2011 Ekim Anneleri

hayatımdaa hiç kahve içmem çay içmem kahvaltıda dhill bende ilginç bi vakayım DD

kıxlar acabaa bizim bebeişlereee kefir verilirmii içiren varmıııı bağışıklığı kuvvetlendiriyoya

saf tuzdaki mineraller, bedenimizin bir çok ihtiyacını karşılayacak özelliklere sahip. Kaya tuzu, astım ve alerji başta olmak üzere kalp damar ve obezite gibi birçok hastalığın tedavisinde etkili. Tuz bulunduğu ortamın havasını temizliyor. Dünyanın bir çok yerinde üst solunum yolları rahatsızlığı, astım, bronşit, alerji, polen alerjisi gibi hastalıklarda tedavi amacıyla kullanılıyor

sovozy can sanırım gelemiyceksin ben gidicem yinede hava çok güzel hava alamış oluruzz ameliyatlı gidemem çnkü daha bi yerlere
hıı size tuz paketlemiştim erzincandan gelmişti meşhur kemah tuzu bebelerin yemeklerine kullanın diyee kartopucum nerelerde bari yarın geirim onunkinide verimm

önceleri yalnız sabah kahvaltıda çay içerdim,
sonra çalıştığımız yer soğuk olunca sıcak birşeyler içmek için çay içmeye
başladım, tiryakisi değilim ama içerim,
kahve ise yazdan kalma bir alışkanlık,
yazın geç kahvaltıdan sonra ailecek türk kahvesi içeriz, doğal meyve v.s ile
o sıcaklıkla kahveyi yudumlarım, işyerinde de artık alıştırdım arkadaşları hergün
bir tane içiyoruz, yağmurlu havada da nescafe içmeyi severim

ne güzel keyifli anlatmışsın ben bi türlü sevemedim bebekken annem kahvaltılarımı çayla ıslarmıi bullamaçlarımı ama aklım ermeye başladıktan sonra kendi kendime tiksinmişimm kardeşlerimde benden görew göre şimdi onlardaa içimiyooo içmemenin doğal olduğunu düşndüler belkideee zaten küçükkende çocuklar kahve içmez kısır olurr kararır gibi hurafelerle büyüdükk hasılı velkelamm sonuççç beynnnn gibi oldu

dün kızımın saçını kestim, toka takma problemimiz vardı ve önleri bayağı uzamıştı,
bende perçem gibi kısalttım, babası matildaya benziyor dedi, bizimkilerde iyice bana benzettiler

Canım çok geçmiş olsun..Allah korusun onları.. Korkudan uyanmıştır gece sık sık..

dün kızımın saçını kestim, toka takma problemimiz vardı ve önleri bayağı uzamıştı,
bende perçem gibi kısalttım, babası matildaya benziyor dedi, bizimkilerde iyice bana benzettiler

DD matildamıı D iyi yapmışsın kısssss hep gözüne giriyoo çockların toka tutmuyomu başında hiççç

her kahveden sonra fincan kapatılır,
cemre hanım fincan açıldığında geliyor ve içine bakıyor,
bazen de eliyle telveyi yemeye çalışıyor

10 yaşında erkek yeğenim var,
2 yaşında falan o da kahveye meraklıydı,
ablamlar akşam yemeğinden sonra kahve içerler
fincan açılır ve ne var diye ona sorduğumuzda;
park var, araba var, top var diye söylerdi

wuuu fallamayaa başlamışşşşşşş bayaa küüçkten başlamış yaaaa kahveyee kararırsın deyin bari :)))))))))))

ya bağrıma öküz oturmuş gibi,,canım sıkkın dun elifi öle gördüm yaa

kafana takmamaya çalışş svozy diyorum ama benmde gözümn önünden efe gitmiyo köpeğin kuyruuu sırtına battııı bacaklarını nasıl çırpıyo nasıl acıdıysaa su gibi şimdi onların heryeri

ya bide sabah kayınvalide sağolsun laf caktırdı,cocugu akşam düşürdünüz,cok ağladı dıyee.ona ayrıca sinir oldumm.Düşürdünüz ne demek yaa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…