2011 Ekim Anneleri

yes cnm.tadı da cok guzel yani en azından bn hep öle yptgmdan öle standard bı tadı oldu bnm için:)

kartopum en ufak bi şüphe varsa bile kamera doğru bi karar.tanıdıgım bı cok kışı yaptırdı.Ve bırısı bı olayla karsılaştı maaleef.Korkutmak değl tedbir amaçlı söylemek isterim..Yada tevekkül edip, Allah bırakcaz ypck bısey yok.

Bende şimdi sırf videoyu seyretmek için tableti açtım orwdan seyrettim. Elleri kırılsın inşallah. Alaha sığınmaktan başka çaremiz yok. Vicdanına bırakıyoruz bazı şeyleri

yaaa sanki bende bakıcı olsa kamera takardım gibime geliyo ama dışardan konuşmak kolay tabi bakıcı olursa ne düşüncem bilemiyorummm

bende şimdi sırf videoyu seyretmek için tableti açtım orwdan seyrettim. Elleri kırılsın inşallah. Alaha sığınmaktan başka çaremiz yok. Vicdanına bırakıyoruz bazı şeyleri

ama abu kadarınada pes yaaaa biz dpokunmayaa kıyamıyoruzz dün hırsımdan ağlıycaktım gerçekten çok kötü oldmnnn

konuyu değiştireyim mii?? wayy kartopummm tabletin var demekkk ,teknolojij hatunnn

bencedee içimizi kasvet kapladııııı bende konuyu değiştiriyorum stradivariıusta acayip indirim varr bugünn cevoya gidicem yine DDDDDd
kemik rengi dar paça kot ebeenmiştim 40 a düşmüşşşş birde kotonda kemik rengi bi kaşe mont 80 e edüşmüşşşş belkim alırım bu öğlen onlarıııı şuanda mont almak lazımmmm ihtiyacınız varsa
bide bende efeye seneyelik mont almak istiyorummmm indirime giren bi yer olursa haber verin kızlarr şimdi bu zamanlarda düğşerrr mother care de kırmızı bi tane gördüm güzel 80 di daha düşer belki diye bekliyorum lc waıkıkıyede bakıcammmmm

ya ben gecen hafta mudodan 79 Tl ye cok guzel bı mont aldım ama daha sonbaharlık gibi..Bu indiirmler bitirecek beni, ya indirim ayagına sürekli alışveriş, eşim beni pataklıyıvericekkk
dudullu lcw de montlar falan indirimdeydi zefey, bide optımum var ya orda o cocuk magazlarında falan bikaç hafta önce gttydm hersey cok uygunduu..aynı katda hepsi zatenn..c&a falan..

wuuumudoda yine 3al 2 öde başlamışş arkadaşlar dün gitmişler 10 tl ye gelmiş üçüde almış aynının farklır enklerinden omuzlarında düğme var görmüşsündür kesin ne renk aldın senn şimdi benm bi tek kırmızım eksik kalıcak :)
ya dıudulludaki lc bize çok yakın orda deri ceket gibi bi öont gözüme kestirmiştim zaten ama ben böle biraz daha kalın şişmede olabilir öle işi istiyorum oğluşlaa şimdi aldık aldıkkk
puff bide ben optimumda çok bunalıyorumm artık yaa insan selii varrrrrr3-4 aydır gitmiyorum

zefey aynı montu beğendik herhalde mother carede bende ayın 15 ini bekliyorum,büyük ihtimal %50 ye girer o mont.ozaman alacağım. zaten bizim orada açılan novada daki mother care çok büyük,gelecek kış giyeceği herşeyi almayı düşünüyorum oradan indirimde

aaaa gerçektenmi kapının girişine koymuşlar dimi oo bende ayın 15 ini beklşiyorum ama ogün hasstahane de yatacak olduğumu unutmuşum
ameliyatım olsun iyileşeyim o novayada gelirim bi ayın 15 inde inşallahh allahın izniyle nasıl bi yer kartopuuuu böle palladıum gibi pahalımı optimum gibi pazar yeri gibimiiiii böle buralardanda örnek verebilirsin kafamda canlansınn bşiii

yaaa sanki bende bakıcı olsa kamera takardım gibime geliyo ama dışardan konuşmak kolay tabi bakıcı olursa ne düşüncem bilemiyorummm

bende öyle diyordum önceleri,hatta işe alırken bile kamera taktıracağım haberiniz olsun ona göre kabul edecekseniz işe başlayın demiştim. ama sonraları paronayak olurum bilgisayardan devamlı evi seyrederim diye düşündüm,işe güce bakamam ,eşimde biraz tevekkül etmek gerek dedi,zaten her saniyesini seyretmek zor,birde en ufacık bir şeyini görsem hemen soğuyacağım biliyorum huyumu sonra o bakıcı gitsn bu bakıcı gelsin. ben bile bazen annesi olduğum halde sinirlenip bağırabiliyorum burağa ,ama babsı bağırsa boğasım geliyor eşimi onun için şimdilik bıraktık ,içimdede kötü bir his yok zaten bakıcımıza karşı,seviyoruz ailecek kendilerini

huuuu goonnşuularrr yetiişinnnnnn ann itibariyyleeeeee sevozycan bacımı kandırmış bulunmaktayımm kartopucumada duyrulurr herşey elifim içindi bakalım üç bııcır napacakkkkk

bnm ki kahve ve krem karışımı gibi bi renk.bide siyahı vardı.ama bu renk çok güzledi tekde kalmıştı.bnide daha zayıf gösterdi kalıpları dar dı

alemsin kartopuuum hiç bakıcıya denir mi evde kamera var dıeee..Bzm arkadas cocun sureklı ağlamalarından süphelendi taktı ve gizlice tabi sölemedn ordan buldu bişeyler..Gizlice olcak ayni, ama dediğin gbi sürekli ajan gibi de olmaz..zor yaa..bnde takdıramda bakem bnm kaynanacıkk elifi gündüzzz kaç saat yatırıoo ,kadın saklıo bnden az ytaıo dıo emmme sanmıommm...

yok canım çok pahalı mağazalar yok çok büyük bir yer değil zaten,tüm mağazalr açılmadı daha. hafta içi kalabalık olmuyor çok sakin,hafta sonu nasıl olutor bilmiyorum çünkü gitmedim. genelde bizim o bölgenin insanı geliyor çok ortalık bir yer olmadığı için.gerçi nikah daireside ve tiyatrosuda var onlar açılınca nasıl olur bilmiyorum.koton ,mango,ykm,mudo,ikiler,toyzshop,b&g,mothercare,fio,migros,gratis ilk aklıma gelenler,mango ve ykm daha açılmadı ama. sitesine bakabilirsin daha detaylar için

Novada Ataşehir

bnm ki kahve ve krem karışımı gibi bi renk.bide siyahı vardı.ama bu renk çok güzledi tekde kalmıştı.bnide daha zayıf gösterdi kalıpları dar dı

wuuuu bugün bende balkimde cevoda mudo yoktu galiba benim kotonda dedğim montta bölee hardal rengiyle kemik renginin ortası sanırım bahsettiğimiz renkler aynı :))))

babam efeye çok güzel hediyeler almış biri bu diğerini bulamadım efe çok sevdii diğeride yumuşak lego ama çiftlikk happy farm böle atlar eşekler arabaları varr legolarıda yumuşakkk çiftlik yapıyosun legolarla değişikk babacuum saolsun zevkli adamdrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…