ne olcak,ben haric hepiniz buluşonuzz leeen,hak mı bu yanii
zavallı meloşumm napsınn uzaklarrdaa birr başınaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese gunaydın anacıklar...
iklim kardeşim hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inş..
Duygucum; acaba hangi pompadan kullnıosun memnunsun anlaşılan,
ben cmt giitim 34+5 dim.kıscem 2450 gr .. yalnız bebeşim baya aşağıdaymış.işi bırak dedi.nts ye bağladı ama sancım yok dedi. 2 hafta idare edermi beni dedim,' eder' dedi :)
ama çok belim ağrıo gece hiç uyyamadım .çok döndüğüm için her döndüğümdede belim ağrıdığı için zorlandım.haftaya son sıkcam dişimi artık.ayakta çok kalınca yer çekimi etkisiyle bebek dahada aşağı gelir dedi.şimdi doğsa 2-3 gun yada 1 hafta kuvesde kalabilir dedi.
Tırstım ama sormak aklıma gelmedi.naparsam bebeğim kafası az yukarı çıkar acaba..bilgi olan var mı???
Ağlayan bana ağlasın.. Gelecem ama buluşmalardan birineeeee...
sevozyy en son yazdığın şeyee koptumm haa burdaaaaaa sen doğurma anacımmD
yawww ne saçma soru sormuşumm yaa, ama olaya mizahi yönden yaklaşmışımm.Hiç bişey kaybetmemişim hamileykende bu tavrımdan
kız işin güçün yok nerdenbuldun bunlarıı yaaa,
yawww ne saçma soru sormuşumm yaa, ama olaya mizahi yönden yaklaşmışımm.Hiç bişey kaybetmemişim hamileykende bu tavrımdan
kız işin güçün yok nerdenbuldun bunlarıı yaaa,
11 şubatta buluşalım o zaman looww 15 tatil bitmiş oluyooo pazartesine geliyo kocaciini ayarlayabilirsen gel kartopumada söyleriz buyaka yada caerrefourda yavruşlara aktıivite yaparız zaten 14 şubatta ameliyatım var üç hafta rapor vercek doktor 11 martta başlıycamm taaaaaaaaa o sıralar hiç giremem sanırım
ya zeyno bn senı eskiden hç hatırlamıom.muhabbetimiz olmuş mu senle,madem karıstırıon gecmişiii
kız bu soruma cevap veren,tavsiyede bulunan va rmı
11 şubatta ben gelemem canım. 40 ı var ogün annanemin. Ben anneme gececeğim fatihe. Akşama geç dönerim. Köprü trafiğine takılmamak için 10 gibi falan geçerim eve. Oğluşumla babası evde olacaklar başbaşa o akşam
tüüüüüüü 12 şubat yaparık bizde napakkk huu sevozycan ses verr çekimserr kalmaaaaaa kocişi kandırr 12x sine hazır ol ameliyat olmadan görem sizi bii
tüüüüüüü 12 şubat yaparık bizde napakkk huu sevozycan ses verr çekimserr kalmaaaaaa kocişi kandırr 12x sine hazır ol ameliyat olmadan görem sizi bii
bana uyar,hadi sevocan ayarla eşini.elifi görelim bizde. bak seni değil.elifi istiyorum ben
zeynocan ameliyata girmene gerek kalmıcak birazdan cnmmmmmm
ameninnn yazan kartopumm muuş pardon yawwww.. sana saygım sonsuzzzz..neyse zeynoda gecmişden aldığı alıntıya saysın bunuuuu..rezil ettin beniii zeynoo
ameninnn yazan kartopumm muuş pardon yawwww.. sana saygım sonsuzzzz..neyse zeynoda gecmişden aldığı alıntıya saysın bunuuuu..rezil ettin beniii zeynoo
naptınız karar verdinizmi ev işi tamammı
ay bi çıksata kurtulsalar kuzucuklar yaa o dentinox jelde doktor vermiştii hiç bi işe yaramadı diye sürmedim bi kez kendimdede denedim nanili şeker var sanki ağzında öyle bi his bırakıyor
birde yazmayı unuttum su çiçeği aşısı jhiç ysan etki etmedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?