wuuuu bugün bende balkimde cevoda mudo yoktu galiba benim kotonda dedğim montta bölee hardal rengiyle kemik renginin ortası sanırım bahsettiğimiz renkler aynı :))))
alemsin kartopuuum hiç bakıcıya denir mi evde kamera var dıeee..Bzm arkadas cocun sureklı ağlamalarından süphelendi taktı ve gizlice tabi sölemedn ordan buldu bişeyler..Gizlice olcak ayni, ama dediğin gbi sürekli ajan gibi de olmaz..zor yaa..bnde takdıramda bakem bnm kaynanacıkk elifi gündüzzz kaç saat yatırıoo ,kadın saklıo bndenaz ytaıo dıo emmme sanmıommm...
3 aletin fiyatımı 11 tl bende alayım o zaman .nettenmi ısmarlayacan. beraber ısmarlayalım başka şeylerede bakayım kargo ucuza gelsin
yok canım çok pahalı mağazalar yok çok büyük bir yer değil zaten,tüm mağazalr açılmadı daha. hafta içi kalabalık olmuyor çok sakin,hafta sonu nasıl olutor bilmiyorum çünkü gitmedim. genelde bizim o bölgenin insanı geliyor çok ortalık bir yer olmadığı için.gerçi nikah daireside ve tiyatrosuda var onlar açılınca nasıl olur bilmiyorum.koton ,mango,ykm,mudo,ikiler,toyzshop,b&g,mothercare,fio,migros,gratis ilk aklıma gelenler,mango ve ykm daha açılmadı ama. sitesine bakabilirsin daha detaylar için
Novada Ataşehir
babam efeye çok güzel hediyeler almış biri bu diğerini bulamadım efe çok sevdii diğeride yumuşak lego ama çiftlikk happy farm böle atlar eşekler arabaları varr legolarıda yumuşakkk çiftlik yapıyosun legolarla değişikk babacuum saolsun zevkli adamdrrrrrEki Görüntüle 626378
babam efeye çok güzel hediyeler almış biri bu diğerini bulamadım efe çok sevdii diğeride yumuşak lego ama çiftlikk happy farm böle atlar eşekler arabaları varr legolarıda yumuşakkk çiftlik yapıyosun legolarla değişikk babacuum saolsun zevkli adamdrrrrrEki Görüntüle 626378
kızım söylemek zorundasın hatta bildiğine dair yazılı kağıt imzalatmalısın kanunen. çünkü mahkemelik falan olursan yada herhangi bir şeyde seni dava bile edebiliyormuş. zaten benim taktıracağım kameralar öyle ufak tefek değil hem kayıt yapıyor hemde anında seyredebiliyorsun. senin dediklerin öyle anlaşılmayan kalem,saat şeklinde olanlardan herhalde onları anında seyredemiyorsun ancak eve gidince bakabilirsin diye biliyorum. bu arada sen taktırsan kaynanacık üzülmezmi,ayıp olu kadına ,yapma arkadaşım.gizli olanlardan bile olsa olmaz. kadıncağız o kadar bakıyor kırılır sana. şimdi gündüz uykuları burağında azaldı 20 dak. falan uyuyor ama geçe 11 den önce oda yatmıyor.anlarsın zaten sende haftasonlarından. sana abla tavsiyesi yapma öyle şeyler bulmuşsun aileden birini elifime bakacak arayı kötü etme kayınvalidenle.nede olsa babanne,gelinlerini sevmeselerde(senn için demiyorum,genel konuşuyorum) torunlarına kıyamazlar.
kız şaka yapıorumm yapar mıyım öle bişeyy. şakaydı :) kayınanne bnı sever bende onu.bakma o yukarda elife bakmadı ya kızdım biraz kırgınım ona neyse.. benm akşam gdnce yemeğe vaktım olmuo la,bide kamera kaytlarını mı izlicem.o bnden daha ii bakıo.ben elife bağırıyorum ama onun bı kere sesini yukselttiğini görmedimmm.. içi gidioo onaa.
çok güzelmiş zefey güle güle oynasın efecik. nerelerden almış bunları,bildik yerlermi yoksa normal kırtasiyelerden falanmı,yada eminönü?
ayy bu güzelmiş..Dün ELİF UFAK TABLET MUMLARI BÖLE ÜSTÜSTE diziıodukk.Bu uygun ona gibi.adı ne bunun ne dıe gecıoo..
