öyle yada böle bir pazartesi yine başlar,, ama sizlerle olmak ayrı bir keyif katar....
ayy kızlar canım çıkık dün maç var diyede bir sürüü misfir geldii iki maç vardı üst üsteeevin altından girdim üstünden çıktımmm ameliyat öncesii temiz olsun diye tertemiz yaptımmmmm hastahaneyede çok gelen olur hastahaneyede iki kalıp biri botonm kek yaptım tuzlu kurabiyeyleee evdekilerede sütlaç yaptımm yemek yaptımmmm mutfakk dolaplarıııııı canım çıktı bi banyoyla benm dolabım kaldııı sankim doğum yapıcamm karnımda kelebekler uçuşuyooooooo bugünü saymazsak son iki günnn
maşşallah zeyno.yorulmuosun kızz..bende bel fıtığı var bu kdr işi bi günde yapsam, hmn dize mi vurur 3 gun doğrulamam valla..
allah yardımcın olsunn cnmm heyecan yapma.okkaa gibi bi buynun olcekkk
bel fıtığımı dpğumdan sonramı olduuu daha çok genösinn yerummm dikkaet etcenn ağır kaldırmaa vsss bu araa annenlerr gittiiiiiiiiiiiiiiii nasıl bi booşlukkkkkk oldu dmiiiii
tee alışverişe bile çıktımm kızzz efenin iki haftalığını aldımde şu realin önüne jokerland koymaları çok kötü yaa bizimki yerden yere atıyo kendinii ordfan alıncada ağluıyoo ((((( şikayet edicem kaldırın uleyynn
hiç sorma ya elif de başladı öle mızmızlanmalara..mıgrosda akulu arabaya bndrdm.inmek istemıo,indiirnce kızıoo..Sasırdım yaa.Hiç yokdu böle huylarııı
hiç sorma ya elif de başladı öle mızmızlanmalara..mıgrosda akulu arabaya bndrdm.inmek istemıo,indiirnce kızıoo..Sasırdım yaa.Hiç yokdu böle huylarııı
Aynen yaa.. Bizimki de kaldırımlara yatıyor.. Yürüyorsa kucağına almıycaksın yada kucağındaysa yere bırakmıycaksın.. Atıyor kendini yere, bi gözüyle de bakıyor yerden alcak mıyız diyee. Büyüdü büyüdü bunlar..
Zeynep bravo sana temizlik, pasta börek bi de alışveriş.. Enerjin müthiş.
Sevozycan, kilolar ne alemde, kaç kilo gitti dikkat ettiğinden beri? Benim 1 kilo gitti anca.
Aynen yaa.. Bizimki de kaldırımlara yatıyor.. Yürüyorsa kucağına almıycaksın yada kucağındaysa yere bırakmıycaksın.. Atıyor kendini yere, bi gözüyle de bakıyor yerden alcak mıyız diyee. Büyüdü büyüdü bunlar..
Zeynep bravo sana temizlik, pasta börek bi de alışveriş.. Enerjin müthiş.
Sevozycan, kilolar ne alemde, kaç kilo gitti dikkat ettiğinden beri? Benim 1 kilo gitti anca.
dün yaptıklarımı anlatırken kahvaltıyada pizza yaptım demeyi unutmuşumm bak şimdi bloga ekleyecektimmmm bunlar sana gelsiiinnnnnnEki Görüntüle 630164 Eki Görüntüle 630165 Eki Görüntüle 630166
Çok güzel görünüyor Marifet ANA..... Tarifini yazsana deneyeyim.
Stres oldum.. Dünkü günde patatesli içli köfte, yaprak sarması, peynirli poğaça, ıspanaklı börek, kıymalı, peynirli ve yumurtalı sucuklu pide, patates salatası, şeftali görünümlü kurabiye vardı. En sonda da el açması baklava vardı..
Ben daha kahvaltıya yakın şeyler yapmak istiyorum, sucuklu yumurta, patates kızartması falan...
dün yaptıklarımı anlatırken kahvaltıyada pizza yaptım demeyi unutmuşumm bak şimdi bloga ekleyecektimmmm bunlar sana gelsiiinnnnnnEki Görüntüle 630164 Eki Görüntüle 630165 Eki Görüntüle 630166
Çok güzel görünüyor Marifet ANA..... Tarifini yazsana deneyeyim.
Stres oldum.. Dünkü günde patatesli içli köfte, yaprak sarması, peynirli poğaça, ıspanaklı börek, kıymalı, peynirli ve yumurtalı sucuklu pide, patates salatası, şeftali görünümlü kurabiye vardı. En sonda da el açması baklava vardı..
Ben daha kahvaltıya yakın şeyler yapmak istiyorum, sucuklu yumurta, patates kızartması falan...
meloşş bunları 1 kışı 1 kerede yaptı,sizde yediniz yawww... ohhh beni çağırsanızaaa bugunlerdeaile günümü ,arkadas mı??
İşin kötüsü ben yiyemedim Mert'in peşinde koşmaktanBi de çok çeşit oldu mu hangisinden yiyeceğimi şaşırıp aç kalıyorum Eşimin bankadan arkadaşlarıyla yapıyoruz. Dünkü arkadaş bekar, ailesiyle yaşıyor, anne-baba-kız yapmışlar bi sürü çeşit... Şeftali görünümlü kurabiyeyi ilk defa yedim çok beğendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?