2011 Ekim Anneleri

wuuuu bugün bende balkimde cevoda mudo yoktu galiba benim kotonda dedğim montta bölee hardal rengiyle kemik renginin ortası sanırım bahsettiğimiz renkler aynı :))))

meydandaki YKM de montlar bi ara cok duşmuş uygundu,bzm arkadas aldı.oraya da bakabilirisn bn cokdandır gtmıom

kızım söylemek zorundasın hatta bildiğine dair yazılı kağıt imzalatmalısın kanunen. çünkü mahkemelik falan olursan yada herhangi bir şeyde seni dava bile edebiliyormuş. zaten benim taktıracağım kameralar öyle ufak tefek değil hem kayıt yapıyor hemde anında seyredebiliyorsun. senin dediklerin öyle anlaşılmayan kalem,saat şeklinde olanlardan herhalde onları anında seyredemiyorsun ancak eve gidince bakabilirsin diye biliyorum. bu arada sen taktırsan kaynanacık üzülmezmi,ayıp olu kadına ,yapma arkadaşım.gizli olanlardan bile olsa olmaz. kadıncağız o kadar bakıyor kırılır sana. şimdi gündüz uykuları burağında azaldı 20 dak. falan uyuyor ama geçe 11 den önce oda yatmıyor.anlarsın zaten sende haftasonlarından. sana abla tavsiyesi yapma öyle şeyler bulmuşsun aileden birini elifime bakacak arayı kötü etme kayınvalidenle.nede olsa babanne,gelinlerini sevmeselerde(senn için demiyorum,genel konuşuyorum) torunlarına kıyamazlar.

3 aletin fiyatımı 11 tl bende alayım o zaman .nettenmi ısmarlayacan. beraber ısmarlayalım başka şeylerede bakayım kargo ucuza gelsin

evett 3 alet düşmüş cnm şubat boyunca bu fiyat olacakmışş buyakaya gittiğimizde alırızz beraber şimdiş kargo ödemeyelimmmm

mango ve mother care varsa bana yeter :)))) değişiklik olsun giderim
yaza doğru kalabalıklaşırrrr insanlar keşfetmeye başladıklarında

çok güzelmiş zefey güle güle oynasın efecik. nerelerden almış bunları,bildik yerlermi yoksa normal kırtasiyelerden falanmı,yada eminönü?

ayy bu güzelmiş..Dün ELİF UFAK TABLET MUMLARI BÖLE ÜSTÜSTE diziıodukk.Bu uygun ona gibi.adı ne bunun ne dıe gecıoo..

kız şaka yapıorumm yapar mıyım öle bişeyy. şakaydı :) kayınanne bnı sever bende onu.bakma o yukarda elife bakmadı ya kızdım biraz kırgınım ona neyse.. benm akşam gdnce yemeğe vaktım olmuo la,bide kamera kaytlarını mı izlicem.o bnden daha ii bakıo.ben elife bağırıyorum ama onun bı kere sesini yukselttiğini görmedimmm.. içi gidioo onaa.

içime su serptin sevocan,senden beklemiyordum zaten öyle birşey dedim noluyo? bak bizde erkek anasıyız bizede gelinle böyle yapmasın sonra? olurya ileride dünür falan oluruz sonra kapışmayalım

çok güzelmiş zefey güle güle oynasın efecik. nerelerden almış bunları,bildik yerlermi yoksa normal kırtasiyelerden falanmı,yada eminönü?

ayy bu güzelmiş..Dün ELİF UFAK TABLET MUMLARI BÖLE ÜSTÜSTE diziıodukk.Bu uygun ona gibi.adı ne bunun ne dıe gecıoo..

hee bide takarken şak şak diye ses geliyoyaaaa ay ayy diyoo bu hevesini aldı biraz oynadı sonra tekrar koydum önüneee baktım sadece mavi olanları takmışş diğerlerinide eliyle iteliyo akıl küpüm maşallahhh
neyse burası babamın tanıdığı bi yer uyguna alıyomuşş ama netten satış yapıyolar yerin adı bediloy eğitim araçlarıı
yahyada tutturdu şu kindyroonun yerde serili yumuşak halı varya parça parça çocuğun odasını onunla döşeyelim orda var odaaa
bide bu ürünlerde kansorojen boya zararlı zehirli bişi yokmuşş üstlerinde bandrollü hepsi akşam çiftliğin resmini çekim size onuda yayınlarım
babam bide burdan efeye iki tane araba birde bowling seti almıştı kauçuk hani şu mother care yeni yeni koymaya başlamış kasanın önünde yumuşak bişiler onlardan ısırdım kopmuyo majkinaya atılabiliyo arabaa çok enteresann

