istiyorummm yani yine olan hep analara oluyooo bu kadar basitt bende ağda mağda hak getire oluyodu çok bunalıyodumda allahtan lazere gidiyorum burda bizim ıoralarda olsa ona bile gidemiyorum burda öğlen aralarında hallettiriyorum yoksa ona bile vakit kalmayacak yaniiii
ayyy kayış atcam dedin de bende dünkü gibi hava güzel olacak ditye elbise giydim kısa biraz ten rengi çorap çok dikkat çekioo ha va bu şekildeyken geçen hafta bi kadını kınamıştımm biyerleri üşüycekk tipe bak diyee aynısı ben oldum:26::26::26::26::26::26::26:
valla bnm k.valide tv ye hiç alıştırmıo.evet belki uyku,mama düzeni yok ama sürekli oyun halinde onla,hiç oturmaz Elif sürekli ayakda kosturup duro.sürekli kadıncagız bişey öğretıo.buaralar baskulüme takmış.çıkıo üstüne kaç kılosun sen dıo babaannesi; 10 kılo die 2 elinin parmaklarını gösterıo bıde uhhh dıe ses cıkarıoo narin kızımmm bnmmm yaaa
Eki Görüntüle 625658
Oğlum arkadaşına puding yedirdi dünAğzını tutturamadı ama kaşığı ağzına bi verişi var ki ..
uyyy aklını sevdiğimiiii akıl küpüü bunlarrr annesiiiiiiii
Maşallah hepsine.. Efe konuşuyor mu Zeynep? Mert konuşmaya çabalamıyor pek, işaretlerle anlaşıyoruzBi tek anne-baba diyor Bi ara bizi tekrar ediyordu, mesela babanne, ayfer, ditti (gitti) falan diyordu, şimdi unuttu hepsini.
uyyy aklını sevdiğimiiii akıl küpüü bunlarrr annesiiiiiiii
Zeynep Hanım Benim hala özel mesaj atma hakkım yok o yüzden buralardan yazıyorum:) Bana bahsettiğiniz hanımın telefonunu özelden gönderebilir misiniz? Acıbadem civarına gelebilirse görüşmek isterim şartları.. Şimdiden teşekkürler..
tamam canım özelden mesaj atıcam sana şimdiş o bir işyerişne gidiyo haftanın iki günü seninki haftada birgünmü neyse veriyim nurmarasını özeldende siz şartları konuşursunuzz
Aşk olsun. ben de gelmek isterim ziyaretine bizi çağırmıyorsun ama ?
tam benim ağzıma göre, ben kurabiye severim, bir ara fındıklı kurabiye çok yapardım.
tiramusiyi yapamadım ama diğerlerini götürdüm, canım ben pek kilo alamıyorum 50 kiloyum, biraz ırsi, birazda fazla yemiyorum o yüzden
çok geçmiş olsun canım, bakıcı ile gelemeyeceği zaman öncesinden haber vermesi hakkında konuşabilmelisin bence, bu arada sen de hastaydın galiba çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşmanız ümidiyle...
bende 12 gibi mehmet efendinin sokağındaydım, bu hafta eminönündeyim
hayırlı uğurlu olsun canım, cemre'nin iyi olmasına sevindim
Aaaa canımm gel tabi, ben Zefey'le Kartopu buraya yakın oldukları için öyle dedimdi. Sen de mi buralarda çalışıyosun, beklerim her zaman:)
sadece cumalarıymışşş arcemekkk nisan da artık iznim bitiyoyaa bende cumaları burda oluyorum oz zaman buluşuruk aydebaa sen telini atbanaaa cwdff
OHHH diyruuuummm da başkada bişey demiyrummm
noldu kızz ........????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?