Napıon arcemekk, yeirn bellı oldu mu cnm?? Cemreye nasıl gidiıo özlüo mu tepkiler nasıl? (özluodur tabi de..)
yok canım yerim belli değil. Cemre de beni hiç umursamıyo bile. Yokmuşum gibi davranıyo. Varsa yoksa babası. Akşam işten gelince bile koşup ona sarılıyor. Babaaa diye çığlıklar atıyo. Bi garip bebek:) Kıskanıyorum, çooooooooooook kıskanıyorum. Annem de üzülmeyeyim diye babasından alıp bana getiriyo cemreyi:)
anne işte yaaaa,,var mı ötesi???
Ben de çok zorlanır sanmıştım, beni özler ağlar sanmıştım, ama çok kolay adapte oldu. Annemle babamla arası çok iyi, oynuyo, yemek yiyo, uyuyo, aklım hiç kalmıyo o yüzden. Beni de özlemesin ne yapayım. Ama ben onu çok özlüyorum
bende öyle diyordum önceleri,hatta işe alırken bile kamera taktıracağım haberiniz olsun ona göre kabul edecekseniz işe başlayın demiştim. ama sonraları paronayak olurum bilgisayardan devamlı evi seyrederim diye düşündüm,işe güce bakamam ,eşimde biraz tevekkül etmek gerek dedi,zaten her saniyesini seyretmek zor,birde en ufacık bir şeyini görsem hemen soğuyacağım biliyorum huyumu sonra o bakıcı gitsn bu bakıcı gelsin. ben bile bazen annesi olduğum halde sinirlenip bağırabiliyorum burağa ,ama babsı bağırsa boğasım geliyor eşimionun için şimdilik bıraktık ,içimdede kötü bir his yok zaten bakıcımıza karşı,seviyoruz ailecek kendilerini
babam efeye çok güzel hediyeler almış biri bu diğerini bulamadım efe çok sevdii diğeride yumuşak lego ama çiftlikk happy farm böle atlar eşekler arabaları varr legolarıda yumuşakkk çiftlik yapıyosun legolarla değişikk babacuum saolsun zevkli adamdrrrrrEki Görüntüle 626378
Konunun üzerinden çok geçti ama sabahtan alıntılamıştım.. Haklısın canım, eğer olumlu hissediyorsan kamera falan taktırırsan kadın beş dakika otursa çocukla ilgilenmiyor mu diye tedirgin olacaksın. Ben de bu nedenlerden dolayı taktırmadım ama bazen de çok merak ediyorum nasıl vakit geçirdiklerini, acaba gizli kamera koysammı diyorum.
Kartopum papyonlu takım çok sevimli oluyor.. Ama ne giyerse giysin gecenin yıldızı Burak olur ben diyeyim sana.. Tam sevimliliklerinin üstü.. Tombiş tombiş yürüyüşleri, içten doğal gülüşleriyle herkesi kendilerine çekiyorlar.
Zeynep çok güzelmiş oyuncak, web sitesini de inceledim ama oradan alışveriş yapılmıyor zannedersem.. Baban ne güzel şeyler alıyor torununa...
Konunun üzerinden çok geçti ama sabahtan alıntılamıştım.. Haklısın canım, eğer olumlu hissediyorsan kamera falan taktırırsan kadın beş dakika otursa çocukla ilgilenmiyor mu diye tedirgin olacaksın. Ben de bu nedenlerden dolayı taktırmadım ama bazen de çok merak ediyorum nasıl vakit geçirdiklerini, acaba gizli kamera koysammı diyorum.
Kartopum papyonlu takım çok sevimli oluyor.. Ama ne giyerse giysin gecenin yıldızı Burak olur ben diyeyim sana.. Tam sevimliliklerinin üstü.. Tombiş tombiş yürüyüşleri, içten doğal gülüşleriyle herkesi kendilerine çekiyorlar.
Zeynep çok güzelmiş oyuncak, web sitesini de inceledim ama oradan alışveriş yapılmıyor zannedersem.. Baban ne güzel şeyler alıyor torununa...
Ya zeynocan bu oyuncakdan bize de sipariş etsene yaww.ben de netde bulamadımm.olur mu? zor duurmda kalırmsn?
aradımm öle kargo parası onlar ödüyomuş kodları yap bizi arayın orda ele becerilerini geliştirici başka başka şelerde var bu resmini koyduğuma 23 tl dedi bence uygun ıkeadaki tek direk halka tahtadan olan şey bile 19 du
kızzz e buda cok uygun değil yanii.arcemeğin bultak kovası hepsiburada 5 tlbunu bulamadım orda amaaa..Bultak mı alsam Elif oynamazsa ziyan olmasın bnım dolarlarrr
kızzz e buda cok uygun değil yanii.arcemeğin bultak kovası hepsiburada 5 tlbunu bulamadım orda amaaa..Bultak mı alsam Elif oynamazsa ziyan olmasın bnım dolarlarrr
ayy allahım iki dakka başka topikte takılam dedim tartışma çıkıcaktı
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...da-burun-ameliyati-olacaklari-gorelim-11.html
bu sayfayla diğerini okuyunn :)))))
zaten 10 ceza puanım var en isi ben susimmm kıza bakın git burdan diy ahahahhahh ne insanlar var ya :)
Realde kaplumbağa var, onun sırtında da geometrik şekillerin atılacağı yerler var.. Biz bi de ip bağladık kaplumbağanın boynundan evin içinde gezdiriyoruz..
ayy allahım iki dakka başka topikte takılam dedim tartışma çıkıcaktı
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...da-burun-ameliyati-olacaklari-gorelim-11.html
bu sayfayla diğerini okuyunn :)))))
zaten 10 ceza puanım var en isi ben susimmm kıza bakın git burdan diy ahahahhahh ne insanlar var ya :)
rahat durrr zeynooooo... ya bu cezayı kim kesıooo
Allah'ım alemsin sen yaa... Napsın kızın topuğu ağrımış, burun kemiğini tak tak kırıyorlarya belki burnun topukla bağlantısı vardır:26::26::26:
Geçen eşime de demiş doktor burun kemiğin eğri, düzeltelim hemen diye.. Düzgün nefes alamıyor, olması lazım onun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?