ameninnn yazan kartopumm muuş pardon yawwww.. sana saygım sonsuzzzz..neyse zeynoda gecmişden aldığı alıntıya saysın bunuuuu..rezil ettin beniii zeynoo
Allah da seni güldürsün kız öldüm gülmekten
kızlar nasılsınız?
kızımın halen öksürüğü var, galiba ishal oldu, allahtan bu akşam dışında vermeyeceğim, muzu eşime aldırayım dengelesin,
Evin iskanı yokmuş canım.. O yüzden vazgeçtik. Çok güzel bi muhitteydi, fiyatı da çok uygundu, o yüzden ucuzmuş demekki fiyatı.
Ok yaydan çıktı artık, araştırıyoruz, İnşallah gönlümüze göre bi ev buluruz.
wuuu maerall ve sevozyyy canlarr sizdemi burdasınızz ayy şimdi haberlerde şu rusyalı bakıcı izledim tüylerim ürperdi allah bu bakıcılara akıl fikir bversinn allahh bunun gibilerinde cezasını versin ellerin kırılsınn kadın tüüüüüüüüüüüü senin boyuna posunaaa yazık sanaa beeeeeeeeeeeeeee allahın cezasıııııııııııııııııııııııııııı aşaalıkkkk ay bunu yazmak için geldim çok hırslandmdaa
Bakıcı şiddeti anbean kamerada - Video en son haber
iyizz canım özletiyorsun kendini nasılsınbak gördünmü o agumentini içen çocukların %70 i ishal olurmuş bizim yaş grubundan doktorr verme dedi ilaçç muzz yesin sadece günde bi tane toparlar dediiiii sen yinede sür vick yi ayaklarına yatarken nolu nolmaz atlatıcak inşallah annesi ama en az yedi gün sürüyooo hastalıklar uzak olsun yavrularmızdan yaaa
wuu kimleri görüyorm zayacımm hoşgeldin nasılsınnn oğluşş nasılllllllllllll
akşamda şenlik oluyomuşş burasııı :
canım az bile söylemişsin,
bu arada şu kedi dilli tiramisu tarifini istiyorum, granül kahve yerine ne kullanabilirim
ilaç kullanırken prespektüsü okuyan ben bu sefer hiç okumadım, sizlerde o ilacı kullanıyorsunuz diye hemen verdim:2::2:
ben de sık kaka yapmasını dişe bağlıyorum taaki sulanıncaya kadar
zefeycim videoyu izledim izlemez olaydım sinirlerim bozuldu ALLAH BELASINI VERSİN GERİZEKALI PİSLİGİN ELİME GEÇSE NE YAPARIM O KADINI GELDE GÜVEN YAAAA
iyiyim zefeycim hoşbuldummm oğluş iyi hastalığı atlattı şükür şu sıralar giremedim misafirlerim geldi bi sürü uğraştım vs. ancak bakabildim...
sen nasılsın efe nasılll
kartopuya saygıı sonsuzz olan zavallıı zeynoyamı oluyooo ayrıca sen sevozisin kartopu kartopuda ben neden zeynepp uleeenn
60:60:
canım blogta tatlılar kısmında var tarifi
bugün bende doktora çıktım faranjit olmuşum orda bi hemşire arkadaşta tramisu tarifi alıyodu birinin defterinden dedim ver bakim nasıl bişi size tarif ediym bakim kafanıza yatacakmııı üç tane yumurtanın akını 1 su bardağı şekerle çırp sonra 1 paket labneyide yarım su bardağı suyla yumuşat ayrı bi yerded e kerm şantiyi köpürtüp hepsini birbirine karıştır yazıyodu sonrada dolapta soğuttuktan sonra kedidillerinin üzerine yay diyo ne bilimmm pişmiypo etmiyo un yok enteresan geldi buda bana
günaydın arkadaşlar sizlere ve bebişlere sağlıklı ve güzel günler diliyorum.
zefeyciğim koyma öyle videolar anladığım kadarıyla (çünkü şirkette açmadı) çok kötü görüntüler var,bak bizim oğlanlar bakıcı ile büyüyor içimize korku verme. dün eşimde seyretmiş anlatmaya çalıştı anlatma dedim onada. o bile tırsmış,kamera falan koyalımmı diyor. Allaha emanet deyip bırakıyoruz ve bol bol dua ediyoruz. Gerçi burak çok seviyor bakıcısını en azında görüntü onu gösteriyor. Allah içlerine vicdan versin ne diyeyim
maralım ben tiremusu yaparkene ; vanılyalı pudıngın pişmesine yakın 1 pkt kremayı koyup karıstırıp altını kapatıyorum.Kedidilini kahveli süte batırıp diziyorum.ara kata ve üste bu harcı koyup,enüstede kakao yu cay süzgeci ile yayıyorumm.Bi gece kalırsa daha guzel oluo.afiyet olsun.cok da kolay zmnda almıoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?