2011 Ekim Anneleri

Napıon arcemekk, yeirn bellı oldu mu cnm?? Cemreye nasıl gidiıo özlüo mu tepkiler nasıl? (özluodur tabi de..)

yok canım yerim belli değil. Cemre de beni hiç umursamıyo bile. Yokmuşum gibi davranıyo. Varsa yoksa babası. Akşam işten gelince bile koşup ona sarılıyor. Babaaa diye çığlıklar atıyo. Bi garip bebek:) Kıskanıyorum, çooooooooooook kıskanıyorum. Annem de üzülmeyeyim diye babasından alıp bana getiriyo cemreyi:)

anne işte yaaaa,,var mı ötesi???

anne işte yaaaa,,var mı ötesi???

Ben de çok zorlanır sanmıştım, beni özler ağlar sanmıştım, ama çok kolay adapte oldu. Annemle babamla arası çok iyi, oynuyo, yemek yiyo, uyuyo, aklım hiç kalmıyo o yüzden. Beni de özlemesin ne yapayım. Ama ben onu çok özlüyorum

ya elif 6 aydan sonra bıraktığımda, böyle tepki göstermişdi, Ama şimdi gidince cıglık atıoo, sarılıo falannn alıştı heralde, artık özlemeyi de öğrendi, ondan...Bir süre sonra Cemre de öyle olacakk sarılcak sana anniiiiiii dieee

Konunun üzerinden çok geçti ama sabahtan alıntılamıştım.. Haklısın canım, eğer olumlu hissediyorsan kamera falan taktırırsan kadın beş dakika otursa çocukla ilgilenmiyor mu diye tedirgin olacaksın. Ben de bu nedenlerden dolayı taktırmadım ama bazen de çok merak ediyorum nasıl vakit geçirdiklerini, acaba gizli kamera koysammı diyorum.

Kartopum papyonlu takım çok sevimli oluyor.. Ama ne giyerse giysin gecenin yıldızı Burak olur ben diyeyim sana.. Tam sevimliliklerinin üstü.. Tombiş tombiş yürüyüşleri, içten doğal gülüşleriyle herkesi kendilerine çekiyorlar.

Zeynep çok güzelmiş oyuncak, web sitesini de inceledim ama oradan alışveriş yapılmıyor zannedersem.. Baban ne güzel şeyler alıyor torununa...

bilmiyorumki canım netten satışı var dedi ama hiç bilgim yok bediloy eğitim araçları genelde kreşlere anaokullarına veriyolarmışşş

Ya zeynocan bu oyuncakdan bize de sipariş etsene yaww.ben de netde bulamadımm.olur mu? zor duurmda kalırmsn?

aradımm öle kargo parası onlar ödüyomuş kodları yap bizi arayın orda ele becerilerini geliştirici başka başka şelerde var bu resmini koyduğuma 23 tl dedi bence uygun ıkeadaki tek direk halka tahtadan olan şey bile 19 du

kızzz e buda cok uygun değil yanii.arcemeğin bultak kovası hepsiburada 5 tl bunu bulamadım orda amaaa..Bultak mı alsam Elif oynamazsa ziyan olmasın bnım dolarlarrr

kızzz e buda cok uygun değil yanii.arcemeğin bultak kovası hepsiburada 5 tl bunu bulamadım orda amaaa..Bultak mı alsam Elif oynamazsa ziyan olmasın bnım dolarlarrr

ahaha ben piyasaya göre dedim kız :) başka seç ara sor fişyatınıı belki uygun fiyatlıları vardırrr bultak realdede beş galiba kaplumbağa sırtında oradan al bariiiii

Realde kaplumbağa var, onun sırtında da geometrik şekillerin atılacağı yerler var.. Biz bi de ip bağladık kaplumbağanın boynundan evin içinde gezdiriyoruz..

Realde kaplumbağa var, onun sırtında da geometrik şekillerin atılacağı yerler var.. Biz bi de ip bağladık kaplumbağanın boynundan evin içinde gezdiriyoruz..

ya ben kaplumbağayı görüodum da incelemedim icinde lego var sandıydım.e bende var dıe almadım..Ben realden halkallar var ya tepesinde de pisipisi ondan almıştım.İp bağlayıp gezdırır diye.Elif iki çekip sıkılıp atıoo.bı ara cok oynuodu halkalarla..ama şimdi bırakdı,sıkıldı..

Pzt reale gidem de bakemmm..Bugun hç aklıma gelmedi..Gecen Bımde kız bebeler için set vardı; oyuncak sackurutma makınesi,tarak,ayna,bigudi vs.. ilk gördüğünde gözlerinini için güldü şimdi bakımıo bılee ama kocman bnm taragımı alıp sacını taramaya bayılıoo.çok sacı varmışş gibii

Allah'ım alemsin sen yaa... Napsın kızın topuğu ağrımış, burun kemiğini tak tak kırıyorlarya belki burnun topukla bağlantısı vardır:26::26::26:

Geçen eşime de demiş doktor burun kemiğin eğri, düzeltelim hemen diye.. Düzgün nefes alamıyor, olması lazım onun da.

rahat durrr zeynooooo... ya bu cezayı kim kesıooo

burnunu ameliyat ediyo ayağı ağrıyo töbee töbee PPPPPPPP

nefes alamıyorsa olsun vallahii çok zorrr bide bende alerjik rinit var hep baş ağrısıda yapıyo inşallah kurtulucam onlardan

cnm seni hatırşladımmmm nasılsın gerıuptaydın çıktın bari burda takıl kkda nasılsın yavruşş nasılllllll

kizlarr ben bugün yavrumu carrefourdakine götürücemmm akşammmmm oğluma pratik olsun dayanamadımmmm 15 tatili bekleyemiyciyömm

Kızlar bebişine kitap okuyabilen var mıı, Cemre oturup dinlemiyo, kitapları kendisi karıştırmayı seviyo. Ben de karton kitaplar aldım, renkli renkli, onları karıştırıyo. sesli kitap alacam bi iki tane de, belki oyalanır birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…