2011 Ekim Anneleri

kızımın halen öksürüğü var, galiba ishal oldu, allahtan bu akşam dışında vermeyeceğim, muzu eşime aldırayım dengelesin,

wuuu maerall ve sevozyyy canlarr sizdemi burdasınızz ayy şimdi haberlerde şu rusyalı bakıcı izledim tüylerim ürperdi allah bu bakıcılara akıl fikir bversinn allahh bunun gibilerinde cezasını versin ellerin kırılsınn kadın tüüüüüüüüüüüü senin boyuna posunaaa yazık sanaa beeeeeeeeeeeeeee allahın cezasıııııııııııııııııııııııııııı aşaalıkkkk ay bunu yazmak için geldim çok hırslandmdaa

Bakıcı şiddeti anbean kamerada - Video en son haber

ameninnn yazan kartopumm muuş pardon yawwww.. sana saygım sonsuzzzz..neyse zeynoda gecmişden aldığı alıntıya saysın bunuuuu..rezil ettin beniii zeynoo

kartopuya saygıı sonsuzz olan zavallıı zeynoyamı oluyooo ayrıca sen sevozisin kartopu kartopuda ben neden zeynepp uleeenn

Allah da seni güldürsün kız öldüm gülmekten

60:60:

kızlar nasılsınız?

kızımın halen öksürüğü var, galiba ishal oldu, allahtan bu akşam dışında vermeyeceğim, muzu eşime aldırayım dengelesin,

iyizz canım özletiyorsun kendini nasılsınbak gördünmü o agumentini içen çocukların %70 i ishal olurmuş bizim yaş grubundan doktorr verme dedi ilaçç muzz yesin sadece günde bi tane toparlar dediiiii sen yinede sür vick yi ayaklarına yatarken nolu nolmaz atlatıcak inşallah annesi ama en az yedi gün sürüyooo hastalıklar uzak olsun yavrularmızdan yaaa

hayırlısı meloşş herşeyde bi hayır vardırr inşallahh göynüne göre bi yer bulursun cnm senin olsun daştan olsun boşver yavaş yavaş bakının yatırım yapmak lazımmmmm

wuu kimleri görüyorm zayacımm hoşgeldin nasılsınnn oğluşş nasılllllllllllll

akşamda şenlik oluyomuşş burasııı :

canım az bile söylemişsin,

bu arada şu kedi dilli tiramisu tarifini istiyorum, granül kahve yerine ne kullanabilirim

ilaç kullanırken prespektüsü okuyan ben bu sefer hiç okumadım, sizlerde o ilacı kullanıyorsunuz diye hemen verdim:2::2:
ben de sık kaka yapmasını dişe bağlıyorum taaki sulanıncaya kadar

wuu kimleri görüyorm zayacımm hoşgeldin nasılsınnn oğluşş nasılllllllllllll

akşamda şenlik oluyomuşş burasııı :

iyiyim zefeycim hoşbuldummm oğluş iyi hastalığı atlattı şükür şu sıralar giremedim misafirlerim geldi bi sürü uğraştım vs. ancak bakabildim...
sen nasılsın efe nasılll

canım az bile söylemişsin,

bu arada şu kedi dilli tiramisu tarifini istiyorum, granül kahve yerine ne kullanabilirim

canım blogta tatlılar kısmında var tarifi
bugün bende doktora çıktım faranjit olmuşum orda bi hemşire arkadaşta tramisu tarifi alıyodu birinin defterinden dedim ver bakim nasıl bişi size tarif ediym bakim kafanıza yatacakmııı üç tane yumurtanın akını 1 su bardağı şekerle çırp sonra 1 paket labneyide yarım su bardağı suyla yumuşat ayrı bi yerded e kerm şantiyi köpürtüp hepsini birbirine karıştır yazıyodu sonrada dolapta soğuttuktan sonra kedidillerinin üzerine yay diyo ne bilimmm pişmiypo etmiyo un yok enteresan geldi buda bana

zefeycim videoyu izledim izlemez olaydım sinirlerim bozuldu ALLAH BELASINI VERSİN GERİZEKALI PİSLİGİN ELİME GEÇSE NE YAPARIM O KADINI GELDE GÜVEN YAAAA

