kızlar bebişine kitap okuyabilen var mıı, cemre oturup dinlemiyo, kitapları kendisi karıştırmayı seviyo. Ben de karton kitaplar aldım, renkli renkli, onları karıştırıyo. Sesli kitap alacam bi iki tane de, belki oyalanır birazcık.
ben mother careden şu sevimli kitaplar varya ondan almıştım fisherpricenin mesel sayfada civciv var civcivin burnu kumaştan kabartma civcivin burnu nerde diyorum oraya sokuyo senin burnun nerde diyorum kendi burnuna sokuyo yavrum
vallahi ben daha küçük diye okuymuyorum ilerde anlamaya başlayınca anca okurum güzel bişi ama senn gibi bende müzikli olab kitaplardan alıciymm fiyat bakıyorum şuandaaaaaaaaa
kızzz e buda cok uygun değil yanii.arcemeğin bultak kovası hepsiburada 5 tlbunu bulamadım orda amaaa..Bultak mı alsam Elif oynamazsa ziyan olmasın bnım dolarlarrr
zefey yeni fırında çıktı damla çikolatalı kurabiyemmmm... ve kek kalıbında haşhaşlı çöreğim resimler ve tarifler......
Eki Görüntüle 627680 Eki Görüntüle 627683 Eki Görüntüle 627686 Eki Görüntüle 627688 Eki Görüntüle 627696 Eki Görüntüle 627700
damla çikolatalı kurabiye: malzemler:
200 gr oda sıcaklığında tereyağ veya margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
3 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı fındık
1 çay bardağı damla çikolata
2 tatlı kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu rendesi
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
Aldığı kadar un
önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirelim
kek kalıbında haşhaşlı çörek:malzemeler:
hamuru için:
1 su bardağı ılık süt
1 çay bardağından çok az eksik sıvı yağ
1 yumurta
1 paket instant maya (yaş maya da olabilir)
1 yemek kaşığı şeker
tuz
un
arası için:
1 çay bardağı haşhaş ezmesi
1 çay bardağı sıvı yağ
yapılışı:
Hamuru kulak memesinden biraz daha yumuşak bir kıvamda yoğuralım. Yoğurduktan sonra 15 dk kadar dinlendirelim ve 7 bezeye bölelim. Her bir bezeyi tabak büyüklüğünde açalım. Aralarına haşhaş+sıvı yağ karışımından sürelim ve üst üste dizelim. Yedinci kata biraz un serpip dikdörtgen şekilde açalım.haşhaşlı karışımdan sürelim ve uzun kenardan başlayarak rulo şeklinde saralım.sonra bir ucunu sağa bir ucunu sola çevirerek buralım ve iki ucunu birleştirelim.yağlanmış kek kalıbına yerleştirelim.en az 1 buçuk saat mayalandıktan sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat kadar pişirelim.Piştikten sonra ters çevirelim ve üzerine nemli bir bez örtelim (kurumasın diye) Afiyet olsun…
ben ekstra ceviz serptim her katına harika oluyorrrr
bizde defisher price ın salyangozu var,çok güzel. burağa diş buğdayında hediye getirmişti çok yakın bir arkadaşım,ama ancak yeni yeni oynuyor.
Eki Görüntüle 626870
selam kızlar
o kadar çok oyuncak aluyoruz bir kaç saat şöyle bir bakıp çekmeceleri indirmeye koşuyo benim oğlan zeynepcim senin paylaştığın tahta oyuncağı çok beğendim aslında böyle şeyler daha çok dikkat çeker oyalar belki baktım sitesine ama fiyat yazmıyor ankarada bulabileceğim bir ye olsa araştırıyorum..bu arada ahşep çubuklu arabalar da çok güzel
maralım ben tiremusu yaparkene ; vanılyalı pudıngın pişmesine yakın 1 pkt kremayı koyup karıstırıp altını kapatıyorum.Kedidilini kahveli süte batırıp diziyorum.ara kata ve üste bu harcı koyup,enüstede kakao yu cay süzgeci ile yayıyorumm.Bi gece kalırsa daha guzel oluo.afiyet olsun.cok da kolay zmnda almıoo..
Ben de çok zorlanır sanmıştım, beni özler ağlar sanmıştım, ama çok kolay adapte oldu. Annemle babamla arası çok iyi, oynuyo, yemek yiyo, uyuyo, aklım hiç kalmıyo o yüzden. Beni de özlemesin ne yapayım. Ama ben onu çok özlüyorum
Kızlar bebişine kitap okuyabilen var mıı, Cemre oturup dinlemiyo, kitapları kendisi karıştırmayı seviyo. Ben de karton kitaplar aldım, renkli renkli, onları karıştırıyo. sesli kitap alacam bi iki tane de, belki oyalanır birazcık.
zefey yeni fırında çıktı damla çikolatalı kurabiyemmmm... ve kek kalıbında haşhaşlı çöreğim resimler ve tarifler......
Eki Görüntüle 627680 Eki Görüntüle 627683 Eki Görüntüle 627686 Eki Görüntüle 627688 Eki Görüntüle 627696 Eki Görüntüle 627700
damla çikolatalı kurabiye: malzemler:
200 gr oda sıcaklığında tereyağ veya margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
3 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı fındık
1 çay bardağı damla çikolata
2 tatlı kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu rendesi
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
Aldığı kadar un
önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirelim
kek kalıbında haşhaşlı çörek:malzemeler:
hamuru için:
1 su bardağı ılık süt
1 çay bardağından çok az eksik sıvı yağ
1 yumurta
1 paket instant maya (yaş maya da olabilir)
1 yemek kaşığı şeker
tuz
un
arası için:
1 çay bardağı haşhaş ezmesi
1 çay bardağı sıvı yağ
yapılışı:
Hamuru kulak memesinden biraz daha yumuşak bir kıvamda yoğuralım. Yoğurduktan sonra 15 dk kadar dinlendirelim ve 7 bezeye bölelim. Her bir bezeyi tabak büyüklüğünde açalım. Aralarına haşhaş+sıvı yağ karışımından sürelim ve üst üste dizelim. Yedinci kata biraz un serpip dikdörtgen şekilde açalım.haşhaşlı karışımdan sürelim ve uzun kenardan başlayarak rulo şeklinde saralım.sonra bir ucunu sağa bir ucunu sola çevirerek buralım ve iki ucunu birleştirelim.yağlanmış kek kalıbına yerleştirelim.en az 1 buçuk saat mayalandıktan sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat kadar pişirelim.Piştikten sonra ters çevirelim ve üzerine nemli bir bez örtelim (kurumasın diye) Afiyet olsun…
ben ekstra ceviz serptim her katına harika oluyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?