içime su serptin sevocan,senden beklemiyordum zaten öyle birşey dedim noluyo? bak bizde erkek anasıyız bizede gelinle böyle yapmasın sonra? olurya ileride dünür falan oluruz sonra kapışmayalım
içime su serptin sevocan,senden beklemiyordum zaten öyle birşey dedim noluyo? bak bizde erkek anasıyız bizede gelinle böyle yapmasın sonra? olurya ileride dünür falan oluruz sonra kapışmayalım
hee bide takarken şak şak diye ses geliyoyaaaa ay ayy diyoo bu hevesini aldı biraz oynadı sonra tekrar koydum önüneee baktım sadece mavi olanları takmışş diğerlerinide eliyle iteliyo akıl küpüm maşallahhh
neyse burası babamın tanıdığı bi yer uyguna alıyomuşş ama netten satış yapıyolar yerin adı bediloy eğitim araçlarıı
yahyada tutturdu şu kindyroonun yerde serili yumuşak halı varya parça parça çocuğun odasını onunla döşeyelim orda var odaaa
bide bu ürünlerde kansorojen boya zararlı zehirli bişi yokmuşş üstlerinde bandrollü hepsi akşam çiftliğin resmini çekim size onuda yayınlarım
babam bide burdan efeye iki tane araba birde bowling seti almıştı kauçuk hani şu mother care yeni yeni koymaya başlamış kasanın önünde yumuşak bişiler onlardan ısırdım kopmuyo majkinaya atılabiliyo arabaa çok enteresann
haftaya cumartesi kuzenimin oğlunun sünnet yemeği var floryadaki tesislerde olacakmış. bir türlü karar veremedim burağa ne giydirsem diyeönceden kendimi düşünürdüm ne giysem diye şimdi oğlumu. papyon ,gömlek, ceket (damatlık tarzı) türü bir şeylermi giydireyim yoksa normal bir pantolon gömlek üstü kazakmı karar veremedim. ne dersiniz ,şimdi yazınca çok saçma gelid ama kafama taktım dünden beri.hafta sonu alışverişe çıkacağım Burak Bey için.
kız bu kdr oyuncağa boğmayın bebeyii, cabuk skılır, hepsiyle oynuo mu bariii..Elifin bi ufak taburesi var her daim elinde onunla HER YERE cıkıom.Merdiven basamağı niyetine kullanoo :)) Oyuncaklara ilgili yok pek almıourum,ama bu resmini koyduğun parmak uclarını çalıştırıo ya, oda motor becerisini gelıştırıo die ızlemiştim
o yüzden bebelere suyla,hamurla,bu gibi parmak uclarını kullanacak şeyleri yaptırın,oynamasına izin verın dıodu adamcağız..
haftaya cumartesi kuzenimin oğlunun sünnet yemeği var floryadaki tesislerde olacakmış. bir türlü karar veremedim burağa ne giydirsem diyeönceden kendimi düşünürdüm ne giysem diye şimdi oğlumu. papyon ,gömlek, ceket (damatlık tarzı) türü bir şeylermi giydireyim yoksa normal bir pantolon gömlek üstü kazakmı karar veremedim. ne dersiniz ,şimdi yazınca çok saçma gelid ama kafama taktım dünden beri.hafta sonu alışverişe çıkacağım Burak Bey için.
haftaya cumartesi kuzenimin oğlunun sünnet yemeği var floryadaki tesislerde olacakmış. Bir türlü karar veremedim burağa ne giydirsem diyeönceden kendimi düşünürdüm ne giysem diye şimdi oğlumu. Papyon ,gömlek, ceket (damatlık tarzı) türü bir şeylermi giydireyim yoksa normal bir pantolon gömlek üstü kazakmı karar veremedim. Ne dersiniz ,şimdi yazınca çok saçma gelid ama kafama taktım dünden beri.hafta sonu alışverişe çıkacağım burak bey için.
wuu sen ne giycen bu daha dahaa önemli abiye tarzı bişimii saçlarını nasıl yaptırıcaksınnn tatlı telaşeelerrrr
kız bu kdr oyuncağa boğmayın bebeyii, cabuk skılır, hepsiyle oynuo mu bariii..Elifin bi ufak taburesi var her daim elinde onunla HER YERE cıkıom.Merdiven basamağı niyetine kullanoo :)) Oyuncaklara ilgili yok pek almıourum,ama bu resmini koyduğun parmak uclarını çalıştırıo ya, oda motor becerisini gelıştırıo die ızlemiştim
o yüzden bebelere suyla,hamurla,bu gibi parmak uclarını kullanacak şeyleri yaptırın,oynamasına izin verın dıodu adamcağız..
Benim kızın en favori oyuncağı pepee kuleleri 8 tane kuleyi diziyo üstüste :) Legoları var ama pek sevmiyo, bi de bultak kova diye bişey aldım. KApağında üçgen kare falan doğru yeri bulup içlerine küçük küçük şekilleri atıyo. DOğru yeri bulmaya çalışırken çok sinirleniyo, kareyi üçgene sokmaya çalışıyo olmayınca kızıyo, vuruyo kovaya, çok sevimli oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?