2011 Ekim Anneleri

slmlar herkese,kısa bir tatil yaptık döndük herkesler iyiydir umarım.fazla kalamıyorum muhabbete dahıl olamasamda arada bakmaya calışyorum.az önce face.te gördğm yazıyı sizlerle paylaşmak istedim bizim için önemli
EVİNİZDE VARSA BUNLAR ÇÖPE ATIN
DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ(WHO)
AÇIKLADI
Dekstrometorfan içeren ilaçlar;
ACTIDEM (Şurup)
BENAFED (Şurup)
BENICAL (Şurup)
BENICAL COLD (Lak Tablet)
BRONKAR-A (Şurup)
DEFEKS (Şurup)
DEKSAN (Şurup)
DORFAN (Şurup)
METORFAN (Draje)
RHINOTUSSAL Mikropellet Kapsül
RHINOTUSSAL Süspansiyon
TAMOL COLD (Tablet)
TRİATÜS (Şurup)
TYLOL Cold (Şurup)
VICKS Medinait (Şurup)
VICKS Vapodry (Şurup)
WİNTUS (Draje)
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi
Cihaz Kurumu Başkanlığı'ndan ilgili
yerlere 'çok acele' koduyla gönderilen
resmi yazıya göre; Dünya Sağlık
Örgütü'nün (WHO) resmi web sitesinde
'dekstrometorfan' içeren öksürük
şuruplarının kullanımına bağlı olduğu
düşünülen ölümlerle ve ciddi advers
etkilerle sonuçlanan olaylar görüldü.
bırara duymuştum ama dogruymuş ya ilaçlarada güvenemyrm artık...
bu arada face grubuna katılmak istıyorum bende bebişlerın son hallerını falan göreblrz fotolardan .yani sakıncası yoksa tabiki.)

ayy şu benıcal in tabletini kendim kullanıyodum :
adını soyadını bana mesaj at cnmmmm

güzel bir istanbul sabahından herkese günaydınlarrrrr
günümüz aydın geçsin canlarrrr
pek muhabbet yapılamıyor, sizlerden başka da pek giren olmuyor,
gerçi melofer birazdan gelir herhalde

cmt bi aile gününe davet edildik, herkes evde bısey haızrlayıp getirioo.Ben ilk defa gtcem de, ne yapsam acaba.Guzel ve değişik olsun ama kolay olsun:) fikirlerinizi ve tariflerinizi bekliyorum..

güzel bir istanbul sabahından herkese günaydınlarrrrr
günümüz aydın geçsin canlarrrr
pek muhabbet yapılamıyor, sizlerden başka da pek giren olmuyor,
gerçi melofer birazdan gelir herhalde

günsaydınnnnn csanlarr

ziyaretciler çok cnm millet kendimni tanıtım sohbete katılmıyorrr sürekli gizliden bizi takip ediyolar okuyunca mutlu oluyolarr zaarrrrr

cmt bi aile gününe davet edildik, herkes evde bısey haızrlayıp getirioo.Ben ilk defa gtcem de, ne yapsam acaba.Guzel ve değişik olsun ama kolay olsun:) fikirlerinizi ve tariflerinizi bekliyorum..

Günaydınnnnn...

Aha da günün konusu :) Acaba ne götürseennn:18::18::18:
Ben geçen gün Zaya'nın yaptığı haşhaşlı çöreğin sunumunu çok beğendim..Kek kalıbında yapmışya hani.. Bendeki kahvaltıda onun haşhaşlı tahinlisini yapmayı düşünüyorum..

yaa salarta tarzı bişiler yapılabilir şimdi herkes hamuruişi yaparrr
hani ben vermişştimmi tarifini böle papatates çanağında havuç üzerine garnitür en üzerinede sarmısaklı mayonezli yoğurt en üstünede bir dal dere otu

ya cöreği becerebilir mym ki bilemedim:) ilk denemede hamurişi risklı dimi? deniyim şimdi yeriz desem güya hamurişini kestik,diyet gitcekk.. (sanki arada götürmüom kimi kandırıosam)

patates canagında havuc ne kızzz...ama salata tarzı bışey mantıklı,kolay :) risk yok yada iddialı bi hamurişi..

maralım kalpkalbe karsıı.şimdi nursenaca nın incir tatlısı tarifine bakıodum ki ama emn bı sürü tatlı kurabiye gelir..

eşimn diğer işyerinde günleri olurdu ilkine un kurabiyesi yapmışdım ama çok güzldii sonra birisi pasta almış birisi kek yapmış daha o un kurabiyesi de yenmemiş hiç sonraki happy hours partilerinde işe salata tarzı yapıp verdimm bir damlasını bile telef etmeden yemişlerrrrrr

Malzemeler:
8 patates
1 limon suyu
1 çay bardağı fındıkyağı
1/2 demet dereotu
1,5 tatlı kaşığı tuz

Üstüne:
3 havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı süzme yoğurt
1 diş sarımsak
biraz tuz
mayonez
garnitür

Hazırlanışı:
Patatesleri iyicene yıkayıp su ile kaynatalım. (düdüklüde 10 dk kaynattım) Kaynamış olan patatesleri soğuyunca kabuklarını soyalım ve rendenin iri kısmından rendeleyelim. Limon suyu,yağ, tuz ve ince kıydığımız dereotu ile karıştıralım. Cevizden daha büyük bir parça elimize alıp yuvarlayalım ve parmağımızla içini çukur yapalım. Bu şekilde servis yapacağımız tabağa dizelim. Havuçları rendeleyip sıvıyağında biraz kavuralım. Soğuyunca patates çanaklarının içine koyalım. üzerine biraz garnitür Ezilmiş sarımsak, mayonez yoğurt ve tuzu karıştırıp havuçların üstüne koyalım. En üstünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…