2011 Ekim Anneleri

ne olcak,ben haric hepiniz buluşonuzz leeen,hak mı bu yanii

11 şubatta buluşalım o zaman looww 15 tatil bitmiş oluyooo pazartesine geliyo kocaciini ayarlayabilirsen gel kartopumada söyleriz buyaka yada caerrefourda yavruşlara aktıivite yaparız zaten 14 şubatta ameliyatım var üç hafta rapor vercek doktor 11 martta başlıycamm taaaaaaaaa o sıralar hiç giremem sanırım

zavallı meloşumm napsınn uzaklarrdaa birr başınaaaaaaaaaaaaaaaaa

sevozyy en son yazdığın şeyee koptumm haa burdaaaaaa sen doğurma anacımm D

sevozyy en son yazdığın şeyee koptumm haa burdaaaaaa sen doğurma anacımm D

yawww ne saçma soru sormuşumm yaa, ama olaya mizahi yönden yaklaşmışımm.Hiç bişey kaybetmemişim hamileykende bu tavrımdan
kız işin güçün yok nerdenbuldun bunlarıı yaaa,

yawww ne saçma soru sormuşumm yaa, ama olaya mizahi yönden yaklaşmışımm.Hiç bişey kaybetmemişim hamileykende bu tavrımdan
kız işin güçün yok nerdenbuldun bunlarıı yaaa,

ya zeyno bn senı eskiden hç hatırlamıom.muhabbetimiz olmuş mu senle,madem karıstırıon gecmişiii

11 şubatta ben gelemem canım. 40 ı var ogün annanemin. Ben anneme gececeğim fatihe. Akşama geç dönerim. Köprü trafiğine takılmamak için 10 gibi falan geçerim eve. Oğluşumla babası evde olacaklar başbaşa o akşam

ya zeyno bn senı eskiden hç hatırlamıom.muhabbetimiz olmuş mu senle,madem karıstırıon gecmişiii

ahahhahah

var tabii geçen bakmıştımyaaa ben diyorumkii bebeler terazi olcakk sende yazmışınki bende hiç sevmiyom zeyno teraziler dengesizz oluyooooo :)))))
demek çat pat konuşuyomuşuzzz

kız bu soruma cevap veren,tavsiyede bulunan va rmı

yok bee kaale almamış kimse ne demek o öleee karnım aşaadaa yukarı çıkartcak ne yazpsam DD

tüüüüüüü 12 şubat yaparık bizde napakkk huu sevozycan ses verr çekimserr kalmaaaaaa kocişi kandırr 12x sine hazır ol ameliyat olmadan görem sizi bii

tüüüüüüü 12 şubat yaparık bizde napakkk huu sevozycan ses verr çekimserr kalmaaaaaa kocişi kandırr 12x sine hazır ol ameliyat olmadan görem sizi bii

ya ben yaşarken ,çekimser yaşamışımm.Anlattım ya bzm adamcağız cok yoğun ,buluşmalarda bi ay önceden randevu almam gerek kendilerinden.Bakıom takvimime gec kaldım artık takmıomm coookk rahatımmm..
akşam gelriken kavacıkda cok gzl kızarmış tavuk satan bı yer var,kendi yetişritıo vs.. gelirken al dedim ?? Bana dedi ki; erken çıkmaya calışıcam,almaya çalışırımmmm...
neymiş bzm adam heppp çalışıııııooo

naptınız karar verdinizmi ev işi tamammı

Evin iskanı yokmuş canım.. O yüzden vazgeçtik. Çok güzel bi muhitteydi, fiyatı da çok uygundu, o yüzden ucuzmuş demekki fiyatı.

Ok yaydan çıktı artık, araştırıyoruz, İnşallah gönlümüze göre bi ev buluruz.

su çiçeği için arkadaş 3 hafta sonra ateş yapabilir kontrolün altında olsun demişti, bir de döküntü olabilirmiş,

dr bizede jel verdi pek kullanmadım, geçen ateşlendiği prş gecesi kullandım o kadar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…