içime su serptin sevocan,senden beklemiyordum zaten öyle birşey dedim noluyo? bak bizde erkek anasıyız bizede gelinle böyle yapmasın sonra? olurya ileride dünür falan oluruz sonra kapışmayalım

abooo ben sevozzyyyle dünür olmam benii yolarr :)))))))) benim gelinim badeee banaa gayyfe yapacak yakın zamanda :) onuda görücemmmmmm

yok kızz ben fazla ii niyetliyimdir.Bakma kızdım mı köpürüomm ama sonra unutuom gidio.Bzn dıom böle olma,tavır koy dıe ama .Niyeyse gecıo gidioo.Bizde büyüğe saygı sevgi çok önemlidir bnm annem cokzor şartlarda gelinlik yapmış.BU YAŞINDA HALA UĞRASIRLAR kadınla,o yaşlıdır diyip susarr.. Benim Elifim narindir , yapmaz kız öle şeylerrr.. Onun prensipler var,, prensibini yediğimin kuzusuuu

kız bu kdr oyuncağa boğmayın bebeyii, cabuk skılır, hepsiyle oynuo mu bariii..Elifin bi ufak taburesi var her daim elinde onunla HER YERE cıkıom.Merdiven basamağı niyetine kullanoo :)) Oyuncaklara ilgili yok pek almıourum,ama bu resmini koyduğun parmak uclarını çalıştırıo ya, oda motor becerisini gelıştırıo die ızlemiştim

o yüzden bebelere suyla,hamurla,bu gibi parmak uclarını kullanacak şeyleri yaptırın,oynamasına izin verın dıodu adamcağız..

haftaya cumartesi kuzenimin oğlunun sünnet yemeği var floryadaki tesislerde olacakmış. bir türlü karar veremedim burağa ne giydirsem diye önceden kendimi düşünürdüm ne giysem diye şimdi oğlumu. papyon ,gömlek, ceket (damatlık tarzı) türü bir şeylermi giydireyim yoksa normal bir pantolon gömlek üstü kazakmı karar veremedim. ne dersiniz ,şimdi yazınca çok saçma gelid ama kafama taktım dünden beri.hafta sonu alışverişe çıkacağım Burak Bey için.

ya papyonlu şeyler cok tatlı oluoo,komik oluolar,,ondan giydir zaten kaçdefa giyecek ki.Özel bi gün, giydir yaaawww.Resminide cekk ,kocaman adam gibi gelecek sanaa..

kızz zaten hepsini önüne dökmiyceksin birini verince diğerini alıcaksın elindenki ilgiside dağılmasınnnnn

bencede gömlek pantolon papyon giydirr çok sevimli oluyolarrrr ben efeye 8 aylıkken giydirmiştim herkes bayıldı hatta paskal nolumanın kucağında varya bi resmi o zaman iştee

wuu sen ne giycen bu daha dahaa önemli abiye tarzı bişimii saçlarını nasıl yaptırıcaksınnn tatlı telaşeelerrrr

wuu sen ne giycen bu daha dahaa önemli abiye tarzı bişimii saçlarını nasıl yaptırıcaksınnn tatlı telaşeelerrrr

ben kendime şık bir elbise almıştım güzel olmuştu ama hiç giymedim bir yerde. onu giymeyi düşünüyorum. yanlız altına güzel bir ayakkabı almam lazım.saçımıda bilmiyorum dağınık topuz gibi bir şey kaldırı elbiseyi.

Benim kızın en favori oyuncağı pepee kuleleri 8 tane kuleyi diziyo üstüste :) Legoları var ama pek sevmiyo, bi de bultak kova diye bişey aldım. KApağında üçgen kare falan doğru yeri bulup içlerine küçük küçük şekilleri atıyo. DOğru yeri bulmaya çalışırken çok sinirleniyo, kareyi üçgene sokmaya çalışıyo olmayınca kızıyo, vuruyo kovaya, çok sevimli oluyo:)

Papyonlu takımlar çok yakışıyo bebelere, bence ondan giydir canımm

Napıon arcemekk, yeirn bellı oldu mu cnm?? Cemreye nasıl gidiıo özlüo mu tepkiler nasıl? (özluodur tabi de..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…