abooo menüyee bakın heleeeeeeee sizin oranın günlerii böle oluyosa yılda bide olsa gelsem olmazmıı benide alınn nalırrrrrrr
Sıpa durmuyorki babasında, garezi var banavalla Merti arada babaya paslasaydın daa,, yeseydin arada yazıkkk
kızlar merhaba,
hastayım kızlar, grip oldum,
ilaç kullanmıyorum ve ıhlamur, ada çayı, zencefil, tarçın, elma kabuğu v.s kaynatıp
içmeye çalışarak geçirmeye çalışıyorum, dünden beri burnum akmaya başladı, daha kaç
gün hasta olurum bilemiyorum, 2-3 gün sonra tetanoz aşısının senelik olanını vurduracağım
hemşire biraz iyileştiğinde gel dedi, ağrı yapabileceğinden dolayı söyledi,
zeynep, bayağı temizlik yapmışsın, bu arada hamaratlık diz boyu, bizim grup bayağı hamarat çıktı
Meraba kızlarrr, yine bambaşka bi soruyla karşınızdayım:)
Ben hamileliğimden beri parfümlerden bayaa uzaklaşmıştım, ama şimdi şöyle buram buram kokan güzel bi parfüm arıyorum, kalıcı olsun güzel koksun vs vs. Bayadır ayrı kalınca aklıma parfüm de gelmiyo, var mı tavsiyeniz?
Sevilde çok güzel kampanya var, geçen hafta gittim, ikincisi yüzde 50 indirimli.
ayy kızlar yaa şu ameliyatın korkusundan hiç çalışasım gelmiiyo nollcakkkyaaa puff oğlum naparr ne eder ben yokkennoyy oy
bide az önce dışardan işyerine girerken bi kadın bi kızı var ama çingeneye benzemiyo nolmal düzgün giyimli bi kadın kızı var 2 yaşında falan çocuğuda düzgün giyimlli almış kucağınaa yardım edinn nolurrrrr yardım edin nolurr diyee sesleniyoduuu yüreğim burkulduuuu hemen kendimi yerlerine koyuyorumm ağlıyorumm çok kötü bi huyum var yaaaaa hep bunu kafaya takıcam bugün daha uyuyamamm çok etkileniyorum
gunaydın kızlar
dün akşam elif çok fena düştü, mutfakda masanın yanına ufak sandalyesini koyup lambaları yakıp kapatıodu..sandalye bi kaydı yere düştü ordanda tam alnının ortasını kapının pervazına çarptı.alnı ve yanağı yandan capraz gibi aynı hizada morardı,şişdi..Buzda koydurmadı.çokda ağladı.Gecede cok uyandı ondan mı bilemedim
gunaydın kızlar
dün akşam elif çok fena düştü, mutfakda masanın yanına ufak sandalyesini koyup lambaları yakıp kapatıodu..sandalye bi kaydı yere düştü ordanda tam alnının ortasını kapının pervazına çarptı.alnı ve yanağı yandan capraz gibi aynı hizada morardı,şişdi..Buzda koydurmadı.çokda ağladı.Gecede cok uyandı ondan mı bilemedim
zeynep benden etkilenirim, lütfen aklına getirip getirip durma,
bak ameliyata gireceksin, oğluşun var hep iyi düşün, üzülmen
insanlığını göstermen iyi ama aklına sürekli getirmen iyi değil,
dilerim ameliyat korkun fazla olmaz, daha iyi nefes alabilmek için
olacaktın değil mi?, dilerim hemencik kendini toparlarsın, bir an öncede
iyileşirsin, efe'ye annen çok iyi bakacaktır
bu arada cemre 2-3 gündür, annemm, babammm, diye bize sesleniyor,
çok hoşuma gidiyor, annemmm dedikçe efendim kızım diyorum, o da annemmm diyor,
anne olmak çok güzel bir duygu, allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin,
evlatlarımızı da bize bağışlasın,
bugün doğum yapacak arkadaşımızın da allah yardımcısı olsun, dilerim bir avazda kurtulmuştur,
yusuf'u sağlıcakla kucağına almıştır.
Hiç korkma, Allah'ın izniyle kolaycacık olur çıkarsın ameliyattan.. Hastenede kalcak mısın hiç yoksa o gün taburcu olcak mısın? Genel anesteziyle mi yapıyorlar?
çok geçmiş olsun canım, benim kızda buz koydurmuyor, bende hemen göğsüme alıyorum o esnada koymaya çalışıyorum, ben koyuyorum o atıyor, bu böyle birkaç defa devam ediyor sonra koydurmuş oluyor,
benim kızda dün babasıyla oynuyor, kafayı birden bir attı (büyük minderde oynuyordu) kafasının arka kısmı halıya düştü, bir ağladı canım, ağlaya ağlaya emdi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?