2011 Ekim Anneleri

inşallah önümüzde ki hafta ikili testimizi yaptırırken öğreneceğiz cinsiyeti annemlerde kız olucak diyorlar ama ben erkek olucakmış gibi hissediyorum:18:

kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun da kucağıma alayım da sağlıcakla başka bir şey istemem

canım bizim galiba seninle haftalarımız aynı. Ben de haftaya 2li test için gidicem, belki ben de öğrenirim cinsiyetini

canım bizim galiba seninle haftalarımız aynı. Ben de haftaya 2li test için gidicem, belki ben de öğrenirim cinsiyetini

bir çok kişi öğrenmiş bu haftalarda bebeklerinin cinsiyetini kesin değil diyormuş büyük ihtimalle diye belirtiyormuş.

ben çok çok heyecanlı değilim cinsiyet için ama kayınvalidem hazırlıklara başlamış battaniyeler pike takımları falan eee kızmı erkekmi diye kadıncağız ikilemde kalıyor.Pembemi olsun? mavimi olsun?bende sarı olsun diyorum bebek doğucak her bir şeyi sarı civciv gibi

kıssslar bu ikili test nedir ne işe yarıo nasıl yapolar

down sendromu riski hesaplanıyor ikili teste kesin tanı değil ama olasılıklar hesaplanıyor.
bazı kan tahlilleri ve ultrason sonuçları karşılaştırılıyor buna göre bir risk belirleniyor:44:

down sendromu riski hesaplanıyor ikili teste kesin tanı değil ama olasılıklar hesaplanıyor.
bazı kan tahlilleri ve ultrason sonuçları karşılaştırılıyor buna göre bir risk belirleniyor:44:

karından 1sıvı alınarak yapılan bi test varmış sanırım bu o değil ozmn

benim 9hafta 4 günlük birde kalbim çok sıkışıyor iğneden dedi doktor sende var mı bu durum.birde yoğun kanaman mı oldu lekelenme mi benimki lekelenmeydi

çok olduğunu söylemem yada kalbim sıkıştığını hissetmedim.. yok, yoğun olmadı çok şükür. lekelenme şeklinde oldu sadece. kahverengi. iki kere çok hafif kırmızı gelmişti. hemen doktorumu aradım. hiç stres yapma yat dinlen pedini doldurmadıkça iğneye devam demişti. çok şükür geçen haftada kesildi. ama hala progestana devam. sanırım 12 hafta bitene kadar. doktor her hafta çağırıyordu. geçen hafta artık 15 günde bir gel dedi. şimdi bu haftada merak ediyorum. acaba nasıl büyüdümü diye. salı günü kısmetse gidicem. günler geçmiyor....:18:

karından 1sıvı alınarak yapılan bi test varmış sanırım bu o değil ozmn

yok canım amniyosentez den bahsediyorsun sen.İkli test ve üçlü testte risk yüksek çıkarsa
amniyonsentezi uygun görüyorlar birde 37 yaş üstü hamilelerde risk çıkmasada amniyosentez öneriyor doktorlar.

slm arkadaşlar.bu aralar giremedim.11+5 oldum.galiba artık tiksinmelerim azalıyor.bu yüzden çok mutluyum.artık mutfağa girip öğürüp böğürmeden yemek yapabiliyorum.ayy ne zor dönemdi.aç kalmıştım resmen.ilkinde hiç böyle olmamıştım.benim gibi olanlar sabredin az kalmıştır sizinde bu haftalarda siz de rahatlarsınız inşallah.bu arada kocişte çok sevindi.akşam gelince ne yesem diye düşünmekten kurtuluyo diye

yok canım amniyosentez den bahsediyorsun sen.İkli test ve üçlü testte risk yüksek çıkarsa
amniyonsentezi uygun görüyorlar birde 37 yaş üstü hamilelerde risk çıkmasada amniyosentez öneriyor doktorlar.

bnm annem 38 de hamile kaldı hiç1 test yapmadı özürüde olsam aldırmam demişti, ufak kardeşim şimdi 8 yaşında.hafif mental yani algılamada zayıflık var,okuma yazmayı bu sene 2.sınıfta zarzor yapıorum ama diğer konularda sebünden benden sağlıklı.doktorlar biçok sebebi va demişti ama en büyük sebep stres üzüntü demişti.ve o sene annem babamla ayrılmak üzeredeydiler çok yıprandı ve kötü bir hamilelik geçirdi.o yüzden ltf dikkat edin kimse için hiç1şey için üzmeyin kendiniiziii.. belki zor ama en azından bebeğiniz karnınızdayken...

selam güzel anneler nasılsınız?bugün bebişimle buluştuk.yavrum kıpır kıpırdı.ense kalınlığımızda normalmiş boyu da normalmiş.başla popo arasındaki uzunluğu6,41 cm toplam uzunluğu 10cm miş.ya çok mutlu oldum kan ve idrar tahlilideverdik yarın sonuçları alıcam inş onlarında sonuçları iyidir.buda bbuda bebişimin resmi benim göbüş daha yok ama bebişimi ekliyeyim dedim

maşallahCinsiyeti belli değil herlade dimiii

inşallah canım darısı başımıza o günleride görürüz inşallahhh mutfağın yüzüne hasretim kocamın eline bakmakta zor onunda yapacakları sınırlıı yaniiiiiiiii mutfağa giriyo heryeri birbirine karıştırıyoo altını üstünü heheh

çok güzel maşallahhhhh

:emir_bebek darısı bizlerin başına inşallah.

allah nazardan saklasın çok şekerr

maaşallah baya büyük gözüküyo seçilmiş artık

maşallah maşallah

maşallahCinsiyeti belli değil herlade dimiii

:emir_bebek darısı bizlerin başına inşallah.

allah nazardan saklasın çok şekerr

maaşallah baya büyük gözüküyo seçilmiş artık

maşallah maşallah

herkese teşekkür ederim darısı sizlerin başına inş.daha cinsiyeti bell,değil canım sordumda doktor belli olmadığını söyledi.11+6 yız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…