ilaç kullanırken prespektüsü okuyan ben bu sefer hiç okumadım, sizlerde o ilacı kullanıyorsunuz diye hemen verdim:2::2:
ben de sık kaka yapmasını dişe bağlıyorum taaki sulanıncaya kadar

kıss sana sölememişmiydim ben söledim diye hatırlıyorumm efe halsiz hastaa perişan bide ishal olduu ikinci kez götürdümm medipolee agumentin bu yaş grubunun %70 ine ishal yaparmış ama 2/3 gün sürüyo zorla muz yedirdim iştahta gittmişti çünkü sennini nasıl iştahıı

zefeycim videoyu izledim izlemez olaydım sinirlerim bozuldu ALLAH BELASINI VERSİN GERİZEKALI PİSLİGİN ELİME GEÇSE NE YAPARIM O KADINI GELDE GÜVEN YAAAA

insan değil bunlar yaaaaaa allah cezasınız versinnnnnnnnnnn insan diye geziyolarr

iyiyim zefeycim hoşbuldummm oğluş iyi hastalığı atlattı şükür şu sıralar giremedim misafirlerim geldi bi sürü uğraştım vs. ancak bakabildim...
sen nasılsın efe nasılll

çok şükür canımmmm herkez hasta büyüklü küçüklüüü allahtan atlattı yavrunn ayy kızz senin şu misafirlerini boğuucamm süreklii geliyolarrr bizdee senden ayrı kalıoosss
bizde iyiyiz efede iyi çok şükürrrrrrrr

kızlar yarına yemek yapıcamm gitmemm lazım kendinizee iyi bakınn görüşmek üzereeeeeeee

kartopuya saygıı sonsuzz olan zavallıı zeynoyamı oluyooo ayrıca sen sevozisin kartopu kartopuda ben neden zeynepp uleeenn

60:60:

canlarımm nasılsınızz yewruucuklarrr.. Zefey,cnm bnm sen benden kucuksun alınmaa..kartopuda büyük saygıda kusur etmemek gerekk onada.ama ben ikinizide züperr cokkk sevıommm yaaa .Bide zefey yerine zeynoo daha guzle ya daha anlamlı enazındannn...Dilime ve leime yazması kolay gelıoo

günaydın arkadaşlar sizlere ve bebişlere sağlıklı ve güzel günler diliyorum.

zefeyciğim koyma öyle videolar anladığım kadarıyla (çünkü şirkette açmadı) çok kötü görüntüler var,bak bizim oğlanlar bakıcı ile büyüyor içimize korku verme. dün eşimde seyretmiş anlatmaya çalıştı anlatma dedim onada. o bile tırsmış,kamera falan koyalımmı diyor. Allaha emanet deyip bırakıyoruz ve bol bol dua ediyoruz. Gerçi burak çok seviyor bakıcısını en azında görüntü onu gösteriyor. Allah içlerine vicdan versin ne diyeyim

maralım ben tiremusu yaparkene ; vanılyalı pudıngın pişmesine yakın 1 pkt kremayı koyup karıstırıp altını kapatıyorum.Kedidilini kahveli süte batırıp diziyorum.ara kata ve üste bu harcı koyup,enüstede kakao yu cay süzgeci ile yayıyorumm.Bi gece kalırsa daha guzel oluo.afiyet olsun.cok da kolay zmnda almıoo..

((((( aYAYY BU AÇIDAN HİÇ DÜŞÜNMEDİM KARTOPU UYYAA KUSURA BAKMAYINNNN SADECEE KADININ DOKUZ AYLIK BEBEĞE YAPTIKLARI İÇİMİ SIZLATTIII HIRSLANDIMM ONDANNN İNSAN DİYE GEZİYOLAR ORTALIKTAAA NASI BİR ŞEY YAA BUUU DÜN TÜM KANALLAR BUNU GÖSTERİYORSU

BİZDE SENİ SEVİYOZZ SEVOZY
VANİLYALI PUDİNGLEMİ YAPIYOSUN SEVOZYYY HMM ODA DEĞİŞİKMİLŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…